|
هند بنت عتبه بن ربیعه
|
|
۳:۴۱, ۲۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۸ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هند دختر عتبه بن ربیعه بن عبد شمس را مادر معاویه خوانده اند.
از روسپیان و فاحشه های معروف مکه بود و به بردگان سیاه علاقه بسیار داشت؛ ولی هنگامی که فرزندی سیاه به دنیا میآورد، از ترس رسوایی میکشت. همچنین وی از مطربه های عرب بود و هشتصد رقاصه تربیت کرده بود که با جام شراب اطراف کعبه، در حال رقص طواف می کردند. هند آنقدر در فحشا و زنا شهرت داشت که برخی از شعرای آن روز، مثل حسان بن ثابت شاعر مشهور صدر اسلام، درباره فساد و فحشای وی اشعاری سروده اند. و حتی در روز فتح مکه، وقتی که هند برای بیعت به نزد پیامبر اکرم صلی الله علیه واله آمد، به ایشان عرض کرد که ما بر چه چیز با تو بیعت کنیم؟ حضرت فرمودند: بر اینکه زنا نکنید! هند دختر عتبة بن ربیعه، همسر ابوسفیان و مادر معاویه، از زنان مشهور عصر خویش و از سرسختترین دشمنان اسلام بود. نخست همسر خوص بن مغیره بود و پس از وی به ازدواج ابوسفیان درآمد. پس از ظهور اسلام در مکه، همواره از مخالفان پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله بود و مردم را علیه آن حضرت میشوراند. در جنگ بدر، پدرش عتبه و برادرش شیبه و پسرش حنظله به دست دلاوران بنیهاشم هم چون علی بن ابیطالب و حمزه سیدالشهدا به قتل رسیدند. از این رو کینه وی به اسلام افزون گشت و سوگند یاد کرد تا انتقام خود را از محمد صلی الله علیه و آله نگرفته، هیچگاه خود را زینت نکند و به نزد همسر خود نرود. در جنگ تاریخی احد هند به همراه گروهی از زنان مشرک مکی در آن جنگ شرکت جست و با خواندن آواز، مبارزان مشرک مکه را به جنگ واداشت. هند با وحشی غلام جبیر بن مطعم پیمان بست که اگر محمد یا علی یا حمزه را بکشد، وی را از خویش راضی سازد!! وقتی حمزه توسط وحشی به قتل رسید، هند بدن حضرت حمزه را مثله کرد و جگر او را بیرون کشید و با دندان آن را فشرد. از آن زمان، به (هند جگرخوار) شهره شد. هند در سال هشتم هجرت به هنگام فتح مکه، اظهار اسلام کرد و با پیامبر بر عدم اعمال منافی عفت و زنا پیمان بست. مورخان نوشتهاند هند در جنگ یرموک که در عصر خلفا در منطقه شام درگرفت به همراه شوهرش ابوسفیان شرکت کرد و جنگجویان را به رسم جاهلیت به مبارزه فراخواند. سرانجام در سال چهاردهم هجرت در زمان خلافت عمر درگذشت. منابع: الاصابه ج 4 ص 425، الاستیعاب ج 4 ص 424، اسدالغابه ج 7 ص 293، دیوان حسان بن ثابت ص230-231، سیرة الحلبیة ج3ص94، شرح ابن ابی الحدید ج3ص342، کامل ابن اثیر ذیل حوادث سال سوم، تذکرة الخواص ص203 چ نجف1964، انساب الاشراف ج1ص360 تگ ها: هند جگر خوار - مادر معاویه - هند و حضرت حمزه |
|||
|
|
۱:۲۲, ۲۳/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۲ ۱۲:۱۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
از آن جمله اذیت هایی که نسبت به اهل بیت و پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم داشت این بود که:
در مسیر حرکت کفار قریش به طرف احد براى جنگ با پیامبر صلى الله علیه و آله، هند قصد داشت قبر مادر آن حضرت جناب آمنه بنت وهب علیها السلام را نبش کند و جسارت کند، چه اینکه پدر و مادر و عموى هند در بدر کشته شده بودند. ولى کفار قریش مانع شدند و گفتند: «این رسم می شود و مردگان ما را هم این چنین می کنند». هند گفت: باید محمد یا على یا حمزه را بکشم! این بود که وحشى را بر این کار گماشت و وعده هایى به او داد. وحشى گفت: «قادر به کشتن پیامبر و على نیستم ولى براى حمزه کمین می کنم»، با این مقدمه بود که آن بزرگوار را حسب دستور هند ملعونه به شهادت رساند. هند سینه مبارک حضرت حمزه علیه السلام را شکافت، و جگر آن بزرگوار را خارج کرد و مانند سگ به دندان گرفت، ولى جگر مانند سنگ نقره اى رنگ شد و دندانش کارگر نشد، و آن را روى زمین انداخت و از آن روز ملقب به «آکلة الاکباد» شد. بعد خودش با خنجر گوش، بینى و ... حضرت حمزه را برید و به گردن آویخت. [/b]با این جنایت، دل مبارک پیامبر صلى الله علیه و آله را آزرد و آن حضرت و امیرالمؤمنین علیهما السلام و فاطمه زهرا علیها السلام و صفیه عمه پیامبر صلى الله علیه و آله و خواهر حمزه و دیگران گریستند. با این همه جنایت، پیامبر صلى الله علیه و آله اسلام هند و همسرش را - که با اکراه مسلمان شده بودند - پذیرفت. منبع: تتمة المنتهى: ص 50. تگ ها: هند جگر خوار - مادر معاویه - هند و حضرت حمزه |
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۲۳/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۲ ۱۲:۲۱ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
یه چیزی پیدا کردم هنوز گیجم هند و ابوسفیان با این همه بدی و جهالت و ضلالت مادر حضرت علی اکبر علیه السلام حضرت لیلی خاتون دختر میمونه بود و میمونه دختر ابوسفیان و هند است. لذا از سوی سپاه یزید به حضرت علی اکبر امان نامه پیشنهاد شد و به او گفتند که از بستگان یزید می باشید (ان لک رحما بیزید) حضرت در پاسخ فرمود : قرابت با رسول خدا علیه السلام سزاوار تر است که مراعات شود .(1) پي نوشت ها: 1 .المتعقبون من ال ابی طالب ،اعقاب الحسین علیه السلام، ج2 ، ص5 ، سید مهدی رجائی موسوی ، قم ، موسسه عاشورا ،1385 ش ،چاپ اول . تگ ها: لیلی بنت میمونه - مادر حضرت علی اکبر - لیلی بنت ابوسفیان |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۱ ۱۶:۱۴)محب الزهرا نوشته است: سلام با عرض سلام و احترام و تشکر فراوان من باب ارائه این مطالب زیبا در فقه اسلامی به قطع آورده شده که اگر حرامزاده از طریق شرعی عقد و نکاح کند و دارای فرزند شود آن فرزند کاملاً حلال زاده است. در احوالات خیلی از شخصیت های بزرگ تاریخی این قضیه مشهود است که فلان شخص فاضل فرزند ناخلفی داشته یا بالعکس فلان شخص نا به کار دارای فرزند خلفی بوده است. |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۱ ۱۶:۰۹)hesam110 نوشته است: با عرض سلام و احترام و تشکر فراوان من باب ارائه این مطالب زیبا سلام قطعا همینطوره نمونه بارزش محمد بن ابی بکر هست که می گفت به من بگویید محمد بن علی بن ابیطالب |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم...
البته همانطور که در پیام خصوصی هم خدمتت گفته بودم محب الزهرای عزیز!!!!! ام حبیبه که از همسران شایسته رسول خدا (صل الله علیه وآله و سلم ) می باشند دختر ابو سفیان بود..... در ضمن ذکر این نکته هم لازم است، هند بیشترین نفرت را از امیرالمومنین(علیه السلام) داشت و در اولویت قراردادش با وحشی شخص مولا بود.... خدا لعنتش کند.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |