|
تبلیغ داشتن هوو در سیمای قم!
|
|
۱۱:۱۱, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۱۴ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در اقدامی شگفت انگیز، صدا و سیمای قم از «دو هووی قمی» دعوت کرد تا درباره «زندگی موفق «شان سخن بگویند؛ این اولین بار است که در تلویزیون ایران این چنین تبیلغ چندهمسری می شود. صداوسیمای استان قم در ویژه برنامه ماه رمضان از شبکه نور، با نام «شهر یاکریم» از «دو هووی قمی» دعوت کرد تا «شیوه زندگی موفق این دوبانو با یکدیگر» را مورد بررسی قرار دهد. این دو «هووی موفق» هم در این برنامه «داستان هایی از زندگی مشترک» خود را در زیر یک سقف با حضور فرزندانشان بیان کردند. نظر شما چیست؟
|
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
داشتن چند هسمر در دین اسلام کامل مورد قبول است
و اینکه در جامعه ما این کار نفی شده است به علت رفتارهای غلط ما می باشد در ضمن مردان جامعه ما اکثرا نمی توانند چن هسمر را سرپرستی کنند و بین آنها نیز عدالت را رعایت نمایند وگرنه اینکار بسیار هم درست و شرعی می باشد |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۵۶ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من فکر می کنم اینا دیدن با این وضعیت های ناجور جامعه از هرلحاظ(اقتصادی. اجتماعی...)نمی تونند دختر پسر های جوون رو ازدواج بدن تصمیم دارن با استفاده از سیستم چند همسری و ترویج اون از فساد یا سیل عظیم دختر ها و خانوم های مطلقه و... مخصوصا بکاهند!!!!!! نظر شما چیه؟؟؟؟ من به شخصه افراد زیادی بهم گفتن یا تو فکرشون این بوده که هرکی پول پله داره در حد....(یعنی همون پدران عموها....)برن زن دومی بگیرن یا چندتا چندتا صیغه داشته باشن اما هیچ کدوم بفکر جوون دم بخت تو خانوادشون نبودن زنش بدن یا شوهرش بدن! یا اینکه اون پول بی زبون رو که معلوم نیست تو این ذوره زمونه چطوری بدست میاد برای ایجاد شغلی یا کمک هزینه ازدواج یا زندگی کسی مصرف کنند! همش شده عیاشی و لذت گرایی! آخرالزمونه دیگه>>>>>>>>>>>>>فقط نمی دونم بلاهای آسمونیش کجا جا مونده نازل نمیشه راحت شیم !
|
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یعنی چی؟
بجای اینکه خودشون دوتا همسر بگیرن و از بی بند وباری جلوگیری کنند امکان ازدواج رو برا جوونای خودشون درست کنند بعد. تو شیمی خونده بودیم قوانین اوربیتال بود فکر کنم اون خونه ای میتونه دوتا خط داشته باشه که حداقل همه خونه ها یدونه خط رو داشته باشن.... یادتونه؟؟؟ حالا منم میگم که خودشون که خونه زندگی دارن لااقل یکی از بچه هاشونو سروسامون بدن بعد که همه چیز حل شد و جووناشون مشکلی نداشتن بار سنگین چند همسری رو به دوش بکشند تازه همه آقایون لیاقت چند همسری رو ندارند اصلا بنظرم چند همسری برای آقایان امروزی امکان پذیر نیست تو خانمها هم ظرفیت قبول کردن این مسئله وجود نداره متاسفانه یا شاید خوشبختانه خانما یه ذره حسود تشریف دارن ، من اگه خدای نکرده بدونم که همسرم خدای نکرده زبونم لال رفته زبونم لال یه هوو گرفته ................. بشدت از صمیمیت و گرمی کانون خانواده کاسته میشه......... گفتم دیگه از اول اینجوری تربیت نشدیم که قبول کنیم این مسئله رو از این ورم غم و مشکل خانمای طلاق گرفته یا اونایی که همسرشون دور از جون کاربرای این تالار فوت کرده هست خوب اینم یه مشکل بزرگی هست واسه جامعه ولی آقایون محترمی که دوست دارن یه کار ثوابی کنن لطف کنن جو گیر نشن و از همون اول در جهت رضای خدا نرن زن بگیرن پله پله شروع کنن اگه میخوان که ثوابی بکنن یه یتیم بردارن یا به جوونا کمک کنن که ازدواج کنن یا هزار تا کار دیگه خیلی ها رضای خدارو بهونه قرار میدن و میرن زن دوم میگیرن و زن اول بیچاره افسرده میشه.....!!!! از کارای کوچولو شروع کن ؛ کارای بزرگ پیش کش... هنوز خانم اولتو راضی کن بعد برو زن دوم بگیر
|
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نظرم اصل مهم تو این قضیه که اسلام هم بهش اشاره کرده برقراری عدالته تو همه چی، دارایی و باز مهمترش محبت
من نمیدونم واقعا آقایون میتونن چند تا خانوم رو به عنوان همسر به یک اندازه دوست داشته باشن و در محبتشون به اونا هیچ تبعیضی قائل نشن تازه به نظرم وقتی میتونن این کار رو بکنن(با دلایل کاملا قانع کننده) که همسر اول راضی باشه که اگه دل اون خانم بشکنه وای به حال اون مرد حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تا زمانی که حضرت خدیجه(سلام الله علیها) در قید حیات بودن و امام علی(علیه السلام) تا زمانی حضرت زهرا(سلام الله علیها) شهید نشده بودن همسر دیگری نداشتن |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۱۵:۳۰ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نظر من مرد یدونه همسر داشته باشه همنونم درست حسابی نگه داره کافیه
99% مردا اصلا نمیتونن بین همسراشون عدالت رو رعایت کنن پس نتیجش میشه سرد شدن همسر اولی از زندگی اصلا خانما راضی نمیشن هوو داشته باشن اگه خانما هم راضی بشن اون آقای چند همسر چطوری میخواد خرجشون رو بده (البته اگه بی گدار به آب بزنه) |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ببخشید بین عکسا
عکس آقا داماد نبود؟؟؟؟ ببینیم لااقل قیافش چجوریه؟؟؟ ![]() از بعضی جهات چند زن گرفتن مردا خوبه ولی از خیلی جهات هم بد مثلا اگه مردا اون خانومایی که طلاق گرفتن یا دور از جون همه کاربرای این تالار همسرشون مرده رو بگیرن هم از فساد جلوگیری میشه هم اون بیچاره ها هم سرپناه و تکیه گاهی پیدا میکنن و............ ولی از خیلی جهات هم بد که برا همه واضحه چرا بد بنظرم هیچ خانومی پیدا نمیشه که قدرت تحمل این غم بزرگ رو نداشته باشه که شوهرش بره یه زن دیگه ای بگیره من خودم با یه شرط اجازه این کارو به همسر آیندم میدم که بعد مرگ من هرچقدر دوست داره بره زن بگیره البته این گفته من بعضی خطرات احتمالی رو هم داره چون جون من در خطر میفته
|
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام به تمام بزرگواران شرکت کننده در این بحث. الان اینجا همه به اقایون ایراد گرفتند که چرا برای رضای خداوند متعال نمیرن جوونه خودشون رو ازدواج بدن یا چرا نمیرن به جای ازدواج موقت و چند همسری دست یک بچه یتیم را نمیگیرند؟ خوب طرح این اشکال ایرادی ندارد. اما بنده هم سوال میکنم چرا شما به امر پرودگار متعال راضی نیستید که ایشان بنا بر حکمت اجازه دادند که مردان چند همسر اختیار کنند؟
الان نمیخواهم از کسی و نظری دفاع کنم چون هر دو درست میگویند. ببینید عزیزان اولا در بحث برقراری عدالت باید خدمتتان عرض کنم که منظور از عدالت ،،،، عدالت در دوست داشتن نیست بلکه عدالت در اقتصاد است. چون همه ما خوب میدانیم که غیر ممکن است که انسان دو نفر را دقیقا به یک اندازه دوست داشته باشد. حالا توجه داشته باشید که خداوند متعال امر کردند که مردان میتوانند 4 همسر بگیرند و ازدواج موقت هم که محدودیتی ندارد. حالا سوال این است ایا این خداوند عزیز ( پناه بر او از این سخن) نمی فهمیده که مرد نمیتواند همه را به یک اندازه دوست داشته باشد؟ چطور ما فهمیدم ، بعد همین خداوند متعال که ما را خلق کرده نفهمیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا اگر بگویم فهمیده و میدانسته که ان مرد نمی تواند بین همسرانش عدالت ر اجرا کند و انان را به یک اندازه دوست داشته باشد و با این همه باز هم چنین اجازه ای داده در این صورت باید بگویم که او مرتکب تناقض شده است زیرا با انکه میداند برقراری عدالت ممکن نیست باز از مردان میخواهد که عدالت کنند . ایا از یک موجود حکیم چنین درخواست بیهوده ای صادر میشود؟ ان هم حکیمی چون خداوند بزرگ و بلند مرتبه. بنابراین مراد از عدالت ،،،،، عدالت در اقتصاد است که این امر ممکن است و هر کس هم از ان کوتاهی کند مجرم است در نزد خداوند متعال. چیزی که جالب است این است که تمام خانمها تا وقتی ازدواج نکردند از این امر به شدت بی زارند و این کار را خیانت و زشت میدانند ( توجه داشته باشند این دسته از خانمها که انچه را خداوند متعال دوست میدارد و زیبا میداند اینها از ان متنفرند و زشت میدانند - خود این امر نوعی..... به حساب میاید) همچنین خانمهای هم که زن اول هستند همین حس را دارند. اما وقتی از خانمی که زن دوم است یا صیغه یک اقای زن دارد است سوال میکنی در جواب میگوید ایرادی ندارد حالا وقتی همین اقا زن سومی میگرد همین زن دوم شاکی میشود و ان را زشت میداند و وقتی همان اقا زن چهارم را میگیرد همان خانم سومی که این امر را زشت نمیدانست و تایید میکرد الان اعتراض دارد و ان را خیانت و زشت میداند. و جالب است که همه این خانمه قبلا که مجرد بودند این کار را کلاً زشت و خیانت میدانستند. حالا وقتی همان زن اول که این کار را به شدت زشت و خیانت میدانست. وقتی ان مرد مثلا او را طلاق میدهد و بعد همین خانم میرود و صیغه مرد زن داری میشود و یا به عنوان زن دوم با او ازدواج میکند همین کا را زشت نمیداند. این جاست که معلوم میشود قضیه اصلا خیانت کردن و زشت بودن نیست بلکه پای خود خواهی و هوای نفس وسط است. والا یک خانم دین دار هرگز به خود اجازه نمیدهد که انچه را خداوند متعال و رسولش خوش دارند بد بدارد. جالب است که خداوند متعال و رسول او و ائمه (علیه السلام) امر کردند به ازدواج موقت. توجه داشته باشید که عرض کردم امر کردند. یعنی دستور دادن که حتما این کار را انجام بدهیم. سفارش شدید کردند به این کار. حالا خانمهای که اتفاقا متدین هستند و خودشان را دوست دار امام مهدی میدانند و سنگ امام حسین و امام صادق و امام علی(علیه السلام) را به سینه میزنند این کار را خیانت میدانند. خوب باید از این عزیزان سوال کرد که ایا خداوند متعال و رسولش و ائمه (علیه السلام) به مردان دستور داده اند که خیانت بکنند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! در حالی که خداوند متعال فرمودند ( امضای بنده را ببینید). بنابراین اگر یک مرد با داشتن همسر اقدام به ازدواج موقت نمود و یا همسر دومی اختیار کرد اصلا و ابدا مرتکب خیانت نشده است. دوستان توجه داشته باشند که این حقیر الان اصلا نگفتم که مردان باید چند همسر داشته باشند و بروند این کار را بکنند بنده دارم اصل قضیه را بیان میکنم و اینکه حقیقت چیست. |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ای بابا!
مردم میرن دوتا دوتا زن میگیرن،حالا ما که خواستیم فقط یه دونه برای همیشه بگیریم،بهمون میگن"برو بچه دهنت بو شیر میده" http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif |
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۱ ۲۰:۵۲ توسط امینه.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
چند همسری که رسما مد شده و یواشکی یکی دوتارو دارن بعضی ها
باز دم این آقا گرم که علنی این کار رو کرده و اولی رونپیچونده و ظاهرا عدالتو رعایت کرده... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 0678829ea5.jpg]](http://www.irangrand.ir/uploads/admin/1391/05/23/2/0678829ea5.jpg)
![[تصویر: 0b36c7fcd7.jpg]](http://www.irangrand.ir/uploads/admin/1391/05/23/2/0b36c7fcd7.jpg)

!

باز دم این آقا گرم که علنی این کار رو کرده و اولی رو