|
نظم نوین جهانی ، اِوانجلیست ها منتظر ظهور!
|
|
۲:۳۴, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از دوستان تقاضا دارم قبل از خواندن تاپیک با اطلاعات قبلی خود به سوال نظرسنجی پاسخ دهید تا یک شاخص و جامعه آماری از باورهای جامعه کوچک انجمن بدست آید. همگی ما به دفعات عبارت نظم نوین جهانی را شنیده ایم و کمابیش با چرایی و اَشکال آن آشناییم. به دفعات از مهدویت سخن گفته ایم و با منابع محدود سعی کردیم نظریه تاریخی آن را که بیش از 1400 سال عمر دارد را اثبات کنیم.شاید به همان اندازه که تصور می کنیم این نظریه مستحکم است ، در مکالمات محاوره ای مان هنوز به درستی باور نکردیم چنین چیزی قابل رخ دادن می باشد. برای مان عجیب به نظر می رسد چون آن را باور نکردیم. عبارت نظم نوین جهانی را عموما سردمداران جور و ستم و یهودیان مطرح کرده اند.همناطور که میدانید به دفعات با ساخت مستندها و فیلم های عظیم سعی کردند نظم نوین آینده را بر مبنای خواست خود تعیین کنند.... اما یک سوال : مگر اکنون خواست آنها در دنیا ، اعمال نمی شود؟چه نیازی است به نظم نوینی دیگر؟...مگر این نظم چه ایرادی دارد؟...آنها همین لحظه هم به خوبی سروری میکنند من یک نتیجه می توانم از این منش آنها بگیرم.آنها می خواهند مقابل مهدیت و آخرالزمان وعده داده شده مسلمانان بایستند.زیرا تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها! من فکر می کنم طراحان نظم نوین جهانی عمیقا به حقیقت داشتن مهدویت و موعود مسلمانان باور دارند ، از این رو میلیاردها دلار برای رسیدن به منافع خود در سراسر جهان هزینه می کنند تا بالاخره بتوانند تک قطبی بودن دنیا را با نظم تعریف شده خودشان ایجاد کنند و شرایط ظهور موعود را به کلی به تعویق اندازند... در این میان نکته جالب انگیزناک ماجرا این است که ما هنوز باور نکردیم موعودی خواهد آمد...این از انبوه فیلم ها و انیمیشن ها و مستندها و بازیهای فاخر و عظیم ایرانی در ارتباط با آخرالزمان پیداست! اگر ما صاحب آخرالزمان هستیم چرا نباید ذهن های کودکان را از همین حالا بسازیم...چرا هنوز سعی داریم با روش های قدیمی ، به کنکاش در متون کهن اسلامی بپردازیم در حالی که بسیاری هنوز اصل آن اسناد را قبول ندارند چه برسد به محتویات اش را! کار به حدی بیخ پیدا کرده که 75 میلیون آمریکایی و پیرو خط اوانجلیستها منتظر بازگشت شیطان به صورت تجسم یافته به زمین هستند و می خواهند حکومت شیطان برپا کنند و برای آن انواع بازیها رایانه ای و فیلم های عظیم آخرالزمانی می سازند مثل سه گانه ارباب حلقه ها یا کنستانتین و... در حالی که خود اخیرا ابعاد کیفی این رویداد بس شگفت را تعریف کردند و بر اساس توهمات ساخته ذهن خود آینده ای اسطوره ای هم تعریف کردند و شگفت انگیزتر این است که توانستند در خود ایالات متحده به تنهایی 75 میلیون منتظر ظهور تربیت کنند! حال ما چه کار کردیم؟...رویدادی را که در اسناد متعدد تاریخی آمده را کماکان در پای منبرها و جلسات وعظ تبیین می کنیم...اصلا هم کاری نداریم دشمنان چه میزان سریع حرکت می کنند...ما همان روش هزار و اندی سال پیش را پی می گیریم و نیتجه این می شود که روز به روز بر تعداد شکاکان اضافه می شود...اطلاعات عوام به قدری ناکافی است که با پخش کردن چند شایعه مثل گردن زنی منتظران ،همگی از موعود خود یک شیطان واقعی در ذهن خود می سازند... حال با این روند به نظر شما دوستان عزیز ، چه آینده ای برای دنیا و نظم نوین اش متصور خواهیم بود؟...این وسط برد با کیست؟ اوست قادر متعال یاعلی |
|||
|
|
۵:۱۰, ۲۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۱ ۵:۲۳ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خداوند سرنوشت انسان رو به دست خودشون داده دنی عزیز (قدرت انتخاب)، و به گفته خود خدا ، اگه مردم ظلم رو بپذیرن بدترین و پست ترین آدم ها بهشون چیره میشن.
متاسفانه اگه همینطور پیش بره من آینده ی انسان ها رو تاریک می بینم. باحیله های جور واجور مردم رو به شک انداختن ، عده ای خود فروخته شدن ، عده ای انگار عقل ندارن!! هر چه گفته میشه رو باور می کنند و ... من از انتخاب ناآگاهانه مردم بیم دارم ، ولی همونقدر هم به تغییر در لحظه انسان اعتقاد دارم ،مثل قضیه زلزله اخیر که انتظار این همه دلسوزی و کمک از سوی مردم نمی رفت. غیبت امام و حجت ما آزمایشی برای جداسازی آدم هاست ، جداسازی سودجویان و منافقان از متعهدان و کسانی که عهدشان رو باخدا فراموش نمی کنند. |
|||
|
|
۵:۱۲, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوست عزیز نظر سنجی شما ۱ مشکل اساسی داره کدوم نظم نوین جهانی؟؟؟؟؟؟اگر منظورتون جامعه ی جهانی بر اساس عقاید اهل باطله خب الان برپاست!!!! یعنی چندین ساله و تازه پس از پیروزی انقلاب و طی ۱۲ سال گذشته این قدرت جهانی حریف جدی پیدا کرده٬ و اگر ۱ مطالعه ای روی سلطه ی رسانه ای و اقتصاد غرب قبل از بحران داشته باشید می بینید نظم نوین جهانی که اونها خودشون ترسیم کرده بودند برپا شده بود الان قافیه رو باختند و نمی خوان قبول کنند می ترسند و دست پا می زنند که نه ما هنوز قدرت برتر جهانیم بی حریف که ایران هیچی همون روسیه بسشون برای شکست نظم نوین جهانیشون و خدای نکرده فکر نکنم منظورتون از نظم نوین جهانی ظهور آقای خودمون باشه! چون گزینه ی دیگری می تونستید براش دست و پا کنید که گزینه ی آخر رو نذارید چون اصولا اصلا بی ربطهضمنا نظریه ی مهدویت از زمان حضرت ابراهیم بوده مصلح جهانی مال زمان حضرت ابراهیم ع است
|
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۲۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۱ ۱۷:۳۰ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مطلب شما غنی و کامل هست اما قابل بحث!
راست میگید که ما خودمون هنوز باورمان مهدوی نیست! میگید نه؟ رای های بالا رو ببنید! |
|||
|
|
۳:۱۶, ۲۶/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۳:۳۰ توسط dani.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۱ ۵:۱۲)مغنیه نوشته است: با سلام خدمت دوست عزیز نظر سنجی شما ۱ مشکل اساسی داره کدوم نظم نوین جهانی؟؟؟؟؟؟اگر منظورتون جامعه ی جهانی بر اساس عقاید اهل باطله خب الان برپاست!!!! یعنی چندین ساله و تازه پس از پیروزی انقلاب و طی ۱۲ سال گذشته این قدرت جهانی حریف جدی پیدا کرده٬ و اگر ۱ مطالعه ای روی سلطه ی رسانه ای و اقتصاد غرب قبل از بحران داشته باشید می بینید نظم نوین جهانی که اونها خودشون ترسیم کرده بودند برپا شده بود پاسخ این بخش از عرایض شما رو در بخش میانی پست اول دادم...شما دقت نکردید...خود من گفتم نظم نوین جهانی جدید به چه کاری میاد وقتی الان هم دنیا به نوعی تک قطبی شده تصمیم نهایی رو اونها میگیرن....منم از حاضرین سوال کردم چرا به نظم نوین جدیدی نیازه... پاسخ هم دادم که نظم نوین جدید حاصل یک نیازه جدیده...نیازی که ایران و تفکرات جدید ایجاد کرده....دنیای 10 سال آینده میتونه خیلی متفاوت باشه...برای همین هدفی بزرگ رو به اسم نظم نوین جهانی انتخاب کردن تا همین یک کشور رو هم تابع خودشون کنن و حکومت جهانی رو اعلام کنن (۲۵/مرداد/۹۱ ۵:۱۲)مغنیه نوشته است: خدای نکرده فکر نکنم منظورتون از نظم نوین جهانی ظهور آقای خودمون باشه! چون گزینه ی دیگری می تونستید براش دست و پا کنید که گزینه ی آخر رو نذارید چون اصولا اصلا بی ربطه متوجه نشدم...یعنی چی بی ربطه!...یعنی موعود مسلمانان قرار نیست نظم نوینی برقرار کنه؟...از چه نظر بی ربطه؟ یاعلی (۲۵/مرداد/۹۱ ۱۷:۲۸)AMINI نوشته است: مطلب شما غنی و کامل هست اما قابل بحث! غنی و کامل از چه جهت؟ قابل بحث از چه جهت؟...یه توضیح مختصر بدید (۲۵/مرداد/۹۱ ۱۷:۲۸)AMINI نوشته است: راست میگید که ما خودمون هنوز باورمان مهدوی نیست!توجه کنید باور کردن با دانستن فرق داره... بزار مثالی بزنم....من الان دانشجوی سال چهارم دکترای دامپزشکی هستم...اطرافیان بر حسب علاقه یا هرچیز دیگه به من میگن دکتر...دیروز تو مغازه یک نفر که منو میشناخت گفت دستت چی شده دکتر؟ وقتی به پدرم موضوع رو گفتم و گفتم بعدش خیلی حس عجیبی داشتم...با اینکه بالاخره 2 ساله دیگه دکتر از دانشگاه بیرون میام......پدرم گفت تو هنوز باورت نشده داری دکتر میشی...واقعا راست میگفت....هنوز فکر میکنم یه پسر دبیرستانی هستم! برای همین میگم باور کردن با دونستن خیلی فرق داره....ما میدونیم قراره چی بشه ولی هنوز باورش نکردیم تا براش آماده بشیم رای های بالا که نشون میده اعضا برای دنیا آرزوهای بزرگی دارن و منتظر تحقق وعده ها هستن...اما رای های بالا چیز بیشتری هم میتونه نشون بده؟....مثلا باور داشتن؟ یاعلی (۲۵/مرداد/۹۱ ۵:۱۰)Grace Dies نوشته است: من از انتخاب ناآگاهانه مردم بیم دارم ، ولی همونقدر هم به تغییر در لحظه انسان اعتقاد دارم ،مثل قضیه زلزله اخیر که انتظار این همه دلسوزی و کمک از سوی مردم نمی رفت. حق با شماست... اما من نسبت به زلزله های اخیر شک دارم....من مطمئن نیستم این همه زلزله در یکی دو روز طبیعی باشه....بیش از 100 پس لرزه بالای 5 ریشتر خیلی عجیبه.... به نظر شما میتونه نوعی دسیسه باشه؟...چه از داخل کشور و چه خارج کشور یاعلی |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۲۶/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۱ ۲۰:۰۲ توسط مغنیه.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نظم نوین کلمه ای غربی برگرفته از نظریات غربی با معانی خاص خودشه ما کلمه ای در مکتب شیعی اسلامی و دینی خودمون داریم به نام حکومت جهانی الهی( دولت کریمه٬ حکومت عدل الهی) چرا از واژه ای که غرب برای ما تعریف می کنه باید استفاده کنیم؟؟؟؟ تاکی بچه مسلمون تو زمین دشمن قراره بازی کنه؟
ضمنا البته که اونها باور دارندکه مهدویتی وجود داره چرا که ولی اونها شیطانه و صراط مستقیم و همه ی راه های مرتبط به اون رو دو گروه در عالم می شناسند اولیاء خدا و شیاطین! قرار نیست هیچ عاقلی تا به موجودیت چیزی یقین نکرده فعالیتی بکنه در اونصورت می شه دیوانه و متوهم! عاقل بودن الزامی بر این نداره که راه درست رو انتخاب کنه چرا که شیطان گفت: «لاغوینهم اجمعین الا عبادک المخلصین» اونها عاقل هایی هستند که اغواء شدند و راه شیطان رو برگزیدند چرا که عمروعاص به حضرت علی (علیه السلام) گفت: ای علی! من خود می دانم که دشمن تو به جهنم خواهد رفت ولی من به دنبال دنیا هستم!!!! و این بیچاره ها همانهایی هستند که در قرآن با اشاره به اغوای خودشون می گویند: «خدایا این پیروان ما که ما اونها را اغواء کردیم! خودشون بر اساس هوای نفسشون از ما پیروی کردند ما از آنها به سوی تو تبری می جوئیم» سوره مبارکه قصص۶۳ در هر صورت هم برد با ماست و با حق! چه کار بکنیم و چه نکنیم! خدا برقرارش خواهد کرد.. جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا باطل نابود شدنی بود! و در پایان منابع ما محدود نیست ما بیش از ۱۰۰ جلد کتاب تاریخی و هزار جلد کتاب معاصر در رابطه با مهدویت داریم کدام منبع محدود؟ بیش از ۱۰۰۰ سایت در زمینه ی مهدویت فعالند اگر خود ما دنبال چیزی نمی ریم دلیل بر موجود نبودنش نیست . و این دوستان انیمیشن و فیلم ساز هم ان شاءالله بیشتر فعالیت می کنند تا به این جاها برسند فرمانروایان مقدس که پیرامون پیامبران بنی اسرائیل بود قابل تحسین بودند ولی اونها هم درگیر نبود سیاست کلان در این زمینه اند. یا علی مدد
|
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۴۸ توسط بهناز.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
انواع بازیها رایانه ای و فیلم های عظیم آخرالزمانی می سازند مثل سه گانه ارباب حلقه ها یا کنستانتین و... در حالی که خود اخیرا ابعاد کیفی این رویداد بس شگفت را تعریف کردند
این فیلم ها تخیلی هستش و جهت سرگرمی و اصلا جن و ماورا رو خوب جلوه نداده من متوجه منظورتون نشدم ![]() نظم نوین یا حکومت الهی چیه؟یکم ساده تر توضیح بدبد |
|||
|
۱۵:۴۳, ۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بهناز خانم سوال هایی که مطرح فرمودید ، نیازمند پاسخگویی بسیار دقیق و موشکافانه ست...با اینکه می تونم جواب شما رو خلاصه بدم ، اما شما رو برای مطالعه بهتر و دقیق تر به بخش های دیگر تالار ارجاع میدم...
سعی کنید صفحات انتهایی این تالار رو مطالعه کنید http://forum.bidari-andishe.ir/forum-26.html بخش دشمن شناسی تالار رو هر چقدر فرصت مطالعه دارید ، صرف آن کنید در پناه خدا |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا بین اوضاع اقتصادی غرب و نظم نوین جهانی ارتباط وجود دارد؟ | SARV | 15 | 7,900 |
۲۱/آبان/۹۳ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: قلب |
|
| دولت جهانی با محوریت یهود (پیرامون نظم نوین جهانی) | میم.حسین.الف | 0 | 1,690 |
۶/مهر/۹۳ ۱۷:۵۸ آخرین ارسال: میم.حسین.الف |
|
| نظم نوین جهانی 1 | علیرضا110 | 0 | 1,273 |
۲۵/مهر/۹۰ ۰:۲۷ آخرین ارسال: علیرضا110 |
|