|
رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود.
|
|
۱۰:۱۸, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
مدتی است که مطالب این تالار را می خوانم نکته ای توجه ام را جلب کرد که با شما درمیان میگذارم ، اکثر افراد این تالار ؛ بسیار بسیار تعصب شدید دارند و با نگاهی افراطی و تندروانه به همه چیز می نگرند ( به قول معروف آتیششون تند است که حاصل سن کم و کم تجربگی است ) ، نشنیده اید که تب تند زود از بین می رود یا رگبار سریع فرو می نشیند! یک مثال عملی می زنم ، شما یادتان نمی آید سی سال پیش یک کارگردانی بود به نام محسن مخملباف ، که در آن موقع به شدت وفادار به ج ا بود و تفکرات حزب اللهی تیر و شدید داشت ، حتی یک بار گفت زنان حق بازی در فیلم ندارند و اگر نقش زن لازم بود ، یک مرد را گریم کنید تا نقش زن را بازی کند ، چند فیلم اول او را ببیند ، تبلیغات شدید اسلامی را در آن می بینید ، این شخص به شدت افراطی بود ولی به قول معروف آتشش خوابید و نظریاتش 180 درجه تغییر کرد حتی در یکی از فیلمهای اخیرش ، زن تمام برهنه نمایش داده می شود و دیگر به ج ا وفادار نیست و خودش هم تابعیت ایران را رها کرده و تابعیت فرانسه را گرفته است . آری ، رهرو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود/ رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود . . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۰۶, ۲۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۶:۲۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۱ ۱۰:۱۸)poper نوشته است: سلام علیکم دقیقا این پاراگراف از حرف های این دوست عزیز من رو یاد حرف های یکی میندازه خیلی غیر حرفه ای حرف هات رو کپی میکنی . فکر میکنم به خاطر این باشه که توی تالار های مذهبی زیادی همزمان مشغول به کار هستی یک چند وقتی هم نبودی دلمون تنگ شده بود گفتیم به خاطر بالا بردن امنیت تالار از وجودت محروم شده ایم ![]() ![]() اصلا تاپیک هایی که بهت جواب میدن رو میخونی یا مثل ربات فقط داخل تالار های مذهبی تاپیک میزنی؟
|
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۲۷/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۱۱:۵۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بدنیست بری دوباره این پست را بخوانید
فعالیت زیر زمینی این کاربر معلوم الحال:ComeDrinkWithMe ( 1 2 3 4 ) |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
ای کاش نمونه می آوردید این کلی حرف زدن ، راه به جایی نمیبره اما اون چیزی که من دیدم (من نمیرسم تمام مطالب رو بخونم اما تا اونجایی که خوندم)، تندروی ندیدم تندروی از دیدگاه اسلامی و شیعی زمانی هست که از امامت پیشی بگیری و کند روی زمانی هست که عقب بمونی تمام رفتارها رو 100% تایید نمیکنم اما اصل رفتارها روی همین محور بوده؛ الگو قرار دادن ائمه و تلاش برای پیمودن راه اونها و پیروی از دستوراتشون ،علیهم السلام. و یک موضوع دیگه هم این که ، یک فرد دیندار نمیتونه به راحتی اجازه بده که دیگران به مقدساتش توهین کنند و ساکت بشینه و جواب نده... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |