کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داغ داغ!!آزمایش بمب اتمی؛ علت واقعی زلزله آذربایجان *سند!
۱۳:۰۷, ۳/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۶ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اگر نمیدونستید پس بدونید!
اگر این روشن سازیهای اینها نبود ما چه میکردیم؟؟؟؟؟!!!!
یکی از فعالان فرقه جدایی طلب پان ترکیسم که خود را رهبر آذربایجان ایران می داند و همواره از این سرزمین با اسم جعلی "آذربایجان جنوبی"[!] یاد می کند، مدعی شده که زلزله اخیر در اهر و شهرهای مجاور نزدیک به پنچ هزار کشته[!] بر جای نهاده است.
[تصویر: 64447637814716426488.jpg]
به نوشته پایگاه خبری "ینی مساوات" (YeniMusavat) در جمهوری آذربایجان، وی همچنین مدعی شده است: «علت واقعی زلزله اخیر ایران حوادث طبیعی نبوده، بلکه دولت ایران در این منطقه بمب اتمی آزمایش کرده است.»!
وی البته در مورد منشأ پس لرزه های این آزمایش اتمی توضیحی نداده است.

[تصویر: 97278706767660506942.jpg]
گفتنی است چندی پیش نیز رسانه دولتی امریکا (VOA) مدعی شده بود که خشک شدن بخش هایی از دریاچه ارومیه، نتیجه آزمایش اتمی جمهوری اسلامی ایران است!
[تصویر: 29893094720257508455.jpg]
منبع: جام نيوز
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، محمود ، MohammadSadra ، وحید110 ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، faateme-313 ، aliali ، شیدا ، cszm ، Mohammad Trust ، خیبر110 ، fazel ، میثاق ، saloomeh ، heaven ، یوسف خان ، yamin ، بچه شیعه ، shafagh_mah ، medad.sefid ، حوریه سادات ، سرباز ولایت ، Anti-satanism ، rahgozar.f ، سرباز منتظر ، فدک زهرا ، Reza71 ، سرباز سید علی ، علمدار133 ، faraz_223

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۲۷, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
در مورد فردوسی اشتباه می کنید
شعر ز شیر شتر خوردن رو بنده در همین تالار اثبات کردم که مربوط به فردوسی نبوده و بعدها به شاهنامه اضافه شده.اشعار دیگه هم که آوردید ،شعر مربوط به ترک ها خطاب به یک فرد خاص بوده (مثلا اگر ما به سفیانی بگیم بد نژاد ، به عرب توهین کردیم؟( ، اون یکی در مورد زن رو هم باید بررسی کرد ، چون در شاهنامه ما خیلی اوقات ستایش زن ها رو داریم ، مثل ستایش گردآفرید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۴۰, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
(۴/شهریور/۹۱ ۱:۵۳)seyed نوشته است:  
نقل قول:ولی هنوز زبانش تغییر نکرده(شاید به لطف شعرا و شاهنامه باشه)
خیلی عذر میخوام ولی شاهنامه نگیم بهتره باید بگیم عقده نامه چون فردوسی از ترکها خیلی بدش میومد و تو شاهنامه هم میگه باید ترکها رو بگیری و سرشون رو با سنگ بکوبی تا سیل خون جاری بشه.

ما ترکها فرهنگ و قدمت چندین هزار ساله داریم و با تفکر و اگاهی و بینشمون داریم میبینیم که قزوین و زنجان دارن به کل فارس زبان میشن که اصلا شدن.یه بامبول جدید هم داشتن که اونایی که مطلع اند از جریان تاکستان و ابهر میدونن من چی میگم.شما با این کارا کاری نداشته باش چون اطلاع کافی نداری.

فردوسی با نگرش قومی بسیار تنگ نظرانه خود شاه را نه به این دلیل كه شاه و ستمگر است بلكه به این دلیل كه اشراف زاده نیست و نژاد پست(؟) دارد تقبیح می‌كند:
اگر شاه را شاه بودی پدر *** به سر می‌نهادی مرا تاج زر
اگر مادرش شـاه بانو بدی *** مرا سیم و زر تا به زانو بدی
این شاعر در سرودن اشعار نژادپرستانه نیز مهارتی بسیار دارد، یكجا با نگاه نژادپرستانه‌اش به ترك می‌تازد:
كـه آن تـرك بدپیشـه و ریـمـن اسـت *** كه هم بد نژاد است و هم بدتن است
و در جایی دیگر عرب را هدف قرار می‌دهد و او را پست می‌شمارد:
ز شـیر شـتر خوردن و سوسمار *** عرب را به جایی رسیده است كار
كــه تــاج كــیــانــی كــنــد آرزو! *** تفـو بـر تـو، ای چـرخ گـردان، تفو!
زنان و دختران نیز از گزند اشعار افراطیش در امان نبوده‌اند:
زنـــان را از نـــام نــایــد بــلــنــد *** كـه پـیـوســتـه در خـوردن و خـفـتـنـد
زن و اژدهــا هــر دو در خـاك بــه *** جـهــان پـاك از ایـن هــر دو نـاپـاك بـه
زنـان را سـتـایـی سگان را سـتا *** كـه یـك ســگ بـه از صــد زن پـارســا
چو زن زاد دختر دهیدش به گرگ *** كه نامش ضعیف است و ننگش بزرگ
خلاصه، نمی‌توان فردوسی را حكیم نامید(حكیم ابوالقاسم فرودسی) و نمی‌توان شاهنامه را در كنار آثار سایر شاعران فارسی گو(مانند مولوی و سعدی و ...)قرار داد.
احتمالن شما هم مطالب پان ترکی زیاد خوندید و تحت تاثیر قرار گرفتید!
پانها از نظر من نشان بی هویتی هستن! همشون...
مشکل از اینجاس که بعضی افراد زیاده خواه هستند...
بعضی قصد جدایی دارند میخوان با کارخونه پفک سازی و زمین سیب زمینی مملک اداره کنند!!
من کلن هیچ جوره با پانها نمیتونم سازش کنم....همه نوع پان بد و نشان بی هویتی هست که برای اثبات خودش قصد تخریب دیگری رو داره...در ضمن بابک خرمدین از همین آذری ها بوده که ما(به قول شما فارسها!!!!!!!)جزو قهرمانهای ملی خودمون میدونیم...رستم ما از سیستان بوده،کلی از فرماندهان جنگ 8ساله از تمام اقوام ایرانی بودن چونکه خودشون رو اول ایرانی میدونستن بعد فلان قوم بودن!!
۲۲:۲۹, ۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۱ ۲۲:۳۲ توسط محمدصالح.)
شماره ارسال: #23
آواتار
[quote='seyed' pid='143716' dateline='1345843430']

خیلی عذر میخوام ولی شاهنامه نگیم بهتره باید بگیم عقده نامه چون فردوسی از ترکها خیلی بدش میومد و تو شاهنامه هم میگه باید ترکها رو بگیری و سرشون رو با سنگ بکوبی تا سیل خون جاری بشه.

ما ترکها فرهنگ و قدمت چندین هزار ساله داریم و با تفکر و اگاهی و بینشمون داریم میبینیم که قزوین و زنجان دارن به کل فارس زبان میشن که اصلا شدن.یه بامبول جدید هم داشتن که اونایی که مطلع اند از جریان تاکستان و ابهر میدونن من چی میگم.شما با این کارا کاری نداشته باش چون اطلاع کافی نداری.

فردوسی با نگرش قومی بسیار تنگ نظرانه خود شاه را نه به این دلیل كه شاه و ستمگر است بلكه به این دلیل كه اشراف زاده نیست و نژاد پست(؟) دارد تقبیح می‌كند:
این شاعر در سرودن اشعار نژادپرستانه نیز مهارتی بسیار دارد، یكجا با نگاه نژادپرستانه‌اش به ترك می‌تازد:
زنـــان را از نـــام نــایــد بــلــنــد *** كـه پـیـوســتـه در خـوردن و خـفـتـنـد
خلاصه، نمی‌توان فردوسی را حكیم نامید(حكیم ابوالقاسم فرودسی) و نمی‌توان شاهنامه را در كنار آثار سایر شاعران فارسی گو(مانند مولوی و سعدی و ...)قرار داد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[/quoسلام اولا بحثه چیه شما به چه حقی به کسی که زبان فارسی حق پدری داره توهین میکنی اگرالان فردوسی رونمیداشتیم باید عربی صحبت میکردیم تهمین شماهاید که میذارید رودکی رو تاجیکستانی ها بگن ماله مایه مولوی رو ترکیه حتما فردا هم کشورهایی میان میگن چون اسم توران توشعرش به کاربرده باید بخاطرش کشورهای شرقی ایران بگیرن اقا فردوسی علاوه بر حفظ زبان فارسی تاریخ هم حفظ کرده کتابی جهانی تالیف کرده که جهان ادبیات فارسی رو بیشتر بافردوسی میشناسن
دوستان شایعات رو باورنکنین این حرفا درباره اذربایجان کذبه
۲۲:۳۱, ۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۱ ۲۲:۳۸ توسط seyed.)
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:احتمالن شما هم مطالب پان ترکی زیاد خوندید و تحت تاثیر قرار گرفتید!
پانها از نظر من نشان بی هویتی هستن! همشون...
چه حرف اشتباهی زدم که تحت تاثیر قرار گرفتم؟
کجای حرفای من بوی پان ترکیستی داشت.من گفتم نباید اذربایجان تکه تکه بشه بعدش از شاهنامه که به قول شما زبان فارسی رو زنده نگه داشته مدرک اوردم که برای زنده نگه داشتننش دست به هر کاری زده و همه جور شعری سروده.
تو رو خدا نگین من کافر شدم ولی اینو از لحاظ زبانی میگم نه دینی و غیره: پرچم کشورمان با زبان عربی نوشته شده چون خودمان هم زبان فارسی را قبول نداریم.
در ضمن من هم با پان ها مخالفم شدید.
پان یعنی یه قومی خودش رو برتر بدونه در حالیکه ملاک برتری تقواست.ما ترک زبانها ادعای پان نداریم البته نگذریم از یه عده که همچین دیدگاهی دارن کما اینکه بین فارس زبانها هم داریم چنین افرادی رو.ما میگیم ای حکومت ای دولت که ادعا اسلامی بودن رو دارین حداقل به خیلی چیزهای اسلام عمل نمیکنید ما رو هم شهروند درجه یک حساب کنید.به ما از دید شهروند درجه 2 نگاه نکنید اخه ما برادرهای شما هستیم اخه تو هشت سال دفاع مقدس جوونای اذربایجان از گوشت مقابل رگبار صدام ملعون سنگر ساختن.تمام گفته ما همینه ولی تا اومدیم یه اعتراضی یه کاری بکنیم فوری پان ترکیستها قاطی جریان شده و به کلی تغییرش میدن.

(۴/شهریور/۹۱ ۲۲:۲۹)محمدصالح نوشته است:  [quote='seyed' pid='143716' dateline='1345843430']

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[/quoسلام اولا بحثه چیه شما به چه حقی به کسی که زبان فارسی حق پدری داره توهین میکنی اگرالان فردوسی رونمیداشتیم باید عربی صحبت میکردیم تهمین شماهاید که میذارید رودکی رو تاجیکستانی ها بگن ماله مایه مولوی رو ترکیه حتما فردا هم کشورهایی میان میگن چون اسم توران توشعرش به کاربرده باید بخاطرش کشورهای شرقی ایران بگیرن اقا فردوسی علاوه بر حفظ زبان فارسی تاریخ هم حفظ کرده کتابی جهانی تالیف کرده که جهان ادبیات فارسی رو بیشتر بافردوسی میشناسن
دوستان شایعات رو باورنکنین این حرفا درباره اذربایجان کذبه

اره حق پدری برای زبان فارسی داره ما هم نگفتیم حق مادری داره اما به چه شرطی به شرط توهین به ترکها به شرط توهین به عربها همین عربها بودن که اسلام رو به ایران اوردن.چرا پس نمیگی عمر به زور شمشیر پدران و ابا و اجداد ما رو که دین خودشون زرتشتی رو داشتن کشتن و خون جاری کردن و اسلام رو برای ما اوردن پس چرا باید به عربها توهین شود.
در ضمن پرچم کشورت با زبان عربی نوشته شده تا حالا بهش فکر کردی زبان فارسی چه ایرادی داشته که عربی نوشتن؟
زود از کوره در نرو به چیزایی که گفتم عمیقا فکر کن.هر چند شاید تو پست بعدیت بیای بگی تو کی هستی که به من میگی فکر کن.اصلا غلط کردم فرض کن یه نامه سرگشادست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI
۲۲:۴۰, ۴/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۱ ۲۲:۴۷ توسط محمدصالح.)
شماره ارسال: #25
آواتار
چه حرف اشتباهی زدم که تحت تاثیر قرار گرفتم؟
کجای حرفای من بوی پان ترکیستی داشت.من گفتم نباید اذربایجان تکه تکه بشه بعدش از شاهنامه که به قول شما زبان فارسی رو زنده نگه داشته مدرک اوردم که برای زنده نگه داشتننش دست به هر کاری زده و همه جور شعری سروده.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همش ایرادداره فردوسی زبونش حفظ کرد با فحش به ترکهای غزنوی نه اذری شما اصااتن اذری هستید نه ترک چون اذری قبل از حکومت سلجوقیان وورود ترکهای مهاجر اسیای مرکزی زبان ترکی نداشت حالا زبونتون تغییر کرده پ حکیم ابوالقاسم فردوسی روتکریم کنید
لطفا پیرامون مطلب به بحث بپردازید نه چیزه دیگه

اره حق پدری برای زبان فارسی داره ما هم نگفتیم حق مادری داره اما به چه شرطی به شرط توهین به ترکها به شرط توهین به عربها همین عربها بودن که اسلام رو به ایران اوردن.چرا پس نمیگی عمر به زور شمشیر پدران و ابا و اجداد ما رو که دین خودشون زرتشتی رو داشتن کشتن و خون جاری کردن و اسلام رو برای ما اوردن پس چرا باید به عربها توهین شود.
در ضمن پرچم کشورت با زبان عربی نوشته شده تا حالا بهش فکر کردی زبان فارسی چه ایرادی داشته که عربی نوشتن؟
زود از کوره در نرو به چیزایی که گفتم عمیقا فکر کن.هر چند شاید تو پست بعدیت بیای بگی تو کی هستی که به من میگی فکر کن.اصلا غلط کردم فرض کن یه نامه سرگشادست.
[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من عمیقا فکر کردم دیدم شما مشکل فنی تو ارائه این مطلب داری
اگه روپرچم عربیه باید پرسید چرا نماز فارسی نیست خوب معلومه برا حفظه وحدت خوبه میگی اباو اجداد زردشتی خوب این یعنی اصلتن ترک نیستی زبونت تغییرکرده .بعد فردوسی به عربها توهین کرد چون ظلم میکردن. فرض کن من به رفیقم که ترکه به خاطر کارش فحش بدم یعنی به همه گفتم
۲۲:۵۶, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
بحث عربی بودن الله وسط پرچم مربوط میشه به ایدئولوژی جمهوری اسلامی که بر پایه اسلام بنا شده!
اگر همین فردوسی نبود الان ما هم مثل مصر و لبنان و...زبانمون عرب شده بود!
سیاستهای غلط دولت رو گردن قوم خاصی نندازید(در ضمن خیلی از سران مملکت آذری زبان هستند)
شما یه سر بیا خوزستان ببین ما که نبض اقتصاد خوزستان هستیم نصف تبریز امکانات نداریم! آمار بیکارهای ما بیشتر از استانهای آذربایجان هست!
زبان رسمی مملک فارسی هست اینطور نمیشه که در هر منطقه هر کس به یه زبان تحصیل کنه و بزرگ بشه! به هر حال باید یک زبان رسمی باشه
آذری هم نمیشه زبان رسمی باشه!!میشه؟؟
الان لرها که جمعیت زیادی از ایران رو تشکیل میدن لهجه لری و بختیاری از لهجه های زبان فارسی هست!
در باقی جاها هم به همین شکل لهجه اصفهانی،شیرازی بندری،شمالی همدانی و...
نوع گویش در مناطق مختلف فرق و این چیزی نیست که مختص ایران باشه در خود آمریکا هم در تکزاس به یه جور لهجه و در لوس آنجلس به یک جور لهجه!
حتی خود عربها هم به همین شکلن...عربهای اهواز و عربها بستان 2 لهجه متفاوت دارند! لهجه عربی ایرانی با عربی عراقی و عربی عراقی با مصری و...فرق داره!!
===================
این پان ترکها خدایش فقط برای زبان میخوان جدا بشن؟؟
الان که حتی واحد پولی که بین مردم هست ترکیه!(تومان)
خیلی از غیر آذریها اسم آذری انتخاب میکنن...
بحث اینه که این پان ها هویت خودشون رو گم کردن و نمیدونن متعلق به ایران هستند نه جای دیگه!!
۲۳:۰۲, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
اگه ظلم کردن و تو هم قبولش داری پس چرا دین اسلام رو پذیرفتی؟غیر از اینه که چشم باز کردی و دیدی مسلمانی؟
بنده نگفتم زرتشتی هستم ابا و اجداد شما رو گفتم که بادیه نشین بودن وقتی عربها حمله کردن بنده ترکم از دیار بابک خرمدین که امان عربها رو هنگام حمله به ایران بریده بود برای اطلاعات بیشتر به قلعه بابک واقع در کلیبر مراجعه کن ولی همین بابک رو اسمشو بیاری تو این مملکت نابودت میکنن چون اقایون میگن بابک شیعه کش بوده منظورشون همون کشتن عربها تو حمله به ایرا ن بوده ولی نمیگن که بابا و ننه ما رو کشتن و اون داشت از اونا دفاع میکرد.
۲:۰۲, ۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
(۴/شهریور/۹۱ ۲۳:۰۲)seyed نوشته است:  اگه ظلم کردن و تو هم قبولش داری پس چرا دین اسلام رو پذیرفتی؟غیر از اینه که چشم باز کردی و دیدی مسلمانی؟
بنده نگفتم زرتشتی هستم ابا و اجداد شما رو گفتم که بادیه نشین بودن وقتی عربها حمله کردن بنده ترکم از دیار بابک خرمدین که امان عربها رو هنگام حمله به ایران بریده بود برای اطلاعات بیشتر به قلعه بابک واقع در کلیبر مراجعه کن ولی همین بابک رو اسمشو بیاری تو این مملکت نابودت میکنن چون اقایون میگن بابک شیعه کش بوده منظورشون همون کشتن عربها تو حمله به ایرا ن بوده ولی نمیگن که بابا و ننه ما رو کشتن و اون داشت از اونا دفاع میکرد.
بله الان خیلیها در ایران فقط مسلمان زاده هستند مثل و و خیلی دیگه!
این سیاستهای امروز در ایران ربطی به مردم نداره...سیاستهای دولت هست...
منم لرم کسی که آریوبزرنش امان اسکندر رو برید...
فقط دارم میگم به خاطر ایدئولوژی اسلامی که در ایران حاکمه و البته شاید ربطی هم نداشته باشه ولی خوب بعضیها به این خاطر نمیزارن کسی اسم از بابک خرمدین و آریوبرزن بیارن...ولی به راحتی میتونی اسم پیروز نهاوندی رو ببری؟!چرا ؟چونکه ما شیعه هستیم و پیروز عمر رو کشته!!
تخت جمشید در حالی نابودی هست...به خاطر یه سری مسائل کتابهای تاریخ ما اسمی از قبل از اسلام در اون نیست!! فقط تاریخ مشروطه و معاصر هست و انقلاب اسلامی!!!!!!!!!!!!
ببین دوست من بحث دولت و مردم رو از هم جدا کن در زلزله اخیر مردم نشون دادن که کاری به سیاستهای هیچ کس ندارند!
اول کشور و هموطنشون مهم هست!!
به خاطر یه سری مسائل نمیشه در این سایت از این حرفها زد برای مسئولین تالار مشکل ایجاد!
به لطف فیتیله بودن اینترنت ما هر لحظه ممکنه حتی مای کامپیوترت هم فیتیله بشه!!
۱۳:۱۸, ۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
اينكه گذاشتيد سند نيست!
ما خودمون از زلزله اول خيلي ترسيديم انگار قيامت بود. تا دو هفته هم پس لرزه داشت اما تبريز رو گسل هست. اگر گسل فعال شه كل شهر و حواشي ميره تودل زمين!
مهم ساخت اصوليه ساختموناس
۲۰:۲۵, ۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
[quoteببین دوست من بحث دولت و مردم رو از هم جدا کن در زلزله اخیر مردم نشون دادن که کاری به سیاستهای هیچ کس ندارند!
اول کشور و هموطنشون مهم هست!!
][/quote]
من اصلا حرفی از دولت و سیاست هاش زدم حالا بگذریم که بحث یه جورایی عوض کردی.
درسته مردم کاری با دولت ندارند ولی اونا با ما خیلی کار دارند.
وقتی که مردم اعتمادش از دولت و حکومت سلب شده تصمیم گرفتن خودشون کمک های مردمی رو جمع کنن و به مناطق زلزله زده ببرن ولی دولت و مامورین اطلاعاتی نتونستن این بی اعتمادی ملت رو مشاهده کنن و عده ای رو که داوطلبانه برای امداد رفته بودن رو دستگیر کردن.درسته ما با اونا کاری نداریم یعنی دیگه کاری نداریم ولی اونا دست از سر ما بر نمیدارن.شاید به من بگی تا چند ماه پیش تو پست هایی که تو این تالار میذاشتی همچین دیدگاه هایی نداشتی ولی الان چرا نظرت اینطوری شده.
این همه دزدی و خیانت و بی اعتمادی و ظلم یواش یواش تو این چند ماه اخیر از پشت پرده ای که قائمش کرده بودن بیرون اومده.
این همه مردم نیازمند اونوقت 600 میلیون دلار خرج تشریفات و ماشین بنز سران غیر متعهده می کنن و انوقت به جای کمک بلاعوض به زلزله زده ها وام 4 درصد میدن و روستایی های بدبخت رو هم میبرن زیر دین ضامن و قسط و نظام بانکداری ربوی که دکتر عباسی هی میگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: medad.sefid
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا