کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینقدر از خدا طلب مرگ نکن ! فرج نزدیک است ان شاءالله
۱۱:۰۰, ۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۲۰:۰۴ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدای مهدی عج

حجت الاسلام دانشمند : اگر من از مظلومیت رهبر بگویم شاید دلتان خون بشود ، خیلی مظلومند ایشان .

این موضوع را من با یک واسطه می گویم . با یکی از محافظ های آقا در حرم امام رضا روبروی ضریح ، دو به دو با هم بودیم .

گفتم از آقا چه خبر ؟

میگفت ما روزهای دوشنبه ، ( این را میگفت و گریه میکرد ) می رویم سرکشی میکنیم به خانواده شهدا . آقا می فرمودند به خانواده شهدا نگویید که ما می آییم که به زحمت نیافتند .

یک ربع قبل آقا در ماشین هستند ما درب میزنیم و میگوییم آقا می خواهند تشریف بیاورند منزل و یک سلام و علیکی با مادر و پدر شهید نمایند .

یکبار رفتیم درب خانه دو شهید ، من خودم رفتم دیدم درب باز است و آب و جارو کرده اند . درب زدم ، مادر شهید آمدند دم درب و گفتند : آقا کو ؟

گفتم : کدام آقا ؟

گفت : مقام معظم رهبری کجاست ؟

گفتم : شما از کجا می دانید ؟

شروع کرد به گریه کردن ، گفت دیشب خواب بچه هام را دیدم ، بچه ها آمدند گفتند خوش بحالت ، فردا سید علی می خواهد بیاید خانه تان .

به اینجا که رسید ، مقام معظم رهبری هم رسیدند به درب خانه .

بعد مادر شهید گفت من خواب دیدم که امام هم تشریف آوردند و گفتند فردا آقا سید علی آقا می خواهند بیایند ، ما هم تبریک می گوییم . و یک مطلبی هم امام فرمودند و پیغام دادند که من به شما بگویم .

مقام معظم رهبری فرمودند چه پیغامی ؟

مادر شهید گفتند : امام فرمودند سلام ما را به آقا سید علی آقا برسانید و به ایشان بگویید اینقدر از خدا طلب مرگ نکن ! فرج نزدیک است ان شاءالله .

[تصویر: n00017362_b1.jpg]

آقا خیلی گریه کرد .

حجت الاسلام دانشمند : مظلوم است آقا . یک کاری نکنیم که اگر گره ای نمی توانیم باز کنیم ، لااقل گره بر گره نیاندازیم .این واقعاً ظلم است ، خدا نمی بخشد .

در این دنیا مرکز شیعه فقط ایران است . افغانستان ، پاکستان ، مصر ، عربستان و عراق را ببینید . در ممالک اسلامی کجا شیعه همه کاره است ، ایران مرکز شیعه است ، دل امام زمان به شما بسته شده و امید امام به شماست .

خدایا رهبر مظلوم و با کرامت انقلاب را بحق امام زمان محافظت بفرما .

اللهم عجل وليك الفرج...

دانلود ویدئو این سخنرانی

http://host10.aparat.com//public/user_da...196362.flv

بر گرفته از وبلاگ

http://mohamadsalehnikoo.blogfa.com/

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، am_po ، AMINI ، saloomeh ، عدالت ، sadegh-a ، جویای حقیقت ، سید ابراهیم ، mahdy_mir ، یا صاحب الزمان ، MOHSEN-Z ، aliali ، یوسف خان ، zahra.shakiba ، freewish ، تفکر ، شیدا ، yektasepas ، yamin ، فدک زهرا ، mhvvhm
۱۳:۳۱, ۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۱۳:۳۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #2

دوست عزیز من بعد شنیدن این قصه واقعا واقعا از رهبرم مایوس شدم یعنی چی آرزوی مرگ میکنه!!!!!!!!!

این قصه تناقض داره چون اولا یک ولی فقیه شیعه تکلیف گراست نه نتیجه گرا

ثانیا مسئولیت پذیره نه ترسو

ثالثا مگه ما معتقد نیستیم ایشون نائب امام زمانه پس اگه قرار بود خبری از ظهور باشه اول از همه خود اقا خبردار میشه

رابعا اقای دانشمند یه خالی بست مثل همیشه جدی نگیرید ایشون کلا ذهن خلاقی دارند...

و در پایان این داستان فقط و فقط عوام فریبانه است و کسی که اندکی در آن تامل کند از رهبر بزرگ ما چهره ای ضعیف و ترسو و .... در ذهنش نقش میبندد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdyshr ، سدرة المنتهی
۱۴:۱۰, ۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۲۳:۵۴ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:دوست عزیز من بعد شنیدن این قصه واقعا واقعا از رهبرم مایوس شدم یعنی چی آرزوی مرگ میکنه!!!!!!!!!

عزیز دل حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نیز بنا بر روایاتی از خدا طلب مرگ کردند (اسلام پدیا).حالا ما بیایم مایوس بشیم از ایشون و یک طرفه به قاضب بریم در صورتی که نمیدونیم واقعیت داشته یا نه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ اول ببنید دلیلش چی بوده.کجا این حرف زده شده بعد....................

این که دلیل نمیشه..اینها همش دلایل منطقی و خاص خودش رو داره.لطفا در این جور مطالب تند روی نکنید.خوب نیست به همچنین رهبر فرزانه ای سریع بتازیم.خب خودتون که دارید میگید ممکنه ساختگی باشه!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، شیدا ، sarallah
۱۴:۲۲, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4

بازم مثل همیشه دوستان خوب مطلبو نخونده جبهه گیری کردند

عزیزم من نتازیدم

همه تو این تالار میدونن من چه علاقه خاصی به ایشون دارم

من میگم دانشمند خیال بافی کرده

اصلا این داستان منبع داره؟؟؟؟؟؟

میخوای منم الان داستان بگم برات درباره ایشون درحد لالیگا یه هفته ای کل نت پر بشه؟؟؟؟

حرف من اینه این داستان توهینه به رهبر

درباره ارزوی مرگ هم بازم من میگم اون روایات درباره زهرا (سلام الله علیها) دروغه

یعنی چی ارزوی مرگ کنیم؟؟؟

من گناهکارم تو این جهان تاثیر دارم حالا یکی مثل زهرا س یا رهبر بیاد ارزوی مرگ کنه بره تموم؟؟؟!!!!!

اصلا هدف خلقت این عزیزان انجام وظیفه بوده من نمیدونم چطور چنین چیزهایی باورتون میشه

مثل این میمونه که من میخوام کنکور بدم به جای اینکه بشینم درس بخونم تا رتبه خوبی بیارم بگم خدایا من کنکور نمیدم میخوام برم سربازی!!!!!

نظر شما درباره چنین فردی چیه؟

ایا فردی متعالی هست یا ضعیف در برابر سختی ها؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: freewish
۱۸:۰۶, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5

دوست عزیز من با شما موافقم، دانشمندان و علمای بزرگ علناً آرزوی مرگ نمیکنن، ولی باید به یک نکته توجه کنیم، تقریبا تمام بزرگان اسلام وقتی روحشون به حدی اعلی میرسه، دیگه این دنیا براشون هیچ ارزشی نداره، مثل جملات حضرت علی (علیه السلام) در مورد دنیا، و نکته مهم تر اینکه مرگ در نگاه آنها نه فرار از مسئولیتها و آرامش از این جهان، بلکه نزدیکی به خدا و پرواز روح میباشد.
حتی دکتر شریعتی در گفتگوهای تنهایی خودشون بارها این جهان رو کوچک میخونه و سفر به عالم اخرت رو از خدا میخواهند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، medad.sefid
۱۸:۳۱, ۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۱۸:۳۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #6

ببینید دوست من حرف شما کاملا درست ولی همین بزرگان تا جایی که توان دارند ایستادگی میکنند برای خدمت بیشتر به خداوند

بعدشم از ادمی که دنیا براش خوار شده و اخرت گرامی توقع نمیره که ارزوی مرگ کنه

اثبات همه اینها تو کتاب دینی دبیرستان بود اگه یادتون باشه

ضمنا جمله علی ع هم مبنی بر اینکه به خدای کعبه رستگار شدم... معنی این نیست که ارزوی مرگ میکرد یا هر شب میگفت خدایا منو بکش بلکه علی کارش رو به نحو احسن تو دنیا کرد و وقت رفتن اون جمله رو گفت

همین امام خمینی خودمون رو نگاه کن
90سال زندگی بسیار سخت و طوفانی داشت و مردانه جنگید و موقع وفاتش گفت با قلبی ارام و دلی شاد از خدمت شما مرخص میشوم

ایا مثلا امام خمینی 10سال بیشتر عمر میکرد ناراحت میشد

نه اینطور نیست

کسی که به اون درجات ایمان رسیده هرگز ارزوی مرگ نمیکنه بلکه از خدا فرصت بیشتر برای خدمت بیشتر هم طلب میکنه

اینکه کسی ارزوی مرگ کنه نشان دهنده ضعف اون در برخورد با مشکلاته نه شوقش به اخرت چون اخرت امری نزدیک و حتمی هست پس تا توان داره واسه خدمت گذاری انجام میده و امیدش به اخرته

ضمنا رهبری که من میشناسم این حرفها و داستانهای علمی تخیلی اصلا با روحیاتش سازگار نیست

کسی که میگه هرچه دارم فدای اسلام میکنم

کسی که میگه تا وقتی زنده هستم نمیذارم حرکت انقلابی ذره ای منحرف بشه

هرگز ارزوی مرگ نمیکنه

کسی که ارزوی مرگ میکنه یه فرد خسته و افسرده ست درحالی که رهبر ما بسیار منظم وشاداب و امیدوار به اینده کشوره
۱۸:۴۷, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
ما به واسطه بدن مادیمون به این دنیا تعلق داریم شاید رهبر عزیزمون(حفظه الله) هم منظورشون برداشته شدن این تعلق مادی بوده و رسیدن به لقای پروردگار

در هر صورت آرزوی ما سلامتی ایشون و ناکامی دشمنان اسلام در اجرای نقشه هاشونه

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: medad.sefid
۲۱:۱۸, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

دوستان خوبم ،
خصوصا جناب revenger برادر عزیزم ؛
ما در تالار بیداری اندیشه قبل هرچیز باید یادبگیریم که از نظرات شخصی که "من اینطور فکر میکنم " یا "اینطور فکر نمیکنم" بپرهیزیم و اگر قرار است نظری دهیم نظر باید دارای مدرک و سند معتبر باشد .
دوستمان از خودشان مطلبی را نگفته اند ، بلکه نقل قول کردند .
شما دوست عزیز ، بدون مدرک شروع به تهمت زنی کرده اید و این از بیداران اندیشمند بدور است .
اینکه فلان سخنران تخیلی سخن میگوید و خالی بند است ،تهمتی سنگین است و باید طبق آیین شیعی از وی حلالیت بطلبید .
اصلا از خود ایشان منبع موثقی برای سخنانش بخواهید ، نه اینکه از رهبر مایوس شوید که چرا چنین کرد و چنین گفت .

ما به عنوان پیروان ائمه اطهار (سلام الله علیهم اجمعین) در زمان کنونی باید مراقب کلام و سخنمان در مورد هرکس و هرچیز باشیم تا مبادا آخرتمان را بیکباره به باد دهیم ، که تمام اعمالمان زیر ذره بین است .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، sarallah ، medad.sefid
۲۱:۲۷, ۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۲۱:۳۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #9

اقا سید عزیز هست دیگه

اخه شما باورت میشه چنین چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه یعنی چی ارزوی مرگ میکنه من این کلیپو چند سال قبل تو گوشی یه ضد انقلاب دیدم طرف برگشت به مسخره بهم گفت عجب رهبری دارید انشاالله هرچه زودتر آرزوش...

این کلیپ شده سوژه برای گریه عوام و تمسخر دشمنان نظام

یعنی من و شما باید رهبر رو دوست داشته باشیم چون فلانی خواب دیدو ارزوی مرگ کرده...؟؟؟؟؟

با این دروغا مردم رو استحمار میکنن که چی؟؟؟؟

از نظر حقیر این داستان فقط توهینه به رهبریه و چون به ایشون علاقه خاصی دارم واکنش نشون میدم

(۶/شهریور/۹۱ ۲۱:۱۸)Agha sayyed نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

دوستان خوبم ،
خصوصا جناب revenger برادر عزیزم ؛
ما در تالار بیداری اندیشه قبل هرچیز باید یادبگیریم که از نظرات شخصی که "من اینطور فکر میکنم " یا "اینطور فکر نمیکنم" بپرهیزیم و اگر قرار است نظری دهیم نظر باید دارای مدرک و سند معتبر باشد .
دوستمان از خودشان مطلبی را نگفته اند ، بلکه نقل قول کردند .

ضمنا درباره این قمست از صحبتتون:

اولا این خطاب من به اقای دانشمند بود نه دوست عزیزمون تو تالار

دوما مگه اقای دانشمند مدرک داره واسه حرفش؟؟؟ برای من بغال سرکوچه با محافظ اقا یکیه

سوما حرف من منطق عقله نه داستانهای بغال سرکوچه که میگم کسی که خدا رو قبول داشته باشه و به درجه ولایت رسیده باشه ارزوی مرگ نمیکنه بلکه با تمام وجودش خدمت میکنه
۲۲:۰۶, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
عزیز برادر ،
اگر مطلب بنده را با دقت میخواندی می دیدی که این حقیر بر یک چیز تاکید کردم .
عدم تهمت زنی به دیگران .
(۶/شهریور/۹۱ ۱۳:۳۱)revenger نوشته است:  رابعا اقای دانشمند یه خالی بست مثل همیشه جدی نگیرید ایشون کلا ذهن خلاقی دارند...
و در پایان این داستان فقط و فقط عوام فریبانه است و کسی که اندکی در آن تامل کند از رهبر بزرگ ما چهره ای ضعیف و ترسو و .... در ذهنش نقش میبندد.

و یا در این عبارت :
(۶/شهریور/۹۱ ۱۴:۲۲)revenger نوشته است:  من میگم دانشمند خیال بافی کرده
اصلا این داستان منبع داره؟؟؟؟؟؟

بنده هم همین را گفتم ،
از خود این روحانی و سخنران منبع بخواهید .

این حقیر سخنرانی های ایشان را گوش نمیدهم ، دلیلش هم نوع خواستگاه درونیم هست که با سخنان ایشان سازگار نیست ، اما یک تکه از سخرانیهای ایشانرا که مربوط به سالها قبل میشود را بخاطر دارم که با مطالعات این حقیر کامل و درست بود .
اگر شما ایشان را خالی بند میدانید ، پس این سخنان ایشان را هم باید خیالاتی دانست و کلا همه چیز بهم میریزد .

در ضمن در دادگستری ، دادگاه روحانیت داریم که به همین تخلفات رسیدگی میشود . آیا تا بحال کسی در مورد خیالبافیهای ایشان شکایتی به این دادگاه داشته است ؟؟

بنده نه سطح سوادم و نه قدرت قضاوتم تا آنجا نیست که در مورد ایشان صراحتاً لفظ خیالباف و خالی بند را بکار ببرم ، ولی مطمئنم که حوزه علمیه قم ، اصفهان و یا دیگر شهر های ایران اسلامی هیئت امنایی دارند که هم سواد و هم قدرت خلع لباس از یک روحانی خیالباف را داشته باشند .

موفق باشید و خدایی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، sarallah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا