کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب
۱۷:۴۰, ۱۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۲ ۱۷:۵۲ توسط mojtabamax.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در این تاپیک به مواضع مهم رهبر انقلاب امام خامنه ای اشاره خواهیم کرد.

حدالامکان متن به همراه کلیپ صوتی خواهد بود.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازخوانی مواضع رهبر (1) / جمهوری اسلامی اهل خیانت به آرا مردم نیست.

[تصویر: 657.jpg]

مردم اطمينان دارند؛ اما برخى از طرفداران نامزدها هم اطمينان داشته باشند كه جمهورى اسلامى اهل خيانت در آراء مردم نيست. ساز و كارهاى قانونى انتخابات در كشور ما اجازه‌ى تقلب نميدهد. اين را هر كسى كه دست‌اندركار مسائل انتخابات هست و از مسائل انتخابات آگاه است، تصديق ميكند؛ آن هم در حد يازده ميليون تفاوت! يك وقت اختلافِ بين دو رأى، صد هزار است، پانصد هزار است، يك ميليون است، حالا ممكن است آدم بگويد يك جورى تقلب كردند، جابه جا كردند؛ اما يازده ميليون را چه جور ميشود تقلب كرد!
(خطبه های نماز جمعه 1388/3/29)

دانلود کلیپ صوتی

بازخوانی مواضع رهبر (2) / روزی که سرمایه داری از ما تعریف کند باید عزا بگیریم

خارجى‌ها هم همين جور دچار توهّمند. الفاظ در غير معانى خودشان به كار ميروند.
سردمداران كشورهاى مستكبر مى‌نشينند درباره‌ى نظام جمهورى اسلامى اظهار نظر ميكنند و
اينجور وانمود ميكنند كه جامعه‌ى جهانى با جمهورى اسلامى مخالف است.
كدام جامعه‌ى جهانى؟ كدام جامعه‌ى جهانى با جمهورى اسلامى مخالف است؟
چهار تا، پنج تا دولت مستكبر - كه غالباً ملتهاى خودشان هم حرف آنها را قبول ندارند -
با نظام اسلامى، با جمهورى اسلامى مخالفند.
نظامهائى كه در پنجه‌ى كمپانى‌دارهاى صهيونيست است،
توى مشت زالوهاى بين‌المللى است، البته كه با جمهورى اسلامى - كه فرياد عدالت سر داده است - مخالفند؛ بايد هم مخالف باشند. آن روزى كه شبكه‌ى اختاپوسى سرمايه‌دارى جهانى از ما تعريف كند
و با ما مخالف نباشد، آن روز ما بايد عزا بگيريم.

(دیدار با مردم آذربایجان 1388/11/28)

بازخوانی مواضع رهبر (3) / اهل مذاکره ایم اما نه با آمریکا

آمريكائى‌ها معمولاً در مذاكره اينجورند كه وقتى در مقابل استدلال متين كم مى‌آورند،
وقتى نميتوانند استدلالى كه قابل قبول و منطقى باشد، ارائه كنند، متوسل ميشوند به زورگوئى.
و چون زورگوئى روى جمهورى اسلامى اثر ندارد، يكطرفه اعلان ميكنند كه مذاكرات تعطيل! خوب،
اين چه جور مذاكره‌اى است؟ اين تجربه را هم ما داريم. در هر دو مورد اينجورى شد.
البته در آن مورد قبلى، بنده اين را پيش‌بينى ميكردم. از كيفيت مذاكرات ميفهميدم اينها دارند
به چه مسيرى ميروند؛ گزارشش را براى من ميفرستادند؛ دو سه جلسه با هم مذاكره كرده بودند.
بنده همان وقت به وزارت خارجه گفتم اين مذاكره را قطع كنيد. هنوز اقدام‌نكرده،
آنها يكجانبه اقدام كردند؛ اينجورى‌اند. بنابراين نه، اينى كه گفته ميشود؛
رئيس جمهور محترم و ديگران ميگويند ما اهل مذاكره‌ايم، بله، ما اهل مذاكره‌ايم؛ اما نه با آمريكا.
علت هم اين است كه آمريكا صادقانه مثل يك مذاكره‌كننده‌ى معمولى وارد ميدان نميشود،
مثل يك ابرقدرت وارد مذاكره ميشود.
ما با چهره‌ى ابرقدرتى مذاكره نميكنيم.

(دیدار با کارگزاران نظام ۱۳۸۹/۰۵/۲۷)

دانلود کلیپ صوتی

---------------------------------------------------------------------------------------------

بازخوانی مواضع رهبر (4) / خیال نکنید بنده برنامه های صدا و سیما را تایید میکنم

تو همين قضاياى انتخابات، خوب، تبليغات انتخاباتى مثلاً بايد يك ماه يا بيست روز قبل از شروع انتخابات انجام بگيرد؛ اما از پيش از عيد نوروز تبليغات انتخاباتى شروع شد! همين تلويزيونى هم كه مورد انتقاد بعضى از دوستان است، متأسفانه منعكس ميكرد. بنده موافق هم نبودم. اين را هم شما خيال نكنيد كه حالا بنده چون رئيس صدا و سيما را انتخاب ميكنم، همه‌ى برنامه‌هاى صدا و سيما را مى‌آورند، دانه دانه بنده نگاه كنم، امضاء كنم. نخير، از خيلى از برنامه‌هاى صدا و سيما بنده راضى هم نيستم.

(دیدار با جمعی از نخبگان علمی کشور ۱۳۸۸/۰۸/۰۶)

------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازخوانی مواضع رهبر (5) / به درک که انتخابات ایران را قبول ندارید

اخيراً شنيدم كه از شوراى امنيّت ملّى آمريكا كسى گفته كه ما اين انتخابات ايران را قبول نداريم. خب به درك كه قبول نداريد! اگر قرار بود ملّت ايران منتظر بماند كه شما چه چيزى را قبول داريد و چه چيزى را ميل داريد، آن‌طور عمل بكند، كه كلاهش پسِ معركه بود. ملّت ايران نگاه ميكند ببيند خودش چه چيزى را احتياج دارد و مصلحت او در چيست، آن را دنبال خواهد كرد.

(گفتگو با خبرنگاران بعد از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری 92 - ۱۳۹۲/۰۳/۲۴)

دانلود کلیپ صوتی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بازخوانی مواضع رهبر (6) / دولت فعلی(احمدی نژاد) نقات قوت فراوانی دارد.

من در مورد اظهاراتى هم كه نامزدهاى محترم در تلويزيون كردند - قبل از انتخابات عرض كردم - عرايضى دارم؛ فعلاً خيلى مجال نيست انسان تفاصيل را بگويد؛ ليكن يكى از حرفهاى ما همين است. بله، نقاط ضعفی وجود دارد، اما نقاط قوت را هم بايد ديد. دولت كنونى هم نقاط قوّت فراوانى دارد، گيرم نقاط ضعفى هم وجود دارد. كدامِ ما در كار كردمان، در عملمان، نقطه‌ى ضعف نداريم؟ نقاط قوّت را هم بايد ديد. كارهاى مهمى در كشور انجام گرفته است. خدماتى كه شده، كارهاى زيربنائى‌اى كه انجام گرفته، سازندگى‌هائى كه انجام گرفته، اينها را نبايد نديده گرفت. اينها در اظهارات نامزدهاى محترم، در برنامه‌هاى دو سه هفته‌اىِ تبليغات انتخابات، غالباً نديده گرفته ميشد. چقدر خوب بود وقتى كه مثلاً معضل اقتصادى را بيان ميكنند، گرانى را بيان ميكنند، تورم را بيان ميكنند - كه البته اينها واقعيت هم دارد - در كنارش كارهائى كه انجام گرفته است، زحماتى كه كشيده شده، اينها را هم بيان ميكردند. اينجور برخورد كردن، انصاف است. انسان بايد هم جهات مثبت را ببيند، هم جهات منفى را ببيند.

دیدار با مسئولان قوه قضاییه ۱۳۹۲/۰۴/۰۵

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، بیداری اندیشه ، مهدی2012 ، Agha sayyed ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، 59-11(یامهدی) ، *مهاجر* ، حسن.س. ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۹, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام ،

نقل قول: اصل صلوات مشکلی نداره،نیت صلوات سیاسی مشکل داره !!!
بستگی داره سیاست رو چی تعریف کنی شما !

نقل قول:فارسی 100 درصد !!!
مردم ما از عرب زبان های غیر ایرانی خیلی لطمه خوردن !!
مردم ما فارسی با تمی از زبان های غربی میخوان نه عربی !!!
الان خوده شما ها هم فارسی میحرفین ؟؟؟ صد در صد نه !! شما ها هم دوست دارین عربی صحبت کنین!!
اول باید مطمئن بود که خواست قلبی مردم این باشه نه خواسته ی رسانه های انور آب Wink
دوم اینکه ادعایی که شما می کنی فقط مربوط به قوم فارس (پارس به قول قدیم ترها) و اینجوری باشه ترک ، لر ، بلوچ ، کرد ، عرب ، و... نظرشون با شما متفاوته !
اساسا اینجوری نگاه کردن به ایران اشتباه عزیز من ، شما تصور نکن ایران یعنی پارس !
از همون اول هم ایران چند نژاد و شاخه داشت ، پارس و پارت ، ماد (حالا نمی خواهم وارد بحث تاریخی بشیم ! )

دوم اینکه بهتر بدونید مذهب و اعتقاد چیزی فراتر از نژاد ، چون اولی اکتسابی (اگه واقعی باشه و نه موروثی) و دومی بدون هیچ زحمتی بدست اومده .
اولی توش تفکر و یک ایدولوئوژی نهفته است دومی نهایتا یک فرهنگ اجتماعی !
بزار واضح بگم برات ، ایرانی بودن یا هر نژاد دیگه ای افتخار نداره . اما مسلمان بودن افتخار داره.

شما می گی "مردم ما از عرب زبان های غیر ایرانی خیلی لطمه خوردن " به دو تا نکته توجه می کردی متوجه می شدی این گزاره ای که آوردی رو ازش اون چیزی که می خواستی نمیشه برداشت کرد :

- مردم ما از خیلی از ایرانی های غیر عرب (درست عکس اون) هم ضربه های وحشتناکی خورده ! پس بیایم بگیم فارسی اخه !
- اصولا چه ارتباطی بین زبان یک نژاد و تصمیمات و رفتارشون می خوای برقرار کنی ؟!

متاسفانه کسانی هستند که دوست دارند از جو احساسی سوء استفاده کنند ، مدام به طبل ایرانی ایرانی می کوبند تا یک عده رو خام کنند در حالی که نژاد و دین اصولا در تقابل همدیگه قرار نمی گیرند و اینها دوست دارند رو در رو کنند این دو رو.
شما حواست رو جمع کن و فریب نخور دوست من ، اونکه ادعای ایرانی اش گوش فلک کر کرده وقتی پای ناموس و خاک وطنش در میون باشه "جیم فنگ" میزنه ، اما اونکه تو اعتقاداتش حفط وطن عین ایمان اش هست ، اونکه پشتش اعتقاد قوی اسلام و جهاد هست ، جوونش رو واسه وطن و اعتقادش با افتخار میده.

الفبای انسانیت اینه که برخورد نژادی نداشته باشی . هرجا که نژاد پرستی لونه بکنی بزودی نابود میشه . تاریخ این رو میگه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zryy ، مهدی2012
۱۴:۰۲, ۲۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۴:۰۶ توسط zryy.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۱/تیر/۹۲ ۱۳:۱۷)Yaser_h2011 نوشته است:  
فارسی 100 درصد !!!
مردم ما از عرب زبان های غیر ایرانی خیلی لطمه خوردن !!
مردم ما فارسی با تمی از زبان های غربی میخوان نه عربی !!!
الان خوده شما ها هم فارسی میحرفین ؟؟؟ صد در صد نه !! شما ها هم دوست دارین عربی صحبت کنین!!

درسته زبان فارسی این وسط بهش کم توجهی شده...
خوب شما نسل جوون تغییر کرده ... شما اصلا تلاشی برای ایرانی کردن ما دارین ؟؟؟؟
ایرانی ها راستی یکتاپرست بودن و هرکسی رو آزاد میزاشتن تو هر دینی !! ما اسلام داریم ولی افراطیشو دوست نداریم ....

آره عوض شدیم ... تا 2 بیداریم !!! چیه مگه ؟؟؟ من خودم تو شبکه های اجتماعی بودم !!!!!
غرب زده بودن بهتر از عرب سوسمار خور بودن یا دو رو بودنه ... من از اعراب بیشتر متنفرم نه من خیلی از جوونا...

شرمنده این پستم اسپمه

ببخشید ولی به خاطر این جمله ای که قرمزش کردم میگم:

زبان عربی زبان کتاب آسمانی دینمونه
و همراه با یک چیز خوب وارد کشورمون شده
یعنی اسلام
و خداقل شباهتش با زبان فارسی اینه که الفباشون تقریبا یکیه

ولی زبان های غربی چی؟؟!!
با چیزی به جز استعمار و تهاجم فرهنگی وارد کشور عزیزمون شدن؟
آیا واقعا شما حزف زدن به زبونی رو دوست داری که با اومدنش به هویت، ملیت و دینت توهین شده؟؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، m.hossein
۱۷:۴۰, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار

Yaser_h2011
نوشته:

نقل قول:بهتره ادبیات ما ایرانی باشه ... چون ما ایرانی هستیم و زبانمون هم فارسی هستش
نقل قول: مردم ما فارسی با تمی از زبان های غربی میخوان نه عربی !!!
دوست عزیز از همون اول میگفتین که زبان غربی رو دوست داری نه زبان فارسی رو... مگه من و امثال من جزء این مردم نیستن؟ ما تم غربی نمیخوایم. ما تم اسلامی میخوایم.

نقل قول:الان خوده شما ها هم فارسی میحرفین ؟؟؟ صد در صد نه !! شما ها هم دوست دارین عربی صحبت کنین!!
بله من زبان کتاب خدا رو دوست دارم و باعث افتخاره.

نقل قول:خوب شما نسل جوون تغییر کرده ... شما اصلا تلاشی برای ایرانی کردن ما دارین ؟؟؟؟
خیر... اگر بخوام تلاش کنم برای اسلامی کردن تلاش میکنم.

نقل قول:ایرانی ها راستی یکتاپرست بودن و هرکسی رو آزاد میزاشتن تو هر دینی !!
باید ایرانی ها الگوی ما باشن و یا پیامبر و اهل بیت؟

نقل قول:تا 2 بیداریم !!! چیه مگه ؟؟؟
تا جایی که میدونم ضرر داره.

نقل قول:غرب زده بودن بهتر از عرب سوسمار خور بودن یا دو رو بودنه ... من از اعراب بیشتر متنفرم نه من خیلی از جوونا...
من قبلا گفتم ما کاری به عرب ها نداریم. ما شیعه هستیم و پیرو اهل بیت و اگر شما مثال هایی از کارهای ما زدید که مورد تایید اهل بیت نباشه و مورد تایید اعراب باشه ما قبول میکنیم که کار اشتباهه.

دوست عزیز ما میگیم فقط دین اسلام و مذهب شیعه به غرب و عرب و بقیه هم کاری نداریم.
اگر شما موافقید که ما باید پیرو پیامبر و اهل بیت باشیم تاپیک جدیدی ایجاد کنید و رفتار های اشتباهی رو که ربطی به پیامبر و اهل بیت نداره بذارین اگر من قبول نکردم من یه افراطی هستم.
اینطور خیلی بهتر میشه مگرنه این بحث های ما هیچ فایده ای نداره.

نقل قول:اصل صلوات مشکلی نداره،نیت صلوات سیاسی مشکل داره !!!
ما که نیت سیاسی نداریم شاید شما اشتباه فکر میکنید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۲۳:۱۲, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
صد البته اگه ادبیات ما قرآنی باشه خیلی بهتره تا فارسی...ما که نژاد پرست نیستیم که بگیم از اعراب بالاتریم...اونها هم انسان اند و برابر با ما...ما به ایران اسلامی افتخار میکنیم.افتخار میکنیم که 2500 ساله یکتاپرستیم اما بیشتر از اون افتخار میکنیم که شیعه ایم...

بله بنده به شخصه برای اسلامی کردن تلاش میکنم تا ایرانی کردن...چون تاریخ نشون داده اصالت دادن به مکتب دینی بسیار مفید فایده تر از اصالت به نژاده...

در مورد صلوات برای رهبر هم باید بگم که صلوات سیاسی و غیر سیاسی نداره...ما ولیه فقیه داریم...یعنی دیانت و سیاست مون هم طراز با هم قرار گرفته اند...ما برای ولی امر مسلمین صلوات میفرستیم وگرنه ابتدا به ساکن عاشق چشم و ابروی رهبر که نیستیم...

ما که عرب پرست نیستیم...ما خدا پرستیم...خدا در قرآن فرموده اسلام کامل ترین دین هاست...ما هم پیرو اسلام و امیرالمومنین علی(علیه السلام) هستیم....خواه اسلام در عربستان نازل شده باشه،خواه در چین و خواه در بورکینافاسو........

دنبال نژاد نباشید...فقط اسلام.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Scimitar ، m.hossein
۱:۳۷, ۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۲:۰۱ توسط M912.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۵/تیر/۹۲ ۱۹:۴۵)Agha sayyed نوشته است:  بسم الله
سلام علیکم

دوست خوبم آقا یاسر ،
امامت و ولایت ایشان در راستای ولایت حضرت حجت است و نه برتر از ان .
پس از رحلت امام خمینی (قدس السره) آقایان الفاظ را تغییر دادند تا مسیر را تغییر دهند ،
امام شد رهبر معظم ، امت شد مردم ، و خیلی کلمات دیگر .
البته برخی القابی میدهند و رفتاری میکنند که خواسته و یا ناخواسته ، با زیرکی و یا از روی جهل مطالب و کلماتی را به ایشان منسوب نمایند تا امثال شما و دوستتان را دچار تشکیک نمایند . اما ما باید حواسمان و گوشمان به ولی باشد و نه به حرفهای دیگران .
بقول خود ایشان که گفتند مرا همان سَیّد علی بگویید کافی است .
بهر حال ایشان در حال حاضر امامت امت اسلام را به عهده دارند چرا که گفتارشان و سیره شان باید عین گفتار و سیره ائمه معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) باشد .
در ضمن هر کسی میتواند رهبر باشد ولی هرکسی نمیتواند ولی و جانشین حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشد . پس امامت مسلمین از رهبری آنها بالاتر است .
در تالار هم در این باب بحث زیاد شده است ،
به این موضوع هم نگاهی بیاندازید:
مقام معظم رهبری:بنده تنم می‏ لرزد.

موفق باشید و خدایی .

ببخشید یه مواردی هست که خیلی دلم میخواد بدونم و ممنون میشم یکی به من توضیح بده!!!!

الان دقیقا مطابق گفته این دوستمون چه کسی این مقام ولایت و جانشینی رو به آیت الله خامنه ای دادن غیر از این است که این مقام فقط از طرف خداوند به شخص داده میشود و خداوند هر کس را که بخواهد انتخاب میکند؟؟ آیا با وجود امام حاضر و زنده و ولی و خلیفه بر حق بر روی زمین که همه میدانیم زنده هست و وجود داره نیازی هست که یه خلیفه طاهری هم باشه؟؟؟ خوب اگه خدا چنین ولایت پذیری قوی و ایمان به ولی فقیه رو میخواست چرا همون امامش رو برای ما نفرستاد اصلا این عقلانیه که یه امام واقعی باشه اما غیب شده باشه تا ما از نماینده اش اطاعت کنیم؟؟ سوال بعدی هم اینه که اگر من یک شیعه آمریکایی باشم یا هر جایی و فقط ایرانی نباشم آیا ولایت جناب سید علی بر من واجب میشود؟؟؟ شیعیان لبنان سید حسن را بیشتر قبول دارند یا سید علی را بحث اطاعت از کدام صحیح تر است!!!

امیدوارم دوستان جبهه نگیرن و با تعصب پاسخ ندن با تشکرHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
۵:۴۸, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16

نقل قول:غیر از این است که این مقام فقط از طرف خداوند به شخص داده میشود و خداوند هر کس را که بخواهد انتخاب میکند؟؟

ولایت فقط و فقط مال خداست. هرکس دیگری که ولایت داره اینطور نیست که خدا بخشی از ولایت خودش رو به او داده باشه بلکه اون شخص در مسیر و راستای ولایت خدا قرار گرفته (یعنی حرفش حرف خدا شده)
خدا معیار رو مشخص کرده ، هرکس بیشتر مطابق اون معیارها باشه ولایت بیشتری داره.

خداوند عده ای رو با عنایات خاص خودش پاک و معصوم نگه میداره تا ظرفیت اینو داشته باشن که به صورت صد در صد در مسیر ولایت خدا قرار بگیرن و به مقام امامت و پیامبری برسن.
اینکه خدا گفته هرکس رو بخوام بهش نعمت میدم یا هرکس رو بخوام فلان میکنم معنیش این نیست که هیچ حساب و کتابی در کار نیست و همینجوریه....

ولی فقیه هم تا وقتی ولایت داره که حرفهاش بر مبنای قرآن و احادیث باشه و هیچ حرف و دستوری خارج از حدود الهی نده. به محض اینکه حرف یا دستوری خارج از حدود الهی داد ولایتش هم از بین میره...

نقل قول:آیا با وجود امام حاضر و زنده و ولی و خلیفه بر حق بر روی زمین که همه میدانیم زنده هست و وجود داره نیازی هست که یه خلیفه طاهری هم باشه؟؟؟
بله ، چون با امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شخص خاصی در ارتباط نیست که نمیتونیم دستورات رو مستقیم از ایشون بگیریم.

نقل قول: خوب اگه خدا چنین ولایت پذیری قوی و ایمان به ولی فقیه رو میخواست چرا همون امامش رو برای ما نفرستاد اصلا این عقلانیه که یه امام واقعی باشه اما غیب شده باشه تا ما از نماینده اش اطاعت کنیم؟؟
حالا اون یازده تا که فرستاد چیکار کردیم براشون ، باید آخری رو هم میذاشت بکشنش؟
غیبت حضرت نشان دهنده ی حکمت خداست و تا وقتی شرایط برای ظهور فراهم نشه (یعنی انسانهایی که خودشون رو برای اطاعت آماده کرده اند نباشند و جامعه طالب و منتظر ظهور نباشه) ظهور انجام نمیشه.

نقل قول:سوال بعدی هم اینه که اگر من یک شیعه آمریکایی باشم یا هر جایی و فقط ایرانی نباشم آیا ولایت جناب سید علی بر من واجب میشود؟؟؟ شیعیان لبنان سید حسن را بیشتر قبول دارند یا سید علی را

سید علی رو بیشتر قبول دارن به عنوان ولی امر شیعیان. حتی در سوریه هم که بنده چند سال پیش رفتم در نماز جماعت مسجد ها آخر نماز برای چند نفر از جمله رهبر ایران صلوات میفرستند.
این مسئله جای بحث داره و فقها باید بشینن روش فکر کنن ولی چیزی که بدیهی هست اینکه وحدت و هرچیزی که باعث وحدت بشه چیز خوبیه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، عبدالرحیم ، m.hossein
۱۵:۳۳, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱/مرداد/۹۲ ۵:۴۸)Havbb 110 نوشته است:  ولایت فقط و فقط مال خداست. هرکس دیگری که ولایت داره اینطور نیست که خدا بخشی از ولایت خودش رو به او داده باشه بلکه اون شخص در مسیر و راستای ولایت خدا قرار گرفته (یعنی حرفش حرف خدا شده)
خدا معیار رو مشخص کرده ، هرکس بیشتر مطابق اون معیارها باشه ولایت بیشتری داره.

من اصلا این حرف شما رو درک نمیکنم کاش یه مثالی چیزی میزدین ولی من اینطور برداشت کردم که امام علی به عنوان مثال انتخاب خدا نبوده بلکه چون از همه نزدیک تر به ولایت خدا بوده شایسته این مقام شده هوممم؟؟؟ منظورتون این بوده؟
و شرایط الان مثل این میمونه که ما بگیم حضرت علی رو قبول داریم ولی چون تو خونه هستن پس ما باید از ابوبکر و عمر اطاعت کنیم چون وحدت ایجاب میکنه (در مثل مناقشه نیست)
یا اینکه مثلا عمر و ابوبکر یا عثمان و خلفای بعدشون هم اگه در راستای ولایت الهی بودن و حرف خدا رو میزدن و مطابق اون ولایت بودن به خودی خود میتونستن خلیفه یا حجت باشن و اطاعت از اون ها بعد از اطاعت از امام ها واجب میشد؟؟؟
خداوند عده ای رو با عنایات خاص خودش پاک و معصوم نگه میداره تا ظرفیت اینو داشته باشن که به صورت صد در صد در مسیر ولایت خدا قرار بگیرن و به مقام امامت و پیامبری برسن.
اینکه خدا گفته هرکس رو بخوام بهش نعمت میدم یا هرکس رو بخوام فلان میکنم معنیش این نیست که هیچ حساب و کتابی در کار نیست و همینجوریه....

خوب من هم نگفتم الکیه ولی همون قسمت عنایت خاص که اول حرفاتون گفتین که باعث میشه طرف پاک و معصوم باشه از رو چه حساب و کتابیه؟؟؟ چون بعضی از امام ها حتی از زمان تولدشون معلوم بود که امام بعدیه و حتی خیلی هاشون در سنین خیلی کم این ولایت بهشون اهدا شده و یا به عنوان مثال فرزندان امام حسین آیا افراد شایسته ای نبودن ؟؟ چرا امامت به امام سجاد رسید (با این فرض که از قبل انتخاب شده بود)
ولی فقیه هم تا وقتی ولایت داره که حرفهاش بر مبنای قرآن و احادیث باشه و هیچ حرف و دستوری خارج از حدود الهی نده. به محض اینکه حرف یا دستوری خارج از حدود الهی داد ولایتش هم از بین میره...
خوب این که دیگه ولایت نیست رهبریه!!!

بله ، چون با امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شخص خاصی در ارتباط نیست که نمیتونیم دستورات رو مستقیم از ایشون بگیریم.

خوب اگه قراره دستورات رو از امام زمان نگیریم و ایشون هم با شخص خاصی در ارتباط نیست ما از طرف چه کسی رهبری رو نایب برحق امام زمان میدونیم؟؟؟
حالا اون یازده تا که فرستاد چیکار کردیم براشون ، باید آخری رو هم میذاشت بکشنش؟
غیبت حضرت نشان دهنده ی حکمت خداست و تا وقتی شرایط برای ظهور فراهم نشه (یعنی انسانهایی که خودشون رو برای اطاعت آماده کرده اند نباشند و جامعه طالب و منتظر ظهور نباشه) ظهور انجام نمیشه.

حداقل میتونم بگم اون 11 تا رو من کاری باهاشون نکردم و اگه خدا دلیلش این باشه که من اصلا دوس ندارم حجتم رو برای شما بفرستم همینه که هس برای من قابل قبول تره اصرار میکنم گریه میکنم دعا میخونم شاید دلش بخواد ولی اینکه چون 11 تای قبلی رو چندین نسل قبل من که حتی نسبت فامیلی هم با من ندارن و اصلا از اجداد من نبودن به قتل رسوندن و من باید جورش رو بکشم اصلا قبول ندارم و این حرفای آقای رائفی رو حرف زدن از طرف خدا میدونم! چون 10 هزار سال دیگه بگذره مردم دنیا رو نمیتونیم راضی کنیم بیاید از رهبر ما اظاعت کنید چون رهبری حتی هنوز مقبولیت کامل رو در خود ایران نداره چه برسه به کشورهای دیگه!!! من قصدم دشمنی نیستاااا دارم میگم که روشن شه چون همه میدونیم و دیدیم که خیلی از مردم عادی فقط در حد رهبر میدونن آیت الله خامنه ای ر و حسی که به امام خمینی بود و کوچیک و بزرگ میخواستنش در این مورد نیست.

سید علی رو بیشتر قبول دارن به عنوان ولی امر شیعیان. حتی در سوریه هم که بنده چند سال پیش رفتم در نماز جماعت مسجد ها آخر نماز برای چند نفر از جمله رهبر ایران صلوات میفرستند.
این مسئله جای بحث داره و فقها باید بشینن روش فکر کنن ولی چیزی که بدیهی هست اینکه وحدت و هرچیزی که باعث وحدت بشه چیز خوبیه!
نه ببین من گفتم آمریکا منظورم این بود کشوری که شیعی نباشه یا کشوری نباشه که نیاز به کمک ایران داشته باشه و مردمش نون کشور ما رو نخورن الان اگه اوباما هم مسلمون بود اعتقادات ما رو تشویق میکرد خرج کشورمون هم میداد و برامون کلی پول خرج میکرد من صلوات که هیچی روزی دو رکعت نماز هم فقط به نیت خود خودش میخوندمBig Grin
۵:۱۶, ۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۵:۱۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #18

نقل قول:من اینطور برداشت کردم که امام علی به عنوان مثال انتخاب خدا نبوده بلکه چون از همه نزدیک تر به ولایت خدا بوده شایسته این مقام شده هوممم؟؟؟

منظور من این بود که مثلا حضرت علی (علیه السلام) به لطف خدا اینقدر از گناه و زشتی دور بودن اونقدر انسان شایسته صالحی شدند که «لایق» مقام امامت شدند.
وقتی همینجور بگیم خدا هرکس رو بخواد امام میکنه شاید بعضی ها اینطور برداشت کنند ک مقام امامت نه شایستگی میخواد نه کنترل نفس و نه... فقط کافیه ک خدا بخواد کسی رو بذاره امام.
همینطور در مورد معصومیت ائمه و پیامبران ، عده ای به غلط تصور میکنن که این بزرگواران اصلا جنس آفرینششون با ما فرق داشته به طوری که اصلا «توانایی» گناه کردن نداشته اند....

نقل قول:شرایط الان مثل این میمونه که ما بگیم حضرت علی رو قبول داریم ولی چون تو خونه هستن پس ما باید از ابوبکر و عمر اطاعت کنیم چون وحدت ایجاب میکنه

منظور شما از این مثال چی بود من متوجه نشدم. اگه منظورتون اینه که ما گفتیم چون به امام زمان دسترسی نداریم پس ولی فقیه رو جایگزین میکنیم و کارمون حل میشه اصلا اینطور نیست. کسی که منتظر امام زمان نباشه اصلا شیعه نیست!
حتی خود ولی فقیه رو هم برای اینکه حسن نیت خودمون رو به خدا اثبات کنیم گذاشتیم.
یکی از مبانی مهم نظریه ولایت فقیه حدیث معروف خود حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست که فرموده اند در زمان غیبت ما به راویان احادیث (فقها) مراجعه کنید.

نقل قول:مثلا عمر و ابوبکر یا عثمان و خلفای بعدشون هم اگه در راستای ولایت الهی بودن و حرف خدا رو میزدن و مطابق اون ولایت بودن به خودی خود میتونستن خلیفه یا حجت باشن و اطاعت از اون ها بعد از اطاعت از امام ها واجب میشد؟؟؟

در زمان حیات و حضور امام معصوم غیر ممکنه کسی حرفی حق تر از امام بتونه بزنه یا ولایتی بیشتر از امام داشته باشه.
ولی اگر کسی پیدا میشد که فقیه خوبی بود و به قواعد اسلام آشنا بود خود ائمه سفارش میکردن که به جای اینکه مثلا از ری به سامرا بیاید و از ما سوال کنید ، همونجا در ری سوالاتتون رو از کسی که امروز معروف به شاه عبدالعظیم حسنی هست بپرسید.... ولی به این معنی نبوده که حضرت عبدالعظیم علمش یا ولایتش بیشتر از امام باشه. یه جورایی در حکم شاگرد اول کلاس حساب میشده!

نقل قول: ولی همون قسمت عنایت خاص که اول حرفاتون گفتین که باعث میشه طرف پاک و معصوم باشه از رو چه حساب و کتابیه؟؟؟

اینو دیگه خود خدا میدونه! خدا بعضی جاهای قرآن هم میگه که مثلا اگر این کارو بکنید اونکارو بکنید میرید بهشت یه جایی هم میگه بعضی ها وارد بهشت میشن (مثلا) بغیر حساب (بدون حساب). تفسیر این آیه میشه اینکه غیر حساب یعنی حساب و کتابی که انسان ازش سر در نمیاره ولی خود خدا میدونه که چه حساب و کتابی باید انجام بده...
اصلا یه قاعده ی کلی ، در عالم آفرینش هیچ چیز بدون حساب و کتاب نیست ، چون اگر چیزی بدون حساب و کتاب باشه هم عدل خدا و هم حکمت خدا زیر سوال میره (از نظر فلسفی) پس غیر ممکنه.

نقل قول: ما از طرف چه کسی رهبری رو نایب برحق امام زمان میدونیم؟؟؟

بر مبنای همون حدیث که در زمان غیبت به فقها مراجعه کنید (از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) )

نقل قول:حداقل میتونم بگم اون 11 تا رو من کاری باهاشون نکردم و اگه خدا دلیلش این باشه که من اصلا دوس ندارم حجتم رو برای شما بفرستم همینه که هس برای من قابل قبول تره اصرار میکنم گریه میکنم دعا میخونم شاید دلش بخواد ولی اینکه چون 11 تای قبلی رو چندین نسل قبل من که حتی نسبت فامیلی هم با من ندارن و اصلا از اجداد من نبودن به قتل رسوندن و من باید جورش رو بکشم اصلا قبول ندارم

کی گفته علت «عدم ظهور امام زمان» در زمان حال ، ظلم گذشتگان ماست؟؟؟؟
من که توی پست قبلیم نوشتم که هر زمانی که جامعه آماده بشه ، مردم یه قوم یا یک گروه بخوان امام زمان رو ، امام زمان به اندازه ی کافی یار و سرباز داشته باشه که از نظر ایمانی و ولایت پذیری قوی باشن اون موقع ظهور صورت میگیره (برید ویژگی های یاران امام زمان رو بخونید توی همین تالار هم هست)
در یک کلام به محض اماده شدن پایگاه و زمینه ی ظهور ، ظهور صورت خواهد پذیرفت.

در ضمن جامعه ساخته شده از چندین «من». من هرکس اگه درست بشه جامعه درست میشه.
آدم باید تا اونجایی که میتونه:
1- خودسازی کنه و برای خدمت به امام زمان کامل آماده بشه
2- برای تعجیل در فرج دعا کنه
3- تا اونجایی که در توانش هست به آماده شدن دیگران و جامعه هم کمک کنه

اگه هرکس این کارها رو کرد ولی عمرش نرسید که ظهور رو درک کنه ، اشکالی نداره چون موقعی که حضرت ظهور میفرماین از اونایی که مرده اند ولی قبلا خودشون رو آماده کردن برای خدمت به امام زمان ، میخوان که از قبر بیرون بیان و... یعنی دوباره زنده میشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، M912 ، mojtabamax
۱۴:۰۱, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار

روزمرّه فكر كردن در مسائل اقتصادى، مضر است؛ تغيير سياستهاى اقتصادى به طور دائم، مضر است - در همه‌ى بخشها، بخصوص در اقتصاد - تكيه كردن بر نظرات غير كارشناسى، مضر است؛ اعتماد كردن به شيوه‌هاى تزريقىِ اقتصادهاى تحميلى شرق و غرب، مضر است. سياستهاى اقتصاد بايد سياستهاى «اقتصاد مقاومتى» باشد - يك اقتصاد مقاوم - بايد اقتصادى باشد كه در ساخت درونىِ خود مقاوم باشد، بتواند ايستادگى كند؛ با تغييرات گوناگون در اين گوشه‌ى دنيا، آن گوشه‌ى دنيا متلاطم نشود؛ اين چيزها لازم است. رئيس جمهورى كه ميخواهد اين كشور بزرگ را اداره كند، اين راه پرافتخار را به كمك مردم و براى مردم طى كند، بايد اينچنين خصوصياتى داشته باشد. رابعاً بايد تهذيب اخلاقى داشته باشد؛ نپرداختن به حواشى. اينها چيزهاى لازمى است. بنده توصيه‌ام به همه‌ى دولتها هميشه همين بوده است. ميدانيد من از دولتها و از رؤساى جمهور در طول اين سالهاى متمادى همواره حمايت كردم؛ توصيه هم كردم، در موارد متعدد و زيادى از آنها توضيح هم خواستم. تكيه اين بوده است كه براى مردم هزينه درست نكنند، مشكل درست نكنند، دغدغه‌آفرينى نكنند، مردم را دچار تشويش و نگرانى نكنند؛ البته وعده‌ى بيخود و بى‌مبنا هم ندهند، درِ باغ سبزهاى بى‌منطق هم باز نكنند؛ منطقى، معقول، منطبق با واقعيت و با توكل به خداى متعال حركت را پيش ببرند؛ ان‌شاءاللَّه در آينده هم بايد همين جور باشد.
بیانات در دیدار كارگران و فعالان بخش تولید كشور ۱۳۹۲/۰۲/۰۷

ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]