|
خادم القرآن کلیمی و تفسیر کابالایی از اسلام در رسانه ملی سه
|
|
۱۲:۳۱, ۸/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۱ ۱۸:۲۳ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خادم القرآن کلیمی و تفسیر کابالایی از اسلام در رسانه ملی ![]() خانم لاویان نیز در ابتدای برنامه خود را اینگونه معرفی نمود «من افتخار دارم که نخستین زن کلیمی هستم که خادم القران می باشم» و در ادامه از علاقه خود به اهل بیت عصمت و طهارت نکاتی بیان کرد و اینکه تا چه اندازه به حضرت زهرا و امام علی ارادت دارد. وی در توضیحاتش درمورد وقتی که برای اشعار خود می گذارد می گوید بیشترین وقتی که هزینه می شود برای اهل بیت است،...او می گوید وقتی شعر می گوید باید حس بگیرد و زندگی بکند و اگر آن فرد که برایش شعر می گوید در دنیای زمینی او نیست او را بگیرد با او هم گفتگو شود، اوی ادامه می دهد که من باید با علی زندگی بکنم من باید تمام زندگی او را از ابتدا تا انتها مورد بررسی قرار بدهم تا بدانم علی چیست و برای او شعر بگویم... . میهمان برنامه آبی اسمان در بخش دیگری از سخنانشان به این نکته اشاره کرد که هنگامی که می خواهد شعر بگوید شمعش را روشن می کند و می گوید زهرا بیا کنار من برای تو می گویم. خانم لاویان از اینکه در همه جای زندگی اش الله را می بیند سخن می-گفت و بیان می کرد که بسیار به امامزاده ها و حرم اهل بیت ارادت دارد و بسیار از آنها حاجت گرفته است. خانم لاویان ذکر کرد که از بس به امامزاده ها رفته معروف به بانوی امازاده ها شده است و اشاره کرد که البته مسلمانان و مسیحیان هم به این اماکن می آیند ولی او ارادت بسیار دارد. وی به این موضوع هم توجه داد که این آیات حق که می بینیم همه ما را سوق می دهد که چیستی و چرایی خداوند از کجاست و چیست ما نگاه می کنیم آنها که الهی هستند چه می کنند که ما هم مثل آنها صراط مستقیم رو طی کنیم و مثل آنها باشیم و همه حرکت به سمت الله. خانم لاویان در بخشی از صحبتهای خود در پاسخ مجری در توصیف اهل بیت می گوید ...وقتی حضرت حسین علیه السلام در قیام خودش وقتی همه رو به اسلام دعوت می کنه جایی که می بینه ممکنه خیلی ها نیان از این کلام نبوی استفاده می کنه لا اکراه فی الدین، اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید. او اشاره می کند که نام الله برای من زنگ اول و صراط مستقیم است و در ادامه صحبتهایش می گوید آنچه که از پژوهشهای من برمی آید تنها به یک نکته ختم می شود اول الله و حضورش و دوم اینکه همه انسانها در جامعه جهانی بتوانند با هم صلح داشته باشند اگر چه پیرو آئین ها و ادیان متفاوت باشند. لاویان در ابتدای برنامه در پاسخ مجری کلمه توحید را اینگونه شرح می کند توحید وحدانیت، توحید وحده لا الله الاهو،توحید یعنی بسم الله الرحمن الرحیم،توحید هم توحید عملی و هم توحید نظری،توحید یعنی تمسک به خدا هر جا که می رویم با نام خدا، الله الله الله،تمام امور زندگی خود را بدانیم خدا حضور دارد خداوند جاری است و خداوند ساری است.... از زمانی که ابو اسحاق کعب بن ماتع الحمیری الاحبار مشهور به کعب الاحبار، دانشمند یهودیِ یمنی، پوشش دعوی اسلام را برای تزریق تفکرات عهدینی و توراتی به آموزه های اسلامی برگزید، قرنها می گذرد؛ با این حال اقدامات او در خصوص ارائه فهمی توراتی از قرآن و میراث پیامبر اسلام، همچنان معضلی در حدیث پژوهی و علم تفسیر است و پژوهشگران این حوزه همراه باید مراقب "اسرئیلیاتی" باشند که میراث یهودیان مسلمان شده ای چون کعب الاحبار است. شیوه این پیر دانای یهودی برای بازتعریف میراث قرآن و پیامبر اسلام، در طول قرنها رشد یافته است و در حال حاضر تلاش برای بازتعریف فرادینیِ آموزه های اسلام و مسیحیت، با اتکا به میراث کهن یهودی قباله یا کابالا شگرها و شیوه های نو یافته است. یکی از مهمترینِ این شگردها که از محورهای اعتقادی کابالا به شمار می آید باور به تکثرگرایی اعتقادی یا پلورالیزسم است. بر اساس این آموزه معرفت، تعالی و ایمان حقیقی از رهگذر باور متصلب و تقید فراگیر به یک آیین خاص حاصل نمی شود، بلکه حاصل خوشه چینی از آیینها و ادیان گوناگون، و تحلیل و پالایش آنها در یک نظام و آیین نوِ فرادینی است. در ساختار جدید توصیه شده، نیازی نیست دین سنتی و آبائی خود را کنار بگذارید، بلکه تنها کافی است فهم جدیدی از مفاهیم آن دین و سایر آموزه های معنوی داشته باشید و هسته اصلی همه ادیان را کشف کنید و از آن تبعیت نمایید. این هسته و میراث کهن که تجلی ای خرد و پراکنده در ادیان مختلف دارد همان کابالاست. در اینجا سخن بر سر این نیست که میهمان کلیمی مدعو برنامه از سر صدق سخن نمی گوید، بلکه سخن بر سر رویکرد برنامه است که به مخاطب می آموزد می توانی کلیمی باشی و علی را دوست بداری! می توانی کلیمی باشی و حضرت زهرا کنار تو بنشیند، می-توانی یهودی باشی و قرآن را به درستی تفسیر کنی! می توانی یهودی باشی و در صراط مستقیم باشی! پیام این برنامه روشن است: "آموزه های اسلامی و مفاهیم قرآنی بر اساس نظام معرفتیِ یهودی نیز قابل فهم و بازتفسیر است". این دقیقاً موضوعی است که کانون-های ضد اسلامی مدتهاست در تلاشند باور به آن را برای بدنه جامعه اسلامی در کشورهای مختلف ایجاد کنند و برنامه روز عید فطر رسانه ملی نیز به این جریان یاری می رساند. این یاری رسانی به اندازه ای وقیع است که به صراحت در برنامه اعلام می شود برای بودن در صراط مستقیم مورد نظر قرآن، ایمان به دین خاصی لازم نیست. مخاطب این برنامه با هر تاکید خانم لاویان به بودن در راه و صراط مستقیم یک سوال از خود می پرسد که آیا خانم لاویان با این اندازه غور در متن قرآن مکتوب و ارادت به اهل بیت که هنوز خود را کلیمی خادم قرآن می داند از کدام صراط مستقیم سخن می گوید؟ مجری برنامه در ابتدا و قبل از حضور میمهان به این نکته توجه داد که برنامه امروز قرار است انتقال دهنده پیام مهر باشد؛ درست است که ادیان ابراهیمی همگی بخشهایی از ائین پاک محمدی هستند و محترم اما باید توجه داشت که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. بدون شک در سرزمینی که اکثر مردم آن مسلمان شیعه هستند تاکید بر بودن بر صراط مستقیم توسط یک کلیمی که خود را در هر لحظه در محضر الله می داند اگرچه بسیار قابل احترام است اما اتفاق حیرت انگیزی نیست الا اینکه به جوان و نوجوان و مخاطب پیامی متضاد با آنچه که قرآن کریم می فرماید ارائه می کند. منبع: مشرق نیوز صلوات یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 8d5cv6xcsdxm7cqg9c6.jpg]](http://up.vatandownload.com/images/8d5cv6xcsdxm7cqg9c6.jpg)