|
دیابلو محبوب ولی توهین آمیز (قسمت اول)
|
|
۲۲:۲۲, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سری بازی دیابلو(Diablo)از معروفترین و محبوبترین بازیهای ActionRPGاما داستان این بازی که سه نسخه از آن توسط کمپانی بلیزارد(Blizzard)(سازنده بازیهایworld of warcraft و starcraft)ساخته شده بسیار توهین آمیز است بنده در چند قسمت سعی در تحلیل داستان این بازی دارم بیشتر داستان بازی رمانهایThe Book of Cain(کتابی درباره دنیای دیابلو که بلیزارد منتشر شد)بازگو شده است داستان دیابلو قبل آنکه به وجود بیاید شروع می شود افسانه ها می گویند پیش از این که دنیاها به وجود آیند موجودی به نام آنو(Anu)وجود داشت.یک مروارید کامل و بی نقص که همه چیز بود:حاصل تمام خوبی ها و بدی ها.خوبی ها و بدی ها ,تاریکی ها و روشنایی ها,زندگی و مرگ خب این از اساس مشکل دارد یعنی خدا در واقع آنو بوده و تمام خوبی ها را داشته اما در عین حال تمام بدی هارا داشته این یک دروغ محض است خدا درواقع حاصل تمام خوبیهاست وشیطان تمام بدیهاآنو کامل بود اما عاری از کاستی نبود.او تصمیم گرفت نقص ها بدی ها را از خود دور کند و تمام نقاط منفی ضعف خودش را از خود بیرون راند تا بی نقص شود.اما این اشتباه بزرگی بود که قرار بود هزینه سنگینی برای او داشته باشد.کاستی ها,تاریکی ها و بدی هایی که آنو از خود دور کرد;جمع شدند تا به موجودی که نمادکامل و مطلق شرارت بود تبدیل شوند و به این ترتیب قهرمان شر پدید آمد;اژدهایی هفت سر و قدرتمند به نام تاتامت(Thatamet)این دو هزاران سال درون مروارید باهم مبارزه کردند:مبارزه ای که در ظاهر نبرد نهایی میان خیر و شر بود اما در پایان به نابودی هر دو منجر شدیعنی اگر آنو که تمام خوبیها (خدا)بود نتوانست موجودی که ساخته خود او(تاتامت)بود را شکست دهد و در نهایت خود نیز همراه او نابود شد آنو به طاق شیشه ای تبدیل شد و از آن بهشت هر چه در آن است پدید آمدو تاتامت به جهنم و دنیای تاریکی تبدیل شد و از هفت سر آن هفت شیطانبزرگ پدید آمدند.سه سر اصلی به شیطان اعظم مفیستو,بیل و دیابلو تبدیل شدو چهار سر دیگر به چهار شیطان کوچکتر بلیال,آزمودن,آنداریل و دوریل.درمیان این دو دنیا,پاندمونیوم(Pandemonium)پدید آمد که سالها محل درگیری نیروهای بهشت و جهنم بر سر تصرف سنگ دنیا(مشهور به چشم آنو) بود در جای جای این داستان منکر خدا می شود اما چیز جالب تر سنگ دنیا یاWorld Stoneاست سنگ جادویی و عظیمی که قدرت خلق دنیاهای جدید را داشتیعنی عملا صفت قدیر یا توانا را که از صفت های بزرگ خداوند است منکر می شوند بنده فعلا به همین توضیحات بسنده می کنم زیرا هم داستان بازی بسیار طولانی است و هم جای بحث بسیاری دارد اما در آینده منتظر اطلاعات بیشتر از این بازی باشید فعلا در پناه حق یا علی
|
|||
|
|
۰:۱۱, ۱۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خیلی جال بود
فکر کنم تاتامت همون بافومته |
|||
|
۱۰:۵۴, ۱۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
از همه به خاطر مشکلات املایی مطلب عذر می خواهم کیبورد ضایع باشه بهتر از این هم نمیشه
|
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مطلبتون یه مشکلی داشت طبق گفته خودتون
خدا درواقع حاصل تمام خوبیهاست وشیطان تمام بدیها خدایی که تمام خوبیها را داراست چگونه موجودی میسازد که حاصل تمام بدیهاست؟ شیطان خودش گناه کرد و از بهشت رانده شد و رانده شدنش به این دلیل نبود که حاصل تمام بدیهاست لطفا دقت کنید |
|||
|
۲۰:۱۳, ۱۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
منظور من این نبود هادی جان منظور من اینست که خدا هیچ بدی ای ندارد و تماما خوبی است در واقع نویسندگان بازی می خواستند که با معرفی آنو خدا و شیطان را در یک طبقه نشان دهند و شیطان را جزئی از خدا معرفی کنند
|
|||
|
۲۱:۴۴, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
راستش
تمام نسخه های بازی هایی که از بلیزارد میان بیرون،تا اینجایی که من دیدم همشون فراماسونی هستن و این نماد ها رو نماشی میدنن و ترویج میکنن راستش،حالا کارشون کشیده به توهین به قرآن و خدا و ... نمونش توی یکی از پستا بود:توهین به قرآن در Resident Evil خب بعید نیست از اونا که اینطور کاری کنن واقعا ازشون بر میاد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |