|
کلاس های عرفان ماهی ۴۰۰ هزار تومن!
|
|
۱۶:۵۷, ۱۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دیشب با داداشم نشستیم بحث میکنیم ۱۸ سالشه . میگه داداش عرفان چیه ؟ میگم چطور مگه ؟! : دوستم رفته کلاس عرفان توی شیراز . خیلی ازش تعریف میکنه . استادشونم از تهران میاد!! من با تعجب! : مگه عرفانم کلاس داره ؟ میگه اره ماهی ۴۰۰ تومن هم دوستم میده !!! من با تعجب بیشتر . مگه پول میگیرند برای عرفان . نمیدونستم تعجب کنم بخندم . بزنم توی سر خودم ! میگه : داداش خیلی هم کاری به مذهب ندارند . میتونند خودشون رو توی هوا معلق کنند . شیشه بشکنند و فضا نورانی کنند . میگم . داداش من مگه عرفان این چیزاست !! این ها نهایتا ریاضته . ربطی به عرفان نداره که !! بعد میبینم واقعا کسی نمیدونه انگار عرفان چیه ! خودمم تا کتاب سفینه الصادقین رو نخوندم نمیدونستم واقعا عرفان چیه ! یعنی همین یه سال پیش. نمیخواستم این کتاب رو عمومی بزارم . به دلایلی اما دیدم واقعا لازمه . هر چی ما پنهان کاری کنیم و علوم صحیح رو قایم کنیم . از اون ور شیطان مطالب غلط به خورد جوانها میده در این کتاب اولا توضیح میده عرفان واقعی شیعی مورد تایید چیه . علوم غریبه چیه و چه اثاری داره اجنه چه کارایی میتونند بکنند دکون و دستگاهی که خیلی عارف نماها راه انداخته اند چیه و چه خطراتی داره رفتن طرف مدعیان دروغین . ماجرای دیدن امام زمان چیه و ... کتاب به صورت داستانی هست و خودم ۳ روزه خوندمش. از بس جذاب بود . اگر دوستانی خودند و مشکلی سوالی بود بفرمایند . لینک دانلود نسخه جاوا و اندروید خرید اینترنتی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۱, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
سپاس از فایلی که قرار دادید یک سوالی داشتم، من این برنامه رو که نصب کردم ، موقع اجرا میپرسه که فعالسازی با پیام انجام بشه ؟ انصراف رو که میزنم نمیتونم وارد برنامه بشم و خارج میشه میخواستم بپرسم آیا سازنده برنامه قابل اعتماد هست که تایید رو انتخاب کنم ؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
بله ان شاء الله قابل اعتماد هستند |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
این پیام به سازنده ی نرم افزاری که باهاش میشه متن رو به کتاب موبایل تبدیل کرد فرستاده میشه. من از این پیامهای فعال سازی خیلی فرستادم اصلا هم تماس و پیام و مزاحمتی نداشته. اصلا نمیدونم علتش چیه شاید بخوان آمار گیری کنن.
|
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزی که میخواستند این کتاب بسیار خواندنی و مفید و قابل اعتماد و انسان ساز رو بخرند از سایت bookroom.ir
میتونند سفارش بدهند راستی دوستان مطالبی که در کتاب خوندند و جالب بود رو برای بقیه دوستان اینجا قرار بدهند با تشکر |
|||
|
|
۸:۵۳, ۱۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۸:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۲/شهریور/۹۱ ۲۰:۵۸)راز گل سرخ نوشته است: نسخه جاوا را به چه صورت میشه دید؟ شاید بدردتون بخوره اگرچه زمانش گذشته این نرم افزار شبیه ساز جاوا در ویندوزه http://s1.picofile.com/file/7546181284/K...r.rar.html قبلش یدونه جاوا رانتایم هم نصب کنید http://www.softgozar.com/WebPage/Downloa...al-x86/x64 |
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
هر کسی کتابی رو برای دانلود میزاره بگه نویسنده یا مترجم راضی هست یا نه؟؟ ما تکلیفمونو بدونیم |
|||
|
|
۰:۵۲, ۱۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
هر چی اینجا هست با اجازه و رضایته ...
التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر میشه فایل کامپیوتری این کتاب رو هم قرار بدید.
|
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۴۵, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اتفاقا ۲ سه روز پیش تماس گرفتم گفتن فایل کامپیوتریش رو در اینترنت نزارید . همین کتاب و نرم افزار رو استفاده بفرمایید
و دوستان این کتاب رو از دست ندهند بگم طلا بگم الماس ... نمیدونم ولی خیلی قیمتیه . از دست ندید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |