کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتخاب شما یا انتخاب برای شما؟
۳:۲۹, ۲۱/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۱ ۳:۳۳ توسط baran Bahari.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام او
خیلی از دوستان توی تالار اعتقاد دارن که اخبار ایرانیه رسانه های غربی دروغه و ما باید فقط اخبار ایران یا وابسته به اون رو گوش بدیم ولی من عقیده دارم آدم باید چندتا منبع داشته باشه تا بتونه طبق انتخاب خودش خوراک ذهنی بگیره.
به نظر من تمام رسانه ها دروغ میگن چون همشون وابسته به دولت هان و همه دولت هام منافع خودشون و هم پیماناشون رو دنبال میکنن.برای حفظ این منافع هم دروغ میگن.اینو وقتی فهمیدم که اخبار تظاهرات وال استریت تو امریکا رو تو VOA نشنیدم ولی تو اخبار ایران و BBC و رادیو فردا شنیدم.
خبر تظاهرات مردم انگلیس علیه اسرائیل رو تو BBC نگفت ولی تو VOA و اخبار ایران و رادیو فردا گفت.
یا اخبار واقعی علیه روسیه و چین و سوریه و کره شمالی که هم پیمانای ایران تو سازمان مللن رو هیچ وقت از رسانه های دولت ایران نشنیدم ولی VOA BBC و رادیو فردا گفتن.
اینجوری میشه اخبار واقعی رو از دروغ تشخیص داد.انصافا رسانه های دیگه اخبار علیهشون رو پوشش نمیدن ولی دروغم نمیگن ولی اخبار ایران خیلی دروغ میگه.نمیدونم شاید فکر میکنن هنوز عصر حجره و ما هم جیگر!!!!!!!!!!!
فعلا که معتبر ترین منبع واسم رادیو فردا بوده چون تا حالا یه دروغم ازش نشنیدم حتی جزئی ترین خبرها رو هم پوشش میده چون تو سیاست همه چی بهم مربوطه و هیچ چیز شروع شده تو دنیای سیاست پایانی نداره.حتی اخبار پشت پرده دنیا که شاید انتشارش فعلا به نفع کسی نباشه رو میگه در حالی که هیچ منبع دیگه ای پوشش نمیده.
به نظر من وابسته به یک منبع بودن یعنی اتخاب اونا واسه خوراک ذهنیه شما ولی چند منبع یعنی انتخاب آزاد.
حالا شما انتخاب میکنین یا واستون انتخاب میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MiladYLH ، شهرام ، شهیدطیبه واعظی ، Havbb 110 ، در جستجوی سختی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۹, ۲۲/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۱ ۱۲:۱۳ توسط SARV.)
شماره ارسال: #11
آواتار
بله بنده هم گفتم که اینکار درسته . ولی به شرطی که بدونید در جنگ روانی چی میگذره . تکنیک های جنگ روانی رو بدونید .

در ضمن تذکر بیداری اندیشه هم خیلی مهم بود که دوباره اینجا قرارش میدم :

یه تذکر دیگه: رادیو فردا یا voa یا bbc الان دیگه مثل روز روشنه که دارن از کجا تغذیه میشن. نوزادی که به دنیا میاد الان دیگه میدونه کیا پشت این رسانه ها هستن و هدفشون چیه. یعنی ممکنه من نوعی به جایی برسم که حرف رهبرم رو دروغ بدونم اما حرفهای رادیو فردا راست باشه؟ یا اگر راست گفتن نیت خیر دارن؟ اینجا هم عاقل....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، azade
۱۷:۱۸, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام او
با گفتن حرف هایی مثل:یه نوزاد هم میفهمه و عقلم خوب چیزه در حین مخالفت با من که حقتونه ولی دارین رسما به شعور من توهین میکنین.
اصلا چه تضمینی وجود داره که شما درست فکر میکنین و من غلط؟
ولی از صمیم قلب میخوام که روزی که با اومدن سرورمون همی چی مثل روز روشن میشه امثال من در اشتباه باشن نه شما.چون یه عقیده هرچی طرفداره بیشتری و قدرت بیشتری داشته باشه تاوان سنگین تری رو هم میپردازه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Havbb 110
۱۷:۲۲, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
خواهر گرامی فکر نکنم کسی قصد توهین به شما رو در اینجا داشته باشه . اینجا یک محیط مجازی هستش و ممکنه مقصودها به خوبی به طرف مقابل القا نشه . توهین کردن در مرام هیچ یک از کاربران تالار نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، بیداری اندیشه ، baran Bahari ، azade ، شیدا ، only_y2d ، جویای حقیقت
۱۸:۰۳, ۲۲/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۱ ۱۸:۰۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۷:۱۸)baran Bahari نوشته است:  با گفتن حرف هایی مثل:یه نوزاد هم میفهمه و عقلم خوب چیزه در حین مخالفت با من که حقتونه ولی دارین رسما به شعور من توهین میکنین.
اصلا چه تضمینی وجود داره که شما درست فکر میکنین و من غلط؟

خدا نکنه کسی به دیگری توهین کنه. بنده هم اصلا جسارت نمی کنم به کاربری توهین کنم. اما وقتی حرفی میزنم دامنه مخاطبان رو بزرگتر و کلی تر می بینم.

اگر میگیم نوزاد می خوام بگم الان دیگه مثل روز روشنه که چه کسانی دارن این رسانه های خارجی رو اداره می کنن. کسانی که مقدسات ما رو و اهل بیت ما و قرآن ما رو ذره ای ارزش براش قائل نیستن. کسانی که اگر کسی خلاف ایران اسلامی کار کنه ولو اینکه تروریست باشه ازش حمایت می کنن. این رو دیگه مخالف و موافق میدونه. کسانی که به جز منافع شخصی خودشون و پول، دیگه به هیچکس دیگه ذره ای فکر نمی کنن. چنین کسانی که حقوقشون رو از دول آمریکا و اروپایی ضد اسلام می گیرن نمی تونن خیر مردم ایران رو بخوان.
ما توی همین کشور خودمون مسلمون داریم که مثلا اعتقاداتش درسته اما دلش فقط برای خودش و خانواده خودش می سوزه. یه بار دست نکرده از جیبش به دیگری کمک کرده باشه. تازه این کسی هست که به خدا و عترت و قرآن و پاسخگویی در آخرت ایمان داره. دیگه چه انتظاری میشه داشت از بابایی که برای رسانه دشمن ایران و شیطان بزرگ کار میکنه؟ اون دلش برای مردم ایران می سوزه که حقیقت رو بگه؟ یا اگر حقیقت رو گفت برای اصلاح جامعه هست یا فساد جامعه و ضربه زدن به جامعه؟

مشکلی نیست شما حرف رسانه های دشمن رو هم گوش بدین اما گفتم چون شما نمی تونین به حرفهای اونها اطمینان کنین و از طرفی 100 درصد هم به رسانه خودمون اعتماد ندارین از دو راه میشه تا حدی به حقیقت پی برد.

یا خودمون در متن وقایع باشیم یا اینکه کسی رو بشناسیم که میشه تا حد بسیار زیادی به گفته هاش اطمینان کرد. چنین کسی اگرچه تعدادشون کمه اما وجود دارن. اینها چون مردان خدایی هستن دیگه دروغ گفتن و فریب دادن در مرامشون نیست. هر چی میگن واقعیت داره مثل آیت الله بهجت. این وسط کلام رهبر خیلی به درد ما می خوره چون علاوه بر اینکه ایشون از اولیای خدا هستن، بسیار در زمینه سیاست و تاریخ هوش بالایی دارن و همه وقایع بین کشورها و درون کشورها رو رصد می کنن. با کمک گرفتن از صحبتهای ایشون یا امام خمینی رحمه الله علیه میشه تا حد زیادی حقیقت رو بهش پی برد.

البته این وسط رعایت تقوی هم خیلی مهمه. در روایات داریم که کسانی از فتنه های آخر الزمان سربلند بیرون میان که اهل تقوی باشن وگرنه اینقدر حق و باطل در هم آمیخته میشه که کار هر کسی نیست حقیقت رو استخراج کنه.

انشاءالله در یافتن حقیقت، خداوند به همه ما کمک کنه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، baran Bahari ، Admirer ، Havbb 110 ، azade ، شیدا ، only_y2d ، جویای حقیقت
۱:۱۴, ۴/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۱ ۱:۵۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #15
آواتار
من ملاکم قرآن است
شکی نیست که غولهای رسانه ای جهان تماماً تحت مدیریت و نظارت مستقیم شبکه یهود هستند!!!!!!!!!!
BBC-CNN-VIO و....

حالا این سردمداران نظام رسانه را خداوند چگونه در قرآن معرفی میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای پیش برد اهدافشان حاضرند آگاهانه هر دروغی را به خدا نسبت دهند

++وَ إِنَّ مِنْهُمْ لَفَريقاً يَلْوُونَ أَلْسِنَتَهُمْ بِالْكِتابِ لِتَحْسَبُوهُ مِنَ الْكِتابِ وَ ما هُوَ مِنَ الْكِتابِ وَ يَقُولُونَ هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَ ما هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَ يَقُولُونَ عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ وَ هُمْ يَعْلَمُونَ (78 آل‏عمران)
و از ميان آنان گروهى هستند كه زبان خود را به [خواندن‏] كتاب [تحريف شده‏اى‏] مى‏پيچانند، تا آن [بربافته‏] را از [مطالب‏] كتاب [آسمانى‏] پنداريد، با اينكه آن از كتاب [آسمانى‏] نيست و مى‏گويند: «آن از جانب خداست»، در صورتى كه از جانب خدا نيست و بر خدا دروغ مى‏بندند، با اينكه خودشان [هم‏] مى‏دانند. (78)
{تلمود و اناجیل و اراجیف وارد شده به تورات و ...}

نفاق پیشه
+وَ إِذا لَقُوا الَّذينَ آمَنُوا قالُوا آمَنَّا وَ إِذا خَلا بَعْضُهُمْ إِلى‏ بَعْضٍ قالُوا أَ تُحَدِّثُونَهُمْ بِما فَتَحَ اللَّهُ عَلَيْكُمْ لِيُحَاجُّوكُمْ بِهِ عِنْدَ رَبِّكُمْ أَ فَلا تَعْقِلُونَ (76) البقره

و [همين يهوديان‏] چون با كسانى كه ايمان آورده‏اند برخورد كنند، مى‏گويند: «ما ايمان آورده‏ايم.» و وقتى با همديگر خلوت مى‏كنند، مى‏گويند: «چرا از آنچه خداوند بر شما گشوده است، براى آنان حكايت مى‏كنيد تا آنان به [استناد] آن، پيش پروردگارتان بر ضد شما استدلال كنند؟ آيا فكر نمى‏كنيد؟» (76)

+وَ إِذا جاؤُكُمْ قالُوا آمَنَّا وَ قَدْ دَخَلُوا بِالْكُفْرِ وَ هُمْ قَدْ خَرَجُوا بِهِ وَ اللَّهُ أَعْلَمُ بِما كانُوا يَكْتُمُونَ (61) المائده

و چون نزد شما مى‏آيند، مى‏گويند: «ايمان آورديم.» در حالى كه با كفر وارد شده و قطعاً با همان [كفر] بيرون رفته‏اند. و خدا به آنچه پنهان مى‏داشتند داناتر است. (61)
{صراحتاً اعلام میکند خداوند که اینان نفاق پیشه ، غیر قابل اعتماد و دروغ گویند}

یادتان باشد !
یکی از تاکتیکهای ابلیس و شاگردانش این است که حاضرند به شما 999 اطلاع راست بگویند تا آن یک دروغ مورد نظرشان را هم باور کنید !!!!!!!!!!

و بدانید که بر طبق آیات قرآن شدیدترین دشمنان نسبت به مومنین یهود است:
+++لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً لِلَّذينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ قالُوا إِنَّا نَصارى‏ ذلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسينَ وَ رُهْباناً وَ أَنَّهُمْ لا يَسْتَكْبِرُونَ (82 المائده)
مسلّماً يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيده‏اند، دشمن‏ترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت و قطعاً كسانى را كه گفتند: «ما نصرانى هستيم»، نزديكترين مردم در دوستى با مؤمنان خواهى يافت، زيرا برخى از آنان دانشمندان و رهبانانى‏اند كه تكبر نمى‏ورزند.

اگر مبنای خود را آیات قرآن قرار دهیم مشاهده میکنید که غیرقابل اعتماد ترین پایگاه خبری پایگاهی است که یهود در آن نفوذ دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و یهود در کدام پایگاه خبری عمده در دنیا الان نفوذ ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Admirer ، azade ، در جستجوی سختی ، fazel ، بیداری اندیشه ، شیدا ، جویای حقیقت
۱:۰۲, ۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۸:۰۳)بیداری اندیشه نوشته است:  البته این وسط رعایت تقوی هم خیلی مهمه. در روایات داریم که کسانی از فتنه های آخر الزمان سربلند بیرون میان که اهل تقوی باشن وگرنه اینقدر حق و باطل در هم آمیخته میشه که کار هر کسی نیست حقیقت رو استخراج کنه.

انشاءالله در یافتن حقیقت، خداوند به همه ما کمک کنه.
بسم الله الرحمن الرحیم.
همین یه قسمت از حرف شما منو نابود کرد. خدایا ...
من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، جویای حقیقت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]