|
سلام دوستان الان آقای عبدالله هاشم کجاست و چــه کــار مـ
|
|
۱۵:۰۱, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان الان آقای عبدالله هاشم کجاست و چــه کــار مــی کـــنـــه ؟ ؟ ؟ ؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۵, ۱۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۲ ۰:۴۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۲ ۰:۳۸)m.eslami نوشته است: خداييش دارم از دين در ميرم نميدونم ازچه راهي وازكجا دين وامام و...روبشناسمدوست گرامی جواب سوالاتتون رو ان شالله می تونید در بخش اصول عقائد شیعه بیابید ... این حال انشالله مقدمه یقین است اگر به دنبال پاسخ باشید و صد البته از نشانه های آخرالزمان بخشی بسیار مفید ... اصول و عقاید شیعه موضوعات مهم این بخش را مطالعه کنید ... بسیار مفید هستند http://forum.bidari-andishe.ir/forum-19.html باز سوالی بود مدیران تالار در خدمتگذاری حاضرند ... در بخش اصول عقائد مطرح کنید موفق باشید |
|||
|
۰:۵۹, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ممنون از اينكه اين قدر سريع پاسخگو هستيد اما مشكل اينجاست تا حالا كسي نتونسته قانعم كند اصلا از ريشه وپايه مشكل دارم حتي باخلقت آدمي در دنيا،آمديم اين دنيا كه چي؟ خلق شديم كه چي؟ اين كارا كه چي؟مرديم كه چي؟آخرت كه چي؟ همه چي برام مبهم وغير قابل پذيرشه.....
|
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
در همان بخش می تونید مطرح کنید و یا از مدیران همان بخش بخواهید مقالات مفیدی در اختیارتون خواهند قرار داد
|
|||
|
۱۶:۴۲, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
اول کار یه چیزی بگم خداوکیلی گوش کنید. این عبدالله هاشم رو کسی خارج از اون مستندش نمیشناسه!! من قبل از این که سریال ظهور بیاد پیگیر کاراش بودم. باید بگم که اصلی ترین مستندش اسمش "دجال اخرالزمان" هست که حدود 600 قسمت 10 دقیقه ای هست. اون مستند تو ایران اصلا پخش نشده و همین باعث پیش داوری در مورد هاشم شده. تو اون مستند نشون میده که هاشم تو دانشگاه آیوهای امریکا دست دوتا از پیامبرای دروغین رو، رو میکنه اونم با نفوذ تو دم و دستگاهشون!! این اصلا کار اصلیش اینه!! یه زمانی جزو جنبش رائیل بود ویدئوهاش هم هست بعدش خودش همون جنبش رو لو داد. منظورم اینه که مجبوره ظاهر قضیه رو حفظ کنه چون به عنوان نفوذی مستند میسازه!!! گذشته از اینا حتی اگه ما در نظر بگیریم که کافر هست و نمیدونم فاسقه و این جور چیزا، باز هم طبق گفته پیامبر باید علم رو بیاموزیم حتی اگر نزد کافر باشه!! قصدم دفاع از هاشم نیست ولی میگم پیش داوری نکنید شاید پشت این قضیه یه چیز دیگه باشه. خوشحال میشم اگه نظرتون رو در این باره بگید تا بحث کنیم!! با تشکر |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من هم همون اول که شنیدم زده تو دم دستگاه این یمانی قلابی شک کردم بحث نفوذ و اینا باشه.الله اعلم... .
|
|||
|
۱۸:۲۰, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۸:۲۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۶:۴۲)sadegh313 نوشته است: سلام دوستان عزیزببینید این حرف شما ناقص است ... درسته عبدالله هاشم آن زمان این کار رو می کرد ... ولی در همان زمان آیا مستند می ساخت و در سایتش تبلیغ رائیلی ها رو میکرد؟؟ نه .. به طور مخفی چند وقت باهاشون بود بعد میومد افشاشون می کرد ... الان عبدالله هاشم بیش از یک سال است که دارد تبلیغ این آدم رو می کند ... مستند می سازد و عضو جذب می کند و دعوت به مناظره می کند حدیث جعل می کنید و به مراجع توهین می کند ... برخی مراجع رو دجال لقب می دهد و..... این کجاش شبیه عملیات نفوذ است برای افشاگری؟؟؟ الان کار ما پیش داوری نیست ... پس داوری است ... پیش داوری به چیزی می گویند که هنوز رخ نداده و ما داریم حدس می زنیم ... دارد کلی آدم رو منحرف می کند و از همه جای دنیا نیرو جذب می کند و گمراهشون می کند و میگوید این فرد نماینده امام زمان است ... تازه واسه چه گروهی؟؟؟؟ واسه چه آدمی؟؟؟ واسه کسی که همین طوری از نظر و دیدگاه شیعی و اسلامی طرد شده است و هیچ کدوم قبولش ندارند ... این ها که همین جوری مردود است ... این بابا سعی دارد تازه یک کمی برایش آبرو بخرد و نیرو جذب کند |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۲۱:۰۷ توسط sadegh313.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
حرف شما متینه. من هم این احتمال رو در نظر گرفتم و گفتم که حتی اگه کافر هم باشه باید اطلاعات درستش رو برداریم. اگر قرار به این بود که هرکسی که در موردش شبهه هست رو از معادله حذف کنیم اونوقت همین اطلاعات رو هم نداشتیم. فراموش نکنیم که اگه ما دونستیم فراماسونری چی هست، شیطان پرستی چی هست و ... به خاطر این بود که کتابای فرق ضاله رو خوندیم و بخش درستش رو از نادرستش تفکیک کردیم. مگه غیر از اینه؟؟؟ ما اگه کتابای این افراد رو زودتر میخوندیم زودتر بیدار میشدیم. تحقیق یعنی همین. یعنی حق رو از باطل جدا کردن. عذر میخام از اعضای تالار ولی تا کی میخایم به داشته هامون بسنده کنیم. ما همین الان هم خیلی چیزا رو نمیدونیم این راه درستش نیست که فلان آدمو بکوبیم و ولش کنیم. شاید راهشو گم کرده. شاید به اشتباهش پی ببره. اگه هم گمراه شده باشه ما نباید بگیم بی خیال. اگه از دستمون برمیاد باید حتی کمک هم بهش بکنیم تا برش گردونیم. هرچی باشه اسلام دین برادری هست. این عبداله هاشم هم هرچقد آدم بدی باشه باز هم ما باید بابت کاری که کرده و مستندش ازش تشکر کنیم چون کاری رو کرده که 30 ساله علمای ما نتونستن انجام بدن!!! لطفا مطلق گرا نباشید. تمام این اطلاعاتی که تو مستند ظهور بود اشتباه بود؟؟ معلومه که نه. حتی اگه یه درصد هم درست باشه باید تشکر کرد. حضرت علی گفته که هرکس ذره ای علم به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است. سعی ندارم از سخن امام سو استفاده کنم و شاید مربوط به بحث هم نباشه ولی به همین بسنده میکنم که ما حق مطلب رو در مورد این بنده خدا ادا نکردیم. اگر شما حس میکنید که خطا کرده، بخشنده باشید نه این که کینه به دل بگیرید نسبت بهش!! زیاد شد متن. به بزرگی خودتون ببخشید. من میخاستم یه چیزی بگم: قصد من اصلا این نیست که کسی رو تایید کنم یا خرابش کنم یا ... من طرفدار اعتدال تو تمام کارها هستم. این بحثی رو هم که وا کردم صرفا به خاطر دید کلی و نسبی گرایی بود نه اینکه بخام چهره خاصی رو بزرگ کنم. فقط عبدالله هاشم نیست که شامل این موضوع میشه خیلیای دیگه هستن. من محور بحثم اینه که ارزش رو بزاریم روی تحقیق نه روی اسم. ما بزرگترین وسیله سنجش و فرقان رو داریم اونم قرآنه. اگه درست قرآن رو مطالعه کنیم هر متنی از هر منبعی باشه رو میتونیم تحلیل کنیم!! ولی اگه بخایم بر پایه اسم تحقیق کنیم فقط اون فرد رو بزرگ میکنیم. نمونش هم امثال عبدالله هاشم و همین فراماسونرها بود که بیشتر معروف شدن بجای اینکه چهرشون تخریب شه. پس لطفا اینا رو گنده نکنیم فقط به ضرر خودمونه و به سود دشمن. ولن یجعل الله للکافرین علی المؤمنین سبیلا والسلام |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
اقا من کاملا سر درگم شدم...یه روز شریعتی، یه روز هاشم عبدالله...پس فردا نیاید بگید رائفی پورم.........دیگه طاقت این یکیو ندارما
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۲۱:۵۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول: اقا من کاملا سر درگم شدم...یه روز شریعتی، یه روز هاشم عبدالله...پس فردا نیاید بگید رائفی پورم.........دیگه طاقت این یکیو ندارمااره بخدا واقعا ادم تو این دوره زمونه به هیشکی نمیتونه اعتماد کنه . باید کلی باخودش کلنجار بره بعد مطلبی رو بپذیره که درستشم همینه .میترسم همین فردا بفهمیم ناظرا و مدیرای اینجام فراماسونر هستن (البته با عرض معذرت).اگه کسی اطلاعات کامل داره یا میتونه کمک کنه در مورد عبدالله هاشم و نوریگا اینا ممنون میشم منو باخبر کنه بفهمم بلاخره چیشد تاپیکای مربوطه رو هم خوندم یه چیزایی دستگیرم شد .(از طریق پیام خصوصی) |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۲ ۱۲:۵۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:فراموش نکنیم که اگه ما دونستیم فراماسونری چی هست، شیطان پرستی چی هست و ... به خاطر این بود که کتابای فرق ضاله رو خوندیم و بخش درستش رو از نادرستش تفکیک کردیم. مگه غیر از اینه؟؟؟معلوم است که غیر از این است ... هر کسی در این دنیا وظیفه ای دارد ... یک عده دکتر می شوند ... می روند روی بیماری ها تحقیق می کنند ... میکروب کشت می کنند ولی در شرایط قرنطینه و با رعایت خیلی مسائل و نکات امنیتی ... قبلش رفته اند نکات ایمنی را فراگرفته اند ... درسش رو خونده اند ... یک عده هم می روند روحانی و دکتر و محقق دشمن شناسی می شوند ... آنها هم می روند در این زمینه های دشمن شناسی تحقیق می کنند .. بعد دانسته هاشون رو مثل دکتر های به مردم عادی ارائه می دهند ... می دونید نتیجه تز شما چه می شود؟؟؟ نتیجه اینکه برویم مثلا برای یادگیری نکات مثبت و یا حتی افشاگری در هر کتاب الحادی سرک بکشیم چه می شود؟؟؟ با هر کس و نا کسی دم خور شویم چه می شود؟؟؟؟ می شود همین عبدالله هاشم ... همین عبدالله هاشم که الان به مراجع نعوذبالله می گوید دجال .... میدانید چرا؟؟؟؟ چون قبلش اطلاعات اسلامی و اعتقادیش کامل نبوده .... رفته خودش بیماری ها رو ، رو خودش تست کرده قبل از اینکه اصلا بدونه چجوری باید حق رو از باطل تشخیص داد ... نقل قول:اگه درست قرآن رو مطالعه کنیم هر متنی از هر منبعی باشه رو میتونیم تحلیل کنیم!! ولی اگه بخایم بر پایه اسم تحقیق کنیم1. چند نفر در جامعه ی ما قرآن می خوانند؟؟؟ چند نفر درست می خوانند؟؟؟ چند نفر اصلا در سطحی هستند که بتوانند از خود قران برداشت صحیحی داشته باشند؟؟؟؟ چند نفر به روایات آخرالزمان دسترسی دارند و اگر دارند می خوانند؟؟؟؟؟ پس اولویت با گسترش معارف حقه و قرآنی است تا تشویق به خواندن و بررسی شبهات ... 2. الان فراماسون ها مشهور شده اند به خوبی یا بدی؟؟؟ عبدالله هاشم به خوبی مشهور شده است یا بدی؟؟؟؟ شناخت دشمن و ایادی دشمن و میکروب بیماری و انحراف کی باعث ضرر شده است؟؟؟؟ نقل قول:هرچی باشه اسلام دین برادری هست. این عبداله هاشم هم هرچقد آدم بدی باشه باز هم ما باید بابت کاری که کرده و مستندش ازش تشکر کنیم چون کاری رو کرده که 30 ساله علمای ما نتونستن انجام بدن!!!محض یاد آوری بیشتر از 30 سال پیش همین علمای ما در زمانی که هیچ اینترنت و ماهواره ای نبود با کمترین امکانات نظیر نوار و اعلامیه تو دهن بزرگ ترین ابر قدرت ها و دست نشانده های نشان دار فراماسونش زده است و دارد می زند و شاه و هویدای ماسون رو ذلیل و خوار کرد و زلزله ی 8 ریشتری به جان صهیونیست ها که پدر خوانده های ماسون هستن انداخت .... حالا شما اخوی عبدالله هاشم رو با علمای ما مقایسه می کنید؟؟؟ کسی که آخرش منحرف شده و دارد جوون های مردم رو اهل آتش و بدعت می کند را با علمای ما مقایسه می کنید که انقلاب با این عظمت را پی ریزی و به سر انجام رسوندن ... علمایی که مریدانشون در هشت سال جنگ با کل دنیا جنگیدن و الان هم دارند می جنگند ... علمایی که مریدان و شاگردانشون در لبنان بزرگترین شکست ها رو به اسرائیل تحمیل کردند ... کی رو با کی مقایسه می کند برادر؟؟؟؟ نقل قول: اگر شما حس میکنید که خطا کرده، بخشنده باشید نه این که کینه به دل بگیرید نسبت بهش!! خطا کرده؟؟؟ ببخشیم؟؟؟ حس می کنیم خطا کرده؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! یک جوری می گویید انگار تو صف نونوایی ازمون زده جلو ![]() ![]() ![]() ![]() دارد جوون های مردم را منحرف می کند ... تحریف روایت می کند .... قصد فتنه دارد در جامعه ی اسلامی ... اعتقادات مردم رو دچار انحطاط می کند ... یک آدم دروغین را جای یمانی دارد قالب می کند و در حال بیعت گرفتن است .... به علما و مراجع و ولی فقیه ما توهین می کند .... ببخشیم؟؟؟ دارد به تمام امت اسلامی ... شیعه و سنی ظلم می کند ... حس می کنیم خطا کرده؟؟؟ یقین داریم خطا کرده و اثبات کرده ایم که خطا کرده ... حرف هایی میزنید ها ... نقل قول:اگه کسی اطلاعات کامل داره یا میتونه کمک کنه در مورد عبدالله هاشم و نوریگا اینا ممنون میشم1.عبدالله هاشم که کلا منحرف است و در حال منحرف کردن جوون های شیعه و سنی و دروغ گویی و هزارتا گناه دیگه ... 2. سازنده های مستند ظهور هم سایت مجزایی دارند که از عبدالله هاشم و این آدم کافر،احمدالحسن کذاب آخرین باری که من در سایتشون دیدم براعت جسته اند... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انحراف عبدالله هاشم | Mehr | 1 | 1,700 |
۲۱/آذر/۹۶ ۲۲:۳۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| ابلاغ مستند عبدالله هاشم در صدا و سیما | سرباز منتظر | 3 | 3,880 |
۲۱/اسفند/۹۱ ۲۰:۵۰ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|

. باید کلی باخودش کلنجار بره بعد مطلبی رو بپذیره که درستشم همینه .میترسم همین فردا بفهمیم ناظرا و مدیرای اینجام فراماسونر هستن