|
در جواب شکایت خواهرم این آیه ی قرآن را نشانش دادم!
|
|
۲۰:۰۰, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
أعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم وَ اصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لا يُضيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنينَ (115-هود) صبر كن، زيرا خداوند مزد نيكوكاران را تباه نمىسازد. (115) سلام رفقا چند وقت پیش خواهر کوچولوم داشت گله میکرد از دست یک سری از دوستاش که هر چی که در حقشون خوبی میکنه اما اونا در عوض نامردی میکنن و بعد میخواست این مشی خودش رو کلّاً تغییر بده میگفت مردم معمولاً قدر خوبی کردن رو نمیشناسن گذشت تا اینکه امروز برای انجام یک کاری داشتم آیاتی از سوره ی هود رو میخوندم و به این آیه برخوردم وَ اصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لا يُضيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنينَ (115-هود) صبر كن، زيرا خداوند مزد نيكوكاران را تباه نمىسازد. (115) [/font] بلا فاصله یاد حرفهای خواهرم افتادم و صداش کردم و این آیه رو نشونش دادم حتی گاهی اوقات برای خود من هم پیش اومده آدم زرنگ کسی هست که بدونه طرف حسابش فقط خداست اینجوری دیگه از خیر رسوندن به مردم پشیمون نمیشه آدم امن ترین و پرسود ترین سرمایه گذاری، سرمایه گذاری در بانک خداست. کاشکی به این آیه همه ی ما ایمان می آوردیم!!!!! [font=Arial]الان از یکی از دوستام یه اس ام اس دریافت کردیم با این عنوان: نقل قول: سلام بنده خدایی کلیه اش مشکل داره 6 ساله دیالیزیه خانمش هم ناراحتی قلبی داره الان هردو بستری هستند و هزینه بیمارستانشون خیلی زیاد شده و منبع درآمدی ندارن اول دعاشون کنید و در صورت تمایل کمک نقدی خود رو بشماره کارت ... واریز نمایید اجرکم عندالله علیدوستی در همین زمانی که داشتم این رو مینوشتم بعد به فکر فرو رفتم که چه کنم؟ بفرستم یا نفرستم (این ماه برای دو مورد دیگه هم کمک کرده بودم) بعد خندم گرفت البته باید گریه ام میگرفت پای عمل و امتحان که میاد معلوم میشه که چند مرده حلاجیم در عرصه ی بندگی خدا عجیب است که هروقت از این جور تاپیکا میزنم بلافاصله خدا یه موقعیتی به وجود میاره که توش خودم سنجش میشم ![]() خدایا ما را از نعمت یقین بهرهمند فرما
|
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۲۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۱ ۲۰:۴۰ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم البته ما در آخر الزمان هستیم و دستور داریم وقتی کلک و تقلب غلبه پیدا کرد باید با احتیاط رفتار کنیم( هم چنین مضمونی ) . و یک حدیثی هم چند وقت پیش شنیدم که :در آخر الزمان اگر مرده را هم جلوی شما زنده کردند باور نکنید. و البته اگر همه ی کمک ها به کمیته امداد سرازیر بشود و بعد همه ی نیاز مندان به آنجا ارجاع داده بشوند خیلی بهتر است الان بهترین مرجع و قابل اعتماد ترین مرجع همان کمیته ی امداد است که حتی در لبنان و بعضی کشورهای دیگر هم شعبه و تحت پوشش دارد .
|
|||
|
۲۰:۵۱, ۲۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۱ ۲۱:۰۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
ضمن تشکر لطفاً حتماً روایات با سند ذکر شود! نکته ی بعدی اینکه متأسفانه بنده بنا به دلایلی اثبات شده است که کمیته ی امداد بهترین مرجع و قابل اعتماد ترین مرجع نیست!!!!!!!!!!!!!!!!! نکته ی بعدی اینکه منظور از احسان، انفاق مالی به غریبه هایی که نمیشناسیم نیست اینجا که البته موردی که بنده ذکر کردم رو از یکی از مورد وثوق ترین رفقایم اطلاع پیدا کردم راستش ما از قدیم در خانواده صدقه کنار میگذاشتیم و در صندوق صدقات میریختیم اما کم و بیش بلایا نازل میگشت ![]() ما یک آشنایی داریم که در فامیل و آشنا صدقات را جمع میکند و میروند در بین فقرایی که شناسایی کرده اند و حقیقتاً هم مستحق هستند پخش میکنند در این ماه رمضان خودم هم با ایشان رفتم! و از نزدیک دیدمشان خدا مشکلات همه را برطرف کند جان کلام اینکه از وقتی حقیقتاً صدقاتمان به مستحق حقیقی میرسد بسیار از بلا در امان بوده ایم به لطف خدا! و نکته ی پایانی این که منظور من از این پست این است که شما سعی کن همیشه با حسن نیت باشی و خیرت به مردم برسه ، مطمئن باش خدا هواتو داره و هواسش به شما هست و اصلاً خودت رو مشغول این نکن که مردم آیا قدر شناسند یا نه |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
امام علي فرموده اند: هركه منتظر باشد گدايي در خانه اش را بزند يا مستضعفي در خيابان و بازار دست به دامانش شود، وقتي دعا ميكند : اللهم اغفر المسلمين والمسلمات؛ دروغ گفته.
چرا كه كسي كه به ذره اي از مال دنيا بخل ورزد چگونه ميتواند كمال و سعادت را براي ديگري بخواهد... اين يعني بايد پاشيم بريم نيازمندارو پيدا كنيم و بشناسيم . دلمونو خوش به صندوق صدقه و كميته امداد نكنيم. |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
وقتی این مطلب رو خوندم یاد داستان حضرت موسی(علیه السلام) افتادم زمانی که به دختران حضرت شعیب کمک کرد........
حضرت موسی فراری بود (از دست فرعون) ، خسته ، غریب ، گرسنه ، ولی هیچ کدوم از اینا مانع کمکش به دختران نشد ........ بدون اینکه از اون درخواستی کنند کمک کرد....... واز همه مهمتر اینکه هیچ توقعی در قبال کمکی که کرده بود از دختران حضرت شعیب نداشت ......... با اینکه دست خالی بود و محتاج کمک........ و جالبتر ازهمه دعایی که بعد از کمکش کرد گفت : " رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر "(قصص آیه24) ای پروردگار من به آنچه از خیر به من نازل می کنی نیازمندم. و چه دعای قشنگی ............ خدایا هم خیلی زود جوابشو داد از غذا و زندگی و همسر خوب و کار خلاصه همه چی بهش داد.......... خدا خودش اینجا داره به ما یاد میده که به بندم خدمت کن اما مزدتو ازمن بخواه ........... |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۲۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام
البته بنده کوچکتر از اونیم که بخوام در مورد اخلاص صحبت کنم اما این موردی که علی عزیز اشاره کردن در واقع اشاره به یک درجه ای از اخلاص داره که اگه کاری برای کسی کردیم فقط برای رضای خدا باشه نمیدونم کجا خوندم یاشنیدم که اگه برای یکی کاری انجام دادیم اگه توی دلمون انتظار تشکر داشتیم اخلاصی در کار نبوده !!! ( خدا وکیلی کاره سختیه آدم به مرحله ای برسه که حتی تو دلش هم انتظار تشکر نداشته باشه یعنی خالصانه برای خدا کار انجام بده )خدایا توفیق اخلاص در کار ها رو به همه ما مرحمت کن . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

آدم به مرحله ای برسه که حتی تو دلش هم انتظار تشکر نداشته باشه یعنی خالصانه برای خدا کار انجام بده )