|
هدف امریکا و صهیونیسم از توهین های مکرر به مقدسات شیعه چیست؟
|
|
۲۲:۳۶, ۲۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۱ ۲۲:۴۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
لطفا نظر خود رو با دو شرطزیر بیان کنید : - عدم توهین به دیگران - عدم تمسخر تفکرات مخالف (حتی تفکرات به ظاهر ضد دین) در ضمن گزینه اول غیرت مسلمانان بود ، لطفا مدیران و ناظران اصلاح فرمایند. |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خوب دل خسته جان اگه به من باشه که تمام گرنه ها رو انتخاب می کنم پس صرفا شرکت نکردن در نظر سنجی اینه که من تمام گزینه ها رو انتخاب می کنم !!
آمریکا شانس اور که چند سال پیش سفارتش تخته شد و گرنه !!!! حالا اگه به من بود سفارت انگلیس رو خراب می کردمش !! |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
پس کاش قابلیت انتخاب چند گزینه ای هم می گذاشتم. خوب شما کدوم گزینه رو غالب می دونید؟ |
|||
|
۲۳:۰۲, ۲۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ای کاش می شد ؟؟
اما خوب به نظر من برترین گزینه , گزینه ی 2 هستش !! اون ا مسلملنلن رو تحریک می کنند و این کار مسلما مسلمانان تندرو رو هم خشمین می کنه و از طرفی برخی وهابیون هم چون خودشون رو مسلمون می دنند از این کار برای ترور کردن انجاما می دن در نتیجه ی این امال چی رخ می ده ؟؟ این که غربیان بگن مسلمون جماعت ا عرض شرمندگی وحشیه ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() و چهره ی منفور تری از مسلمانان تو جهان نشون بده !! جالب این جاست این واقعه زمانی رخ می ده که جهان در فکر تولید جدید شرکت اپل به نام آیفون 5 هستش !!! ![]()
|
|||
|
|
۰:۰۴, ۲۴/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۱ ۰:۰۵ توسط ilidin.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
دوست عزیز چه ربطی به آیفون 5 داره؟ |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۲۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم دوستان،حرکت های امریکا،به این سادگی که ما فکر می کنیم نیست،کمی به تاریخ نگاه بیندازید،سیاست های امریکا و انگلیس،بسیار زیرکانه است،طوری که به قول معروف جن هم از هدف آنان با خبر نمی شود،اما همین را می دانم که کار های آنان روی یک سری نظرات مهمی ریخته شده است و برای این توهین هایی که می کنند دلیل موجهی(البته برای خودشان در لژ نه برای مردمشان)دارند.دلیلی بسیار بالاتر از این ها که من و شما میبینیم.اهدافی مخوف. اما آنچه مسلم است،وظیفه ی ماست در برخورد با این توهین ها،ما باید واکنش خوبی از خودمان نشان دهیم.و از مقدساتمان دفاع کنیم.ما باید این هتک حرمت را،ابزاری برای تبلیغ قرار دهیم،با حضور مثبت خود در صحنه. فی امان الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |