کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در خواست راهنمایی
۱۴:۳۰, ۲۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

مدت هاست که دارم به این فکر میکنم که جامعه ی ما به افرادی مثل دکتر حسن عباسی و استاد رایفی پور خیلی نیاز داره و اگر ما بتونیم افراد زیادی از این دست رو در جامعه داشته باشیم به نوعی جامعه رو در مقابل خطرات فرهنگی بیمه کرده ایم.
حالا سوال من اینه که ما هایی که خیلی علاقه داریم و البته به لطف خدا توانایی اون رو هم داریم،چه طوری میتونیم وارد این کارای تحقیقاتی بشیم به صورت حرفه ای؟؟
تا اونجایی که من میدونم استاد رایفی پور لیسانس حسابداری دارن.خب ما چه طور میتونیم با تبعیت از ایشون،پامون رو جای پای ایشون بگذاریم؟؟(وارد شدن به کارای تحقیقی و پژوهشی به صورت حرفه ای و اونم در شرایطی که مدرک غیر مرتبط داریم ولی البته مطالعه داریم)
اصلا کسی میدونه استاد په طور وارد کارای تحقیقی شدن؟؟
ممنون میشم که هرکس میتونه جواب بده.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، فدايي ولايت ، blue.blood
۱۴:۴۸, ۲۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
میبخشید ولی باید بدونید
درسته که تحقیق برای این کارها خیلی جزابه ولی دونستن و تحقیق کردن با ندونستن و تحقیق نکردن راجب این مسائل فرقی با هم نداره
شما اول برو راجب دین خودت حسابی تحقیق بکن
بعد که خودترو تو مسائل دینی قویس کردی اونوقت بیا راجی چیزهای دیگه هم تحقیق کن
مثلا از علائم ظهور خروج دجال خیلی جالب هست و میشه کلی براش تحقیق کرد
ولی
از نشانه های ظهور کم شدن حضور جوانان در مسجد اصلا جزابیتی نداره
نه تنها تحقیقی نمیشه بلکه حتی رغبتی هم برای حضور در مسجد پیدا نمیشه
شما اول در زمینه مذهبی خودترو قوی کن بعد برای این جور مسائل وقتت رو مصروف کن
صلوات
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۵:۰۸, ۲۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #3

(۲۷/شهریور/۹۱ ۱۴:۴۸)mohammad reza نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
میبخشید ولی باید بدونید
درسته که تحقیق برای این کارها خیلی جزابه ولی دونستن و تحقیق کردن با ندونستن و تحقیق نکردن راجب این مسائل فرقی با هم نداره
شما اول برو راجب دین خودت حسابی تحقیق بکن
بعد که خودترو تو مسائل دینی قویس کردی اونوقت بیا راجی چیزهای دیگه هم تحقیق کن
مثلا از علائم ظهور خروج دجال خیلی جالب هست و میشه کلی براش تحقیق کرد
ولی
از نشانه های ظهور کم شدن حضور جوانان در مسجد اصلا جزابیتی نداره
نه تنها تحقیقی نمیشه بلکه حتی رغبتی هم برای حضور در مسجد پیدا نمیشه
شما اول در زمینه مذهبی خودترو قوی کن بعد برای این جور مسائل وقتت رو مصروف کن
صلوات
یا الله
ولی من اصلا منظورم تحقیق کردن در مورد صرفا مطالب به ظاهر جذاب نبود.من منظورم کار پژوهشی بود که اتفاقا شروعش هم پژوهش در دینه.لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۱۶:۵۸, ۲۷/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۱ ۱۷:۱۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #4

نقل قول:اگر ما بتونیم افراد زیادی از این دست رو در جامعه داشته باشیم به نوعی جامعه رو در مقابل خطرات فرهنگی بیمه کرده ایم.

بسیار از حسن نظر شما خوشحال شدم.
نظر شما بر این هست که ما عده ای انسان با بصیرت بالا داشته باشیم که بر سر بزنگاههای تاریخی و سیاسی مملکت راه صحیح رو نشون بدن و فتنه ها و خطرات رو زود تر ببینند....

البته نظر مقام معظم رهبری بر این هست که همه ی مردم (هر کس تا حد توان) بر بصیرت خود بیفزاید. ایشون هیچگاه نگفتند که باید مردم رو مجبور کنیم چیزی رو بپذیرند هرچند اون مسئله حق باشه...
مسئله ی «این عمار» بیانگر همین موضوع بود.

امثال آقای عباسی و آقای رائفی پور و دیگر اساتید ، از جمله نخبه های فکری و پژوهشی ایران حساب میشن که خب این دو عزیز به این خاطر اینقدر معروف شدند که بیشتر از دیگران به سخنرانی پرداخته اند و به قول خودشون رکود دار سخنرانی در ایران هستند.
(علی رقم توهین ها و تخریب های بی حد و حصری که بعضی نا آگاهان در سایتهای مذهبی در مورد این اساتید صورت میدهند که بعضی نمونه هاش در همین تالار هم موجود هست)

این دو استادی که نام بردید (به خصوص) همیشه تاکید داشتند که افرادی مثل خودشون تربیت کنند. مثلا آقای عباسی الان شش سال هست که کلاس آزاد برگزار میکنند پنجشنبه ها و روش طرح ریزی استراتژیک رو در کلاسی که شرکت در اون برای عموم آزاد هست انجام میدن.
آقای رائفی پور هم همیشه در سخنرانی ها جوانان رو به پژوهشگری دعوت کردند و الان مدتی هست که برای افراد و گروههای پژوهشی که موضوع مناسب برای پژوهش رو نمیدونن ، موضوع پژوهش و منابع رو مشخص میکنن و در حین پژوهش هم این گروهها رو راهنمایی میکنند (برای گرفتن راهنمایی و پروژه به دفتر جنبش مصاف میتونید مراجعه کنید)

و اما در مورد اینکه این اساتید چطور به اینجا رسیدند ، هر کدومشون یه رمز موفقیت در عرصه ی پزوهشگری دارند.
مثلا رمز موفقیت آقای رائفی ، مطالعه ی موشکافانه و دقیق کتب عهد عتیق و عهد جدید هست. تا قبل از ایشون افراد خیلی کمی به این مسئله توجه کرده بودند که تمامی ایدئولوژی های حاکم در جهان از دل کتب عهد عتیق یهود در آمده (حتی جریان وهابیت!!!!)
آقای عباسی هم میشه گفت برجسته ترین غرب شناس ایران هست که نه به اندازی آقای رائفی ولی تا حدود زیادی به مطالعه ی عهد عتیق پرداخته و اینجور مسائل رو میشناسه. رمز دیگر موفقیت آقای عباسی زمان آگاهی با توجه به اعصار مدرن هست. یعنی اینکه افرادی که ادعای غرب شناسی میکنند میرن چند فیلسوف که در دویست سال پیش زندگی میکرده اند رو بررسی میکنند. در حالی که غرب مدرن رو نمیشناسن.
اقای عباسی همیشه همراه با مستند ها و عصر شناسی غرب مدرن جلو رفته.
یه مثال بزنم ، در قدیم هر متفکری هر اندیشه ای که تولید میکرد در قالب کتاب مینوشت ولی امروزه همه ی متفکرین غربی تفکراتشون رو در غالب فیلم و سریال عرضه میکنند ، این مسئله ای هست که مثلا هنوز اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان مهمترین شورای عالی کشور متوجه نشده اند! یک عده فیلسوف و فلسفه شناس در این شورا جمع شده اند که مسئله شون هنوز کتابهای 200 سال پیش غرب هست....

در کل میشه گفت شما سخنرانی ها و کلاسهای این اساتید رو که گوش بدی خودت متوجه میشی چیکار باید بکنی.
برای شروع شما دوره ی غرب شناسی استراتژیک آقای عباسی رو (که صوتی هست) دانلود کن ، آخر هر جلسه میگه که برای مطالعه ی بیشتر به کدوم کتاب مراجعه کنید....

این نکته رو هم یادم رفت اضافه کنم که ، در مواقع حساس و بزنگاههای تاریخی ، هر گروهی که ادعای تشخیص راه صحیح رو خودشون داشتند منحرف شده اند و هر گروهی که صادقانه پشت سر امام جامعه شون حرکت کردند ما دیدیم که هیچ وقت پیشمون نشدند و راه صحیح رو انتخاب کردند....

اگر مسئله ی جزئی بود میتونید با پیغام خصوصی با بنده مطرح کنید در خدمتم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، al-shia ، عبدالرحیم ، mohammad reza
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا