کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کتاب خواننده لس آنجلسی هم به نمایشگاه کتاب رسید
۸:۳۴, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
درست در آغازین روزهای سالی که با نام فرهنگ آغاز شده، قرار است بزرگترین اتفاق فرهنگی کشور نیز رخ دهد و با همت مدیران فرهنگی کشور نمایشگاه کتاب به زودی دایر شود.

دغدغه های رهبری در زمینه فرهنگ آنقدر زیاد بودند که بارها در دیدار های مکرر نگرانی خود را هشدار داده اند که شاید مدیران و صاحب منصبان کمی در روند حرکتی خود تغییری ایجاد کنند اما تاکنون نه تنها شاهد هیچ عملکرد مثبتی از سوی مدیران فرهنگی نبوده ایم بلکه اخبار واصله از وزارت ارشاد چندان خوشایند به نظر نمی رسد.

از خبر حضور انتشارات حامی فتنه گرفته تا حضور کتاب شعر خواننده لس انجلسی که چندی است یاد وطن و عشق به میهن کرده و به ایران بازگشته است.

انتشارات کویر پس از چند دوره محرومیت از نشر امسال به همت مدیران فرهنگی حضور پررنگی در نمایشگاه کتاب دارد. این انتشارات از جمله ناشران حامی فتنه88 است که با انتشار کتابی به نام لبخند ستیزان نوشته محمد جواد مظفر (از محکومین فتنه) ضمن توهین به روحانیت احکام قضاوت را نیز زیر سوال برده بود.

کتاب های خاک گرفته و بعضا جنسی! انتشارات چشمه و ثالث نیز خود را آماده می کنند تا در نمایشگاه کتاب در میان ناشران متعهد و خوش سابقه خود نمایی کنند. نشر «ثالث » از جمله ناشرانی است که همه ساله با ارائه‌ی‌ حجم انبوهی‌ از کتب ضاله در اشکال متنوع، حضوری فعال در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران داشته است.

به نظر می رسد تدبیر باز گذاشتن عرصه برای ناشران و امید بخشی به نویسندگان ضدانقلاب کمی با دغدغه های رهبری ناسازگار و ناهمگون است تا جایی که هوا (فرهنگ) برای تنفس آلوده شده و جان نسل امروز و فردا را در خطر انداخته است.

حبیبِ روزهای شاد لس انجلس که پس از سال ها خوشگذرانی در غرب، این روزها در منطقه خوش آب و هوای ایران عزیز سکنی گزیده است نیز شعر هایش را کتاب کرده و قرار است با خیالی آسوده آنها را در نمایشگاه عرضه خواهد کند.

علی ایحال به نظر می رسد بی توجهی مدیران به رخداد های بزرگ در عرصه فرهنگ، یا نشات گرفته از مدبر نبودن آن هاست و یا خود دستی بر آتش دارند!

با این اوصاف و روندی که از ارشاد به گوش می رسد باید منتظر خبرهای تازه و داغتری نیز از حساسترین وزارت خانه دولت در سال فرهنگ و اقتصاد، باشیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، azade

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۹, ۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۰ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۸)السا نوشته است:  خب پس کاملا دیده شده و از روی آگاهی ب این متن ها اجازه چاپ داده شده ...

خدا آخر و عاقبتمون رو ب خیر کنه ...

من نمی دونم این ممیزی هایی ک می فرمایین چیاست،
اما ی چیزی رو خوب می دونم

اینکه وقتی قراره ی کتاب بیفته دست جوون مردم،
نباید این طور نوشته ها توش باشه ...

نباید نوشته ها تا حدی باشه ک طرف رو ب مرز .... ذهنی برسونه!

اون چند تا متنی ک خوندم،
اونقدر دقیق و با آب و تاب ی سری صحنه ها رو نوشتن ک ....

بحث سر خوش اومدن یا نیومدن « بعضی » نیست ...

یکم بیشتر فکر کنید،
چرا ی همچین سکانس های ویژه ای (!) باید نوشته بشه توی کتاب هایی ک دست همه مردم هست ...

شما ک خودتون دستی بر قلم دارید دیگه چرا؟

کافیه مقایسه کنید بین نوشته های مولانا و حافظ و نوشته هایی ک توی این کتاب ها هست ...
کاملا واضحه ک هدف از نوشتن این متن هایی ک این جدیدیا (!) می نویسن چیز دیگه ایه .....
اگه صحنه های ایروتیک منظور شماست که من بعید می دانم چنین نوشته هایی چاپ بشه!! من تا حالاندیدم اما مرز آن بایدتعریف شود. مثلا نوع تعریفی در حد آنچه حافظ داشته کاملا محدود شده و فکر شده است اما فراتر از آن اگر هست بنظرم باید خط قرمز باشه.
اما چیزی که هست نوشته های ایروتیک در اثار نظامی و مولانا چاپ می شود که خب در نوشته نظامی بعد عرفانی هم معمولا ندارد. که البته اگر به من باشد حاضر نیستم مسئولیت چاپ آن را بپذیرم!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Hadith
۲۲:۳۲, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
یه اقای نویسنده ای میگفت که مثلا این همه کتاب که قراره بررسی شه نمیشینن با دقت بخونن فقط کافیه اسم بعضی چیزا رو عوض کنی و جایگزین بذاری
جالبه یبار کتاب خودش رد شد و این جایگزینی واژه ها رو انجام داد و کتاب چاپ شد
مثلا به جای س.. بنویسیم نزدیکی

متاسفانه ممیزی خیلی جاهاش سلیقه ایه و نظارت کافی صورت نمیگیره
من تو خیلی کتابا دیدم،چه ترجمه و چه فارسی
که واقعا تعجب کردم چه جوری مجوز چاپ گرفته
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Havbb 110 ، Hadith ، HermeS ، مصطفي مازح7610
۱۹:۲۹, ۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول: