|
رو نمایی از ساخت ضریح جدید حضرت امام حسین علیه السلام در قم
|
|
۲:۲۸, ۱۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
حمید برقعی در ابیاتی که به مناسبت رونمایی از ضریح مطهر امام حسین علیه السلام آن را سروده به سید الشهدا و مادر گرامی ایشان ادای احترام و ابراز ارادت کرده است. حمید برقعی این ابیات را در مراسم رونمایی از ضریح مطهر امام حسین علیه السلام قرائت کرد که مورد توجه حاضران قرار گرفت. خلیل وار ببینید عید قربان را / به رونمایی شش گوشه میدهم جان را چگونه است که دل کربلایی است امروز / فرا گرفته چرا عطر سیب ایران را بهشت پنجره دیگری به قم گشوده کنون / که مست کرده هوایش دل خراسان را خدا کند خبری این چنین بیاید که / بنا شده است بسازیم قبر پنهان را برای حضرت زهرا ضریح میسازیم / و دست فرشچیان طرح میزند آن را ********* هنوز شوق تو بارانی از غزل دارد / نسیم یک سبد آیینه در بغل دارد خوشا به حال نسیمی که با تمام وجود / دخیل بر علم پرچم و کتل دارد خوشا به حال خیالی که در حرم مانده است / و هر چه خاطره دارد از آن محل دارد به یاد چایی شیرین کربلاییها / لبم حلاوت اهلا من العسل دارد چه ساختار قشنگی شکسته است خدا / درون قالب شش گوشه یک غزل دارد بگو چه شد که من این قدر دوستت دارم / بگو محبت ما ریشه در ازل دارد غلامتان به من آموخت در میانه خون / که رو سیاهی ما نیز راه حل دارد کارگاه از تاریخ 11 / 7 تا 25 / 7/ 1391 برای بازدید بازدیدکنندگان باز می باشد. تعدادی از عکسهایی که امروز انداخته شده است (برای نمایش اندازه واقعی عکس، بر روی آنها کلیک کنید) داخل ضریح |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۸, ۱۵/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۱ ۱۷:۵۹ توسط مرغ باغ ملکوت.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
این مطالب رو که دیدم یاد شب قدر امسال افتادم
امسال شب قدر پای منبر یک روحانی اهل دلی بودیم که حرفای جالبی زد، می گفت: "حکایت ما مسلمون ها و قرآن حکایت فردی است که هر روز به یک میوه ارزشمند نگاه می کند اما اون رو نمی خوره و فقط بهش نگاه می کنه در این صورت اون میوه هیچ فایده ای نمی تونه براش داشته باشه یا کمترین فایده رو داره ما هم در مورد قرآن و اهل بیت آنقدر دچار ظواهر شدیم که یا استفاده ای ازشون نمی بریم و یا کمترین استفاده رو می بریم" به نظر من قرآن و اهل بیت در زندگی های ما خیلی مهجور مانده اند و با این کارها، کار درست نمی شود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سم پاشی جدید علیه حسن عباسی | سدرة المنتهی | 94 | 27,430 |
۲۲/شهریور/۹۶ ۱:۱۶ آخرین ارسال: سوشیانت ۱ |
|
| «الکفیل» نایب الزیاره شما در حرم حضرت عباس(علیه السلام) می شود | saloomeh | 11 | 6,703 |
۸/تیر/۹۴ ۰:۵۷ آخرین ارسال: نرگس مهدوی |
|
| ساخت و سازهای جدید در حرم امام خمینی؛ احترام یا ... ؟ | علی املشی | 17 | 7,525 |
۱۷/خرداد/۹۴ ۴:۲۳ آخرین ارسال: دیدگاه نوین |
|
| تصاویر زیبا از حرم امام حسین (علیه السلام) | كارمند پيمانی | 3 | 2,395 |
۹/دی/۹۱ ۱۰:۱۷ آخرین ارسال: كارمند پيمانی |
|
| سلامهای درج شده بر ضریح امام حسین(علیه السلام) | كارمند پيمانی | 18 | 6,790 |
۱۹/آذر/۹۱ ۱۲:۵۹ آخرین ارسال: كارمند پيمانی |
|
| تبدیل تربت امام حسین (علیه السلام) به خون + عکس | یا زهرا(س) | 9 | 5,519 |
۸/آذر/۹۱ ۱:۲۶ آخرین ارسال: یا صاحب الزمان |
|
| ساخت صحن حضرت زهرا (سلام الله علیها) | علیرضا110 | 1 | 1,648 |