|
تاپیک جامع استقبال از جمعه!!
|
|
۲۳:۲۰, ۱۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۱ ۱۸:۲۴ توسط مفقود الاثر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باسلام{}
دنیا زمانی تموم میشه که نگاه یوسف زهرا از ما برداشته بشه! ازاین که از روی کنجکاوی به این تاپیک اومدید متشکریم!! و حالا که اومدید علی الحساب برای استقبال از جمعه 10 تا صلوات با عجل فرجهم بفرستید! این به منزله ورودیه به این تاپیکه! بعد از این 10تا صلوات هرکاری که فکر میکنید صلاح برای استقبال از جمعه و صاحب این روز انجام بدید! ببینم چیکار میکنیم! یاعلی! اللهم صلی علی محمد و آل محمد |
|||
| آغاز صفحه 62 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۵۳, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #611
|
|||
|
|||
|
دیده بیدار من دیده بیدار تو عمر گذشت و نشد فرصت دیدار تو در به درم ای طبیب چاره دردم بجوی هست فقط دست تو داروی بیمار تو
|
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #612
|
|||
|
|||
|
روز به شب، شب به روز،طی کنم اما هنوز نیست مرا حظی از جلوه رخسار تو طبع بلندت منیع جاه و جلالت رفیع دیده مدهوش عقل در عجب از کار تو
|
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۲۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #613
|
|||
|
|||
|
نامه سیه دل خراب وای ز روز حساب گو چه دهد در جواب،عبد گنهکار تو ره به سما می بری بوی خدا می دهی یاس فرح بخش من ای گل و من خار تو
|
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #614
|
|||
|
|||
|
کم بنشین با رقیب این عمل از تو عجیب منفعلم گر چه از رحمت سرشار تو کوی تو دارالشفا خواجه مُلک وفا هر چه کنی حکم کن این تو و دادار تو
|
|||
|
|
۹:۳۰, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #615
|
|||
|
|||
|
سائلي بي دست و پايم راه را گم كرده ام عبد كوي هل اتايم راه را گم كرده ام بس كه دوري جستم از اين بارگاه باصفا آستان صاحب درگاه را گم كرده ام
|
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #616
|
|||
|
|||
|
اشنايم نيستم از فرقه ي بيگانگان .چند روزي دلبر دلخواه را گم كرده ام دردهايم را نگفتم چند گاهي با طبيب شد دلم بي يار وچاه را گم كرده ام
|
|||
|
|
۰:۱۸, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #617
|
|||
|
|||
![]()
یـوســف فـاطمــه
زنـــدانـی اعمــالِ مـــن اســت ... |
|||
|
|
۸:۱۱, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #618
|
|||
|
|||
|
سوز هجران تو داريم كجايى اى دوست! جمله بى صبر و قراريم كجايى اى دوست! شمع ميقات بيفروز به تنگ آمده ايم در شب تيره و تاريم كجايى اى دوست!
|
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #619
|
|||
|
|||
|
زمزم ديده ما چشمه خوناب شده بى تو دل خسته و زاريم كجايى اى دوست! شفق چهره تو آينه صلح و صفاست واله خال عذاريم كجايى اى دوست!
|
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #620
|
|||
|
|||
|
سال ها منتظر روى دل آراى توايم حسرت وصل تو داريم كجايى اى دوست! بهر ديدار تو و رايت زهرايى تو جملگى لحظه شماريم كجايى اى دوست!
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: 00513299650268892102.jpg]](http://www.axgig.com/images/00513299650268892102.jpg)