کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات شعری خود را این جا بیان کنید.
۲۳:۳۰, ۱۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
دیدم دوستان هنرپیشه (از نوع غیر سینمایی) در این تالار زیاد شدند ، گفتم در این جا خواهش کنم تجربیات ، بیوگرافی و راهنمایی های خود رو در مورد سرودن شعر بیان بفرمایند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mohammadhadi ، نگار ، یاوران مهدی ، ضحی ، حضرت عشق
۱۶:۵۲, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
وقتی شروع به گفتن شعر کردم استاد شعرم به من میگفت خیلی خوبه ولی حیف که قافیه نداره!
ای کاش همون اولی رو هم نمیگفت!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، mohammadhadi ، نگار ، حضرت عشق
۱۸:۳۷, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
به من هم می گفتند قافیه اش خرابه ، وزن نداره و ... ، اوایل ناراحت می شدم ، اما الآن می دونم که باید می گفتند ، ناراحت نشید ادامه بدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mohammadhadi ، نگار ، یاوران مهدی ، حضرت عشق
۲۱:۴۵, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4

سلام
شعر باید خودش جوشش داشته باشه نه اینکه بخوای به زور ردیف و قافیه و وزن را بخورونی.وزن و قافیه و ردیف هم بیشتر شنیداری هستند و به محض شنیدن باید سریعا تجزیه و تحلیل بشوند .حالا لازم نیست حتما بدونی کدوم بحر عروضی هست ولی حتما باید تشخیص داد که این دو مصرع هم وزن هستند یا نه
.کلش باید توی چند دقیقه فوران کنه نه اینکه یک بیتش را امروز بگی یکی فردا و حتما بیاد روی کاغذ چون دیگه اون حس به دست نمیاد.گاهی شده توی خواب بوده و به محض بیدار شدن نوشته ام.
بیشتر شعر قدیم را می پسندم ولی گاها شعر نو بهتر میتونه بیان کننده احساسات باشه چون کمتر توی ردیف و قافیه درگیر میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مفقود الاثر ، نگار ، حضرت عشق
۲۳:۳۳, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام دوست گلم
بله در بهترین حالت همین هست که شما می فرمایید ، اما از امثال من سراپاتقصیری شعر کاملا الهی در نمیاد ، گاهی گوشه های شعرم رو حس می کنم از جای دیگه میاد ، اما باید جاهای خالیش رو خودم پر کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mohammadhadi ، نگار ، حضرت عشق
۲۳:۴۰, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #6

دوستان الان اونقدر شعر و شاعر زیاد شده که این حرفه ارزشش رو از دست داده مگر به صورت فوق حرفه ای...

البته یاتون باشه اشعار طنزی که به موضوعات اجتماعی روز می پردازه خیلی جالب میشه

درکل اگه اینکاره نیستید اصلا وقتتون رو صرفش نکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mohammadhadi ، حضرت عشق
۱۱:۴۶, ۱۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7

(۱۲/آبان/۹۱ ۲۳:۴۰)revenger نوشته است:  دوستان الان اونقدر شعر و شاعر زیاد شده که این حرفه ارزشش رو از دست داده مگر به صورت فوق حرفه ای...

سلام
یکی از دوستانم به من گفت که میخواد( برای اولین بار) یک اهنگ بخونه من بهش شعرهای رهی معیری را پیشنهاد کردم که قبول نکرد.200 هزار تومان داده بود تا یک شعر در پیت برایش بسازند( از این هایی که میگه حالا بیا .حالا برو .حالا برگرد یه کم به چپ بگیر اونور .خاک به سرت زدی به دیوار) سیصد تومن هم داده بود برای موسیقی از نوع :بوم بوم دیس دیس و دویست تومن هم برای استودیو و اون اهنگ را چند بار خودش و دیگران گوش دادند و تموم شد.حالا شما الهه ناز بنان را گوش بده.اهنگ سرگشته (تو ای پری کجایی) حسین قوامی را گوش بده .سیر نمیشی از گوش دادنش با اینکه 50 سال از تاریخ خوندنش گذشته
بله شعر زیاده .خواننده هم زیاده و موسیقی هم زیاده ولی شعر در پیتی و خواننده با تصحیح کامپیوتری بدون رعایت قواعد سنتی یا پاپ و موسیقی گوش خراش و روح ازار و انچه در این میان کم هست سخنی که از دل بر اید و انچه می ماند انچه بر دل نشیند.
این شعر داداشم اکبر کریمیان هم تقدیم شما:
ان خالق هستی که مرا پاک کشید
لبخند زنان مرا به افلاک کشید
شیطان که گناهکار این قصه نبود
تصمیم پدر مرا در این خاک کشید
من سوخته گناه ادم شده ام
اری پدرم مرا به خاشاک کشید
ان سرخی سیب را پدر بوسید و
حبس ابدش به نام این پاک کشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، نگار ، دل خسته ، حضرت عشق
۱۲:۱۲, ۱۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۲/آبان/۹۱ ۲۳:۴۰)revenger نوشته است:  دوستان الان اونقدر شعر و شاعر زیاد شده که این حرفه ارزشش رو از دست داده مگر به صورت فوق حرفه ای...

سلام
من برعکس شما فکر می کنم ، تمام آدم ها شاعر هستند ، یعنی حق دارند شاعر باشند.
شعر یعنی احساس ، یعنی قلیان درون ، شاعر نباید حتما ناظم باشه ، باید اهل احساس باشه ، و کمتر کسی هست که اهل احساس نباشه.شعر باید در زندگی همه باشه ، اما لازم نیست همه حافظ باشند ، هر مردی برای همسرش و هر زنی برای شوهرش می تونه شاعر باشه ، هر دوستی برای دوستش ، یا حتی هر رئیسی برای کارمنداش ،یا کارمندی برای رئیسش.
به نظر من همه باید سعی کنند شاعر باشند ، ولی ، همون طور که گفتید نباید کسی بیش از حد تحت تاثیر قرار بگیره و فکر کنه شعرهاش بهترین هستند ، نه، باید همیشه دنبال رفع مشکلاتش باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، نگار ، Lord_Contemno ، حضرت عشق
۱۴:۲۷, ۱۵/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۱۴:۲۸ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #9
آواتار
یا حق...

سلام

من تک بیت می سرایمBig Grin

شوخی کردم یه بار یکی همین جوری اومد...Wink

عشق را هم خانه ای جز درد نیست
در مرام عاشقی جایی برای مرگ نیست

اساتید عزیز کارم چطوره؟؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، حضرت عشق
۱۸:۵۲, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
به نظر من شما آمدگی برای شاعر شدن رو دارید ، شعرتون تا حدودی وزن داره (در اندازه شعر نو) ، مفهوم هم داره ، به عنوان یک قسمت از شعر نو قابل قبوله ، ولی برای شعر کهن شدنش باید وزن و قافیش تصحیح بشند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا