|
فحشا !!!
|
|
۰:۳۶, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مملکت : اسلامی
دین : اغلب اسلام آیین : بیشتر شیعه فرهنگ : (میگن) غنی ============ با بسم الله شروع نکردم چون شاید منم اعتقادی بهش ندارم !!! سالهاست که تو ایران زندگی میکنیم و امیدوار ظهور آقا و خلاصی از دست دشمنان هستیم هر سال بدتر از پارسال!! بعضیا این حرفا رو دوست ندارن و میگن ترویج نا امیدی نکنین !!!!! ببخشید اگه حقیقت تلخ و نا امید کننده است !! به امید روزی بهتر اما مطلب اصی چیه ؟ ===================== شما رو نمیدونم ولی من دارم کم میارم هفته پیش دانشگاه بودم ؛ از هر صد نفر 5 تا پسر ( آمار اغراق نیست میتونین خودتون بیاین دانشگاه پیام نور کرج و ببینین) و از هر 95 نفر دختر 70 نفر پوشش تعطیل ... بعد از یکبار رفتن به دانشگاه سرم تا یه هفته درد می کنه بعد از اون میام پایین دانشگاه و تو دفتر فنی کار میکنم میتونم بگم 95 درصد کسایی که از دانشگاه رو به رومون میان (آزاد کرج) مشکل دارن !! از دلشون خبر ندارم و فقط ظاهرشونو میگم ! اولا خودمو خوب کنترل می کردم ولی الان دیگه دارم کم میارم ..... واقعا سخته خانومایی که این مطلب رو میخونین ازتون خواهش میکنم تمنا میکنم به پاتون میفتم درست لباس بپوشید بعد ساعت 7 یا 8 شب خیابونا پر میشه از ....... . نمیتونی دیگه سرتو بلند کنی هر کسی رو میشناسم تو فیس بوک یه اکونت داره پر از عکسای خونوادگیش !! امروز افتادم ب پای خدا که خودش نگهم داره میخواستم مطالب بیشتری رو بذارم اما فکر میکنم همین قدر کفایت میکنه برای انعکاس وحشتناک حقیقت |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۴, ۱۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۱ ۰:۴۷ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام بحث جالبی بود اما نکته ی مهم اینه که ما رو اینقدر غرق در مادیات و این دنیا کردن که فطرت انسانی مون یادمون رفته مهمترین نکته ی زندگی هامون شده آخرین مد روز دیگه به خودمون نمی گیم مثلا من چرا دارم یه تیکه نخو به عنوان دستبند می خرم 500 اینقدر خودشون رو کوچیک می کنن بعضیا وجدان منحرف کردن دیگران که نه با خودشون نمی گن چرا من چشمم به دهن بقیس واسه لباس پوشیدن اختیار کجا رفته نمی دونم یه نفر می گفت تنها فردی که نامحرم بود خدا بود سر نماز یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۱۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
آقا مهدی دست روی دلم نذار که خونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا نمیدونم چی بگم. بزارید به جای نظر دادن حرف های یکی از اینها رو براتون نویسم. میگفت که :دم در مدرسمون پر از پلیس و بچه بسیجی ریشی .....ه که نمیگذارن راحت باشیم!!! ما هم وقتی از مدرسه میریم بیرون مسخرشون میکنیم وبهشون تیکه میندازیم!!! یعنی دیگه جهالت بالاتر از این هم هست؟؟؟ اون بنده های خدا دارن امنیتشون رو تامین میکنن بعد دیدگاه اونها در موردشون چیه؟؟!!!؟! تازه این الان وضعیت دبیرستانهاست وای به حال دانشگاه.. الهم عجل لولیک الفرج به حق فاطمة الزهرا(سلام الله علیها) |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۱۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۱ ۱۶:۲۹)sarallahe73 نوشته است: آقا مهدی دست روی دلم نذار که خونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نام خدا دیده ها و نظرها متفاوته... این نظر یک نفرشون بوده ... زور که فایده ای نداره . مردم باید خودشون به این باور برسند که باید یک سری چیزها رعایت بشه و نمیشه همه چیز بر طبق میل شخصی باشه. یکم فداکاری جمعی لازمه. الان مردم اتفاقا دغدغه شون همینه! اینکه همه چیزشون بر طبق میل شخصی و آسون و راحت باشه اما نتیجه ای که این اعمال می داده عکسه! طرف خودش که به آرامش نمی رسه، برای بقیه هم ناآرامی فکری ایجاد می کنه. یک سری خودخواهی هایی متاسفانه هست ... جریان برقم به - و + بستگی داره ، اگه منفی بیاد مثبتم جریان پیدا می کنه .... نمیشه بگیم من بی حجاب میشم و منه پسر لباسای بد میپوشم ، بقیه نگاه نکنن بقیه تاثیر نگیرن ! برطبق قوانین حاکم باید رفتار کنیم(همون چهارچوب اخلاقی خودمون) ، خارج از سیستم بریم زندگی بقیه رو نابود می کنیم. خداوند نگهداره همگی شما.
|
|||
|
|
۱:۰۱, ۲۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من احساس می کنم این پست از هر در سخنه
از سیاست و اقتصاد لابد بعدشم علم و دانش ای بابا دوستی اومدن از بی حجابی می گن و از بی اعتقادی به اسم مبارک بسم الله ..... اول اینکه دوست من شما به بسم الله ..... اعتقادی نداری و برا خودت یا حالا ما توجیح میاری که بله اگر داشتم فلان می کردم اون دختر خانوما هم به حجاب اعتقادی ندارن و اگر داشتن چه ها که نمی کردن تمام تمام ببین دوست من شم از دیدن فحشا ها به قول خودتون بی اعتقاد شدی به بعضی چیز ها و حالا اومدی گلایه می کنی که چرا ..... اول فکر کن اینجا اروپاست فکر کن پس نگه دار خودتو اگر مهمه برات اعتقاداتت راستی نفس خودتو مشغول کن تا اون مشغولت نکنه بازم می گم نمیدونم هدف این تایپیک چیه |
|||
|
|
۲:۱۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسیار جالبه
بعد از خوندن پاسخ خانوم فانوس راستش خیلی عصبانی شدم که چرا حرفم رو درک نکرده ولی بعد از دیدن فایل تشکراتش فهمیدم بقیه حرفای منو خوب فهمیدن خواهر عزیزم سعی کن حرفایی که بهت میزنن رو اول خوب تجزیه و تحلیل کنی در ضمن بنده اومدم تا شاید بتونم کمی با بچه ها درد دل کنم که نه من و نه اونا احساس تنهایی تو این وادی گناه نکنن!! و یه جورایی رفیق هم باشیم و دلگرمی به هم بدیم مشکلات هست و باید قبولش کرد ولی نباید نشست و نگاه کرد ..... تو این زمونه بنده حقیر به این نتیجه رسیدم که اگه هر کس گلیم خودشو از آب بکشه بیرون شاهکار کرده گلیم بقیه پیشکش ولی ما (مخصوصا بچه مذهبیا) دوست دارن همو رو نجات بدن ولی به فکر خودشون نیستن به همین خاطره که شاید زیاد شنیده باشید ( درمورد من که اینطوره) طرف خودش آدم خیلی خوبی بوده و خیلیا رو به راه آورده ولی بعد خودش خراب شده ( البته دلیلاش خیلی زیاده ولی همه از توجه نداشتن به خود آدم سرچشمه میگیره) پیشنهاد من به عنوان یه دوست به پسرای عزیز: به نظرم بهتره سرمونو بندازیم پایین و بذاریم تا بگذره شاید وقتی سرمون بلند کردیم تو اون دنیا باشیم ولی حداقلش زیر بار گناه نرفتیم در ضمن میتونیم با تغییر نگرشمون نسبت به انسان ها (اعم از دختر یا پسر) زندگی رو برای خودمون عادی کنیم (به هیچ دختری به چشم یک پسر نگاه نکنیم بلکه به یه آدم به چشم یه آدم نگاه کنیم) ... منتظر پیشنهادای شما هم هستم . . . |
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام همسنگرای مذهبی ![]() (۲۳/مهر/۹۱ ۲:۱۸)mahdi14 نوشته است: پیشنهاد من به عنوان یه دوست به پسرای عزیز: شما دوست گرامی فکر می کنید من دوختر سرم رو بالا می گیرم همه رو نگاه می کنم؟؟؟؟ من هم باید مراعات کنم مخصوصا تو زمانی که پسرا کم از دخترا ندارن تو خوشکل نشون دادناما پیشنهاد من هر وقت از خونه بیرون می رم یک آیت الکرسی می خونم و برای جلوگیری از نگاه بد خودم و دیگران به خودم می گم یا فاطمه زهرا یعنی به حضرت زهرا (سلام الله علیها) توسل می کنم. جواب میده حداقل وقتی سرم داره می ره بالا یاد اون حضرت می افتم دوباره میاد پایین. ![]() یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۲:۱۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۱ ۲:۱۸)mahdi14 نوشته است: من مدت ها اینطوری بودم تا بلاخره به خودم اومدم و گفتم که خودم که مشکلی ندارم ، مشکل از ایناست ، من چرا سرم رو پایین بگیرم !!! الان مدت ها میگذره که دیگه سرم رو پایین نمیگیرم ، اتفاقا توی چشمای طرف نگاه میکنم و یه خنده با حالت تاسف انگیز میزنم بهش ، از 1000 تا فحش و نگاه نکردن بهش واسش بدتره. اتفاقا چهره ی مذهبی ای هم ندارم که بگن طرف مذهبیه و داره مسخره میکنه که متنفر بشن از بچه مذهبیا یا چیزی گردنم بیاد. البته پیشنهاد میکنم این کارو انجام ندید چون یه بار با یه پسره دعوام شد میگه چرا اینطوری میخندی بمون ![]() من جدا گاهی اوقات غبطه میخورم به بغضی از دوستان تالار که چقدر با معصومین دوستن ، والا ما یه حسین (علیه السلام) باش دوستیم اگه خدا قبول کنه با یه آقای مهربون که میدونم ندیده از این دنیا باید برم
|
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
ولی دوستان من خودم فیس بوک دارم ولی یدونه عکس خودم نیست !!!!
همشم 10 تا دوست دارم اونم فامیلام و هم کلاسیامن !!! و در مرود ماواره بگم که بستگی به جنبه هر فردی داره ! مثلا مربی جلسه قرآن ما خودش ماهواره داره ولی خب قدرت تحلیل هم داره و میشینه برنامهاشونو تحلیل میکنه !!! هم فیس بوق و هم ماهواره بستگی به جنبه فرد داره !!! و در مورد مطلب دوم اون دوستمون درست میگه ، به خاطر همینه که میگن ما الان کارمون سخت تر زا زمان پیامبره !!!! و البته باهاتون کاملا موافقم !! همین چند روز پیش یکی از بستگان ما که توی آمریکا دکتره اومده بود ایران !! با ایشون رفتیم خرید باورتون نیمشه برگشت به من چی گفت !!! وقتی این دخترا رو تیو خیابون دید برگشت به منگفت توی ایران چرا دختر های بدکاره اینجا زیادن و چرا اینقدر راحت میان بین بقیه مردم (جای مشخصی ندارن ؟) و براش خیلی جالب بود !!! |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:در ضمن بنده اومدم تا شاید بتونم کمی با بچه ها درد دل کنم که نه من و نه اونا احساس تنهایی تو این وادی گناه نکنن!! و یه جورایی رفیق هم باشیم و دلگرمی به هم بدیم بله خیلی به هم دلگرمی می دید درود بر شما درود اول اینکه پسر خوب با یه خانوم مودب صحبت کن اینو یاد بگیر بعد حرف من روی تایپیک اول شماست که فرمودید به به بسم الله .... اعتقادی ندارید اگر به اون اعتقادی ندارید پس چه خیالی است از گناه اصلا حس گناه در شما چه جوری به وجود اومد مشکل من این تناقضه شما خودت خوب می دونی دارم در چه مورد صحبت می کنم پس لطفا سفسطه نکن راستی یه جمله دیگه هم تو پست اول بود که خیلی جالب و قابل تامل بود : نقل قول:با بسم الله شروع نکردم چون شاید منم اعتقادی بهش ندارم !!! میدونی این کلمه ی منم یعنی چی ؟ یعنی این بی اعتقادی خیلی عادیه منم مث بقیه یا منم مث همه یا مثل شما و یه چیز دیگه: نقل قول:فرهنگ : (میگن) غنی میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جای بسی تامل داره اسمش رو هرچی دوس داری بذار ولی با اسم ایران و فرهنگ ایران بازی نکن و مسخره نکن |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا انتشار فحشا با هدف آگاهی سازی صحیح است؟! | آیات | 7 | 3,378 |
۱۳/خرداد/۹۴ ۱۴:۵۴ آخرین ارسال: saeed6121 |
|

من هم باید مراعات کنم مخصوصا تو زمانی که پسرا کم از دخترا ندارن تو خوشکل نشون دادن
میگه چرا اینطوری میخندی بمون