کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آوردن دوست پسر به خانه
۱۵:۴۰, ۱۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۱ ۱۵:۴۲ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش سرویس وبلاگ صراط، سید محمد حسین ظفرجو در آخرین به روز رسانی جوانان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)نوشت:
یکی از اهدافی که توسط شبکه فارسی ۱ دنبال می شود، عادی سازی رابطه میان دختر و پسر می باشد.
به عنوان نمونه در یکی از سریال های این شبکه، دختری با راننده خود دوست می شود و پس از مدتی از دوست پسر خود دعوت می کند تا به خانه آن ها بیاید. دوست پسر او نمی پذیرد چرا که احتمال می دهد خانواده دختر از این مساله ناراحت شوند اما دختر به او می گوید: «تو دوست پسر من هستی و همه باید این را بپذیرند.» در نهایت نیز پسر می پذیرد و به منزل دوست دخترش می رود.
توجه به عبارتی که این دختر از آن ها استفاده می کند نمایانگر آن است که شبکه فارسی ۱ قصد دارد ارتباط نامشروع میان دختر و پسر را در فرهنگ مردم ایران نهادینه کند.
همان طور که بیان گردید این دختر به دوست پسرش می گوید همه باید بپذیرند تو دوست پسر من هستی.
کلمه «باید» به طور غیر مستقیم بینندگان شبکه فارسی ۱ را مخاطب قرار می دهد و به آن ها می گوید که داشتن دوست پسر برای دخترشان و آمدن او به منزل امری کاملا عادی است که بایستی ان را پذیرفت.
کمی عاقلانه بیندیشیم
دنیا فانی است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، Mohammad Trust ، heaven ، راحیل ، MohammadSadra ، sadegh-a ، شیدا ، نگار ، بچه شیعه ، جویای حقیقت ، امیریان ، yamin ، hesam110 ، rahgozar.f ، سرباز سید علی ، black
۱۶:۴۰, ۱۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
اون روز سركلاس حريق بحثمون به روابط گوناگون ميان دختر و پسر كشيد
استاد هم در اين باره يه خاطره اي برامون تعريف كردن
درسته اين خاطره به يه زن و شوهر مربوط ميشه ولي شنيدنش خالي از لطف نيست
ماجرا از اينجا شروع ميشه كه
استاد فرمود طوي خونه داشتم به اتفاق همسرم به تلويزيون نگاه مي كردم كه سروصدايي طوي محل بلند شد وقتي رفتم ببينم چه خبره
ديدم يه زن و شوهر دارن با هم بحث مي كنن و كار به فحاشي هم كشيده چون اون زن و شوهر از همسايه هاي ما بودن خانومم و چند از همسايه هاي ديگه رفتن پيشه خانومه كه آرومش كنن مي گفت خانومه وقتي آروم شد همسرم پرسيده بود كه دعواتون سر چيه كه خانومه جواب ميده
شوهر دوستم اجازه ميده كه زنش دوست پسرشو به خونه بياره ولي همسر من نمي ذاره من دوس پسرمو به خونه بيارم
استاد مي گفت وقتي اين ماجرا رو از همسرم شنيدم از فشاري كه به اعصابم اومده بود چهار روز بستري شدم
و هنوزم كه هنوزه وقتي ياد اين ماجرا ميوفتم چند روز اعصابم به هم ميريزه
من خودم كسايي رو ميشناسم كه به خونه ي دوست دخترش ميره و اونم خونه ي اينا مياد يكيشم يكي از دوستانمه
بله دوست عزيز ميشه گفت اين شبكه ها كم كم دارن به هدفشون نزديك ميشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، علمدار133 ، شیدا ، Mohammad Trust ، heaven ، راحیل ، MohammadSadra ، mahdy30na ، sadegh-a ، نگار ، بچه شیعه ، جویای حقیقت ، امیریان ، hesam110 ، یاســین ، black ، pari74bala
۲۱:۰۲, ۱۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
با این شبکه و جک و جونور هایی که توش کار میکنن ، کاری ندارم. ولی واسه خودمون میگم که باید ببینیم چی کردیم که اینطوری شده. چی شده که وقتی من به دوستم که 25 سالش هست میگم چرا ازردواح نمیکنی ، بهم بگه مگه الان چشه ، دردسر اضافه به خودم بدم که چی ، هفته ای یه بار دوست دخترمو میبینم کافیه!!! اینه دیگه که من حالم از بعضی جوونا بهم میخوره ، بعدش هم که داری با یکی از بچه های مذهبی حرف میزنی ، بهش میگی مثلا از فلانی خوشم میاد و فقط با هم در کمال احترام حرف میزنم ، بهت میگه نه ، حرومه و گناهه و ..... مسلمون نیستید و . . . . اینارو که میگم خودم به چشم دیدم که بین بچه ها رد و بدل شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، راحیل ، MohammadSadra ، سدرة المنتهی ، sadegh-a ، شیدا ، fereydun ، نگار ، امیریان ، hesam110 ، black
۷:۵۵, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۷:۵۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #4

سلام دوستان

آقا به این چیزها نیست که، خیلی ساده تر از این حرفهاست. اصلاً فیلمی مثل اخراجیها 3 که چند شوخی مبتذل انجام می ده، آیا حتماً باید حرفی مثل این بزنه؟ نه، ولی همون کارکرد رو داره.

ببینید به عنوان یک مثال معروف فیلم دشمن ملت رو در نظر بگیرید. با اینکه در این فیلم سازمان NSA بد نشان داده می شود، ولی آیا هدف فیلم کوبیدن NSA است؟ باوراندن این دروغ که بر تمام فعالیتهای مردم در تمام جهان تسلط دارد اهداف سازندگان هالیوودی آن است. تازه، با بیرحم نشان دادن سازمانی که بیننده قرار است قدرتمند هم فرضش کند، بر رعب مردم از فعالیتی بر خلاف میل آن اضافه می کند.

خیلی ساده تر، با دیدن یک دقیقه از فارسی 1 می توان آن را کوبید.

کارهای شبکه هایی مانند من و تو پیچیده تر هستند، که مثلاً اطرافیان می دیدند، دیدم در یک مستند درباره ناوهای جنگی، یک ناو آمریکایی را نشان می دهد و از فناوری ها و سلاحهای آن تعریف می کند، و می گوید شیوه زندگی خدمه در آن عالی است، و حتی آشپزخانه ای دارد که منویی مثل یک رستوران مجلل دارد تا روحیه خدمه حفظ شود و ... تا به این ترفند قدرت پوشالی سربازان روانی آنها را در چشم افراد سست ایمان بزرگ جلوه دهد، و بر ضد کشور خود جنگ روانی راه بیاندازد.

یا مثلاً بی بی سی فارسی که خبری درباره موزه فال امام(
HuhHuhHuhExclamation) در واشینگتون دی سی (ExclamationExclamationExclamationBig GrinBig Grin) پخش می کند تا اعتقاد به امامان را با خرافات آمیخته کند، و برای چشمهای بینا دلیلی دیگر بر بهایی بودن صاحبانش بیاورد.

(۱۹/مهر/۹۱ ۲۱:۰۲)Mohammad Trust نوشته است:  بهش میگی مثلا از فلانی خوشم میاد و
واقعاً شک دارم منظورتون رو فهمیده باشم.

میشه عبارت "از فلانی خوشم میاد" رو تشریح کنید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا