|
خاطرات ما (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۰۸, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم همه ما در تالار لحظات شیرین و خاطراتی بیادماندنی داریم که هر چند وقت ، وقتی بیادمان می آیند سرشار از لذت معنوی میشویم . بهترین و خاطرانگیزترین لحظات را بازگو نماییم و دیگران را در لحظات شیرینمان شریک نماییم . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هرچی صبر کردیم کسی چیزی نگفت.... خودم زنگ اول رو میزنم فقط هر بزرگواری که اینو میخونه آهنگ پت و مت یادش نره.... موسیقی متن این ارسال فقط همینه ![]() یادمه روزای اول که اومده بودم تو تالار خب زیاد به فضا وارد نبودم... داشتم لیست ارسال های خصوصی را می دیم که یادم اومد که یکی از کابران قبلا حرف زشتی زده بود پیش خودم گفتم یه تذکر برادرانه بکنم ، همون موقع کیلیک کردم روی یکی از اون ها و شروع کردم به نوشتن نامه...![]() فکر کنم یه همچین چیزی نوشتم: سلام داداش خوبی فکر نمیکنی لحنت بد بود باید.... و بعدشم هم یه خورده حرفای دیگه زدم بعد اومدم تو ارسال های امروز دیدم اااااااا چقدر سریع جواب برام اومده، البته اینقدر گیج تشریف داشتم نگاه نکردم که از کیه.... ![]() متن نامه این بود: سلام داداش خوبی فکر نمی کنی لحنت بد بود.... آقا ما تا این رو خوندیم سریع براش جواب دادم که : خب بله... دیگه چیزی نداری بگی ادای من را در میآری.... رفتم در صفحه اصلی دیدم...... اااااااا باز برام پیام اومده، بازم ارسال کننده اش را ندیدم، سریع نامه را باز کردم دیدم نوشته: خب بله... دیگه چیزی نداری بگی ادای من را در میآری.... خلاصه سرتون رو درد نیارم، ما حدود 5 الی 6 ارسال با خودمون حرف می زدیم.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آخرین ارسال هایم این بود: من1: میشه بس کنید ![]() و اینقدر ادا در نیارید![]() من 2: میشه بس کنید ![]() و اینقدر ادا در نیارید![]() من1: من دیگه به این گفتگوی ... ادامه نمیدهم شما هیچی نمیگید فقط ادا در میارید ![]() ![]() من 2: من دیگه به این گفتگوی ... ادمه نمیدهم شما هیچی نمیگید فقط ادا در میارید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]() ![]() یه نیم ساعتی داشتیم با خودمون چت میکردیم..... ![]() ببخشید اگر کمی طولانی شد.... |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بر بيداري انديشه و سلام بر كاربران بيدار و با صفاي اين تالار همه ايام اين يك سال و چند ماه بودنم در تالار پر است از خاطرات خوب و به ياد ماندني چقدر با دوستان دعا كرديم براي ظهور حضرت ولي عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و چه چله ها كه دعاي عهد خوانديم و زيارت عاشورا و چه نذر ها كه براي بيماران و ملتمسين دعا ادا نموديم. با اعلام سفر زيارتي دوستان كوله بارشان را مملو از التماس دعا كرده و با ويژه نامه هاي ولادتي تالار خشنود و در ارسالهاي هل من ناصر ينصرني محرم گريستيم. در حسرت دوباره ديدن حرم ارباب دردو دلي با كربلا داشتيم و در گفتگوي منتظران پاي دل گفته هاي عاشقان امام عصر نشستيم. براي اعتلاي وجودمان و در دست گرفتن افسار نفس، با در دست داشتن مدرك بيچارگي دل،به ثبت نام در گردان ها و تقسيم در آن دلمان را خوش كرديم و اراده مان را در كارگاه معنويت تالار قرص و محكم نموديم ك فقط توانسته باشيم در سمت يك سرباز،براي اربابمان تربيت شويم چراكه بنده در اين مدت فقط توانسته ام معناي امضا علي 110 را بفهمم و اميد ك توانسته باشم در زندگي ام جاري كنم كه پرستش به عبادت نيست به اطاعت است!!! بيداري انديشه نقطه عطفي است در زندگيم و مامني استوار است براي تجديد عهدي با خود و امام زمانم. از بركت تالار همين بس كه دوستاني را در آن يافته ام كه اگر تا آخرين روز عمرم در جستجويشان بودم غير از وادي اين سفره كه به دست امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پهن شده است ،پيدايشان نمي كردم دوستاني كه ماهيتي آسماني دارند و از نفسشان نور مي گيرم،خوبان و علي الخصوص ساداتي كه در هر برخورد با آنها سرشار مي شوم از شور و نور ،و تواني مضاعف مي يابم براي خدايي شدن سيد محسن،مسافر،ادمايرر،آقا سيد،سيد ابراهيم و ديگر بزرگواراني چون جناب مسنجر عزيز،محمد،مهدي 159،پارادايس،علي 110،مهدي 2021،منتقم زهرا،ميلاد،وحيد110 ،محب الزهرا ،محمد صدرا و ... (خيلي بيشترند اين دوستان ك اگر از قلم افتاده اند مرا عفو كنند) در حديثي از امير المومنين (علیه السلام) خوانده ام: بهترين برادرانت (دوستانت)، كسى است كه با راستگويى اش تو را به راستگويى دعوت كند و با اعمال نيك خود، تو را به بهترين اعمال برانگيزد. و من با اين خوبان بهترين روزهاي زندگي ام را سپري كرده ام،و با بودن در كنارشان به تحول بزرگي در نوع نگرش و اعمال و رفتار و اعتقاداتم دست يافته ام. از با هم بودنمان در حرم شاه عبدالعظيم حسني گرفته تا همين چند روز پيش كه با برخي شان ميهمان امام رضا (علیه السلام) بوديم. خداوند به اين تالار عمري طولاني و به دوستي هامان بركتي پايدار و به تقوا و دينداريمان اراده آهنين و تكيه گاهي الهي عنايت نمايد. حرف بسيار است ولي حيف كه در حال حاضر توان جفت و جور كردن كلمات نيست! پر چونگي بنده را عفو بفرماييد
يا علي (علیه السلام) مدد است.
|
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم رب العباس(علیه السلام)
این بخش یک مقدار کم رونق شده اولا از قالب جدید تالار که خیلی زیباست یک کم تعریف کنم دوم اینی که میگم خاطره نیست خواهشه از دوستان ناظرو .... دوستان ناظری که به کاربرهاپیام میدین مخصوصا کاربرهای جدید چون نوشتار مانند گفتار دارای لحن وتن نیست حتما حتماازشکلکها استفاده کنین![]() چون طرف نوشته شمارومیتونه درک کنه با شکلک ![]() البته توی اینکار حسن آقا عزتی ید طولائی داره خوب باشکلک سرمیبره ![]() سوم اینکه دوستان یوزررنگی خواهشااز تشکرهای قشنگتون بیشتراستفاده کنین نه زیر هرنوشته ای امازیر نوشته خوب بزنین حتما نکنین اینکارو که یکی یه پست میده ازش سه تاتشکر میشه بعدحسن عزتی ناظر یه پست زیرش میده که مثلا عجب تاپیک خوب وزیبائی بعد زیرش15تاتشکر میخوره همش هم از ناظرهاوکاربرهای فعال البته حسن آقارو گفتم چون..... خیلی ازش تشکرمیشه خواهشا رو این مسئله یک کم بیشتردقت کنین ببخشید کوچیک همه شماهستم قصدم نصیحت نبود خواستم یاد بگیرین ![]() ان شاالله زیربیرق آقااباالفضل(علیه السلام)دررکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشید |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام وتبریک به مناسبت دومین سالگرد فعالیت تالار بیداری اندیشه ![]() دراین مدتی که به عنوان ناظر ودرحقیقت خادم درجمع شما خوبان بوده ام خاطرات وروزهای بسیار خوشی را پشت سر گذاشته ام.حقیقتا هیچ خاطره ای بهتراز بودن درجمع شما خوبان نیست .فرصت راغنیمت گرفته چند جمله به یادگار خواهم نوشت. قبل از هرچیز لازم میدونم درصورتی که حقی از کسی به واسطه بنده ضایع شده باشه همین جا معذرت خواهی وطلب حلالیت کنم.هرچند این اطمینان رو میدهم که همیشه سعی کردم از وارد کردن نظر شخصی خودداری کنم وحتی درموارد عدم اطمینان از سایر همکاران مشورت گرفتم. به علت تفاوتی که درنحوه ارسال موضوعات دربخش تحت نظارن بنده نسبت به سایر بخش ها وجود داردبعضا سوءتفاهماتی ایجاد میشود که چرا پستی تائید نشده و... گاهی اوقات پیامهایی رو دریافت میکنم که خواهان کمترشدن سختگیری است ومتعاقبا گزارشهایی ارسال میشه که چرا پستهارو ویرایش نمیکنید؟ ![]() اما درصورتی که شخصی درخصوص موضوعی اعتراض دارد باکمال میل پذیرای انتقاد سازنده ایشان هستم (لطفا پیام بدهید.) درپایان ازخداوند متعال برای تمامی کاربران ،توفیق درک وحضور درمحضر مبارک مولایمان مهدی فاطمه عجل الله تعالی فرجه الشریف را خواستارم. التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
این علی 110 کلا آدم خاصی تشریف دارند. تا دلتان بخواهد هم به بنده حال داده و هم جلوبندی و موتور مان را پیاده کرده اند. تازه بعضی هاتان شاید فقط معنوی مورد عنایات ایشان قرار گرفته باشید، ولی من هم معنوی و هم فیزیکی مورد الطاف خاص ایشان قرار گرفتم! داستان هم از این قرار بود که با هم رفته بودیم مشهد پابوس امام رضا و در هتل خوابمان برده بود که ناگهان در خواب و به طور ناخودآگاه آنچنان اردنگی به من زد که برق سه فازم پرید
![]() بعد هم شروع کرد به خرناس کشیدن. بعدها تهدیدش کردم اگر به اینطور خوابیدن ادامه دهد صدای خرپفش را ضبط می کنم و می گذارم در تالار ![]() اما جالب این جاست که چند وقت پیش وقتی داشتم در خیابان راه می رفتم این بار علی 110 از جنس نمایشگاه اتوموبیل به تورمان خورد. حالا شاید هم فقط اینجا جانماز آب می کشد و ادای زهد درمی آورد و در آنجا حسابی پول پارو می کند. ![]() ![]() |
|||
|
|
۱:۲۴, ۲۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۱:۲۶ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
يا حق....
سلام تبریک بهترین که هنوز تازه واردم خیلی خاطره ندارم اما دوتا خاطره حسابی تکرار می شن 1- اصولا تالار وجود منو نفی می کنه یعنی می گه وجود نداری من آدم به این گندگی پشت pcمی گه کاربر وجود خارجی نداره ![]() ![]() 2- اصولا بعد از هر تاپیک زدن پیام خصوصی دریافت می کنم با این متن ممنون از زحمتتون ولی بی زحمت این دفعه سرچ کنید تکراری نباشه با فلان چیز ادغام می شه منم دچار شعف می شم از این همه عنایت گروه مدیریت تالار ![]() ![]() ![]() یا علی(علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲:۲۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خوب! اول سلام . اگر بگیم تالار همش خاطره بوده که کلیشه ای می شود . ولی واقعا این تالار همش خاطره بوده حالا خارج از شوخی . یک عالمه خاطره بوده ... یکیش هم این بود که بین من و آقای پرستیژ ( اگه اشتباه نوشتم ، شرمنده ) سوء تفاهمی شد که منجر به این شده ، که ترول من ، ترسیم شود بعدش که این رو دیدم ، حل شد الحمدالله فاطمه خانم دقیقا بعد اعمال دشمنی یک کمی دلش خنک شده بود .دقیقا مثل همین ترول . خدا منو ببخشه ![]() ![]() ![]() (خوب ما هم آدمیم دیگه ! پیش می آید )
|
|||
|
|
۹:۳۱, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام
بهترین روزهای تالار، روزهایی هست که به هر دلیلی تالار باز نمیشه و آقای بیداری اندیشه دیگه بهونه ای برای نشستن پشت کامپیوتر، برای سرزدن به تالار و رسیدگی و پاسخگویی به یه عالمه پیام خصوصی، نداره
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 37,492 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: mahdis |
|
| بهترین موضوع من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 30 | 14,456 |
۶/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 14 | 8,044 |
۵/آبان/۹۱ ۰:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 25 | 12,510 |
۴/آبان/۹۱ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| بهترین کاربر (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 34,723 |
۴/آبان/۹۱ ۲:۰۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين سرصفحه (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 37 | 17,648 |
۴/آبان/۹۱ ۱:۵۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 27 | 14,764 |
۴/آبان/۹۱ ۰:۲۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

و اینقدر ادا در نیارید

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)
![[تصویر: smile.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif)
![[تصویر: dodgy.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.gif)
![[تصویر: cool.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.gif)
![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)

![[تصویر: 45532961463713796407.png]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/45532961463713796407.png)

![[تصویر: ali110.jpg]](http://andisheyeziba.persiangig.com/image/ali110.jpg)
![[تصویر: 83956754749868636676.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/83956754749868636676.jpg)