کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا Captain America آمریکاییها را به جنگ فرا خوانده است؟
۲:۱۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1

سلام
قصد دارم به ارائه برداشتی که از چند فیلم دنباله دار ساخت سالهای اخیر دارم بپردازم و هدفم صرفا نقد فیلم خاصی نیست

شاید در ابتدا این 4 فیلم به هم ربطی نداشت:
Iron Man (2008)
Iron Man 2 (2010)
Captain America: The First Avenger (2011)
Thor (2011)

اما امسال فیلمی آمد که ربط اینها را مشخص کرد:
The Avengers (2012)

و فیلمهایی که برای آینده در حال ساخت است و برنامه کاملا مشخص است:
Thor: The Dark World (2013)
Captain America: The Winter Soldier (2014)
The Avengers 2 (2015)

واقعا تحلیل این فیلمها و بررسی اینکه به چه هدفی می خواهند برسند کمی مشکل و نامشخص است

در فیلم The Avengers که در 2012 اکران شد، اتحادی را دیدیم که می توانیم به این صورت تحلیل کنیم:
[تصویر: 1.jpg]
مرد آهنی: نماد تکنولوژی و ادوات نظامی
کاپیتان آمریکا: نماد سرباز صفر آمریکایی
ثور یا خدای طوفان و رعد و برق: نماد موجود قدرتمندی از بعد دیگر
ناتاشا رومنف: نماد قدرت جاسوسی روسها
مرد سبز یا هالک: نماد اجنه؟ قدرت مخفی برخی داروها؟
نیک فیوری: رهبر عملیاتهای جهانی (دقت کنید که سیاه پوست است)

برای من نقش کاپیتان آمریکا مخصوصا در Captain America: The First Avenger (2011) بسیار غیر منتظره بود Huh

کاپیتان آمریکا کیست؟
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-19%5D.JPG]
استیو راجرز جوان کم سن و ضعیف الجسه متولد بروکلین آمریکا است
پدرش نظامی بوده و به وسیله گاز خردل کشته شده و مادرش هم پرستار بوده و بر اثر ضربه فوت کرده است

استیو مبتلا به بیماری های متعددی نظیر: آسم-مخملک-سینوزیت-مشکلات قلبی-فشار خون بالا و ..... می باشد
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-18%5D.JPG]

تمام فعالیت و نهایت آرزوی او، متمرکز بر اعزام به جبهه جنگ است و کار او تا جایی پیش می رود که 5 بار مشخصات دروغین در 5 محل اعزام می دهد تا بلکه یکی اشتباه کند و او را به جبهه جنگ جهانی دوم اعزام کند.(این روایتی آشنا نیست؟ Smile )
در این فیلم حداقل 2 بار پوستر معروف (من تو را برای ارتش آمریکا می خواهم) نمایش داده می شود که حتما شما می دانید که چقدر این پوستر سبقه تاریخی دارد.
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-53%5D.JPG] [تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-37%5D.JPG]

بالاخره استیو بوسیله ی یک محقق آلمانی وارد یک آزمون ویژه با حضور چند نفر از بهترین ها می شود تا برای یک ماموریت مهم، یکی از آنها انتخاب شوند!
همچنان استیو ضعیفترین و ناچسب ترین گزینه است

حتی زمانی که محقق روی شخصیت خوب استیو تاکید می کند، فرمانده یگان آموزشی با تمسخر می گوید که (جنگ را مرد می برد)
و برای شناساندن مرد، یک نارنجک مشقی میان یگان می اندازد و همه فرار میکنند و فقط استیو است که خود را روی آن می اندازد

این صحنه برای شما آشنا نبود؟
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-59%5D.JPG]

من که تا کنون فیلمهای آمریکایی پیرامون جنگهای واقعی یا تخیلی را دیده بودم، چنین روایتهای جالبی مثل شوق رفتن به جبهه تا این حد که اطلاعات دروغین دهند یا رفتار شجاعانه ای مثل پریدن روی نارنج توسط آماتورهای نظامی، ندیده بودم

البته در فیلم اخراجی ها چنین چیزی را دیده بودم که خوب آن هم برگرفته از واقعیات دفاع مقدس ما بوده
[تصویر: 3.JPG]

پس از پایان تست و پذیرفته شدن استیو، یک ماده خاص روی او آزمایش می شود که باعث ارتقای جسمیش می شود
و کاپیتان آمریکا با سر وضع جدید، به نبرد با دشمنانی حتی فراتر از هیتلر می پردازد
[تصویر: Captain%20America%20The%20First%20Avenge...-51%5D.JPG]

این نوع فیلم سازی و قهرمانپروری کمی در سینمای آمریکا عجیب و غریب بود و مخصوصا بعد از فیلم The Avengers (2012) خیلی مسائل پیچیده تر شد.
اتحادی که بین چندین ابر قهرمان زمینی و خدایان ابعاد دیگر پدید می آید تا با فضایی ها بجنگند!

به نظر می رسد چنین پروژه سنگین فیلمهای دنباله دار، هدفی جز فراخوانی مردم آمریکا به جنگ نداشته باشد!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Reza2035 ، Admirer ، AMINI ، سرباز ولایت ، حفیظ ، hooman-za ، black ، rastin ، عاشورايي ، حقیر ، fahim
۱۸:۵۸, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
نگویید که نظر شما این است که این صحنه را از روی اخراجیها ساخته اند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، Yaser_h2011
۱۹:۱۶, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
خوب شاید در جامعه انها هم در واقعیت همچین اتفاقهایی افتاده باشد...... ممکنه
که سربازی اماتور روی نارنجک بپرد برای حفظ جان بقیه همرزماش.....
مثل فیلم نجات سرباز رایان که سرباز رایان به خاطر همرزمانش از رفتن به خانه سرباز میزنه و در کنار همررزمانش میمونه و انتهای فیلم رو باشکوه تموم میکنه....
این ها همه امکان داره که در جامعه انها هم اتفاق افتاده باشه و صرفا خیال و توهم یا قهرمان سازی نباشه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور
۱۹:۳۷, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۹:۳۹ توسط سرباز ولایت.)
شماره ارسال: #4

Castiel

عزیز همین فیلم نجات سرباز رایان که شما مثال زدی فقط آمریکایی ها و یهودی هارا قهرمان و مظلوم نشان میده بهترین نمونش هم زمانی است که بعد نبرد نرماندی اسیران آلمانی را دارند میبرند و یکی از سربازان آمریکایی که یهودی است به آلمانیها میگوید[b]Im

Jewish یعنی من یهودی هستم و ستاره شش پر را نشان میدهد اما شما که میگوید ممکن است در جامعه آنها هم اتفاق افتاده باشه یعنی یک آمریکایی ضعیف الجسه آنقدر شیفته صلح و آزادی است که باز با این حالش میخواهد به جنگ برود؟ شاید این اتفاق افتاده باشد ولی احتمالش بسیار کم است بعید نیست که منظور این فیلم دعوت آمریکاییها به جنگ با ایران و اسلام باشد

[/b]

۱۹:۴۵, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۹:۴۶ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #5
آواتار
خب چرا فیلم سرباز رایان باید افرادی جز این ها رو مظلوم نشون بده؟ مگه ما در فیلم هایی جنگیمون افرادی جز رزمندگانمون رو مظلوم نشون میدیم که این انتظار رو از اونها هم داشته باشیم؟
نمیخوام بگم که تو جنگ ایران با دنیا ایرانی ها مظلوم نبودن........
میخوام بگم که هر کشوری که فیلم میسازه خودش و مردمش رو در اون فیلم برحق و مظلوم نشون میده.......

ببینید همونطور که گفتم امکان این امر هم هست که واقعا اتفاق افتاده باشد...
همونطوری که اگه پای صحبتهای استادان نشسته باشید و ازشون بخوایین که خاطرات از زمان نبرد تعریف کنن خاطراتی تعریف میکنن که به نظر غیر واقعی میاد ولی حقیقت داره؟( من خودم بارها از پدرم خواستم و خاطراتی رو تعریف میکنه که باور کردنی نیست)
حالا چرا نباید این امر برای اونها هم درست باشه؟
امریکا قدرت حمله به ایران رو نداره اگه داشت لحظه ای تامل نمیکرد
۲۳:۲۲, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
تو فیلم اونجرس هم کاپیتان امریکا داغ میکنه به مرد اهنی میگه تو کسانی رو که برای عبور دوستاشون خودشونو روی سیم های خاردار مینداختن رو یادت نمیاد! این جمله هم خیلی اشنا نیست ؟! Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، علائم ظهور ، سرباز ولایت
۰:۴۶, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۰:۴۸ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #7

(۲۲/مهر/۹۱ ۱۸:۵۸)anti نوشته است:  نگویید که نظر شما این است که این صحنه را از روی اخراجیها ساخته اند...
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۹:۱۶)Castiel نوشته است:  خوب شاید در جامعه انها هم در واقعیت همچین اتفاقهایی افتاده باشد...... ممکنه
که سربازی اماتور روی نارنجک بپرد برای حفظ جان بقیه همرزماش.....
مثل فیلم نجات سرباز رایان که سرباز رایان به خاطر همرزمانش از رفتن به خانه سرباز میزنه و در کنار همررزمانش میمونه و انتهای فیلم رو باشکوه تموم میکنه....
این ها همه امکان داره که در جامعه انها هم اتفاق افتاده باشه و صرفا خیال و توهم یا قهرمان سازی نباشه...
من از دوستان میخوام دقیقا منطق من رو بخونن ولی اگر نخواستن قبول کنن، اشکالی نداره

ببینید ما یک سری مسائل مهمی داریم در هر جنگی که مردم آن کشور بهش افتخار میکنن و جزو مسائل مهم جنگه و در موردش هم ده ها فیلم ساختن

مثلا اگر فیلم جنگی پیرامون ژاپنی ها باشه، 2 عامل همیشه درش هست. کامیکازی و بمب اتم
یا در اغلب فیلمهای مرتبط با انگلستان رشادتهای اسکادران های هوایی و همینطور ناوگان قدرتمند دریایی از قلم نمیفته
فیلمهای آمریکایی هم که پر شده از شعار نجات دنیا از دست فضایی ها و دشمنان مخفی و سری، به وسیله قدرت مطلق تسلیحاتی و جاسوسی

بخواید بازم مثال می زنم

نه کسی منکر اینه که در جنگهای رخ داده فداکاری نشده. خوب این مسخرس. حتما فداکاری هایی شده و در فیلمها هم اومده
100 ساله دارن برای جنگ جهانی فیلم میسازن و لااقل این مطالبی که اخیرا مطرح شده رو من ندیدم

از شما بپرسن مهمترین مولفه های فیلمهای دفاع مقدس چیه، چی میگید؟
1- جوونهایی کم سن و سالی که با مدارک جعلی رفتن جبهه (حتی در فیلم ضد ایرانی بدون دخترم هرگز محصول 1991 آمریکا، هم به شکل بدی به این اشاره شد که اینها رو گول میزنن با کلیدهای بهشت)
2- حماسه آفرینی هایی که همین جوونهای بی ادعا کردن. پریدن روی نارنجک که فقط یک موردشه
3- پریدن روی سیم خاردار و بازگشایی میدان مین با .........
4- و البته مسائل معنوی و روحانی که من ایرانی شیعه هم از درکش عاجزم!

حالا شما در سابقه 100 ساله فیلمهای جنگ جهانی حماسه می بینی، ولی خوب این موارد نبوده که به تصویر بکشن! Smile

نکته مهمتر اینکه بحث ما پیرامون یک فیلم تاریخی مربوط به فلان عملیات جنگ جهانی نیست!
بلکه فیلم مورد بحث از ژانر علمی تخیلی و از نوع معرفی کننده ابرقهرمان هاست که اغلب این داستانها هیچ برداشتی از حقایق ندارد. مثل مرد عنکبوتی- مرد آهنی- بتمن و .....

حالا به نظر شما باید بپذیریم که حقایق به این زیبایی پیرامون جنگ جهانی اول را نگه داشتند در آب نمک، تا روزی در یک فیلم ابر قهرمانی استفاده کنند؟

(۲۲/مهر/۹۱ ۲۳:۲۲)hooman-za نوشته است:  تو فیلم اونجرس هم کاپیتان امریکا داغ میکنه به مرد اهنی میگه تو کسانی رو که برای عبور دوستاشون خودشونو روی سیم های خاردار مینداختن رو یادت نمیاد! این جمله هم خیلی اشنا نیست ؟! Smile
خدایی راست میگی؟ Surprise
من متاسفانه با زیرنویس فارسی ندیدم و اصلا متوجه چنین دیالوگی نشدم. می تونی بگی حدود کدوم دقیقس که اینو به پست اول اضافه کنم؟

ممنون از شما Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، سرباز ولایت ، fazel
۱:۰۲, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱:۳۲ توسط hooman-za.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بله برادر .. فیلم من 2 ساعت و 12 دقیقه هست دقیقه 70 فیلم این حرفو میزنه البته اگه تا این دقیقه چیزی واسه سانسور نداشته باشه چون فیلمهایی که من نگاه میکنم صحنه های ناجور فیلمو حذف کردن(بچه مثبت Big Grin ) ...این عکس اگه خواستی به اول پست اضافه کن ... از پستم برش میدارم که نظم تاپیکی که ایجاد کردین بهم نخوره..

[تصویر: 02e27e04fdff.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، سرباز ولایت ، علائم ظهور ، fazel ، حقیر
۲۳:۱۰, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
حالا شما در سابقه 100 ساله فیلمهای جنگ جهانی حماسه می بینی، ولی خوب این موارد نبوده که به تصویر بکشن

شاید الن خواستن که به تصویر بکشن و دلشون نخواسته کسی باخبر بشه تاقبل از این....

اما اون دیالوگ فیلم هم چه ربطی داره؟
حتما نتیجه اخلاقی داریم که از ایران و جنگش گرفته شده دیالوگش؟
از کجا میدونین که واقعا برا خودشون اتفاق نیفتاده؟
شباهت داشتن دو دچیز باهم دلیل کپی برداری نیست...
۲۳:۲۱, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
الان به تصویر بکشن!!! اونا از نداشته هاشون حماسه میسازن اگه واقعا همچین مواردی تو تاریخشون وجود داشت که تا به حال خودشونو خفه کرده بودن...برای خودشون از این اتفاقات بیوفته ؟! ... شاید فقط من نمیدونم چرا اکثر سربازان امریکایی که تو جنگ بر اثر موج انفجار زخمی میشن بعد از بهوش اومد از دوستان یا پرستارای بالای سرشون میپرسن که (با عرض معذرت) دستگاه جنسیشون ! سالمه یا نه اگه نیست بگیرن بکشنشون چون زندگی براشون بی معنیه ! لابد اونایی که خودشونو روی سیمای خاردار مینداختن دستگاه جنسیشون از بین رفته بودهBig Grin وگرنه امریکایی جماعت همچین کاری نمیکنه Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، سرباز ولایت ، حقیر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا