کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماجرای نقش روی انگشتر اوباما+ تصاویر!!!
۱۸:۵۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از جهان، درباره مسلمان بودن "باراک حسین اوباما" ادعاهای فراوانی شده است؛ انگار در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که سه هفته دیگر برگزار می‌شود ادعای مسلمانی اوباما به پاشنه آشیل وی و ابزاری برای رقیبش، میت رامنی و صهیونیست‌های ضداسلام تبدیل شده است.
اما ادعایی تازه درباره اوباما می‌گوید که بر روی انگشتر وی نوشته "لا اله الا الله" وجود دارد؛ ادعایی که هوز کاخ سفید به آن واکنش نشان نداده است.
بر اساس ادعایی که در یک کتاب ضد اسلامی مطرح شده در دو روی انگشتر اوباما عبارت "لا اله الا الله" وجود دارد؛ با این تفاوت که در روی آن عبارت "اله" حک نشده است.

[تصویر: 13910723000556_PhotoA.jpg]
سایت وسترن ژورنالیسم همچنین ادعا کرده است که وی قبل از ازدواج با میشل (همسرش) و زمانی که دانشجوی حقوق بوده نیز این انگشتر را داشته است.

[تصویر: 13910723000555_PhotoA.jpg]
باراک حسین اوباما متولد 1961 در ایالت هاوایی است؛ وی فرزند یک کنیایی سیاه‌پوست و یک زن سفیدپوست از اهالی ویچیتا ایالت کانزاس است؛ پدر و پدرخوانده چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا مسلمان بودند و خود وی نیز دوران کودکی خود را در یک کشور غالبا مسلمان یعنی اندونزی گذرانده است.
بر اساس مطلبی دیگر که دو سال قبل در کتابی در مورد زندگی اوباما مطرح شد، نویسنده ادعا کرده بود که اوباما در دوان کودکی خود در اندونزی نماز می‌خوانده است.

[تصویر: 13910723000559_PhotoA.jpg]
با توجه به داغ شدن فضای انتخابات و تشدید رقابت میت رامنی و باراک اوباما به نظر می رسد که این گونه ادعاها ساخته و پرداخته محافل تبلیغاتی مخالف اوباما برای کاهش حمایت صهیونیست‌ها از وی باشد.
تحلیل دیگر این است که وی با پخش این گونه مطالب سعی در جلب مجدد حمایت و رأی مسلمانان ایالات متحده و همچنین کاهش منفوریت خود در میان جهان اسلام دارد.

[تصویر: 13910723000554_PhotoA.jpg]
البته در کنار این گمانه زنی‌ها ادعاهای غیر اسلامی نیز درباره وی مطرح شده که می توان به ادعای همجنس بازی، مصرف مواد مخدر و وابستگی افراطی وی به صهیونیست ها اشاره کرد که پاسخ قانع کننده‌ای از جانب این فرزند طلاق به این ادعاها داده نشده است.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، vahrakan ، سرباز ولایت ، یاســین ، am_po
۲۰:۲۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بله آنچه عیان است چه حاجت به بیان است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، AMINI ، pcyord ، سرباز ولایت
۲۰:۵۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
یه جا که ایشون رو کافر میدونن و عضو انجمن مخفی!
یه جا مسلمان!

فکر نکنم اصلا تا به حال به این مسائل فکر کرده باشه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، یاســین
۲۳:۲۳, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۳/مهر/۹۱ ۲۰:۵۸)Castiel نوشته است:  یه جا که ایشون رو کافر میدونن و عضو انجمن مخفی!
یه جا مسلمان!

فکر نکنم اصلا تا به حال به این مسائل فکر کرده باشه....

شما دارین از چی دفاع می کنین اون صحبتها که در مورد سریال شیطانی ماورا الطبیعه رو خوندم بهم ثابت شد کدوم وری هستین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۲۳:۲۹, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
شما ذره ای درباره ی من و افکارم اگاهی ندارین......

از دید شما که شیطان هم حتی وجود داره سریال سوپرنچرال هم شیطانی میشه دیگه....
در این باره صحبت دارین تو همون تاپیک بگید تا جوابتون رو بدم....
۲۳:۳۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
Dodgyمن همینجا جوابتون رو میدم شما گفتی که این سریال انقدر پر بیننده است که برای پخش دوباره روز شماری میکنن فکر میکنین پر بیننده بودن یک سریال دلیلی بر خوب بودن اون میشه خو ب خیلی ببخشید پورن هم خیلی پربیننده است پس خوبه دیگه بگذریم من تقریبا همه ی سریال رو دیدم وخوب میتونم بگم که این سریال واقعا داره بی دینی وانکار خدا رو رواج میده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۴۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
مغلطه.......
اون فیلمی رو که نام بردین یه فیلم غیراخلاقی هست که در امریکا هم والدین بچه هاشونو از دیدن اون فیلمها تا قبل از رسیدن به سن قانونی منع میکنن.

از دیدگاهی که به فیلم دارین معلومه که همش رو دیدین....
مثل دیگر منتقدین مشهور در ایران.....
جالبه یکی میگفت من با این فیلم خدا رو پیدا کردم....
یکی هم اونو بد میدونه و انکار خدا...

عقایدتون محترمه.....

دیگه درباره اون فیلم اینجا جواب نمیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت
۱۰:۴۳, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
خواهش میکنم تمومش کنید اینجا جای بحث و کل کل کردن نیست خواهشا برید بخش مربوطه نظراتونو راحت تر برای همدیگه تحلیل کنید.

نظر من:نمیشه به طور قطعی گفت نوشته روی انگشتر لا اله الا الله هست.
ولی اگه هست شاید با کار های دور از اخلاقی این آقاو انگشترش داره یه سری پیامهایی رو میده که من با اینکه انگشتر یه مسلمونو میندازم بازم به کار هام ادامه میدم...از این واضح تر چی بگم؟؟؟

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا