|
نهج البلاغه با سه ترجمه و شرح علامه جعفری
|
|
۱۴:۵۱, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
امروز برنامه مخصوص رایانه ( کتاب الکترونیکی ) در اختیار شما قرار میدم : نهج البلاغه و شرح آن توضیحات: نهجالبلاغه، مجموعهای از خطبهها، نامهها و اندرزهای (حکمتها)ی علی ابن ابیطالب، امام اول شیعیان است. گردآورندهٔ نهجالبلاغه، ابوالحسن محمد بن حسین موسوی معروف به سید رضی و شریف رضی است. نهجالبلاغه عنوانی است که سید رضی برای منتخبی از خطبهها و مواعظ، نامهها و عهدنامهها، و کلمات کوتاه و قصار علی بن ابیطالب برگزیدهاست. مطالب این کتاب از جمله شیواترین متون عربی محسوب میشود. سخنان علی ابن ابیطالب در این کتاب در سه باب آمده است: باب اول: خطبهها و اوامر باب دوم: نامهها و رسائل و وصایا باب سوم: کلمات قصار، حکمت آمیز و مواعظ در نهج البلاغه نسخه الکترونیکی با انتخاب هر خطبه یا سخن یا نامه می توان مترجم آن را نیز برگزید. در این نسخه از سه مترجم مطرح و مطمئن استفاده شده است: - ترجمه آیه الله مکارم شیرازی - ترجمه دکتر آیتی - ترجمه علامه محمد تقی جعفری - شرح كامل علامه محمد تقی جعفری التماس دعا |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عالی بود واقعا ممنون.
اومدم دکمه تشکرو بزنم دیدم واقعا کمه!! |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان مژده بدم که : شرح نهج البلاغة لابن أبي الحديد رو قرار میدم. یا علی التماس دعا منتظر نظرات دوستان هستم
|
|||
|
|
۰:۵۶, ۲۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
با قبولی طاعات و عبادات دوستان کتاب شرح نهج البلاغه رو که قول دادم رو کتاب اول رو قرار میدم خدا بخواد شماره های بعدی رو با سبک بهتری قرار میدم. ![]() شرح نهج البلاغه مدیا فایر هستش حجم هم 1.89mb هستش التماس دعا فراموش نشه
|
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان قول داده بودم که مجلد کامل شرح نهج البلاغه رو برای شما آماده کنم و قرار بدم. التماس دعا فراموش نشه
[/b] |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان قول داده بودم که مجلد کامل شرح نهج البلاغه رو برای شما آماده کنم و قرار بدم. التماس دعا فراموش نشه
|
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام [b]دوستان قول داده بودم که مجلد کامل شرح نهج البلاغه رو برای شما آماده کنم و قرار بدم. این هم جلد چهارم شرح نهج البلاغه ابن أبي الحديد[/b] [b]التماس دعا فراموش نشه عیدی به همه همکاران گرامی[/b]
|
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۱ ۱۳:۴۱ توسط Behnam-Az.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دانلود ترجمه نهج البلاغه اثر مرحوم سید جعفر شهیدی با فرمت PDF و Word(بدون متن عربی) 1-PicoFile http://s3.picofile.com/file/7559225585/n...e.rar.html 2-Persiangig http://behnam-az.persiangig.com/document...blaghe.rar این کتاب ازکتابخانه اینترنتی تبیان گرداوری شده است |
|||
|
|
۹:۳۰, ۱۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
آرزوهايتان را به كساني متوجه كنيد كه دلهايتان آنها را دوست دارد.
- عبرتها چه بسيار است، ليكن پند گرفتن كمتر است. ![]() -هر تنفس انسان گاميست كه بسوي مرگ بر ميدارد. ![]() -مردم دشمن چيزهايي هستند كه نميدانند. ![]() -بهترين زهدها، پنهان داشتن آن است. ![]() - دانش نگهبان توست، در حاليكه تو ثروت را بايد محافظت كني. ![]() - دانشمندان، به علت كثرت نادانان غريبند. ![]() - بي ارزشترين مردم، كم دانشترين آنهاست. ![]() - فقر و تنگدستي، مرد باهوش را گنگ و لال ميكند. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کدام ترجمه ی قرآن و صحیفه و نهج البلاغه و چرا؟ | علی 110 | 3 | 4,470 |
۱۴/شهریور/۹۵ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: kelideservat |
|
| حلیه المتقین نوشته علامه گرانقدر شیعه علامه مجلسی | محب الزهرا | 1 | 3,952 |
۳/تیر/۹۱ ۱۱:۵۷ آخرین ارسال: mahdi14 |
|

![[تصویر: 24.gif]](http://blogfa.com/images/smileys/24.gif)