|
عدم استفاده از گوگل برای اعتراض به هتک حرمت
|
|
۸:۳۱, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۱۱:۳۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوشنبه و سه شنبه نيستم ! شما چطور ؟ شرکت گوگل طی سخنان مدیرش مارتین جوزنبولت اعلام کرد که انتشار فیلم توهین امیز به رسول الله را در یوتیوپ متوقف نمیکند زیرا این را ازادی اندیشه مینامد . به همین دلیل علمای مسلمان استفاده از جستجوگر گوگل و سایت یوتیوپ را در تمامی کشور های مسلمانان را به مدت دو روز برای فهماندن اعتراض مسلمانان و اینکه یک ملیارد و نیم مسلمان نمیتوانند توهین به پیامبر بزرگوارشان را بپذیرند ، منع کردند . و روز دوشنبه و سه شنبه ۲۴و ۲۵ سپتامبر روز عدم استفاده از دو سایت یاد شده است و انتظار میرود سهم شرکت گوگل افت کرده و خساراتش به ۲۱۰ میلیون دلار برسد . لطفا پخش کنید در ضمن میشه روز سه و چهار مهر منبع و اعتبار خبر: نامشخص |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۰, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۲۲:۵۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:دکتر خرم آبادی در گفتگوی اختصاصی با وبگردی 20:30 گفت: پس از وصول درخواست های مردمی برای واکنش در قبال سایت های اهانت کننده و هتاک به ساحت پیامبر اسلام ، لحظاتی قبل به این نتیجه رسیدیم که سایت های وابسته به شرکت گوگل که به اصرار خود برای اهانت در سایت یوتیوب (سایت وابسته به گوگل)ادامه میدهند تا اطلاع ثانوی پالایه شوند تا اعتراض ملت ایران را به دست اندرکاران این اقدامات موهن اعلام کنیم.منبع |
|||
|
|
۰:۱۴, ۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۱ ۰:۲۷ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۶:۱۸, ۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۱ ۶:۳۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظرم فقط دو روز تحریم خیلی خیلی کمه. باید تا جایی که میشه از سرویسهای گوگل استفاده نکرد. به عنوان موتور جستجو، چون موتور ایرانی خوبی فعلاً نیست، میتوانیم از Bing مایکروسافت استفاده کنیم. درسته که مایکروسافت هم فرشته نیست، اما هیچوقت مثل گوگل دشمنی نکرده. به عوان سرویس اشتراک ویدئو، چند سایت ایرانی هستند، از جمله آپارات و راز تی وی. به عنوان سرویس ایمیل، جدیداً یه سرویس ایمیل ایرانی قابل اعتنا پیدا کرده ام، که متعلق به شرکت چاپار هست، به آدرس: chmail.ir به نظر من بهترین خصوصیت این سرویس اینه که اجازه استفاده از پروتکل IMAP رو میده، که به این صورت میشه با برنامه های ارسال و دریافت ایمیل مثل Mozilla Thunderbird و Outlook با این ایمیل کار کرد. این سرویس به کاربر اجازه انجام تنظیمات زیادی رو میده. طراحی اجزای صفحات وب این سرویس می تونست خیلی بهتر باشه، ولی از اونجا که IMAP داره، نیازی به کار با اون از طریق وب نیست. اگر همه مون تا جایی که میشه از هیچ سرویس گوگل استفاده نکنیم، اونوقت میشه یه جواب دندان شکن، هر چند که قبل از این هم به دلیل سلطه سازمانهای اطلاعاتی دشمنان بر روی شرکتهای خارجی، باید به این سمت حرکت می کردیم. توی اظهارنامه حریم خصوصی گوگل، نوشته شده در هیچ صورت اطلاعات به جایی داده نمیشه، برای موردی غیر از سرویسها استفاده نمیشه و چندین جمله شبیه اینها، ولی به وضوح در آخر نوشته اگر سازمانهای اطلاعاتی درخواست دسترسی به اطلاعات رو داشته باشند، در اختیارشون قرار خواهد گرفت. |
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
همین الآن یک موتور جستجوی ایرانی خوب هم پیدا کردم: parsijoo.ir
من تا به حال حدود 8 موتور جستجوی ایرانی دیده بودم، که همه آنها خراب کار می کردند و نتایج غلط و نامربوط تحویل می دادند، ولی این یکی رو چند بار آزمایش کردم و قابل قبول بود. البته صفحه اول سایت توضیح داده که: "در نسخه آزمایشی پارسیجو به دلیل عدم پوشش کامل صفحات وب، نتایج بعضی از پرس و جوها ممکن است از کیفیت مطلوب برخوردار نباشد" که مسلماً برای یک موتور نسبتاً تازه طبیعی است، و انشاءالله بهتر خواهد شد. من تا وقتی جوابم رو توی این سایت پیدا میکنم از جستجوی Bing هم استفاده نخواهم کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کمپین وادار ساختن انگلستان برای استفاده از نام خلیج فارس | A L I | 12 | 6,871 |
۲۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۶ آخرین ارسال: A L I |
|

![[تصویر: 63639026437077492459.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/63639026437077492459.jpg)

![[تصویر: 3ord0v6jzrpctxpd09aw.jpg]](http://up.vatandownload.com/images2/3ord0v6jzrpctxpd09aw.jpg)