کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با مدیریت تالار،
جناب Mahdy2021
است .

[تصویر: 86624046738631377500.jpg]
دوستان عزیز توجه داشته باشند که :

**سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.**

امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، amiroooo ، hesam110 ، ELENOR ، Mahdy2021 ، ضحی ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، حقیر ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، meshkat ، SARV ، علمدار133 ، yamin ، saloomeh ، rahi ، N.Mahdavian ، sarallah ، محمود ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، یا ثارالله ، Hadith ، Mohammad Trust ، shafagh_mah ، خاک ، fazel ، Amir ، ANTI satan ، jafarpour ، MohammadMeraj ، vahrakan ، أین المنتظر ، nasimesaba ، مفقود الاثر ، Admirer ، ali0077 ، ماحی

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۳, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
(۱/آبان/۹۱ ۱۵:۱۹)رمز شب نوشته است:  سلام چه طراحی این نیمکته بامزه هستAngel
یه سوال
وقتی فهمیدید که عبدالله هاشم توی مستند ظهور دو به انحراف کشیده شده سعی نکردید از طریق تالار یا به عنوان مدیر تالار که به انتشار مستند یک خیلی کمک کردید,باهاش ارتباط برقرار کنید که چرا و به چه دلیل این کا رو کرده؟؟!!
دو سوالBig Grin
شما دانشجو باراجین هستید؟
سه سوال
سوالی نیست موفق باشیدRose

سلام علیکم Angel

در زمینه ارتباط مستند ظهور و عبدالله هاشم توضیحاتی دادم که بعید می دونم کسی غیر این چیزی برای گفتن داشته باشه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid121170

اما در مورد اینکه ایشون به مشکل برخورده ظاهرا متخصصان با ایشون تماسهایی داشتن و دیگه نیازی به گفتن من نبوده.

دانشجوی اونجا بودم. در همین موضوع چند صفحه قبل اشاره کردم

ممنون Smile

(۱/آبان/۹۱ ۱۶:۲۷)علمدار133 نوشته است:  آقا مهدی چه بلائی سر سنت اومد دیگه پیداش نیست؟
دلم تنگید البته نمیخوام بدبین باشم ها اما یه جورائی انگار......ولش کن

خوب ببینید اینکه برخی دوستان با افراد غیر شیعه و در کل دگر اندیش بد صحبت میکنن که خیلی اشتباهه و اگر جلوی اومدن اینها گرفته بشه خیلی بهتر از اینه که اینها بیان اینجا و بهشون توهین بشه. اینجا بیداری اندیشه است نه کارگاه دشمن سازی
در زمینه بحث با اهل سنت هم باید بسترسازی بشه....

(۱/آبان/۹۱ ۲۳:۱۱)MAHDI59 نوشته است:  سلام برادر
اگه تو شرایطی گیر کنی
که مجبور شی بین مرگ من ! و خودت ! یکی رو انتخاب کنی
چه انتخابی میکنی؟

سلام مهدی جان
عجب سوالایی می پرسی Big Grin

ان شاء الله که خدا هیچ انسانی رو در چنین شرایطی قرار نده ولی من که از مردن نمی ترسم Smile
سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی........به عمل کار برآید به سخندانی نیست Big Grin

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، مجید املشی ، MAHDI59 ، fazel ، علمدار133 ، فدک زهرا ، yamin ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، رمز شب ، hesam110 ، ماحی
۰:۲۴, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #62
آواتار
سلام

22- لطفا اولین احساسی که حس می کنید نسبت به کلمات و اسامی زیر بیان کنید ( نظرتون رو در موردش نگین)
1. استقلال
2. ریاضی
3.خدا
4.شیعه
5.امام هادی(علیه السلام)
6.هک!!!!!!!!!!!
7. احترام
8. اهل سنت
9. سنت
10.ایران
11. موسیقی
12. امام محمد باقر(علیه السلام)
12+1. سوال!Huh
14.آزادی
15. قلندرم ذکرم یاعلی بود مسیحیان عیسی حیدری بود
16. طمع
17. نجس
18. قدرت
19.حق
20. ظلم
21. عدل
22. امید
23.کینه

چون گفتید کم بپرس کم پرسیدم

به شرطی که این ضرب المثل صدق کنهBlush

کم کم بپرس همیشه بپرس!!!!!!!!!!!!!!!!Mat

یاحق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110
۰:۴۰, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
سلام مهدی جان
خسته نباشی
من دیروز چندتا سوال از سید ابراهیم کردم. گفتم ببینم شما چه جوابی براشون داری.

تصور کن کسی هست که خیلی درکی از اطرافش نداره. سواد هم نداره. برات مهم هم باشه که اونو از یه حقیقتی آگاه کنی. اما به هیچ وجه نمی پذیره. چه راهی رو پیشنهاد می کنی؟

تا حالا شده وقتی با چند نفر راجع به این موضوع صحبت کنی که نباید راجع به چیزی که اطلاعی نداریم صحبت کنیم و البته همه تایید کنن، اما بعد چند دقیقه ببینی که همشون دارن راجع به موضوعاتی حرف می زنن که هیچ اطلاعی ازش ندارن؟؟!!!!!

خودت چطور؟ شده گاهی که داری فکر می کنی یادت بیفته مثلا دیروز راجع به چیزی که اصلا اطلاعاتی ازش نداشتی صحبت کردی اما اصلا متوجه هم نشدی که داری چنین کاری می کنی؟!!!!!!!!

راستی نظرت راجع به استیو جابز چیه؟!!

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، saloomeh ، محمود ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110
۲:۴۰, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
(۲/آبان/۹۱ ۰:۲۴)Absolution نوشته است:  سلام

22- لطفا اولین احساسی که حس می کنید نسبت به کلمات و اسامی زیر بیان کنید ( نظرتون رو در موردش نگین)
1. استقلال
2. ریاضی
3.خدا
4.شیعه
5.امام هادی(علیه السلام)
6.هک!!!!!!!!!!!
7. احترام
8. اهل سنت
9. سنت
10.ایران
11. موسیقی
12. امام محمد باقر(علیه السلام)
12+1. سوال!Huh
14.آزادی
15. قلندرم ذکرم یاعلی بود مسیحیان عیسی حیدری بود
16. طمع
17. نجس
18. قدرت
19.حق
20. ظلم
21. عدل
22. امید
23.کینه

چون گفتید کم بپرس کم پرسیدم

به شرطی که این ضرب المثل صدق کنهBlush

کم کم بپرس همیشه بپرس!!!!!!!!!!!!!!!!Mat

یاحق

سلام بر محمود عزیز Smile

1- آزادی
2- چطوری حل میشه؟ Huh
3- ما را دریاب
4- مظلوم
5- خار چشم دشمن
6- بعید می دونم!!!!!!
7- شرط دوستی و همکاری
8- برادران دینی ما
9- رسم و رسوم
10- سرای دلیران
11- نوای گوشنواز
12- باقر علم النبیین
13- فرصت
14- جمهوری اسلامی
15- به علی شناختم من، به خدا قسم خدا را
16- حرص
17- دست نزن! جیزه
18- مورد نیاز برای رسیدن به اهداف
19- در حال گسترش است
20- رفتنی است
21- باید فراگیر شود
22- خدا
23- شکست

ممنون Big Grin وقت زیاده

(۲/آبان/۹۱ ۰:۴۰)مجید املشی نوشته است:  سلام مهدی جان
خسته نباشی
من دیروز چندتا سوال از سید ابراهیم کردم. گفتم ببینم شما چه جوابی براشون داری.

تصور کن کسی هست که خیلی درکی از اطرافش نداره. سواد هم نداره. برات مهم هم باشه که اونو از یه حقیقتی آگاه کنی. اما به هیچ وجه نمی پذیره. چه راهی رو پیشنهاد می کنی؟

تا حالا شده وقتی با چند نفر راجع به این موضوع صحبت کنی که نباید راجع به چیزی که اطلاعی نداریم صحبت کنیم و البته همه تایید کنن، اما بعد چند دقیقه ببینی که همشون دارن راجع به موضوعاتی حرف می زنن که هیچ اطلاعی ازش ندارن؟؟!!!!!

خودت چطور؟ شده گاهی که داری فکر می کنی یادت بیفته مثلا دیروز راجع به چیزی که اصلا اطلاعاتی ازش نداشتی صحبت کردی اما اصلا متوجه هم نشدی که داری چنین کاری می کنی؟!!!!!!!!

راستی نظرت راجع به استیو جابز چیه؟!!

سلام برادر عزیز Smile
خسته نباشی
سعی می کنم از 2 پاسخ دیگه تقلب نکنم Dodgy

ببینید من با چنین آدمهایی سر و کار داشتم. خیلی هم با سواد مرتبط نیست. سواد الزاما درک خوبی از دنیا به ما نمیده
اولین بحث اینه که آیا من از لحاظ شرعی وظیفه ای دارم یا خیر؟ اگر خیر که هیچ
اگر بله خوب بستگی به مورد داره

مثلا اگر بخوام از یک موضوع فوری و اضطراری آگاهش کنم، خوب شاید یه وقت لازم باشه فرد رو در موضع ضعف قرار بدی تا یکم بترسه بلکه به خودش بیاد
داره سیل میاد.... طرف قبول نمیکنه....... خوب میگم همین جا بمون تا بمیری Big Grin ما که رفتیم

اما اگر بحث مسائل دراز مدت مثل اخلاق، دین، فرهنگ و ... باشه....
اولین کاری که می کنم تحمله
بعد سعی می کنم درشخص نیاز ایجاد کنم نسبت به اون حقیقت. با پرسیدن سوال یا قراردادنش در موقعیت مناسب
هر وقت احساس کردم که ظرفیتی ایجاد شد برای پذیرش حقیقت، قطره چکانی حقیقت می چکانیم Wink شیلنگ حقیقت وصل نمی کنیم بهش Big Grin
باید با صبر جلو بریم... ....... صبر....... خیلی مهمه

زیاد دیدم Smile
من البته از این بدم نمیاد که بحثی بشه در مورد مسائلی که نمیدونن. بلکه از این بدم میاد که این حرف از روی عقده گشایی و تفریح باشه
خوب بحث خیلی مسائل پیش میاد. من امروز بحثی پیش اومد، شب اومدم اینترنت سرچ کردم و فهمیدم ماجرا به کجا رسیده

اما اینکه قرار باشه نتیجه ی بحث فقط غیبت و تهمت و مهملات باشه، بحث نکنن خیلی بهتره Confused

من هیچوقت در هیچ بحثی رو به روی خودم نمی بندم. چیزی رو که بلد نباشم میگم بلد نیستم دیگه!!!!
ولی خیلی دوست دارم بحث جدیدی پیش بیاد و چیز جدیدی یاد بگیرم

راستش استیو جابز رو رفقای دانشگاهیم نماد یک سوپرهیرو در رشته های مرتبط با کامپیوتر میدیدن. بالاخره زحماتی کشیده و به اینجا رسیده و شهرتش الکی نیست
اما ظاهرا شخصیت عالم تری نسبت به جابز در رشته کامپیوتر هم در همان مدت فوت کرد ولی تقریبا هیچکس نام او را نمی داند
[تصویر: -جابز-و-دنیس-ریچی.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، میلاد.م ، دل خسته ، fazel ، rastin ، حسن عزتي ، علمدار133 ، yamin ، Hadith ، محمود ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110 ، اولولالباب ، ماحی
۲:۴۲, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #65
آواتار
3- طولانی ترین مدتی که تا حالا شده باشه به تالار سر نزنید چقد بوده؟!!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، محمود ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110 ، اولولالباب
۲:۴۸, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #66
آواتار
(۲/آبان/۹۱ ۲:۴۲)فاطمه خانم نوشته است:  3- طولانی ترین مدتی که تا حالا شده باشه به تالار سر نزنید چقد بوده؟!!

سوالتون یکمی سخته چون بیش از 700 روز تالار فعال بوده و مسلما خیلی مسائل رو یادم نمونده...... به هر حال تا زمانی که ..........(به دلیلی حذف کردم Big Grin )
اما سعی خودم همیشه این بوده که حداقل با گوشی هم شده چک کنم ببینم تالار بالا میاد یا خیر

برای اینکه سوالتون رو بی جواب نگذاشته باشم فکر کنم سفر 2 سال پیش مشهد بود که اصلا نرفتم کافی نت و 3-4 روزی نبودم!
غیر اون بعید می دونم یک چک حسابی در حداکثر 48 ساعت نکرده باشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مجید املشی ، میلاد.م ، saloomeh ، fazel ، سید ابراهیم ، فدک زهرا ، yamin ، محمود ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110 ، اولولالباب ، ماحی
۱۳:۰۸, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲/آبان/۹۱ ۰:۱۳)Mahdy2021 نوشته است:  سلام مهدی جان
عجب سوالایی می پرسی Big Grin

ان شاء الله که خدا هیچ انسانی رو در چنین شرایطی قرار نده ولی من که از مردن نمی ترسم Smile
سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی........به عمل کار برآید به سخندانی نیست Big Grin
خیلی خوب برادر
پس یادم باشه عراق حتما در کنار شما باشم!!Big Grin

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، Agha sayyed ، yamin ، محمود ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110
۲۰:۱۸, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #68
آواتار
سلام.

[تصویر: 386_01323433696.jpg]

1.الگوی شما کدام از این دوگروه است؟

2.لباسهی پرزرق وبرق وصورت ارایش کرده زیباست یا صورت اسمانی ولباس خاکی؟

3.دوست دارید بازیگر یا فوتبالیست مشهور باشید یا شهید گمنام؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، محمود ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110
۲۲:۳۹, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲/آبان/۹۱ ۲۰:۱۸)نرجس نوشته است:  سلام.

1.الگوی شما کدام از این دوگروه است؟

2.لباسهی پرزرق وبرق وصورت ارایش کرده زیباست یا صورت اسمانی ولباس خاکی؟

3.دوست دارید بازیگر یا فوتبالیست مشهور باشید یا شهید گمنام؟

سلام
1- با اطمینان زیاد میتونم بگم که الگوی من گروه سمت چپ نبوده و نیستن ولی اینکه چقدر شبیه سمت راستی ها باشم، در عمل مشخص میشه و دیگران باید اظهار نظر کنن

2- ظاهر تمیز و زیبا و اسلامی بدور از تجمل ---- باطن مومن و پاک --- اخلاق خوش و خاکی بودن

3- ببینید شهید گمنام که شغل نیست. اما فوتبالیست بودن و بازیگری شغل هستند اون هم از نوع بسیار حساس
الان در زمان صلح هستیم و عرصه جهاد اکبر است و فعلا جهاد اصغر نیست. اتفاقا عرصه بسیار سخت تر است

در جهاد اصغر تکلیف روشن است و دشمن با یک سلاح جلوی شما ایستاده اما آیا در عرصه امروز دشمن مسلح برابر ما ایستاده؟
امروز دشمن ما بی فرهنگی و بی دینی و جهالت و از این دست مسائل است. برای مقابله با اینها هم کار سختی داریم و خشونت باید به رافت تبدیل شود

مثلا سریال مختار ساخته می شود و بسیاری را با گوشه کوچکی از وقایع کربلا آشنا می کند
خوب آیا بازیگر آن سریال بودن کم ارزش است؟
اتفاقا آن بازیگر مسئول پرتاب موشک فرهنگی است

یا ورزشکاری ذکرش از ائمه یا اولیا الله است...... او هم یک جنگجو محسوب می شود

یکسری افراد خواهی نخواهی در جامعه امروز الگوی جوانان و حتی کوچکترها و بزرگترها هستند. چه خوب است که اگر خواست خدا بود و به این عرصه پا گذاشتیم، از این فرصت در جهت نشر دین الهی استفاده کنیم

اگر هم روزی عرصه جهاد اصغر مهیا بود، قطعا فلان بازیگری که در فیلمها وظیفه خود را انجام داده، می تواند شهید گمنام هم بشود Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، علمدار133 ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، fazel ، yamin ، ZaHrA110M ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110 ، اولولالباب ، ماحی
۲۲:۴۹, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #70
آواتار
سلام

خدمت آقا مهدی

23- تا حالا دعوا کردین؟ کتک خوردید یا زدید طرف رو ... ؟Dodgy

24- به نظرتون مصلحت خوبه یا بد؟

25- ایران ، اسلامی هست یا خیر؟

26- سیاست منعی و حذفی به نتیجه میرسد؟

27- سینما ایران چه چیزی کم دارد؟

28- بیشتر چه سبک ایی از موسیقی گوش می دهید؟

29- اولین احساس

الف- فرهنگ

ب- ناچارا

پ- مدیریت

ت- اخبار

ث- ماهواره

ج- فرار مغزها
چ- فیزیکBlush

ح- مبصر

خ- ++c

30- نظرتون درباره ی فرار مغزها ( نخبگان ) چیست؟

مراعات کردماWink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، hesam110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]