|
نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم "
|
|
۶:۰۳, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۱ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با ناظر تالار، جناب سید ابراهیم است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۰, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۲:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
با سلام به سید عزیز
طبق گزارش سازمان هواشناسی تالار، دمای صندلی شما به -10 درجه رسیده است ما هم اومدیم بنزینی روی آتش بریزیم شاید مفید باشد ![]() 1- دوست داشتی جای کدام یک از فلاسفه مشهور باشی؟ یا شبیه او باشی؟ در تمام جنبه های زندگی و نه فقط روشها و استدلال ها و ... 2- اگر الان یک بی خدا بیاد در تالار و بگه خدا رو برای من اثبات کن، از کدام برهان استفاده می کنی؟ یک شرح کوچکی بده 3- در پاسخ سوالی گفتی که بحث سیاسی هم میکنی مثلا سر چه چیزی بحث می کنید؟ افراد؟ روش ها؟ سیاست های کلی؟ مصلحت نظام؟
|
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
1- از خودتون راضی هستین؟ از بیست نمره به خودتون چند می دین؟ (از همه جهات)
2- دو ویژگی خوب و دو ویژگی بد شما چیست؟ 3- چقدر رفیق باز هستید؟ 4- چطور شود می آیید و پست می دهید در تالار؟ |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۲:۴۱ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
ابتدا می ریم سراغ آنتی دجال عزیز بعد هم مهدی بزرگوار
1- میانه تون با بچه های تالار چطوری؟ با کی خیلی صفا کردید؟ از کی حسابی متنفر شدید؟ میانه تون با مدیران چطوریست؟(البته میدونم اگه خوب نباشه چه اتفاقات ناگواری خواهد افتاد!) من والا چون با شبهه وارد تالار شدم اون اول زیاد مدیرها بهم اعتماد نداشتند، اولین مدیری که هوامو داشت حسام عزیز بود. متنفر به اون معنا که نه، ولی خب از یه کاربر خیلی ناراحت شدم چون در فضای عمومی میاومد سوال میکرد، من تو پیام خصوصی جوابشو میدادم باز سوال دیگه میکرد ... آخرش هم فرار کرد رفت تو تالار خودشون البته من هم مثل پلیس های 110 افتادم دنبالش همشون خیلی دوست دارم، و ارادات عجیبی به همه دارم.... اینو جدی میگم... واقعا دوستتون دارم.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- از چه شهری خوشتان می آید؟ اصلا از تهران خودمون خوشم نمیاد، اولین شهری که دوست دارم، قم بعد مشهد، بعد شمال، از لهجه جنوبی ها هم خیلی خیلی خوشم میاد.... در کل اگر پرسیده باشی کربـــــــــــــــلا.3- چه ماشینی رو دوست دارید؟ زیاد ماشین باز نیستم.... الان رفیقام بودن می گفتن بگو دوچرخه.... لازم به ذکره که من دوچرخه بلد نیستم ببرم، البته بلدما ولی فقط مسیر مستقیم، اگر قرار باشه بپیچم، باید پیاده شم دوچرخه رو با دست بلند کنم تو مسیر جدید باز مستقیم برم جلو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [align=-WEBKIT-AUTO] [align=-WEBKIT-AUTO] 4- چه رنگی را دوست دارید؟ ![]() قرمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز و البته سبز. در مورد تصویر هم در پست قبلی گفته بودم شما باید حدس بزنید من چه قیافه ای دارم. سوالات آقا مهدی گل: 1- دوست داشتی جای کدام یک از فلاسفه مشهور باشی؟ یه چیزو می دونستید، امیر المومنین علی علیه السلام را دانشگاه جندی شاپور برای تدریس نجوم و فلسفه دعوت میکند به عنوان استادی، و جالبه که ایشان هم قبول میکنند ولی با حمله عمر بن خطاب آن دانشگاه آتش می گیرد با همه ذخایر علمی گرانبها.... بی خیال وحدت داریم ما داداش. ![]() ![]() برای همین خیلی آروز داشتم یکی از شاگردان و غلامان و فدائئیان این حکیم یکتا بودم. 2- اگر یکی بی خدا بیاد بگوید خدا را اثبات کن..... اصلا و اصلا از راه برهان نظم نمی رم جلو چون به هیچ وجه قبول ندارم، با برهان نظم شاید فقط یه جرقه ای برای آدمی زده شود ولی اینکه بتوانیم با این برهان موجودی را با آن صفات والا اثبات کنیم؟؟؟ نه محال است. یادمه یه استادی داشت از این راه می آمد جلو می گفت همانطور که یه ساختمون برای ایجاد شدنش به بنا نیاز دارد این جهان هم به سازنده ای احتیاج دارد، بعد من گفتم البته استاد این نمیتونه خیلی صدق کنه، بله در اول راه شاید درست باشه ولی اصلا کامل نیست، ولی استاد گفت نه همینه ... این مثال کاملا درست و حرف نداره..... منم گفتم خوب اگر بنا بمیره یا برود جای دیگه آن ساختمان فرو میریزه؟؟؟ پس چه محالی به وجود میاد اگر ما الان بگوییم که دیگر خدا نیست؟ نعوذ بالله.... ساکت شدند حضرت استاد. در کل بهترین دلیل و برهانی که به نظر حقیر میاد برهان وجوب و امکان است....که برای شرحش باید رجوع بفرمایید به قدم اول حقیر.... 3- در رابطه با سوال سومت هم باید بگویم، که مسلما در مورد سیاست های کلی و روش ها... ولی بعضی موقعات خود فرد میشه یه دنیا، میشه یه سبک، میشه یه زندگی .... مثل حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری.... این ها دیگه به نظر من افراد نیستند.... یه ایسم باید به آخر نامشان اضافه کرد... |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
2- آقا سید ابراهیم
(سوال سیاسی بپرسم ) اگر رئیس جمهور می شدید ، اولین تغییری که ایجاد می کردید ، چه بود !؟ |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۳:۲۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۲:۱۶)مسافر نوشته است: 1- از خودتون راضی هستین؟ از بیست نمره به خودتون چند می دین؟ (از همه جهات) 1- نه زیاد از خودم راضی نیستم، به خودم 15 می دم.... بی تعارف.... ![]() 2- ویژگی های خوبم: 1- صبر زیاد، با قاطعیت اینو میگم. 2- حداقل اینو که میتونم بگم دوست دار اهل بیتم![]() ![]() ![]() .... حالا تو عمل شاید نتونم ثابت کنم، ولی به خدا همین اظهار علاقه زبانی هم کلی نعمت است...دو ویژگی بد: البته صفات بد که زیاده ولی یکیش که خیلی منو اذیت میکنه .... ایکه بعضی موقعات خیلی دیگه شوخی میکنم و حرفامو رک میگم و شاید خیلی ها رو از خودم برنجونم.... دومین ویژگی بدمم اینه که آنقدر بد بوده ام که تا الان سعادت دیدار محبوبم حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را نداشته ام. فکر کنم همین کافی باشه. 3- خیلی کم.... خیلی زیاد پیش میاد که دوستام از من گلایه دارند که چرا زنگشون نمی زنم و... حلالمون کنند همه. 4- این را حقیقتا دارم میگم... واقعا وظیفه... الان مباحثی را شروع کردم که باید به اتما برسونم... نمی دونم شاید پست هام از لحاظ کمی داره زیاد میشه.... خودمم دوست دارم کم تر پست بزنم و گزیده گویی کنم، ولی هم در مقطع حساسی هستیم و هم از لحاظ مکانی و جایگاهی ... لذا فقط به خاطر وظیفه.... البته برخی پست ها هم شیطنتی است.... ![]() خب جواب دوم فاطمه خانوم هم بدهیم: به نظر من اصلا رئیس جمهور یک انسان نظریه پرداز و تئوریسین نباید باشه، به اون معنای حقیقی. رئیس جمهور رئیس قوه مجریه است. اسمش روی خودش است.... مجریه.... یعنی اجرا کننده. دیگه اینکه بخواهد بیاید نظریه از خودش ارائه دهد و ... که دیده ایم متاسفانه در طول این چند سال ما با همین مشکل روبرو بودیم.... رئیس جمهور باید یک تیم قوی و هماهنگ به وجود بیاورد و با مدیریت بسیار منطقی و صحیح بپردازد به اجرای اهداف عالیه نظام... ما الحمدالله در این کشور رهبری عزیز را داریم، این رهبری است که باید راهبری کند نه رئیس جمهور.... این نظر من است. که رئیس جمهور باید بنشیند فکر کند روی اینکه فلان هدفِ مورد تصویب چگونه به اجرا درآید بهتر است، نه اینکه بیاید روی خود آن هدف بحث کند.... این مسائل ما رو به عقب میاندازه... راستش چون مادر بزرگوارم در نجف اشرف متولد شدند و در شناسنامه صادره از نجف خورده، فکر نکنم قانون به من اجازه بده که رئیس جمهور شم ، لذا اصلا بهش از بچگی فکر نکردم،![]()
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم خب ، نوبت سوالات یخچالی بنده هم فرارسید . چون پسر عمومی چالشی سوال نمیکنم (حقیقتش باید مواظب باشم بدل نخورم ، عـــــــــــین زرنگیه ای که گفتی ) 1. چرا اکثر مردم میگن ما فلسفه منطق نمیفهمیم ، ولی تو اکثر کلامشون کاملا از ایندو استفاده مینمایند ؟ این فلسفه و منطق کجای زندگی آدمهاست و به چه دردی میخوره ؟ 2.بنظرت فوتبال در کدوم رتبه محبوبیت تو دنیاست ؟ اصلا واسه چی اومد و چرا اینقدر طرفدار داره ؟ اصلا این قرمز و آبی به چه درد مردم تو زندگی روزمرشون میخوره و چی شد که سَیّد ابراهیم قرمز شد؟ 3.همه ما تو زندگی جاهایی رو اشتباهی رفتیم ،کوچه هایی رو رفتیم که ورود ممنوع بودن و یا بن بست. اگر این فرصت بهت داده بشه که این دو سه دهه از زندگیت رو دوباره برات صفر میکنن، چه کارهایی هست که میخواهی اونها رو بدرستی انجام بدی ؟؟ بقیش بــــــــــــــعداً اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۳:۵۸)Agha sayyed نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سوالتت خیلی سخته سید جان. 1- خب این که مردم می گویند یکی از دلایلی است که نشان میدهد فطرت انسان حقیقت جوست... حتی اگر هم به حقیقت دست نیابد ولی باز در پی ان است. فلسفه و منطق به نظر حقیر راه درست فکر کردن را می آموزد، فکر کردن همان امری است که باعث جدایی انسان از همه موجودات دیگر می شود، تفکر آدمی اگر درست باشه مسلما بهتر میتونه زندگی کنه، عاشق بشه، و بمیره... ما نوع مردنمون هم تا حدی دست خودمونه.... یعنی این ما هستیم که بانوع تفکر و فلسفه ای که در زندگی داریم قضا و قدر خاصی را انتخاب می کنیم.... 2- والا ما قرمز نشدیم، اینا بیشتر شوخیه... دعا کن حقیقتا قرمز و خونی بشیم در راه حسین علیه السلام. ولی به یه چیز اعتراف کنم، من حقیقتا اومدم یه تاپیک هم زدم کلی هم ازش استقبال شد ولی صد در صد نتونستم خودم پیاده اش کنم.... خیلی برای خودم متاسفم.... واقعا. فوتبال تا زمانی که ورزشی برای تندرستی باشه بد نیست، سرگرمی خوبیه که میتونه علاوه برای تندرسی جسمی روحیه تعاون و رقابت و حتی انتخاب عمل را ببره بالا ولی امروز با این شیوه نه اصلا.... جایگاهی مناسبی از نظر حقیر نداره. 3- خیــــــــلی از کارها مسلما نمی کردم.... هیچ وقت حرف اون دستمو گوش نمیکردم که گفت شِید بیا این مواد بژن و حال کن .... هیچ وقت دیگه دستمو به طرف تزریق و.... نمی برم. اگر برگردم عقب عمرا دیگه سمت کراک و شیشه برم که باعث شه دست به دزدی و آدمکشی بزنم؟؟؟؟؟ بازم بگم سید؟
|
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۶:۳۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام سید
![]() 1- نظرت راجع به این عبارات چیه؟ «كل ما حكم به الشرع حكم به العقل» و «كلما حكم به العقل حكم به الشرع» 2- عبارت زیر به نظرت در هر شرایطی قابل قبوله و استثنائات جدی نداره؟ انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال 3- من دیدم برخی اهل سنت میگن شما شیعیان، ائمه مخصوصا حضرت علی (علیه السلام) رو دارای مقام بالاتری نسبت به پیامبر اعظم می دونید. از بیرون بخوای نگاه کنی عامه مردم و حتی برخی علما هم اگر صحبتهاشون رو ضبط کنی و بشینی آمار تک تک کلمات رو در بیاری، شاید از پیامبر کمتر صحبت بشه خیلی کم دیده شده که توسل به خود پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشه اصلا این صحبت رو قبول داری که کمتر از پیامبر صحبت میشه؟ اگر قبول داری به نظرت اشکالی داره یا خیر؟ |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۳:۱۹)سید ابراهیم نوشته است: خب جواب دوم فاطمه خانوم هم بدهیم:آقا سید فکر می کنید چند درصد مردم کشور ما ( ) این مسئله وظایف رئیس جمهور رو می دونند !؟سیاسیش نکنیم ، کوتاه هم جواب بدین ، تشکر می کنم . |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۷:۳۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
[quote='Mahdy2021' pid='155311' dateline='1350820172']
سلام سید ![]() سلام برادر.... فکر کنم سوالات داره میره به سمت کنکوری شدن ![]() 1- نظرت راجع به این عبارات چیه؟ «كل ما حكم به الشرع حكم به العقل» و «كلما حكم به العقل حكم به الشرع» خیـــــــــــــــــــــــلی بحث مهمی است... در رابطه با همین این می شود یه تاپیک جداگانه و خیلی کاربردی زد ولی عجالتا این جا این ها رو میگم، ما اعتقاد داریم که آن خداوندی که کل هستی را آفریده است منشا همه خیرات است.... یکی از امور خیر عقلانیت است. پس خداوند در اوج و نهایت عقلانیت است.... عقلانیتی که اصلا برای آن حدی را نمی توان تصور کرد. حالا دقیقا همین خداوند متعال است که برای سعادت ما دین و شرع را انتخاب نموده است.... پس حتما و حتما باید هر دوی این ها یعنی چه شرع و چه عقل یکی باشد چون تنها از یک مبدا سرچشمه گرفته اند.... با این استدلال می گوییم هرچه که دین میگوید عین عقل است هرچند که شاید عقل امروزی ما به کنه آن نرسیده باشد.... فکر کنم توضیحاتم کافی بود... نه؟ 2- عبارت زیر به نظرت در هر شرایطی قابل قبوله و استثنائات جدی نداره؟ انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال صد در صد استثناء داره اون هم جدی.... من خودم اینطوری هستم اگر به زیارتی مشرف شوم و برایم قطعیت پیدا کند که در مقابل معصوم ایستاده ام، حتی اگر ساعت 9 صبح به من بگوید الان شب است، صد درصد با قاطعیت میگویم شب است... در مسائل ولایتی اصلا این حدیث صدق نمی کند... البته این را چون ما قبلا ثابت کرده ایم که این حضرات بر حق هستند این را میگوییم... اگر قانع نشدید بفرمایید تا بیشتر توضیح بدهم. 3- من دیدم برخی اهل سنت میگن شما شیعیان، ائمه مخصوصا حضرت علی (علیه السلام) رو دارای مقام بالاتری نسبت به پیامبر اعظم می دونید. از بیرون بخوای نگاه کنی عامه مردم و حتی برخی علما هم اگر صحبتهاشون رو ضبط کنی و بشینی آمار تک تک کلمات رو در بیاری، شاید از پیامبر کمتر صحبت بشه خیلی کم دیده شده که توسل به خود پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشه اصلا این صحبت رو قبول داری که کمتر از پیامبر صحبت میشه؟ اگر قبول داری به نظرت اشکالی داره یا خیر؟ اولا من همچنان مصر هستم که اهل سنت خود ماهستیم، ولی این حرف اهل عامه درست است و این کوتاهی از ما سرزده است.... ما خیلی کم به این جمله امیرالمومنین علیه السلام دقت میکنیم که ایشان می فرمایند من بنده ای از بندگان محمد صلی الله علیه و آله و سلم هستم. ولی یک بحث دیگر است: یا این مقایسه سر افراد است که به قاطعیت مقام نبی اکرم بالاترین است... ولی یک جایی مقایسه بر سر مــــــــــــقام امامت و رسالت است که مسلما مقام امام بالتر و رفیع تر است.... به نظر من این جا نیفتاده... یعنی اهل عوام فکر میکنند دعوای ما با آنها سر خلافت است.... اصلا اینطوری نیست دعوای ما با نها سر امامت است.... فکر کنم خیلی شفاف گفتم نظرمو و اما پاسخ به فاطمه خانوم: چون گفتن کوتاه کوتاه میگم ولی مگه میشه سوالی را سیاسی بپرسید در جواب انتظار داشته باشید من سیاسیش نکنم ![]() ![]() به نظرم نه تنها مردم بلکه خود مسئولین و بلکه خود رئیس جمـــــــــــــــــ (چون گفتید سیاسیش نکن ادامه نمیدم)، هم از این وظایف آگاه نیستند.... این مسائل باید روشن و تبیین شود.... الحمد الله صدا و سیمای درست و حسابی که نداریم، بخشی از این وظیفه گرانبها بر دوش سایت هایی همچون ماست.... ولی افسوس و صد افسوس که در این جا نمی شود مباحث سیاسی را مطرح کرد... (البته آن سیاست خاصی که تعریف کردم) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم" | Agha sayyed | 62 | 41,288 |
۸/آبان/۹۱ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021" | Agha sayyed | 90 | 51,601 |
۸/آبان/۹۱ ۱:۳۸ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,539 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

مثلا سر چه چیزی بحث می کنید؟ افراد؟ روش ها؟ سیاست های کلی؟ مصلحت نظام؟

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)