|
آیا به دنبال نقطه پرش در زندگی معنوی خود هستید؟
|
|
۲۱:۵۳, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با سلام خدمت همه مطلبی کوتاه از یکی از دوستان شنیدم که به نظرم مفید آمد همه ما در زندگی به دنبال فرصت هایی هستیم که از لحاظ معنوی خود را ارتقاء دهیم به قول معروف پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی کنیم. آیا تا کنون به این نکته توجه کرده اید که خداوند چگونه انسان ها را از هم تفکیک می کند و با استفاده از چه ابزاری باعث رشد و یا سقوط برخی از افراد می گردد. خیلی ساده است ... با آزمون های روزانه و ساده ای که از ما می گیرد. هر گاه برای ما بساط گناه فراهم شد و می توانستیم براحتی آن را انجام دهیم ولی بخاطر اینکه آن کار، گناه بوده و بخاطر خداوند آن گناه را انجام نداده باشیم، همین کار و تصمیم باعث بالارفتن ما می شود. در واقع نیازی به نقطه عطف یا حادثه بزرگ در زندگی نداریم. همین قدم های به ظاهر کوچک برای ما می تواند سکوی های پرش باشد. اصلا این سنت الهی است که با آزمون گرفتن از انسانها آنها را غربال می کند. باید توجه داشت هیچ بشری نیست که در معرض امتحان الهی نباشد. قبلا حدیثی را شنیده بودم که مفهومش به شرح زیر است: خداوند می فرماید: اگر فرصتی پیدا کردید که می توانستید، پرده های بین من و خودتان را بدرید و بخاطر گناه بودنش، آن کار را نکردید، من نیز حجاب هایی را از پیش چشمان شما برمی دارم. نتیجه: هر آزمون می تواند برای ما یک پله بالا رفتن باشد. آزمون های ساده را دست کم نگیریم. همه اش همین است یک حدیث هم از لقمان برایتان بگوییم که البته ارتباطی به موضوع ندارد ولی جالب است: لقمان می فرماید: با سه کس مدارا کن: پادشاه (احتمالا منظورش پادشاهی زورگو است و فعلا نمی توان در مقابلش ایستاد) دوم بیمار و سوم زن. با تشکر یا علی مدد |
|||
|
|
۹:۵۲, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . نقل قول: در واقع نیازی به نقطه عطف یا حادثه بزرگ در زندگی نداریم. همین قدم های به ظاهر کوچک برای ما می تواند سکوی های پرش باشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |