کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال فنی در مورد تالار
۱۵:۰۷, ۲۵/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۲ ۱۶:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

دوستان واقعا الان فقط 7 تا 10 نفر در تالار آنلاین هستند اونوقت تالار اینجوری پیام میزاره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اخه مدیر محترم کجا مراجعه زیاده اخه . خب مجبورید دروغ بنویسید. دروغ شاخ و دم که نداره.
نقل قول:

تالار گفتگوی بیداری اندیشه
به علت مراجعه زیاد کاربران و فشار بالا به سرور ، تالار برای مدتی از دسترس خارج شده است.با عرض پوزش ، لطفا چند دقیقه بعد مراجعه کنید.با تشکر مدیریت سایت
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، sadegh-a ، Twelver
۱۵:۳۶, ۲۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
لطفا توهین نکنید. چه نیازی به دروغ گفتن داریم؟

این برای همین الانه:
نقل قول:63 نفر در 10 دقیقه گذشته در تالار حضور داشتند یا هم اکنون در تالار حضور دارند

چند روزی هست که کاربران از وجود مشکل در سرور خبر میدن و به دنبال رفع آن هستیم. فعال شدن این پیام برای اینه که سرور داون نشه و ساعتها دسترسی مختل نشه

تا فشار به سرور زیاد شده، این پیام اتوماتیک نمایش داده میشه که جلوی ایجاد مشکل گرفته بشه

ان شاء الله که مشکل به زودی حل بشه

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، یا صاحب الزمان ، فدايي ولايت ، Havbb 110 ، ghofran ، میلاد.م ، faraz_223 ، شهیدطیبه واعظی ، درست پسند ، ترنم ، فاطمه خانم ، sadegh-a ، N.Mahdavian ، Hadith ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، mohamad ، مجنون الحسین ، black
۱۵:۴۸, ۲۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
خوب جناب رنجستان بقیه نمیتونن آنلاین بشن که تالار اون پیام رو میذاره دیگه. در شان یک مسلمون نیست راجع به چیزی که ازش خبر نداره نظر قطعی بده.شما که حکم هم صادر میکنید...اگه اشتباه نکنم آیه ی قرآن:نگویید چیزی را که نمیدانید.(البته این فقط یه یادآوری بود )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، Havbb 110 ، میلاد.م ، faraz_223 ، درست پسند ، فاطمه خانم ، sadegh-a ، N.Mahdavian ، ترنم ، وحید110 ، مجنون الحسین
۱۶:۵۲, ۲۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
مشکل فنیه دیگه،پیشش میاد،ما عادتیمBig Grin
در ضمن،فکر کنم اینجور اوقات ضریب امنیتی تالار به کم پایین میاد،آی حال میده تالارو هک کنیمBig GrinBig Grinیا بزنیم سرورشو خدابیامرز کنیمBig GrinBig GrinWinkWink
تالار،هر چقدر هم درب و داغون باشی،دوست داریمHeartHeart
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faraz_223 ، یاســین
۲۳:۳۳, ۲۶/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۲ ۲۳:۳۵ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #5

سلام
اقای مهدی 2021 چرا جو میدی؟از قصدی اینجوری گفتی توهین نکنید تابلوست والا کی توهین کرد؟ شما واقعیت رو میگی توهین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا ببین برخی چقدر کم طاقتن بندگان خدا تو دلشون مونده یه جا یه پیزی بر علیه من پیدا کنن سریع زیرش تشکر بزارن دلشون خنک بشهBig Grin
واقعا بشر عجب موجودی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بنده های خدا اشکال نداره اگر دلتونو خنگ میکنه من راضیم. ولی فکر نمیکنید یخ در بهشت بخورید مفید تر باشهWink

اما خانم مهسا و اقای مهدی 2021 لازم بدونید این تاپیک را وقتی گذاشتم که فقط چند نفر انلاین بودند و اتفاقا به دلیل همین در دست رس نبودن مهمانی هم در کار نبود اینجور که شما تعدادشون اعلام کردید حالا باز ما تخفیف دادیم گفتیم 7 تا 10 نفر. حالا بازم دروغ گفتم؟ پس بهتر شما اینجوری تهمت نزنی به من که اقا دروغ نگو. خب حالا اونای که انصاف دارن میان الان زیر این پست تشکر بزارن. اگر واقعا برای این نبوده که دلشون خنک بشه اومد زیر حرف ایشن بنده خدا تشکر گذاشتن و به قول خودشون برا خدا بوده خب الان باید بیان همین تشر را زیر پست بنده هم بزارن دیگهCool

مهسا خانم شما طلبه هستید؟!!!!!!!!
میگم بدجوری جدی گرفتیاWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۰:۰۳, ۲۷/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۲ ۰:۰۹ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #6
آواتار
من طلبه نیستم اگه خدا قبول کنه،مهندسی برق(الکترونیک) خوندم.اما خیلی دوست دارم طلبه هم باشم.
اگه باعث رنجش شدم معذرت میخوام ،اما هرگز چنین قصدی نداشتم . هیچ وقت به یاد ندارم با ناراحت کردن کسی دلم خنک شده باشه.من هم دقیقا همون موقع آنلاین بودم. بقیه به خاطر مشکل سایت نمیتونستن آنلاین شن.
راستی اینم یکی از بچه های تالار نوشته بود: آدم وقتی دروغ میگه که یا نفعی ببره یا بخواد ضرری رو دفع کنه. گمون نکنم هیچ کدوم از این موارد تو این موضوع صدق کنه.
دلیل اون پست رو هم میتونید تو این لینک بخونید:
تالار دوستت داریمforum.bidari-andishe.ir/thread-25048-post-186217.html
۰:۱۰, ۲۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #7

باشه بی خیال آبجی به قول اون قدیمام که مجلی نی جونه داییBig Grin
پس مواضب خودم باس بیشتر باشم که نیای برق بندازی به جونم . ولی خب منظورم به شما نبود که دبت خنک میشه برخی خودشون میدونن منظورم به کس یوده.ولی باز ملالی نی.
باشه بابا دروغ یا راست هر چی بود مهم نیست. بیشتر مهم اینه که ادمو تو همین پستهای شناخته میشن.Blush
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]