|
طراحی نامتقارن و نامناسب؟؟؟!!!!
|
|
۲۱:۵۹, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
داشتم یکی از سایت های که اخیرا تونسته جای پای محکمی تو مسائل مهدوی فراماسونری و آخر الزمانی باز کنه یعنی سایت وعده صادق رو نگاه می کردم که چشمم عکس روز سایت افتاد چون عکس کوچیک بود بزرگش کردم تا بیشتر بهش دقت کنم هرچقدر فکر کردم دیدم بدجوری طراحی شده اولش فکر کردم "حمد" از "م" جداشده یعنی داره سقوط میکنه بعد بیشتر دقت کردم دیدم انگار یارو می خاسته مارمولک طراحی کنه از نام محمد استفاده کرده! نمی دونم چی بگم تصمیم گرفتم نظر دوستان رو بدونم شاید من دارم اشتباه می کنم! همیشه واسم سوال بوده در کارهای فرهنگی هنری اسلامی تا کجا و از چه طرح هایی باید استفاده کرد اصلا خط قرمز هنر ما برای هنر تا کجا ترسیم شده؟؟؟و آیا معیار و مقیاسی داره؟؟یا اینکه هرموقع عده یا فردی تشخیص بدن طرحی ضد اسلامی هست و اجماع برسن کافیه؟؟؟ یا علی http://alvadossadegh.com/alvadossadegh/I...hammad.jpg |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۸, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خوب ما این همه به فراماسونر ها گیر می دیم ، خودمون نباید رعایت کنیم که چنین شباهتی ایجاد نشه؟
میشه از اون موردی که گفتید مثال بیارید؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۱ ۱۶:۴۸)سید سجاد نوشته است: پا کجا بود دل خسته جان ، این طرح ها بسیار هست ، تو موارد خطاطی ازین مدل ها استفاده میشه که یک حرف چند بار با رنگ کمتر نوشته میشه. سلام دوستان خداوکیلی سید جون من دوباره او عکس رو نگاه کردم اون 2 جفت پای 3 شاخه کجاش شبیه طرح خطاطی مرسوم هست؟؟؟؟ اگه منظورتون تکرار باشه بازم چه زیبایی یا مفهوم و معنی در اون 2 جفت پا در حرف م وجود داره؟؟؟؟؟؟؟ یا علی |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۱ ۰:۰۱ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
شما فکر میکنی مار مولکه عزیز دل چون پیش زمینه ذهنی داشتی..من که هر چی سعی میکنم ربطش بدم نمیتونم..
وقتتون رو تلف نکنید با این توهمات |
|||
|
|
۱۱:۲۳, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
از نظر من که طراحی می کنم نامتقارن هستش.
از همه مهم تر با چیزهای اضافی که گذاشته حالت معنوی رو از تصویر گرفته! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |