|
تقاضای ویژه برای دعا برای پدر یکی از قدیمیهای تالار!!!!!
|
|
۹:۰۹, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم سلام بر منتظران مهدی در تالار گفتگوی بیداری اندیشه دیشب شنیدن و خواندن 2 خبر مرا برآن داشت تا باز در جایی که رنگ و بوی مهدی فاطمه را دارد بنویسم خبر اول که خواندم، این اس ام اس بود که از یکی از قدیمی ترین اعضای تالار که همه ی قدیمی های تالار به خوبی ایشان را می شناسند برایم فرستاد که حقیر عیناً نقل می کنم: نقل قول: سلام اخوی تقریباً هر روز پدرت را دعا می کنم حالا وقت تلافیه پدرم تومور داره براش دعا کن این برادر من که در مشهد مقدس باهاش عقد اخوت هم بستم به گردن من حق دارد قابل توجه این عزیزان به صورت ویژه: اما خبر دومی که دیشب شنیدم و بعد از آن مادرم که ناقل خبر بود از من خواست: از دوستانت بخواه برایش دعا کند این خبر بود: یکی از همکاران مادرم که جوانی حدود 27 ساله است زنگ زد به مادرم گفت مشکلی پیش آمده و منزل پدری ما در اصفهان به طور کامل سوخته و خواهرم هم که در حمام بوده دچار خفگی شده! دارم می رم اصفهان دعا کنید. دیشب مطلع شدیم پلیس آگاهی بعد از بررسی ها متوجه شده که شخصی که آشنا بوده در حالی که میدانسته پدر و مادر دختر 17 ساله برای اقامه نماز به مسجد رفته اند آمده خانه دختر را در حمام زندانی کرده! خانه را با مواد اشتعال زا آتش زده خانه کامل سوخته و دختر به حالت مرگ مغزی در آمده الله اکبر که چه پستتر از حیوان هایی در آخرالزمان پیدا می شوند! برای شفای هردوی کسانی که ذکر کردم استدعای عاجزانه دارم، برادران و خواهران منتظر ایمانی دعا بفرمایند! از مدیریت محترم بخش تقاضا دارم حداقل تا دو هفته در صورت امکان تا دو هفته این تاپیک را با تاپیک های مرتبط ادغام نفرمایند! هر کس که قصد دعا دارد، به بهانه ی بالا ماندن تاپیک، یک صلوات با عجل فرجهم هم ارسال کند لطفاً... [b]اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۸, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۲۲:۳۲ توسط mahyamatin.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام انشالله چهارشنبه عازم کربلام(نیمه شعبان انشالله کربلا می رسیم )، خودم که هیچ... اما انشالله اونجا ... اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند زندگی بخش
سلام اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم خدایا به همه ما رحم کن
|
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
یا شافی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ان شاءالله هر دو زودتر شفای عاجل و کامل بگیرند!! |
|||
|
|
۱:۳۹, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشاالله هر چه خداوند صلاح بداند و خیر در آن باشد، همان شود. |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
کسی خبری از حال این دو نفر نداره؟
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درخواست حدیث بمناسبت میلاد امام صادق (علیه السلام) برای سرصفحه تالار | mohamad | 16 | 8,666 |
۲۰/دی/۹۳ ۱۰:۲۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| توصیه ویژه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان | راوی110 | 2 | 2,029 |
۶/تیر/۹۳ ۲۲:۵۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| درخواست بیت ناب برای سرصفحه تالار بمناسبت تولد حضرت عباس (علیه السلام) | mohamad | 34 | 15,278 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۵۲ آخرین ارسال: mohamad |
|
| پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار ... | میلاد.م | 35 | 14,884 |
۲۶/مهر/۹۲ ۲:۰۶ آخرین ارسال: Atosa |
|
| ایده و پیشنهاد برای جشن نیمه شعبان در تالار | میلاد.م | 7 | 7,241 |
۲۸/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: منادی حق |
|
| دومین نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار | علی 110 | 17 | 8,536 |
۲۸/شهریور/۹۱ ۴:۱۳ آخرین ارسال: baran Bahari |
|
| ارائه حدیث برای سرصفحه تالار، بمناسبت شهادت امام صادق (علیه السلام) | mohamad | 27 | 14,782 |
۲۲/شهریور/۹۱ ۱۲:۰۵ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|