|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 29 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۸, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۰ توسط فنا.)
شماره ارسال: #281
|
|||
|
|||
|
جناب،
گیرم همه حرفاتون درست شما خانواده، فامیل، دوست، آشنا ندارید برید دیدنشون؟ دیگه اگر سیدخندان باشید، توی این شلوغی تهران، کم کم 4-5 ساعت وقت می گیره این بانوی بزرگوار شما، نمی گه 1 روز جمعه من خونه ام این کامپیوتر رو ول کن؟ خودت حوصله ات سر نمی ره دائم پای کامپیوتر؟ تفریح نمی ری؟ خرید نداری؟ اول 18 ساعت بود، بعد شد 16 ساعت.... لااله الی الله.... (۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۸)mdroudgar نوشته است: درود برشما قبلا توضیح داده شده است تکرار نکنید وبرای کارم درسایت مشکل ایجاد نکنید برادران مسلمان کارتون در سایت؟ ![]() الان مشکل شما چیه تو سایت؟ چی رو توضیح دادید؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #282
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۸)فنا نوشته است: جناب،درود برشما ظاهرا چهره مطلوبی برای شما هستم که سوال برانگیز است فامیل بنده بسیار زیادند همه درشهر گرگانند ومن هم دران شهر کارم را ادامه میدهم وهم تهران چون اهل تهرانم. بله درست است کمتر تفریح میکنم وتنها تفریح بنده شنا وقدم زدن در پارک مجاور است تمام مدت بیداریم درحال قدم زدن هستم وفکر میکنم البته همسرم کلافه میشود اما همکاری میکند ومن بجای هر کاری دیگر دوست دارم مطالعه کنم وبنویسم |
|||
|
۱۶:۰۸, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #283
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۴۱ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #284
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۰۸)فنا نوشته است: دقیقاً کی نهار خوردید؟درود برشما واقعا چرا؟ قبل از برگشت ومحاسبه زمان آن با شماست چون بیکار هستید وسرگرم میشویدضمنا مدیریت هم میتواند بشما کمک کند چون امکان ارسال مطلب نبود ودر این فاصله فرصتی دست داد تا کارم را انجام دهم ضمنا فنا خانم بجای فنا کردن عمرتان بهتر است بروید سر اصل مطلب خداوند همه مارا براه راست هدایت کند آمین |
|||
|
۱۶:۳۸, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #285
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۱۶)mdroudgar نوشته است: ضمنا فنا خانم بجای فنا کردن عمرتان بهتر است بروید سر اصل مطلب آقای درودگر کاملا مشخصه که پشت این حساب کاربری یک آقای بیشعور تشریف دارن و این آیدی فیکه ! ببینید اینجا چی از دهن کثیفشون در اومده و به من گفته و متاسفانه مدیری هم نیست که رسیدگی کنه ! این تردیدها رو برو روی آبجیت داشته باشه احمق ! (۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۰)فنا نوشته است: شما امروز شاید نخواهید برهنه بیایید، فردا روزی که جلو بره، به اونجا هم می رسید... |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #286
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۳۸)دختر انقلاب نوشته است: آقای درودگر کاملا مشخصه که پشت این حساب کاربری یک آقای بیشعور تشریف دارن و این آیدی فیکه !درود بردوستان بنده برای همه کاربران احترام قائل هستم وبشناسنامه آنان کاری ندارم کلام آنان شناسنامه آنهاست موفق باشید |
|||
|
۱۷:۲۱, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۲۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #287
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۱۶)mdroudgar نوشته است: درود برشمااصل مطلب شما و رفیقتون هستید. تمام نشانه ها و قراین از این حکایت داره که امثال شما برای کاری که می کنید حقوق دریافت می کنید و این کارها کاملاً هدایت شده و هدفمنده. به دوستان گفتم که اسراییل مامورینی داره که کارشون ساعت ها پای اینترنت نشستن و اشاعه دروغ و پروپاگانداست در مورد رفیقتون هم که علناً اشاعه اقدامات غیر قانونی رو داره و از اون حمایت می کنه. کار اون خانم، اگر فرض کنیم هیچ سازمان اطلاعاتی پشتش نیست (که فرض غلطیه) یه قانون شکنیه آشکاره و محکومه. (۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۱۶)mdroudgar نوشته است: درود بردوستاناتفاقاً ما به شناسنامه شما کار داریم. البته اگر جاسوس نباشید. راستی یادتون رفت آدرس بدید ...!!!!! |
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۳۰ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #288
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۲۱)MohammadSadra نوشته است: 1-اصل مطلب شما و رفیقتون هستید. تمام نشانه ها و قراین از این حکایت داره که امثال شما برای کاری که می کنید حقوق دریافت می کنید و این کارها کاملاً هدایت شده و هدفمنده.درود برشما بله اصل مطلب مطالب من است که میخوانید وجواب میدهید ودیگران هم بهره میبرند. در مورد دریافت حقوق هم تا زمانیکه اثبات نکردید دیگر برایتان نمینویسم 2- بنده رفیقی جز خداوند ندارم آن دختر یک هموطن ماست وحق اعتراض دارد وشما هم قبول کردید بقیه برعهده من وشما نیست (ساس)که پشه را روی هوا میزند پیگیر است 3- برای دوست شکاکی مانند شما ارزشی ندارد که ادرس بدهم وشما هم فرمودید تشریف نمی آورید پس اجازه دهید مدیریت خود اقدام کند وساس هم پیگیر است تا دریافت مدارک گرفتن حقوق ازییگانه دیگر ننویسید که پاسخ نمیدهم |
|||
|
۱۷:۳۵, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #289
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #290
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۲۹)mdroudgar نوشته است: درود برشما توهین
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,456 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,865 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,311 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,028 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,322 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,933 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,556 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: 389n_capture.png]](http://uupload.ir/files/389n_capture.png)