|
حاضری این کارو بکنی؟؟؟
|
|
۲:۰۵, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام مگه زمان جنگ شهدا و رزمنده ها چند ماه چندماه دور نبودن از خانواده حالا شما تو این جنگ سخت تر حاضری این کارو بکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲:۱۵, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
زمان جنگ رزمندگان به عشق دفاع از کشور و اسلام و به عشق رهبرشون و بیرون راندن ظلم همه سختیها رو تحمل کردند و شدند الگو.
حالا وسیع تر نگاه کنیم : من به عشق دفاع از زمین و ستم دیدگان زمین و اسلام و به عشق رهبر که اینبار مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و برای ریشه کن کردن ظلم از زمین حاضرم تمام زندگیمو بدم و چندین برابر سختی رو تحمل کنم. |
|||
|
|
۲:۲۰, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یا حق....
(۲۰/آبان/۹۱ ۲:۱۵)مسعود.پاکرو نوشته است: زمان جنگ رزمندگان به عشق دفاع از کشور و اسلام و به عشق رهبرشون و بیرون راندن ظلم همه سختیها رو تحمل کردند و شدند الگو. خب چرا انجام نمیدینش؟؟؟البته اگه الان تو خونتونین یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۶:۵۱, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۱ ۲:۰۵)جویای... نوشته است: یا حق... بسم الله الرحمن الرحیم منم حاضرم دوری از خانواده رو برای جنگ تحمل کنم... لطفا بیشتر توضیح بدید |
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
هرچی بگم حرفه آدم تا تو شرایطش نیفته نمیشه حرفی رو بزنه
شاید الان بگم آره ولی وقتی توش بیفتم بزنم زیرش |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام ببخشید که دیر جواب میدم سه بار سعی کردم نشد ![]() مگه نه اینکه ما الان تو جنگ نرمیم من هنوز جوابمو نگرفتم که باید تو این وضعیت هر کدوممون چه کار کنیم؟؟؟ نگید امثال این تاپیک زیاده قبول دارم ولی شما هم قبول کنید جوابم رو نگرفتم... بیاید با یه سوال شروع کنیم البته دوستانی که مثل من جوابشون رو نگرفتن به نظرتون مهم ترین کار تو ی دفاع در مقابل دشمن تو قلب یه جنگ چیه ؟؟؟ در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |