کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقدیم به بی حجاب!
۲۰:۵۱, ۱۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تقدیم به بی حجاب!
نویسنده وبلاگ حکمت ما نوشت:
این مقاله تقدیم می شود به بخشی از زنان جامعه خودمان، که بی حجاب هستند و آن را حقی برای خویش می دانند، و به آن اسم آزادی و حقوق شخصی می دهند؛ البته با احترام به کسانی که حجاب را بر خود وظیفه ای می دانند از طرف خداوند بزرگ و مهربان، و کسب اجازه از آنها که سلیقه شخصی شان، شده است خواست خدای مهربان...
با تیپ زنان بی حجاب که برخورد کرده باشید، و یا با آقایان محترمشان که قبلاً در مورد نوع اخلاقیاتشان در قبال ناموسشان مقاله ای نوشته بودم، خواهید فهمید که این نوع بنی بشر حرفش این است که : شما به سلیقه انسان ها چه کار دارید؟ آیا زن نمی تواند کوچکترین حقی داشته باشد در انتخاب نوع لباس و نوع آرایشش ؟ و البته هر کس با این نوع نظرات آنها مخالف باشد، و سعی در بیشتر پوشیدگی دختران و زنان جامعه کند، دیکتاتور، خشک مقدس، اُمُل و عقب افتاده لقب می گیرد !!!
اما سعی من در مقاله "تقدیم به بی حجاب" این است که، مسئله را از دیدی دیگر نگاه کنیم و مورد ارزیابی قرار دهیم:
در قران کریم آیه 36 سوره احزاب اینگونه آمده است که:
" وهیچ مرد و زن مومنی را نرسد، که چون خدا و رسولش به کاری فرمان دهند، برای آنها در کارشان اختیاری باشد، و هر کس خدا و رسولش را نافرمانی کند، دچار گمراهی آشکاری گردیده است."

می دانید یعنی چه ؟ یعنی اینکه وقتی در قران به عنوان مثال در آیه 59 سوره احزاب میفرماید :
" ای پیامبر به زنان و دخترانت و به زنان مومنان بگو پوشش های خود را بر خود بپیچند، این برای آنکه به عفیف بودن شناخته شوند، و مورد تعرض قرار نگیرند، بهتر است و خداوند آمرزنده مهربان است."
و یا در سوره نور آیه 31 می فرماید:
" به زنان مومن بگو .... ، دامان خویش را حفظ کنند و ...زینتهای خویش را آشکار نسازند، و باید روسری های خویش را بر سینه های خویش فرو بیندازند، و زینت و آرایش خویش را آشکار نسازند.... "

یعنی اینکه اینجا دیگر هر کاری دلت خواست نمی توانی انجام دهی و باید به خاطر واقعیت های نهفته و آشکار و منفعت هایی که این فرمان ها دارند به آنها عمل کنی...
بی حجاب، زنان، دختران، تقدیم به بی حجاب
تو با این پوشش بدن نما و آرایش جلف فقط حیوانیت و جنسیت خویش را به نمایش نمی گذاری، بلکه باعث به حیوانیت کشیدن اجتماعی که در آن زندگی می کنی هم، می شوی؛ نمی توانی بگویی سلیقه ام این است، اینجا بحث خود خواهی و دل بخواهی در میان نیست، در غرب هم سلیقه های انسانی به این نتیجه رسیده است که زنان لخت و عریان و با هر نوع پوششی که خواستند در جامعه حاضر شوند، و می بینید عاقبت این حیوانات انسان نما را، که آمار قتل و تجاوز و جنایتش با محوریت فساد زنان و دخترانش به هر چند ثانیه یکی رسیده است...!
یعنی سلیقه شما هر چه عوض می شود و هر چه از خدا جدا می شود، جامعه رنگش تغییر می کند، و به سوی سیاهی می رود...
این نوع بنی بشر معتقد است، خدا زیبایی داده است، یعنی باید از آن به نحو احسنت استفاده کرد و باید آن را به نمایش گذاشت، وگرنه چه دلیلی داشت که خدا زن را اینقدر جذاب و زیبا خلق کرده است ؟
و من نمی دانم کدام خدا و در کدام نوشته و کتاب به شما اجازه داده است اینگونه از زیبایی خود، برای به لجن کشیدن روحیه قوای محرکه اجتماع استفاده کنید ؟
لابد خدای شما (بلانسبت خدای لاشریک له ) نیز مانند شما کم شعور است که نمی داند استفاده ابزاری از زیبایی و نشان دادن آن هر طور که هر کس بخواهد، باعث چه نتایج تلخ و دنباله داری در جامعه می شود، و عجب خدای نوبر و جالبی باید باشد خدای شما...!
خدای ما در قرآنش فرموده است، که حجابتان را به خودتان نزدیکتر کنید، و خود را بهتر بپوشانید و باز گفته است که جلوی چه کسانی فقط حق آزادانه پوشیدن، آن هم تا حد خودش را دارید...
خدای ما همان طور که زیبایی را برای زنان خواسته است، با محدود کردن نوع نشان دادن آن زیبایی و جلوه گری نکردن آن برای جامعه؛ آزادگی و آزادی از هوای نفس و شیطان را برای مردان و جوانان جامعه نیز خواسته است.
حال به بهانه نشان دادن مثلاً زیبایی خدا دادیت، و به بهانه آزادی، لباسی که شیطان صفتان بی خدا برای تو دوخته اند را با افتخار به تن می کنی که همه بفهمند قیمت تو و همه وجودت فقط برای لحظه ای رفع شهوت است و لاغیر...
و تو همین هستی، یک موجودی که فقط برای موارد خاص مورد استفاده قرار می گیرد، و در هیچ کجا غیر از آنجا که به خاطر زیبائیت می شود تو را مورد بهره کشی قرار داد به درد نمی خوری، مگر نه اینکه اگر حجاب داشتی و خود را می پوشیدی سر کار راهت نمی دادند و تو را به عنوان منشی و فروشنده استخدام نمی کردند، می دانی چرا؟ چون مورد استفاده توی بی حجاب برای چیز دیگری است، نه برای ارزش انسانیتت...
شده ای دستگاه مولد پول برای صاحب کار بی غیرتت...
بهترین گزینه برای بازاریابی و جذب سرمایه و سرمایه دار...
شده ای بهترین گزینه برای فروش بیشتر یک فروشگاه لوکس !!! تا همه مشتریانی که به فروشگاه محل کارت سر می زنند، نه برای کیفیت جنسی که به آنها عرضه می کنید، بلکه برای لحظه ای دیدن تو و صحبت کردن و متلک انداختن به تو، کمی هم خرید کنند، و تو هم خوشحال باشی که در جامعه حضوری فعال داری...، واقعاً عجب فعالیت به درد بخوری!!!

و یا شده ای زنگ تفرح گروهی از جوانان بوالهوس، که برای تفریح و شاد شدن و شارژ شدن روحیه اشان !!! سری هم به کوچه و خیابان و مغازه ها می زنند تا تو و امثال تو بشوید خوراک چشمان گرد شده از تعجب، در دیدن جمال و زیباییت ...!
کمی تعقل در نوع رفتار و حجاب و پوشش و تیپتان، هیچ عوارضی ندارد؛ باور کنید، و از تیپ روشنفکری مزخرف غربی بیرون بیایید، تا بفهمید گاهی می شود اشتباهی به راهی نرفت که عاقبتش نابودی همه چیز است...
حرف آخرم این است:
نکند کاربری شما به خاطر هیبت و تیپتان با مترسک دم جالیز یکی باشد ؟
یکی فراری می دهد و یکی جذب می کند، و در هر دو به این واسطه، منافع گروهی تامین می شود...
صلوات
یا الله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، only_y2d ، بچه شیعه ، 135 ، farzad313 ، یاســین ، mhvvhm ، حقیر ، سرباز ولایت ، Agha sayyed ، meshkat ، zahra.shakiba ، Bahar ، aboutorab ، saeed111 ، سدرة المنتهی ، جویای حقیقت ، MANI110 ، عدالت ، دل خسته ، اولولالباب ، zaeim ، Patriot ، soshiant ، mahdy30na ، bahman6307 ، warior ، danialdd ، black ، دیدگاه نوین ، seiied ، لبخند خدا ، فیروزه ، السا ، hessam ، hesam110 ، mahramaneh ، بیداری12 ، مجنون الحسین ، MohammadSadra ، fatemeh zahra ، help me ، Banoo ، دغویه ، میلاد مسلمی ، ali0077 ، Jim.m ، احمد شاکر ، عبدالرحمن ، صهبا ، میرزا احمد ، شیدا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۴, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله

این مقاله یکم تنده
این مباخث بهتر هم میشد گفته شه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، M912
۲۲:۱۹, ۱۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط danialdd.)
شماره ارسال: #22

(۱۰/خرداد/۹۲ ۱۵:۳۴)یاوران مهدی نوشته است:  
امام علی علیه السّلام فرمودند:

در
آخــر الزمان و نزدیكی های قیامت
كه بدترین زمانها خواهد بود

زنـان حجابهای خود را برخواهند داشت

و بدنهایشان را به نامحرمان نشان خواهند داد
و سرهای خود را زیــنت نموده در معرض دید نامحرمان

قرار می دهند، اینها از دین خــارج شده

و در انواع فتنه ها داخل خواهند شد،

به شــهوات تمایل دارند و به سمت لذت های زود گذر

شتاب می كنند،
حرام های الهی را حـلال خواهند شمرد

و آنها جایگاه ابدیشان
جــــهنم است.
(من لا یحضره الفقیه،ج3،ص390)

[/b]
[تصویر: 1356370862264159_large.jpg]

بله تند هست ولی عین حقیقته
حقیقتم درحال حاضر تلخه
زنهای بی حجاب با این حرفا باحجاب نمیشن
اونا خودشون میدونن باعث فساد توی جامعه شدن و میشن ولی بازم براشون اهمیتی نداره که چه اتفاقاتی میفته با این بی حجابی و بدحجابیشون
حتی اگه بخوای بهشون تذکر هم بدی فایده نداره
با حرف من و شما درست نمیشه
ریشش عمیق تر ازین حرفاس
اعتقادیه!
اونا توی یه دنیای دیگن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، hessam
۱۴:۱۷, ۲۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۲ ۱۴:۳۷ توسط یاوران مهدی.)
شماره ارسال: #23
آواتار
از صبح كه بيــرون میرفت

تا شب هر چه داشت،مي فــروخت.

مشتريهايش هم همه راضــي بودند.

همه را حــراج مي كرد؛

ايمــان

عفــاف

حجــاب

متانــت

و نجابــت را.

همه و همه را........

[تصویر: %D8%A8%DB%8C_%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8%DB%8C_.jpg]

ایـن حـــجـاب برتــر نیسـت !!
.

دهن کجی به چادر است !!

[تصویر: %D8%A8%DB%8C_%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8%DB%8C7.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، لبخند خدا ، فیروزه ، hessam ، رهگذر. ، یاســین ، بیداری12
۱۵:۱۱, ۲۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۲ ۱۵:۱۷ توسط Arian md.)
شماره ارسال: #24

متاسفانه اعتقادی به این مطلب ندارم . باید قبول کنیم بی حجابی تاوانی برای زندگی مدرنیته است که الان همه ی جوانان عاشق زندگی مدرنیته هستند.بعدم هرکس را تو قبر خودش می خوابونن.سک بار یا حداکثر دو بار امر به معروف کافی است به نظر من دیگه بیشتر از اون باعث وضعیت فعلی یعنی دین زدگی می شود. ممنونConfusedHuh

یاوران مهدی عزیز:چادری بودن به کسی امتیاز خاصی نمیده.خیلی ها هستند که از بعضی چادری ه خیلی پاک تراندAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، لبخند خدا ، M912
۱۸:۴۴, ۱۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
[تصویر: 9_2.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، شیدا ، لبخند خدا ، hessam ، mahramaneh
۹:۰۹, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
نه تنها زنها بد حجاب شدن بلکه مردها هم لباسای تنگ و جذب می پوشن.......من خودم بیرون میرم اصلا نگاهشون نمی کنم.همش از مرجع تقلیدم می پرسم کدوم نگاه به مردها حرام نیست والا با این لباسایی که اینا می پوشن با لختی هیچ فرقی نداره و نباید نگاه کرد.
مردها نه تنها لباسای نا مناسب میپوشن به چادری ها هم اهمیت نمیدن...خیلی جاها حق منو خوردن و دلمو شکوندن انشالله یا خدا از رو زمین برشون داره یا آدمشون کنه...

همین بد حجابا چقدر تیکه می ندازن ولی بازم به بهشت برین می ازره دیگه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، hessam ، مهدی2012 ، عبدالرحمن ، M912 ، رهگذر. ، rastin ، یاســین ، بیداری12
۱۱:۰۴, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #27

سلام،
خب چندتا موضوع هست، یکی بحث آزادیه . . . تا به چی بگی آزادی. مثلا من دلم می خواد بگیرم یکی رو خفه کنم، خب میگم من آزادم و آزادی می خوام که یکی رو بکشم، اگه اینجوری باشه که دیگه هیچی، سنگ رو سنگ بند نمی شه.
دیگری بحث زیبایی، من نمیگم زیبایی بده ، خیلی هم خوبه ، ولی نباید به زیبای خودمون مغرور شیم وقتی با یه حادثه میشه چهره ای بسیار زیبا به چهره ای بسیار زشت تبدیل بشه.
دیگری بحث نگاه ابزاری به زنان، اگه خود زنها ودخترها برای خودشون احترام قائل بشن و شان و شخصیت خودشونو بشناسن ، و البته فهمشو داشته باشن، می دونن که این رفتارها و کارها چه نتایجی رو در بر داره.
در هر حال به نظر من در جامعه یه جور دین زدگی اتفاق افتاده و به نظر من این دین زدگی نتیجه ی تکرار کردن زیاد بعضی حرفها و تعصب بی جای برخی افراد، به خصوص خانواده هاست و البته دلایل دیگری مثل ورود ماهواره به زندگی مردم هم نقش داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، عبدالرحمن
۱۳:۲۳, ۱/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم :

در آخرالزمان زنانــی می آیند که
پوشیده انــد ولی در عین حال عریــان هستند (!)
دلها را فریــب میدهند و هوسبازاننــــد،
سر مانند کوهان شتر قرار می دهند و
اینان داخل بهشت نمی شونــد و بوی بهشت
را هم استشمام نمیکننــد !

لسان العرب ج11 ، ص637
تاج العروس من جواهر القاموس ج15 ، ص708

[تصویر: 75542867375868971988.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، لبخند خدا ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، mahramaneh
۳:۰۵, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار

[تصویر: 138019288529231.gif]حجاب ظاهری ، ریشه در عفاف درونی دارد .[تصویر: 138019288529231.gif]

[تصویر: 138053776640541.jpg]

[تصویر: 13801926595991.gif]کسی که بخواهد پاک باشد ، ظاهر و باطنش را باید یکی کند . [تصویر: 13801926595991.gif]

آنان که بی قید و لاابالی اند ، ولی می گویند :« دلت پاک باشد ! » نمی دانند که پاکی دل ، در پاکی رفتار و متانت و وقار ، نمایان می شود و از دل پاک ،
جز نگاه پاکبرنمی آید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، لبخند خدا ، رهگذر. ، mahramaneh
۲۳:۱۲, ۲۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۲۳:۲۱ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #30
آواتار
[تصویر: sieVwuU_535.jpg]

[تصویر: 1.jpg]

[تصویر: sigdpA6_500.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، mahramaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها: