|
دوبیتی و رباعی های مخصوص غدیر
|
|
۱۱:۲۳, ۱۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۱ ۱۲:۰۳ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
می دونم خیلی دیر به فکرم رسیده ، اما خوب ماهی رو هر وقت از آب بگیری می میره. بعد هم اسم کاربر فعال گذاشتند حداقل سالی یکی دو بار یک سر به بخش خودم بزنم ضرر نداره! الا ای حال موضوع از این قرار هست که دوستان مطمئنا یک سریشون برای شب و روز غدیر (و حتی شاید بعد از اون) رباعی و دوبیتی اس ام اس می کنند ، گفتم شاعران این تالار هم دست به کار بشند، شاید ما هم سهمی از این قافله داشتیم. پس لطفا رباعیات و دوبیتی های سروده خودتون رو با مضامین غدیر ، فضائل امیرالمومنین ، فراموش شدن غدیر و ... در این مبحث قرار بدید. |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ما غرق گناهیم و تو دریای کرم
ما را چه شود! اگر رسد زین همه کم مولا ز غدیر لا یزالت برسان بر تشنه لبِ تشنه لبان قدری نم |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
یا علی گو صد و ده مرتبه از عمق وجود / به قیامی و قعودی و اگر غرق سجود گشته ام در همه اعصار و سماوات و زمین / نامی از نام علی بهتر و پاکیزه نبود |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
گفتم كه علي، گفت بگو عين الله گفتم كه علي، گفت بگو سّر الله گفتم كه به وصفش چه بگويم گفتا لا حول ولا قوة الا بالله ============================ امشب همه عاشقان به عیش و طربند
در مدح علی به گفتگو با ادبند در گود غدیرخم به ذکر صلوات در عهد دگر به تکسوار عربند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |