|
مریم مقدس کجا و شبنم قلیخانی کجا؟!
|
|
۵:۴۵, ۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۱ ۹:۲۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کل مطلب از یه سایت تبلیغاتی بود که برام عجیب بود این مطلب رو از زبان یکی از مخاطباش رو سایت گذاشته بود ... ولی جالب بود ... فکر کنم باید بیشتر به این جور اتفاقات در حوضه سینما و رسانه و تلویزیون بپردازیم... من نمی دونم اگه تلویزیون رو یه نفر اداره می کنه که به تائید اولیه رهبر معظم انقلاب رسیدن از این جور دست اتفاقا و خلاصه وجود بازیگران گمراه شده و عدم وجود محیطی مناسب برای ورود افراد با ایمان به عنوان بازیگران مرد و زن .... نشان از یجور دست های پنهان رو داره که همون جور که ما می دونیم و آقای استاد رائفی پور هم اذعان داشتند که در صدا سیما هم رسوخ وابستگان به غرب و دنیای تاریکی و ظلمت فراماسیونری ها ... کاملا مشهوده..! ولی نباید بگذاریم بازیگران تصویر های مذهبی و پاک پس اکران و نمایش در صدا سیما افکار جامعه را به گمراهی و اشتباه بکشانند..! هدف از انتشار این مطلب دفاع و یا رد کردن یک جریان فکری و یا خانوم شبنم قلی خانی نیست . حتما دیدگاهتون رو در ادامه اعلام کنید . … ![]() …
وقتی به این فکر میکنم که باید ظاهر و باطن انسان ها یکی باشد، به این فکرم که در جهت مثبت و حق و حقیقت ، ظاهر و باطنم را به یکدیگر نزدیک کنم که دقیقا مثل هم باشن . به نظر من کسانی مثل بازیگران سینما که نقشی را در فیلمی قبول میکنند باید با آن شخصیت انس بگیرند؛ نه اینکه صرفا جهت ایفای بهتر و تأثیر گذار. هدف باید این باشد که با تأثیر گذاری تمام بتوانیم شخصیتی مثل مریم مقدس را به مردم بفهمانیم و طوری نقش بازی کنیم که درحد شخصیت مقدسی مثل مریم باشد . ولی به نظر من اثر گذاری وقتی به حد نهایت خودش میرسد که من مخاطب ، در شخصیت شبنم قلی خانی ذره ای از شخصیت مریم مقدس جلوه پیدا کند.
یه مثال بزنم ….. مثلا شما نقش کسی مثل مریم مقدس را بازی میکنید که در زمان خودش جز بهترین و عفیف ترین زنان زمان خودش بوده است . شما در این فیلم بسیار خوب و عالی شخصیت مریم مقدس را برای من که در سن ۱۱ سالگی از تماشاکنندگان این فیلم بودم بسیارعالی بود و شخصیت مرا واقعا ساخت و در حجاب و عفاف و رفتارم و در راز و نیازم با خدا واقعا اثر کرد. ولی بعد از چند سال که من شیفته ی این شخصیت بودم اتفاقی بسیار ناگوار برایم افتاد که تمام بنیادهای اخلاقی و رفتاری من را عوض کرد. و آن زمان ، زمانی بود که من در سایت Google اسم شبنم قلی خانی را جستجو کردم ؛ دیدم آن چیزی را که نباید می دیدم ؛ پیش خودم گفتم چرا اینقدر مریم مقدس به لبهایش ماتیک مالیده !!! چرا گردن وسینه اش پیداست !!! چرا اینقدر ظاهر زیبا و معصومش اینقدر از معصومیت در آمده است !!! تمام ذهنیت من راجع به آن مریم مقدس به هم ریخت ؛ الان دچار یه سرگردانی و بی الگویی شدم ؛ الان در این دوران حساس زندگی با این همه انسانهای آلوده و مردان هرزه به این امید خودم را از فساد و فحشا نگه می داشتم که مریم مقدس من نیز خود را از گناه حفظ کرده است ؛ ولی الان به این نتیجه رسیدم که همه ی این حرف ها پوچ است ؛ عفاف زن هیچ است ؛ الان پیشنهادهای در مورد رابطه جنسی به من داده شده و من قصد دارم از این کار استفاده کنم چون تمام باور های به توسط تو به مسخره گرفته شده است. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۳, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
محمد جان . . .
![]() اول این که شما چقدر از متد اکتینگ خبر دارید؟؟؟ که فلسفه ی بازیگری برای دیگران درس می دهید!! دوم این که بحث بر سر سرک کشیدن در زندگی خصوصی دیگران نیست!!! یک بازیگر، یک بازیکن، یک هنرمند، یک رجل سیاسی رفتارش زیر ذره بین است و باید نقد شود!! در زندگی خصوصی ایشان هم کسی سرک نکشیده که در هر جایی نکوهیده است!! اما وقتی همین آقا/خانم بازیگر با همین وضع در جشنواره ی بین المللی ظاهر می شود و با همین وشعیت عکس می گیرد و جلوی دوربین خبرنگاران می ایستد و مصاحبه می کند باید رفتارش نقد شود و این ربطی به زندگی خصوصی آن شخص ندارد. متوجه هستید؟ باید بابت این رفتارها جواب بدهد به مردم. ( حالا به خدا که پیش کشش باشد تا آن دنیا! ) یک بازیگر که به عنوان الگوی عده ای مطرح است باید خیلی مراقب رفتار و حرکات خویش در انظار عمومی باشد و وظیفه اش فوق العاده سنگین است . . . یا علی |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۲۳:۱۴ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوست عزیزی که این تاپیک رو زدی، شما به جای اینکه یک ((بازیگر) رو نماد یک ((شخصیت)) به این بزرگی قرار بدی که پس فردا که دیدی این رفتار با اون نقش تو فیلم جور در نمیاد ، باید بری خود اون شخسیت رو به عنوان الگو قرار بدی که خدای نکرده دچار بحران و تزلزل روحی نشی
یا دوست که هرچه دارم از اوست |
|||
|
|
۱:۳۶, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بازیگری مِتُد (به انگلیسی: Method acting) نوعی سبک بازیگری است که در آن هنرمند خود را به جای کاراکتر داستان قرار میدهد و مدتی با آن زندگی میکند.
و بعد از پایان فیلمبرداری ، دیگر این روش زندگی را کنار میگذارد و به نقشهای بعدی خود فکر میکند یعنی دقیقا حرفای من ![]() یا حق |
|||
|
۱:۴۹, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
نخیر عزیز دل!!
مد اکتینگ یعنی کلیه ی تکنیک ها و روش هایی که بازیگر برای باورپذیرتر شدن نقش به کار می گیرد! اصلا سبک نیست عزیز دل! ![]() و ماجرا به این سادگی هم نیست که فکر می کنی. اگر توضیحی که راجع به دنیرو و آلپاچینو و سایرین داده بودم رو خونده بودی کمی تا قسمتی متوجه می شدی! البته اینجا نمیشه بیشتر از این صحبت کرد اما فقط این رو بدون که برای باورپذیر شدن یک نقش خیلی خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر می کنی باید زحمت کشید و حتی باید تاوان زندگی پرداخت! یا حق |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خیلی جالبه!به زندگی شخصی دیگران هم کار دارید!
|
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
کی بود می گفت اگه تمام ارتش های جهان یک طرف و سینما در دست من باشد پیروز میدان من خواهم بود.
واقعا سینما قدرت منده و اصلا آمریکا داره دنیا رو با رسانه کنترل می کنه . متاسفانه خیلی ها تحت تاثیر فیلم ها قرار می گیرند. خیلی ها مثلا نمی تونن باور کنند که شخصیت بازیگر چیزی جدای از شخصیت رولی هست که داره بازی می کنه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: shabnam%20gholikhani%20_%20maryam%20moghadas.jpg]](http://baran20.com/Images/Actors/shabnam%20gholikhani%20_%20maryam%20moghadas.jpg)