کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دو موضوع که قابل پیگیریست!
۱۳:۳۷, ۱۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۱ ۱۴:۱۱ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
جندی پیش بنده دو مطلب رو گذاشتم با عنواین:

مستند راز موسی

با محتوای:
نقل قول:با سلام
چندیست که در اینترنت به فروش سی دی با عنوان" راز موسی " بر میخورم که نمیدانم چیست و هدف آن نیز چیست؟
متون تبلیغی آن چنین است:
چطور دانشمندان راز موسی را کشف کردند؟
چطور علامت رازی که میتواند دنیا را جابجا کند در یاهارا بشکافتند تنها یک ویرگول است؟
بله ویرگول ( ، )
خداوند به موسی گفت من همانم که هستم
در واقع این است راز من همانم ، هستم
این رمز و راز کارهایی در زندگی انسان پدید میاورد . مثل دادن و بخشیدن همان گرفتن است.
شما وقتی به کسی خدمت میکنی در واقع خدمت نمیکنی بلکه به خودت کمک کرده ای
در این مستند میبینید که ثروتمندان حاکمان زمان کسانی بودند که بخشیده اند. چطور ازخدا میآموزیم که بخشنده است و چون بخشنده است بزرگترین قدرت مطلق است. پسرابطه ای وجود دارد در این راز ها در بخشیدن ها در کمک کردن ها- در این مستند میبینیدکه فردی مالش را میبخشد . همین بخشیدن مال در واقع کمک به خودت است، الان کهدارم این مستند را براتون نقد میکنم میبینم همین صدقه دادن چقدر تاثیر گذار است!
به مثال من توجه کنید - شما به جایی میروید که دو حالت را فرض میگیریم:
1- میخواهید به مسافرت بروید و صدقه می اندازید:
در این حالت یک نیروهایی نا شناخته باعث میشود به شما کمک کند که مثلا در جاده فلان یک فردی با ماشین که ترمز در جاده بریده میشود میخواهد سوار شود اما یک دفعه تلفنی زنگ میزند و آن لحظه سوار ماشین نمیشود و شما پس از ساعتی از آن جا رد میشوید بدون آنکه صدمه ای دیده باشید)
2-میخواهید به مسافرت بروید و صدقه نمی اندازید:
در این حالت ان نیرویی که باید به شما کمک میکرد شاید نباشد و در آن جاده فردی که با ماشین خراب که خودش اطلاعی ندارد سوار ماشین میشود و ترمزش میبرد و با شما برخورد میکند و بقیه ماجرا....
-------------
دوستان عزیز در صورت اطلاع از این مستند موضوع رو مورد بحث قرار بدهید.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

و دیگر اینکه:
مراسم Skape goat چیست؟
با محتوای :
نقل قول:بنده مطلب زیادی در رابطه با skape goat پیدا نکردم و تنها میدانم که مراسمیست که انتقال گناهان سالانه یهودیان به "بز" و رها کردنش در بیایان را شامل میشود.

دوستان در صورت اطلاع داشتن از این موضوع بفرمایید تا سایرین و بنده هم استفاده کنیم.

و از نوع نوشته و تبلیغاتی که در رابطه با مستند ارائه شده و رابطه یهودیان در موضوع دوم اینگونه بنظر می آید که هر دو موضوع مهم و قابل بررسی و تحقیق است.

حال از تمامی دوستان و عزیزانی که تمایل به همکاری و کمک به اینجانب دارند خواهشمند است هرگونه مطلبی در رابطه با این دو موضوع دارند اعلام فرمایند یا اظهار نظر کنند.

نکته مهم اینست که امسال میبایست هسته پژوهشی فروم فعالتر از سالهای دیگر شود و تحقیق و پژوهش با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند.
ان شاءالله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مفقود الاثر ، mhvvhm ، Dragonborn
۱۵:۴۰, ۱۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
ببخشید من اون لینک راز موسی رو باز کردم خطا داد و البته http رو هم از آدرس پاک کردم نشد که باز دانلود کنم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا