کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند سوال درمورد فراماسونري
۱۸:۱۴, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
سلام
دوستان عزيز
من براي موضوع تحقيق درس تاريخ "تاريخ فراماسونري" رو انتخاب كردم و حدود يك ماه ديگه بايد دراين باره توي كلاس كنفرانس بدم.
اطلاعات نصفه و نيمه اي هم در اين زمينه دارم ولي درحدي نيست كه بتونم به تمام سوالاتي كه در اين زمينه پرسيده ميشه پاسخ بدم براي همين بهتر دونستم يكسري از اين سوالات كه براي خودم ناشناخته مونده رو اينجا مطرح كنم تا از اطلاعات شما عزيزان هم استفاده ببرم.

1-زمان شروع جريان حدودا از چه زماني بوده.
2-رابطه دقيق فراماسونري و شيطان پرستي(+تفاوت ها و تشابهات و مقايسه از نظر تاريخي)
3-اطلاعات تكميلي از ديد خودتون كه فكر ميكنيد به دردم بخوره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan
۱۸:۳۷, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
به نام خدا
تمام سوالات شما در تاپیکه مربوطه به طور کامل پاسخ داده شده جستجو کنید و بیابید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy ، ANTI satan
۱۸:۴۵, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3

سلام علیکم

خیلی بخوام ریشه ای بگم باید به علت شهادت هابیل اشاره کنم:
سلیمان بن خالد می گوید : به امام صادق گفتم : فدایت شوم مردم گمان می کنند حضرت آدم دختر خود را برای پسرش تزویج می نمود آیا صحیح است ؟ حضرت فرمودند : مردم این طور می گویند ولی آیا تو نمی دانی که پیامبر اعظم اسلام می فرمودند : اگر من می دانستم که حضرت آدم دختر خود را برای پسرش خویشتن تزویج می کرد من هم زینب را برای قاسم تزویج می نمودم . زیرا من از دین حضرت آدم بیزار نیستم راوی می گوید : گفتم فدایت شوم این مردم (یعنی اهل تسنن)گمان می کنند قابیل به این علت هابیل را کشت که بر سر خواهر خود نزاع و اختلاف داشتند . حضرت فرمودند : آیا نیز تو این سخن را می گوئی ؟! آیا حیا نمی کنی که که یک چنین مطلبی را علیه حضرت آدم که پیامبر خداست روایت می کنی ؟!؟ . گفتم : فدایت شوم پس برای چه بود که قابیل هابیل را کشت ؟ حضرت فرمودند : به علت مقام وصایت بود زیرا خدای علیم به حضرت آدم وحی نمود : مقام وصایت و جانشین و اسم اعظم خدا را به هابیل واگذار نماید هنگامی که این موضوع به گوش قابیل که از هابیل بزرگتر بود رسید خشمگین شد و گفت : من برای مقام وصایت و کرامت سزاوارترم لذا حضرت آدم آنان را مأمور کرد قربانی کنند تا خدا در این باره دستوری بدهد . و هنگامی که قربانی نمودند خداوند فقط قربانی هابیل را قبول نمود قابیل به علت حسادت هابیل را شهید نمود .
« فَتُقُبِّلَ مِنْ أَحَدِهِما وَ لَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الْآخَرِ»
قربانی یکی از انان قبول و از دیگری نا مقبول شد .

بعد از آن فرزندان قابیل به ارتباط با شیاطین و جنیان ادامه دادند که سبک و روش آنها به کابالا معروف شد(کابالا=قبالا=قابیل)
احتمالا نسل فراعنه و قارون ها و ... هم از همانها هستند. و البته قسمتی از قوم یهود هم آنها را فرا گرفت

در زمان جنگهای صلیبی، آموزه های کابالا توسط شوالیه های ارتش روم مقدس، در بیت المقدس کشف شد که آنها را از مسیحیت دور کرد و آنها به خاطر اینکه آنها را در معبدی موسوم به معبد سلیمان پیدا کرده بودند، خود را شوالیه های معبد سلیمان یا کوتاهتر، شوالیه های معبد نامیدند knight templer

بعد از بازگشت آنها به اروپا، تا سالهای این آموزه های سری منتقل میشد تا در حدود 300 سال پیش یک تشکیلات منسجمی به نام معماران آزاد تشکیل شد که پایه گذار نظم نوین جهانی بودند

در کل شیطان پرستان واقعی، از طریق کابالا یا شبیه آن از شیاطین کمک می گیرند و یا آنها را پرستش می کنند و هدف نهایی آنها، حکومت بلامنازع بر روی زمین است و ابلیس هم به خواسته خود که همانا گمراهی انسانهاست، خواهد رسید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy ، جویای حقیقت ، دل خسته ، black ، ANTI satan ، السا ، ELENOR
۲۱:۳۵, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
با تشكر از دوستاني كه پاسخ دادن
من قبلا شنيده بودم كه تمامي رئساي جمهور امريكا از نسل فرعون هستند
اين درسته يا غلط
و اينكه اگه درسته چه مستنداتي در اين باره وجود داره
۲۲:۲۷, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
با سلامSmile

نقل قول:با تشكر از دوستاني كه پاسخ دادن
من قبلا شنيده بودم كه تمامي رئساي جمهور امريكا از نسل فرعون هستند
اين درسته يا غلط
و اينكه اگه درسته چه مستنداتي در اين باره وجود داره

این نظریه عبدالله هاشم و اگر اشتباه نکنم نظر دیوید آیک باشه و برای این حرفشون هم سند مستدلی ارایه نکردند

این مطلب رو فراموش نکنید که فراماسونری یعنی اتاق های فکر صهیونیست ها
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، GreeN.boy ، ELENOR
۱۶:۱۰, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:و اينكه اگه درسته چه مستنداتي در اين باره وجود داره
بیشتر یک خبر بود که خود خبرگذاری های آمریکایی بر ملا کردند که بیشتر رئیس جمهور های آمریکا با هم فامیل هستند هر چند دور ....
ولی اینکه از نسل فرعون باشند من سند معتبری و یا استدلال محکمی ندیدم .... بیشتر حدس و گمان است که برخی گفته اند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]