کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هراس‌اسرائیل از موشک ایرانی فجر
۲۰:۱۵, ۲۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۱ ۱۵:۰۸ توسط parisan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
تصاویر/هراس‌اسرائیل از موشک ایرانی فجر

در پی پاسخ مقاومت به تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به نوار غزه، فضای زندگی برای این کافران حربی بواسطه اصابت چندین موشک ایرانی فجر، دگرگون گشته و ترس عمومی فضای اجتماعی را در برگرفته است.
[تصویر: 238330_909.jpg]

[تصویر: 238331_946.jpg]

[تصویر: 238332_336.jpg]

[تصویر: 238333_836.jpg]

[تصویر: 238334_646.jpg]

[تصویر: 238335_924.jpg]

[تصویر: 238336_866.jpg]

[تصویر: 238337_876.jpeg]

[تصویر: 238338_900.jpg]

[تصویر: 238339_903.jpg]

[تصویر: 238340_524.jpg]

[تصویر: 238342_771.jpeg]

[تصویر: 238343_919.jpg]صلوات
یا الله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Mohammad Trust ، Patriot ، vahrakan ، yektasepas ، مفقود الاثر ، درست پسند ، SAViOR ، عباس محمدی ، جویای حقیقت ، Anti-satanism ، mhvvhm ، شهیدطیبه واعظی ، MohammadMeraj ، rahgozar.f ، بچه شیعه ، Imam12 ، آوای انتظار ، blue.blood ، ANTI satan ، ztb ، heaven ، سرباز ولایت ، اعلم ، hesam110 ، دل خسته ، فانوس *7* ، mahdyshr ، aboutorab ، minoo ، أین المنتظر ، farzad313 ، شیدا ، طالب نور ، Amirsaeed ، mahmood.torabi ، دیدگاه نوین ، كارمند پيمانی

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۳, ۱/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۱ ۱۸:۵۶ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #51
آواتار
8 سال جنگمون رو هیچی نداشتیم نتونستن کاری کنن(در قبال تجهیزات عراق ما عملا دست خالی میجنگیدیم فقط کلاش و ار پی جی)
حالا که دم نیروهای نظامیمون گرم هر چند دفعه یه چیز مشتی میسازن......

(۱/آذر/۹۱ ۱۸:۵۳)UNNAMED نوشته است:  باید قدرت این سلاح ها رو در یک جنگ تمام عیار سنجید! این برنامه ها بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد هم ترساندن کشورها از قدرت نظامی آمریکا و هم تسخیر بازار تسلیحاتی منطقه و جهان.

اینا اگه مرد جنگیدن بودن که سلاح نمیساختن که با مانیتور کار کنه.....

اسلحه مانیتور داره که مبادا تفنگ دار نفله شه....
تازه سر اسلحه خم هم میشه برا شلیک به پشت دیوار که کسی غافلگیرشون نکنه...(این اسلحه دست اسرائیل هم هست)
باز با این همه نمیتونن بدون ترس بجنگن
بتونم یه عکس ازش میذارم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، دل خسته
۱۹:۰۱, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
سلام
آمریکایی ها خالی هم زیاد می بندند
ترفندشون هست، برای کنترل ذهن
خیلی از این سلاح ها رو ممکنه نداشته باشند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: UNNAMED ، aleerz ، درست پسند ، Reza71
۱۹:۱۹, ۱/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۱ ۱۹:۲۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #53

(۱/آذر/۹۱ ۱۸:۳۶)Castiel نوشته است:  یه برنامه هست به اسم Ultimat Wapon که سلاحهای امریکا رو نشون میده...
نامردا چه اسلحه هایی ساختن.....
ادم خوف میگیره نگاشون میکنه...
ولی تو قسمت سلاحهای روباتیک سلاح شماره ی 1 شون rq170بود که ایران گرفتش....
اینقدر هم با افتخار نشونش میداد تو این برنامه...

میگفت:با قدرت با اسمانها بر خواهد گشت و تحت سلطه ی اونه همه چیز....
و تنها هم خودشون دارن....(داشتن الان مام داریم)

ولی اگه این همه سلاحاشونو ببینی میگی امریکا 2 دقیقه ای تهرانو گرفته و ...
ولی حتما اونها از قدرت نظامی مام باخبرن که با وجود اون همه سلاح پیشرفته حمله نمیکنن....
اون برنامه رو حتما ببین بعد بگو چرا حمله نمیکنه به ما با وجود اسنایپهایی که از پشت بلوک سیمانی هدفو میزنه یا تانکیهایی که از پشت تپه هدفشو دقیق میزنه یا ناوشکنی که همزمان 4 تا موشک به اهداف مختلف شلیک میکنه....
جوری حرف میزنی انگار مام بی دست و پا افتادیم هر ننه قمری بیاد واسه ما شاخ شه....
همونطور که میدونید این برنامه هم مثل خیلی به اصطلاح مستندها، برای بزرگنمایی توان خودشون هست، تا در دل طرف مقابل ترس بندازن. یعنی در اصل جنگ روانیه. اون شبکه‌هایی هم که پخش بکنن مسلماً خائنن.

زمانی که انگلیس جریان تبلیغاتی راه انداخته بود که یه ناو فلان می‌فرسته خلیج فارس، توی نظرات سایت یکی از خبرگزاریهای انگلیسی خوندم که این ناو میتونه تو هر ثانیه 50 تا موشک ضد موشک شلیک کنه. ولی آخرش نتیجه‌گیری این بود که ایران میتونه بزندش. فکر می‌کردن اگر بیاد ایران میزندش!
Big Grin نمیدونستن ما چقدر عاقلیم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، دل خسته ، UNNAMED
۱۹:۱۹, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
اسلحه ی کرنر شات که بالا گفتم....
http://vena.128pro.net/img/f1f1d20ee867.jpg

http://vena.128pro.net/img/e9fb672ee46b.jpg

http://vena.128pro.net/img/25b93c9b5070.jpg

http://vena.128pro.net/img/117dca133c64.jpg

از صحنه ی فیلم دراوردم.... شرمنده زیاد واضح نیست
۱۹:۲۱, ۱/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۱ ۱۹:۲۱ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #55

سایتی که عکسو توش آپلود کردید الوده به تروجان است!!!
۱۹:۲۳, ۱/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۳:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #56

(۱/آذر/۹۱ ۱۴:۵۰)A L I نوشته است:  مگر همین مسلمانهای عراقی همین کارهای رو با ما نکردن؟!
هر کسی که رفتارش مطابق اسلام بود میشه مسلمان، نه هرکسی که اسم خودش رو گذاشت مسلمان.

(۱/آذر/۹۱ ۱۴:۵۰)A L I نوشته است:  الان که میبینید ساکت نشستن زیاد خوش بین نباشید،الان دیگه قدرتی ندارند وگرنه دوباره کارهاشون رو تکرار میکنن...
فقط خدا میدونه

(۱/آذر/۹۱ ۱۴:۵۰)A L I نوشته است:  مسلمانها هم وقتی قدرت داشتن در گذشته به یهودیها حمله کردن!!
دوباره عرض کنم، هر کسی که رفتارش مطابق اسلام بود میشه مسلمان، نه هرکسی که اسم خودش رو گذاشت مسلمان.

اگر کسی به ناحق به کسی حمله کنه، واقعاً اگر بگیم خاک بر سرش کمه، چون اون دنیا آتش میریزن روسرش. اسم این رو میشه گذاشت مسلمون؟

(۱/آذر/۹۱ ۱۴:۵۰)A L I نوشته است:  وقتی با یکی اختلاف عقیده و اگر اون عقیده رو عقیده و تفکری مقدس و خدایی بدونی هر کاری انجام میدی...و وقتی به قدرت رسیدی دست به همه جنایتی میزنی!!
ما رو جنایتکار کردید رفت. ما اهل حقیم، و جنایت از اهل باطل برمیاد.

(۱/آذر/۹۱ ۱۴:۵۰)A L I نوشته است:  ببین دوست من شما از دید مسلمانی به این جنگ نگاه میکنی و طبیعتن باید طرفدار مردم مسلمان باشی...اما من از دید انسانی نگاه میکنم!!
جان؟
یعنی مسلمانی انسانی نیست؟
اطلاعاتتون از اسلام صحت نداره. ما حتی از رژیم خودشون هم براشون دلسوز تریم! اونها می‌خوان برای منافع خودشون تلفشون کنن، ولی ما می‌خوایم در صورت توان هدایتشون کنیم. البته وسط جنگ جای این کارها نیست. خدا برای همه مهربانترین است، و دستور داده با کسانی که شما را میکشند قتال کنید.

(۱/آذر/۹۱ ۱۴:۵۰)A L I نوشته است:  شما هم بهتر انقدر تحت تاثیر تبلیغات نباشی!!
من چی گفتم؟
اینکه اسرائیل اول شروع کرده غلطه؟
اگر فکر می‌کنید غلطه، پس اون موقعی که مقاومت توان مقابله نداشت برای چی از این کارها می‌کرد؟
فقط جریان اینه که باید تحت فشار قرار بگیرن تا از بمباران مناطق مسکونی فلسطین دست بردارن.

(۱/آذر/۹۱ ۱۵:۲۴)A L I نوشته است:  در هر صورت مردم عراق میتونستن علیه ایرانیها وارد جنگ نشن!!

صد در صد قبول دارم.

(۱/آذر/۹۱ ۱۵:۲۴)A L I نوشته است:  شبه‌نظامیان مسلح حماس با مینی‌بوسی در خیابان توقف کردند، شش نفر را از مینی‌بوس پیاده کرده و از درون این مینی‌بوس به سوی آنها آتش گشودند.

یک گزارشگر خبرگزاری فرانسه شاهد بوده است که در شمال شهر غزه جسد مردی را که زیرپوش بر تن داشته به سپر عقب خودرویی بسته بودند و در خیابان بر زمین می‌کشیدند.

اولاً که نمیشه به منبع آلمانی این خبر و گزارشگر فرانسویش اعتماد کرد. اسم فیلم پرسپولیس به گوشتون خورده؟

این فیلم میگه نظام زمان جنگ به رزمنده‌ها گفته‌بوده که تعدادی کلید بهشت به جبهه ارسال شده، برن بجنگن تا بهشون داده بشه. یعنی هم نظام رو کلاش کرده، هم رزمنده‌ها رو از شعور به دور دونسته. همچنین کلی دروغ بی‌شرمانه دیگر.

چند سال پیش تو کن فرانسه بهش جایزه دادن.

از این دست اخبار با چشم خودم از سایتهای خبرگزاریهای خارجی معارض خوندم. که مثلاً ایرانی‌ها فلان کار رو کردن.

من بعید میدونم حماس چنین کاری بکنه، ولی فقط میتونم بگم بنده از صحت و سقم این خبر اطلاع ندارم.

در ثانی، اگر به ناحق کشتن، میرن جهنم. دیگه باعث نمیشن کل مسلمانی به لجن کشیده بشه.
۱۹:۲۵, ۱/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۱ ۱۹:۳۲ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #57
آواتار
عجب!!!! هرچند برنامه امنیتی من اجازه ورود این مزاحم هارو نمیده...
هرچند برنامه های امنیتی من چیزی نشون نمیدن....

سایت دیگه هست که اپلود داشته باشه؟؟

این سایت اپلود ایرانیه
http://uplod.ir/3mlpf5r0c9r2/Untitled123.jpg.htm

http://uplod.ir/brniocjqn0qx/Untitled111.jpg.htm

http://uplod.ir/m3d6ztfs352s/Untitled.jpg.htm
۱۹:۴۰, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
(۱/آذر/۹۱ ۱۹:۱۹)Castiel نوشته است:  اسلحه ی کرنر شات که بالا گفتم....
http://vena.128pro.net/img/f1f1d20ee867.jpg

http://vena.128pro.net/img/e9fb672ee46b.jpg

http://vena.128pro.net/img/25b93c9b5070.jpg

http://vena.128pro.net/img/117dca133c64.jpg

از صحنه ی فیلم دراوردم.... شرمنده زیاد واضح نیست
سلام
بابا این که چیزی نیست!
من هم بلدم درست کنم!
این ها که بچه بازیه
یک دونه بازوی مکانیکیه ، سرش یک دونه کلت کمری نصب میشه ، می چیرخه ، کنار کلت هم یک دونه دوربین داره ، یک دونه مانیتور هم داره که هر چی تو دوربینه نشون می ده.
هر کی خواست بگه من براش درست کنم.Big Grin
کلت کمریه رو دیده بودید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71
۱۹:۵۲, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #59

(۱/آذر/۹۱ ۱۵:۳۵)دل خسته نوشته است:  در این که مردم غزه اهل تسنن هستند و نسبت به ما دشمنی دارند شکی نیست!
به عنوان مسلمان باید در اینکه دشمنی ندارن شک نداشته باشیم، و گرنه همون تفرقه‌ای میشه که اسلام‌ستیزها میخوان. واقعاً هم دشمنی ندارن. دل‌خسته‌جان از شما بعیده این حرفا!

(۱/آذر/۹۱ ۱۵:۳۵)دل خسته نوشته است:  اگر هم ایران کمکشون می کنه تنها با هدف بازپس گیری سرزمین های اشغالی هست ، و الا عاشق چشم و ابروشون که نیستیم!
برای چی
اوایل دهه 70 به سودان کمک کردیم تا آرامش در کشورشون برقرار بشه. به بوسنی برای چی کمک کردیم که قتل‌عام نشن. به سومالی برای چه کمک کردیم که از گرسنگی نمیرن.

شما بگو اهمیت سرزمینهای اشغالی چیه؟ بخاطر بیت‌المقدس؟ یعنی دلیل مذهبی داره کمک نظام؟ پس برای نظامی که اینقدر سعی میکنه به مذهب عمل کنه، کمک به مردمی که مورد ظلم قرار می‌گیرن مهم نیست؟ از نظر مذهب، دفاع از مظلوم حتی مهمتر و واجبتر از بازپس گیری اونجاست.

(۱/آذر/۹۱ ۱۵:۳۵)دل خسته نوشته است:  خیلی از عراقیها نمی خواستند وارد جنگ بشند ، اما همه عراقیها از یک دسته نیستند ، توشون انواع ادیان هست.بالاخره سرباز پیدا می کرد از بین مخالفان بعثی بر علیه ما
کار عراقیهایی که با ما جنگیدن رو نمیشه توجیه کرد. خیلی‌هاشون بخاطر همکاری نکردن در جنگ گوششون بریده شده. اگر بقیه هم اطاعت نمی‌کردن جنگ ایران عراق نداشتیم. البته احتمالاً آمریکا می‌رفت یه کشور دیگه رو به جون ما مینداخت.

(۱/آذر/۹۱ ۱۵:۳۵)دل خسته نوشته است:  اگر ایران به کشورهایی کمک می کنه ، نه به خاطر که عاشق چیم و ابروی مردمان اون کشورهاست ، نه به خاطر این که اون ها دینی بر گردن ما دارند ،
نه، بخاطر اینها نیست.

(۱/آذر/۹۱ ۱۵:۳۵)دل خسته نوشته است:  تنها به این دلیل که ما پیرو امیرالمومنین هستیم، و ایشان حامی مستضعفین بودند
تنها به این دلیل هست، ولی قدم گذاشتن در راه حق باعث میشه در دنیای خودمون هم هرچه بیشتر به سربلندی نزدیک بشیم.

(۱/آذر/۹۱ ۱۵:۳۵)دل خسته نوشته است:  همه این ها بر می گرده به اعتقادات شیعه.
سنّی ها هم تو سالهای اخیر حرکات خوبی کرده اند. در زمان دفاع مقدس هم خیلی‌هاشون میرفتن جبهه و کمک می‌کردن.

(۱/آذر/۹۱ ۱۶:۰۴)A L I نوشته است:  اصلن بحث من چیز دیگه ی هست...من کلن مخالف جنگ هستم حالا به هر هدف و عقیده ی باشه!!
آقا بیا و راه حل بده. بعد می‌بینی که در مقابل کسی که صلح دوست نداره، راهی بجز جنگیدن باقی نمیمونه.

اینکه بگی من مخالف جنگم فقط ژسته! مگه ما موافقیم؟ مگه ما شروع کردیم؟

توی اسلام و قرآن و براساس قوانین همه‌جای دنیا، شروع کننده گناهکار است، طرف مقابل اسمش میشه مدافع.

(۱/آذر/۹۱ ۱۶:۰۴)A L I نوشته است:  میدونم هم که الان جمهوری اسلامی برای منافع خودش داره به اونها کمک میکنه!
ما در راه حق قدم برمی‌داریم و منافعمون هم تأمین میشه. چطور نیت میخوانید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: UNNAMED
۱۹:۵۸, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
سلام
منظور بنده رو اشتباهی متوجه شدید ، هدف ما باز پس گیری سرزمین های اشغالی هست ، چون اشغل شدند و باید به صاحبانشون برگردند.
ببخشید زیاد وقت ندارم توضیح کامل بدم
اما خوب در بین فلسطینی ها ناصبی داریم ، و کسانی هم دارم که به ما ایرانی ها به دید بهشت متحرک نگاه می کنندBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا