کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 1.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فتنه ی امروز!
۲۲:۲۸, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
فلانی هم ماسونه؟
این نماد هم ماسونیه؟
و...
اصلا هدف دشمن از اول همین بود!
که این سوال ها برای ما پیش بیاد!
راستش چند تا از این سوالا برای منم پیش اومد چند وقت پیش!Blush
(حتما واسه خیلی از شمام پیش اومده!)
اما قبل از این که مطرحش کنم کمی صبر کردم و به نتایج جالبی رسیدم:

نکته اول: هرچی بیشتر در مورد دشمن تحقیق کنید بیشتر به دوست شک میکنید! مگر اینکه به همان اندازه یا اصلا بیشتر در مورد دوست تحقیق کنید! به قول قدیمیا "دوست و دشمنو باید با هم شناخت"، در غیر این صورت ممکن دوست و دشمن رو برعکس تشخیص بدیم! و دقیقا دشمن همین رو می خواد!

نکته دوم: اگه دقت کنید متوجه میشید تو این چند سال اخیر بحث دشمن شناسی مخصوصا در مورد فراماسونری و نمادهاش رواج پیدا کرده که خیلی هم توجه جوونا رو به خودش جلب کرده؛ و رشد زیادی هم داره! اما نکته اینجاست که هرچی بیشتر این نماد ها شناخته میشه با همون سرعت کاربردشون تو جامعه بیشتر رواج پیدا میکنه! کاملا مشخصه که یه عده که تو خیلی جاهام نفوذی دارن میخان توجه ها رو به خودشون جلب کننExclamation

اونوقت نتیجه چی میشه؟!
این که سرمون گرم بازی میشه! آقا اصلا میخوان حواس ما رو پرت که هیچی پرتاب کنن! که بجای اینکه شناختمون از امام زمان رو افزایش بدیم، بجای اینکه بریم ببینیم وظیفمون در عصر غیبت چیه، بریم سراغ نمادبازی و بازی اینکه کی ماسون بوده یا هست!

بنابراین من پیشنهاد میکنم که همه مون اول بریم حق و میزان رو بدست بیاریم! شما وقتی ترازو داشته باشی دیگه لازم نیست سر وزن کردن هر چیز بری مغازه سر کوچه!
حق و میزان ما قرآن و ولایته! آقا بیاین این دو تا رو بشناسیم اول؛ بعدش وزن کردن و تفسیر کردن همه مسایل روز برامون آسون تر میشه! شناخت همین فتنه ها هم آسون میشه!

بنابرین به خودم و دوستان توصیه میکنم انقد دنبال این جنگولک بازیا نریم.
خوشبختانه توی این تالار گروه اسلام شناسی و مهدویت هم فعاله امیدوارم توجهمون به این بخشها بیشتر بشه.

نکته مهم: هدف از بیان این مطالب به هیچ وجه کمرنگ کردن اهمیت بحث دشمن شناسی نبود، فقط توجه به این نکته بود که دشمن شناسی باید از راه صحیحش صورت بگیره،
به قول موحوم آقاسی: با چراغ وحی بنگر راه را، تا ببینی هر قدم الله را

امیدوارم هیچ وقت تو زندگیمون از دشمن بازی نخوریم!
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، mohamad ، alasor ، یاران مهدی ، بیداری اندیشه ، rezaei313 ، علی 110 ، clubb0y ، mosafer ، K-1 ، vavp ، خاک ، MohammadSadra ، در جستجوی سختی ، sasa ، MohammadMeraj ، parisan ، MESSENGER ، Amardia ، mn00131 ، مسافر ، aliakbar ، آرین (الهه.ع) ، M03TAFA ، rahi ، مجید املشی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۵, ۲۵/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۰ ۱۰:۱۷ توسط iran67.)
شماره ارسال: #11
آواتار
ضمن تشکر من به هیچ وجه نگفتم میخوان عصر یا دوران ظهور رو شبیه سازی کنن! اتفاقا به احتمال زیاد و به گفته خیلی از بزرگان ما الان توی همین دوران بسر میبریم. اما اصلا یکی از ویژگی های ظهور همینه که هرچی بیشتر بهش نزدیک میشیم مدعیان دروغین هم بیشتر و هم به زعم بنده حرفه ای تر میشن!!!Exclamation
۲۰:۳۴, ۲۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
منم قبول دارم توي همين تالر هم اتفاق ميفته كه بعضي دوستان هر جا مثلث ديدن ميگن اينم نشانه ماسونيExclamation
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: iran67
۱۶:۴۱, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
آها ! قربون آدم چیز فهم! بحث دشمن شناسی خیلی خوب پیش رفته اما یکی نمیگه حالا که دشمنو شناختیم چیکار باید بکنیم؟؟؟؟؟ بشینیم نگاهش کنیم؟ یا هی بازم بشناسیمش؟!
کسی راهکار قابل اجرا داره، بسم ا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا