کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند تا نکته قابل تامل بسیار بسیار مهم..!!؟؟
۰:۳۳, ۱۰/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۵:۱۳ توسط yaesh.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام به همگی دوستان

لطفاً فقط 10 دقیقه وقت بگذارید...

لطفاً جمله به جمله را با دقت و تامل بررسی کنید.

آقا من این مستند رو دیدم و چند تا نکته به نظرم اومد، که دوست داشتم نظر دوستان رو هم بدونم.

به قول یکی از دوستان در انجمن، اینها اگر 100 تا حرف می خواهند بزنند؛ 99 تاش رو درست و عین حقیقت رو میگن، اون آخر یک دروغ اصلی که اصلاً هدف فیلم هست رو مطرح می کنند، اون وقت من که اون 99 تا رو که خیلی هم جالب بوده رو کاملاً باور می کنم و ( کِیف می کنم !! ) اون موقع اون صَدومی رو هم ناخودآگاه و با اعتماد کامل باورم میشه...

حالا چند تا نکته در مورد مستند ظهور ( The Arrivals )

در طول سریال به شما اطلاعات بسیار جالبی میده، و حتی نکاتی امیدوار کننده برای شیعه ها ...
اما در قسمت های پایانی..!!!

در قسمت 48 در 4:39 می گوید: مهدی (علیه السلام) با مبارزه اش جهان را برای بازگشت مسیح واقعی مان آماده می کند...!!؟؟!!؟؟

در قسمت 49 در 3:51 می گوید: امام مهدی، هرگز ادعای عیسی یا مسیح بودن نمی کند..!!

در قسمت 50، که خودش این قسمت رو به عنوان پایان سریال می دونه؛ نامش ظهور عیسی مسیح (علیه السلام) است..!!!
که از اون به نتیجه گیری سریال ظهور یاد می کنه...!!!

و در دقیقه 5:49 که سید یمانی رو سید حسن نصرالله معرفی می کند..!!!
که ما با این حدیث آشنا هستیم، ( به این مضموم که) پیشگویی برای ظهور دروغ است.

و در دقیقه 7:12 می گوید: ... پسر مریم، خیلی زود، به عنوان پادشاهی عادل بر تو فرود خواهد آمد.
-پیامبر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، صحیح مسلم و بخاری

بر کی فرود خواهد آمد ؟؟؟ حضرت مهدی ( عج الله تعالی فرجه الشریف ) ؟؟؟؟!!!!؟؟!!؟؟؟

و در دقیقه 7:18 می گوید: پیامبر عیسی (علیه السلام)، بر مردمی وارد خواهد شد که خداوند، آنها را در مقابل دجال، محافظت کرده. بعد او عیسی (علیه السلام)، آثار خستگی را از چهره آنها پاک کرده و درجات آنها را در بهشت به آنها اعلام می کند...!!!!
- پیامبر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، سنن ابن ماجه
به نظرتون قبل از اینکه حضرت عیسی (علیه السلام) بیاد، خدا چگونه مردم رو در مقابل دجال حفظ کرده...!!!؟؟؟

و در 7:27 می گوید: امام مهدی (علیه السلام) کسی خواهد بود که عیسی را به عنوان مسیح واقعی شناسایی می کند...!!؟؟!!؟؟

و در صحنه بعدی، که دقیقه 7:28 باشد، اون پیرمرد رو که به عنوان حضرت مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف ) نشان داده !!!!! تاج پادشاهی رو بر سر مرد جوان تر از خودش !!! ( که حضرت عیسی (علیه السلام) باشند ) و حضرت مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف) شناساییش کردند می گذاره...!!!؟؟؟!!!؟؟؟

و در دقیقه 8:03 نشان می دهد که: اول اون پیرمرد ( حضرت مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف) ) ایستاده و اون مرد جوان تر ( حضرت عیسی (علیه السلام) ) است جلوتر از همه به سمت دشمن می رود و بعد بقیه پشت سرش...!!!!؟؟؟؟!!!؟؟

فکر کنید: میگه حضرت مهدی ( عجل الله تعالی فرجه الشریف) می خواهند بیایند، که زمینه رو برای ظهور حضرت عیسی (علیه السلام ) آماده کنند...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و همش هم در طول فیلم مطرح می کنه ( به این مضموم ) که ما می خواهیم درجه های حقیقت رو به رویتان باز کنیم و..
این به برداشت خود شما بستگی داره و ..............

که فکر می کنم این جملات از لحاظ روانی تاثیر زیادی داره و پاسخ بسیاری از سوالات و شبهات با تکرار این گونه جملات در فیلم داده شده....
به قول معروف گربه رو دم حجله کشته...

یکسره هم از اتحاد بین مسلمونا حرف میزنه و یک جوری میگه که نه سیخ بسوزه، نه کباب
اعتماد همه رو جلب می کنه...

و بسیاری نکات دیگر در مستند ظهور ...
که به یاری شما عزیزان، کشف و اطلاع رسانی شود و سطح آگاهی همه روز به روز افزایش یابد.

اما دوستان فکر می کنید چرا...؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟
این طور که در ظاهر پیداست، این مستند دجال و ضد مسیح رو به شدت می کوبه و همه چیشون رو بر ملا می کنه...!!!!
پس دنبال چی هستند ؟؟؟؟ هدف فیلم چیه ؟؟؟
به کدوم سمت و سو حرکت دارند ؟؟؟
مسیحیت ؟؟ یهودیت ؟؟ اسلام ؟؟ و یا حتی خود شیطان پرستی ...!!!؟؟؟!!؟؟
چی... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها فکر می کنم، صحنه به صحنه و جمله به جمله فیلم حساب شده است، در عین حرف های قشنگی که میزنه و اطلاعات مفیدی که به راحتی در اختیار میگذاره اونی رو هم که دلش می خواد و هدف اصلی فیلم هست رو میگه...

علاوه بر این نکات، نکات دوست عزیزمون در انجمن هم قابل تامله که: اینها با این همه مخفی کاریشون چطور یک همچین مستندی ساختند و اینطور به راحتی در تمام جهان پخش شد..!!!؟؟؟!!!؟؟ و بعدش هم با آزادی و راحتی زندگی می کنند..!!!

بعد هم ما! فکر کنیم که اونها چه آزادی در کشورشون دارند و ما...

خوب اینها برداشت های شخصی من از این مستند بود، شاید هم در بسیاری از جاها، من اشتباه کرده باشم، امیدوارم تمامی دوستان کمک کنند.

فقط ما به این معتقدیم که از آخر حق با گروه صالح خداوند است. در نتیجه دست و پا زدن اینها...
خودشون رو خسته می کنند...

خداوندا خودت فرج آقامون، صاحب عصرمون؛ قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو برسون
آمین یا رب العالمین

التماس دعا
یا حق
یا علی (علیه السلام)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Bahar ، مهدی2012 ، DRiVeR ، miafarrow ، فدايي ولايت
۰:۵۲, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #2

با سلام

و تشکر بابت ریز بینی و نگاه منتقدانه به مستند ظهور .به گمانم شما قسمت نتیجه گیری را مشاهده نکرده اید زیرا در ان قسمت اشاره میشود که :

به جز آیات مقدس همه آنچه ما در این سریال در اختیار شما قرار دادیم نباید به عنوان حقیقت مطلق قلمداد شود بلکه به عنوان ارائه ای از پژوهش ها و تحقیق های دقیقی که بایستی توسط شما بیشتر مورد تحقیق و بررسی قرار بگیرد .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مهدی2012 ، yaesh ، فدايي ولايت
۰:۵۷, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۰/خرداد/۹۲ ۰:۵۲)Reza2035 نوشته است:  با سلام

و تشکر بابت ریز بینی و نگاه منتقدانه به مستند ظهور .به گمانم شما قسمت نتیجه گیری را مشاهده نکرده اید زیرا در ان قسمت اشاره میشود که :

به جز آیات مقدس همه آنچه ما در این سریال در اختیار شما قرار دادیم نباید به عنوان حقیقت مطلق قلمداد شود بلکه به عنوان ارائه ای از پژوهش ها و تحقیق های دقیقی که بایستی توسط شما بیشتر مورد تحقیق و بررسی قرار بگیرد .

بله، اتفاقاً این قسمت رو هم دیدم، اما فکر نمی کنید بشه احتمال داد، این گونه جملات هم برای جلب اعتماد من و شماست...!!!!!!!؟؟؟؟!!!؟؟؟

البته نمی خوام بدبین باشم، اما فکر می کنم، این چنین سریال هایی که اینگونه هدفمند شدند، همه چیزشون با هدف خاصی است...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مهدی2012 ، DRiVeR
۱:۱۰, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4

نقل قول:بله، اتفاقاً این قسمت رو هم دیدم، اما فکر نمی کنید بشه احتمال داد، این گونه جملات هم برای جلب اعتماد من و شماست...!!!!!!!؟؟؟؟!!!؟؟؟

البته نمی خوام بدبین باشم، اما فکر می کنم، این چنین سریال هایی که اینگونه هدفمند شدند، همه چیزشون با هدف خاصی است..

بله میشود اینطور که شما میفرمائید هم احتمال داد .
در تالار گفت و گوهای خوبی در مورد این موارد مطرح شده و انتقادات خوبی مثه صحبتهای شما به مستند شده ولی خب پیام مستند ظهور بیشتر داشتن دید اگاهانه به اتفاقات اطراف داره و قرار نیست همه ی جزئیات اون پذیرفته بشه و بدبینی شما به مستند ظهور اصلا دید اشتباهی نیست . داشتن نگاه نقادانه به مسائل نشان از عقل و پویایی فکر شما داره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yaesh ، Bahar ، مهدی2012
۱:۱۶, ۱۰/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۲ ۱:۱۷ توسط yaesh.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۰/خرداد/۹۲ ۱:۱۰)Reza2035 نوشته است:  بله میشود اینطور که شما میفرمائید هم احتمال داد .
در تالار گفت و گوهای خوبی در مورد این موارد مطرح شده و انتقادات خوبی مثه صحبتهای شما به مستند شده ولی خب پیام مستند ظهور بیشتر داشتن دید اگاهانه به اتفاقات اطراف داره و قرار نیست همه ی جزئیات اون پذیرفته بشه و بدبینی شما به مستند ظهور اصلا دید اشتباهی نیست . داشتن نگاه نقادانه به مسائل نشان از عقل و پویایی فکر شما داره

بله؛ کاملاً درست می فرمایید؛ دید آگاهانه نسبت به اتفاقات اطراف ...
با تشکر از لطف شما
یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Bahar ، مهدی2012 ، DRiVeR
۱۳:۴۳, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بنام خدا
سلام دوستان وقتی دانشجو بودم یه مجله خریدم که در قسمت معارف ان مطلب جالبی بود نمیدونم چقدر صحت داشته باشه ولی برای من خیلی جالب بود داستان این بود که یه روز شیطان به حضرت مسیح (علیه السلام) میگوید بگو لااله الا الله حضرت مسیح می فرماید :چون تو میگویی نمی گویم من حتی در یکتا پرستی با تو همراه نخواهم شد بادیدن مستند ظهور به این مطلب میشه رسیدکه این مرد هرچه باشد امریکایی است به فرض هم که بخواهد بگوید من با شماهستم خیلی باید امتحان پس بده وزیرورو بشه تا شناخته بشه وهمیشه نقشه شیطان زود لو میره این وعده خداست که کید شیطان ضعیف است از مطلبتون ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، yaesh
۱۵:۰۴, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۰/خرداد/۹۲ ۰:۳۳)yaesh نوشته است:  

علاوه بر این نکات، نکات دوست عزیزمون در انجمن هم قابل تامله که: اینها با این همه مخفی کاریشون چطور یک همچین مستندی ساختند و اینطور به راحتی در تمام جهان پخش شد..!!!؟؟؟!!!؟؟ و بعدش هم با آزادی و راحتی زندگی می کنند..!!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-69.html

بعد هم ما! فکر کنیم که اونها چه آزادی در کشورشون دارند و ما...

خوب اینها برداشت های شخصی من از این مستند بود، شاید هم در بسیاری از جاها، من اشتباه کرده باشم، امیدوارم تمامی دوستان کمک کنند.

سلام به دوست عزیز
ممنون از مطلب تون ،فقط می خوام این نکته رو بگم که بسیاری از مستند سازان مستقل آمریکایی که با موضوع آخر زمان سر کار ندارند و بیشتر موضوع مستند هاشون مخفی کاری آمریکا است ،با کمک خداوند بسیاری از نقشه ها و پروژه های آمریکا رو به حالت مستند ،افشا کردن و به گوش جهانیان رسوندن (نمونش هم همین شبکه چهار که ،از این مستند ها پخش میکنه ،اکثریت آمریکایی هستند ).
اگر مستند سازان آمریکایی ،بعد از ساخت مستندهای افشا کننده خود ،زنده می مانند و بازداشت نمی شوند ،دلیلش این نیست که من و شما فکر کنیم ،که آنها چقدر آزادی دارند ،دلیلش این است که آمریکا میگوید این دسته از مستند سازان بر اساس توهمات خود مستند میسازند(حالا اگر به این مستند سازان حمله کنند ،زندانیشان کنند ،بکشندشان) آن وقت مشخص خواهد شد که این مستند سازان از روی حقیقت مستند ساخته اند ،که اینگونه دولت آمریکا به این مستند سازان حساس شده و قصد جانشان را دارد.
اینم کمک ما .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yaesh ، فدايي ولايت
۲۰:۲۷, ۱۰/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۱۲ توسط yaesh.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۰/خرداد/۹۲ ۱۵:۰۴)ندا دهنده نوشته است:  
سلام به دوست عزیز
ممنون از مطلب تون ،فقط می خوام این نکته رو بگم که بسیاری از مستند سازان مستقل آمریکایی که با موضوع آخر زمان سر کار ندارند و بیشتر موضوع مستند هاشون مخفی کاری آمریکا است ،با کمک خداوند بسیاری از نقشه ها و پروژه های آمریکا رو به حالت مستند ،افشا کردن و به گوش جهانیان رسوندن (نمونش هم همین شبکه چهار که ،از این مستند ها پخش میکنه ،اکثریت آمریکایی هستند ).
اگر مستند سازان آمریکایی ،بعد از ساخت مستندهای افشا کننده خود ،زنده می مانند و بازداشت نمی شوند ،دلیلش این نیست که من و شما فکر کنیم ،که آنها چقدر آزادی دارند ،دلیلش این است که آمریکا میگوید این دسته از مستند سازان بر اساس توهمات خود مستند میسازند(حالا اگر به این مستند سازان حمله کنند ،زندانیشان کنند ،بکشندشان) آن وقت مشخص خواهد شد که این مستند سازان از روی حقیقت مستند ساخته اند ،که اینگونه دولت آمریکا به این مستند سازان حساس شده و قصد جانشان را دارد.
اینم کمک ما .

بله؛ ممنونم، این هم نکته ای بود
در هر صورت خوبه که ما نسبت به تمام مسائل نگاهی آگاهانه داشته باشیم.
این هم که من گفتم ما فکر کنیم اونها آزادانه عمل می کنند، چون دیده بودم عرض کردم، در هر صورت هر فیلم و مستندی ممکن خروجی ها و نتیجه های و برداشت های مختلفی داشته باشه...

(۱۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۳)N2376DIR نوشته است:  بنام خدا
سلام دوستان وقتی دانشجو بودم یه مجله خریدم که در قسمت معارف ان مطلب جالبی بود نمیدونم چقدر صحت داشته باشه ولی برای من خیلی جالب بود داستان این بود که یه روز شیطان به حضرت مسیح (علیه السلام) میگوید بگو لااله الا الله حضرت مسیح می فرماید :چون تو میگویی نمی گویم من حتی در یکتا پرستی با تو همراه نخواهم شد بادیدن مستند ظهور به این مطلب میشه رسیدکه این مرد هرچه باشد امریکایی است به فرض هم که بخواهد بگوید من با شماهستم خیلی باید امتحان پس بده وزیرورو بشه تا شناخته بشه وهمیشه نقشه شیطان زود لو میره این وعده خداست که کید شیطان ضعیف است از مطلبتون ممنون

بله؛ ممنون از نکته قابل توجهتون.
در ادامه صحبت های شما:
کتابی رو با موضوع دفاع مقدس می خوندم، اثر آقای سعید عاکف، نویسنده آثار دفاع مقدس.
نام این کتابشون "نسیم تقدیر" بود که همانند کتاب "حکایت زمستان" ایشان، خاطرات اسارت جنگ هست.
این کتاب خاطرات آقای محمد جواد سالاریان هست، که برخی جنایتهای اون نامردا رو مطرح می کنند، ایشون در انتهای صفحه 111 تا آخر صفحه 113 نکات قابل تأملی رو می فرمایند که بیان اونها در اینجا خالی از لطف نیست.
لطفاً با دقت و تامل مطالعه فرمایید:
همینجا شرمنده از اینکه کمی متن طولانیه، چون مطلب واضح تر باشه، تقریباً (این قسمت) از متن کامل صحبت ایشون رو نوشتم؛
اما ارزش صرف وقت رو داره.. !!

این بزرگوار بعد از مطرح کردن برخی از جنایات، شکنجه ها و حرام زادگی هایی که این بی شرف ها و بی وژدان ها می کردند، که حتی عنوان این قسمت از کتاب، حمام خون هست بیان می کنند:

امروزه هر بار که به آن ایام پُر از مصیبت فکر می کنم، سؤال های بی جواب زیادی در ذهنم نقش می بندد؛ آیا در زندگی منطق سرش می شود ؟ آیا با آن گرگ های هار می شد گفت و گو کرد و ما نکردیم ؟
آن ضرب و شتم های وحشیانه، از یک طرز فکر شیطانی و استعماری نشأت گرفته و می گیرد که سایه اش همواره بر طول تاریخ سنگینی می کرده است؛ این سایه در تمام رگ و پیِ دولت های استکباری و زیر دستانشان ریشه دوانده است؛ آیا چنین سایه ای را می شود با گفتگو محو کرد و آن طرز فکر را از بین برد ؟
راستی آیا این گفتگو، که حتی همان کشورهای استعماری هم آب در آسیابش ریخته اند و خدا می داند این آب در آسیاب ریختن با چه هدفی بوده است، به فکر الهی و ملکوتی اشخاصی مثل امام خمینی (علیه الرّحمه) و بزرگان قبل از ایشان نمی رسید ؟ چرا امام می گفت: آمریکا شیطان بزرگ است ؟
آیا وجود مقدس امیر المومنین (علیه السلام) اولی به این نبودند که با ناکثین و قاسطین و مارقین جنگ نکنند و مثلاً: مسأله فکر و عناد ناکِسی مثل معاویه، و یا مسأله عایشه و پیروانش را با گفت و گو حل کنند ؟ و اصلاً آیا این عقلانی است که کسی حساب پیروان معاویه را از معاویه جدا کند ؟ درست مثل که بعضی در پزهای سیاسی و غیره شان، حساب مردم بزرگ و متمدن (!) آمریکا را از دولت آن جدا می کنند! پس در همین آمریکا، دولت و دولتمردمانی که هزاران جنایت را مرتکب می شوند و در انتخابات بعدی، همان دولت و دولتمردان بیشتر از دفعه قبل رأی می آورند؛ آیا غیر از مردمان بزرگ و متمدن آمریکا، چه کسانی این رأی ها را می دهند ؟ آیا می شود حساب چنین مردمی را از دولت شان جدا کرد ؟
آیا می شود برای فرد یا افرادی، تمدن خیالی فرض کرد و آنها را مقابل مذهب حقیقت قرار داد ؟ و آیا اصلاً این ساده اندیشی نیست که کسی بخواهد همه چیز را با گفت و گو حل کند ؟ در این صورت پس: و قاتلو هم حتی لا تکون فتنه چه می شود ؟ سوره برائت کجا می رود ؟ هل الدین الا الحب و البغض چه جایگاهی پیدا می کند ؟
ترسم از این است که؛ فردا روزی همین ساده اندیشان به حضرت ابراهیم (علی نبینا و آله و علیه السلام) هم خرده بگیرند که -نستجیر بالله- چرا به جای مذاکره با شیطان رمی جمرات کرد ؟
و اصلاً این همه حاجی، به رمی جمرات، بیایند باب مذاکره و گفت و گو با شیطان را باز کنند ؟!
ترس و دلهره بزرگتر، این است که؛ فردای ظهور همین ساده اندیشان و احیاناً دنباله های آنان، برای امام زمان (علیه السّلام) هم نسخه بپیچند و به آن حضرت بگویند: آقا شما اصلاً لازم نیست خودتان را ناراحت کنید و با کسی بجنگید؛ ما خودمان کفر و عناد و الحاد و لجوجیت و سرسختی و جهل و ندانم کاری و همه چیز را با گفت و گو حل می کنیم! و حتی لازم نیست شما نعش ظالمینِ به خاندان وحی را از قبر بیرون بکشید و دادِ این همه ظلم و ستم را از آنان بگیرید؛ ما خودمان قضیه آنها و پیروانشان را هم با گفت و گو حل می کنیم!

داد این پزها و تزها، از کسانی که پیروزی انقلاب اسلامی را پیروزی کلام در برابر زور و شمشیر می دانند، نه پیروزی خون بر شمشیر، هیچ بعید نیست.
این طور افراد گفت و گو طلب، باید تجربه های فکری زیادی در این زمینه به دست بیاورند تا در آن دوران کم اطاعتی، مدرک هم ارایه کنند!

راستی این طرح ها و طراحانشان چقدر به زدودن غبار غربت و مظلومیت از چهره مولا (علیه السّلام) کمک کرده اند ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035
۱۲:۰۸, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9

(۱۰/خرداد/۹۲ ۰:۳۳)yaesh نوشته است:  حالا چند تا نکته در مورد مستند ظهور ( The Arrivals )

در طول سریال به شما اطلاعات بسیار جالبی میده، و حتی نکاتی امیدوار کننده برای شیعه ها ...
اما در قسمت های پایانی..!!!

در قسمت 48 در 4:39 می گوید: مهدی (علیه السلام) با مبارزه اش جهان را برای بازگشت مسیح واقعی مان آماده می کند...!!؟؟!!؟؟

فکر کنید: میگه حضرت مهدی ( عجل الله تعالی فرجه الشریف) می خواهند بیایند، که زمینه رو برای ظهور حضرت عیسی (علیه السلام ) آماده کنند...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و همش هم در طول فیلم مطرح می کنه ( به این مضموم ) که ما می خواهیم درجه های حقیقت رو به رویتان باز کنیم و..
این به برداشت خود شما بستگی داره و ..............

که فکر می کنم این جملات از لحاظ روانی تاثیر زیادی داره و پاسخ بسیاری از سوالات و شبهات با تکرار این گونه جملات در فیلم داده شده....
به قول معروف گربه رو دم حجله کشته...

یکسره هم از اتحاد بین مسلمونا حرف میزنه و یک جوری میگه که نه سیخ بسوزه، نه کباب
اعتماد همه رو جلب می کنه...

و بسیاری نکات دیگر در مستند ظهور ...
[size=medium][color=#FF0000][size=medium][color=#000000]که به یاری شما عزیزان، کشف و اطلاع رسانی شود و سطح آگاهی همه روز به روز افزایش یابد.

شما دقت نکردید سازندگان این مستند کیستند و منابعشان چه بوده و هدفشان!
سازندگان این مستند یکسری روحانی شیعه نبودند که در حوزه علمیه قم یا نجف درس خوانده باشند
منابع مطالعاتی این گروه مستند ساز اصلا از منابع شیعه نبوده
هدف این مستند هم طبق گفته خودشان نشر مکتب تشیع نبوده

سازندگان یکسری محقق و مستند ساز بی طرف و حق طلب بودن
منابع مطالعاتیشان در بخش دینی تماما منابع اهل سنت بوده
هدفشان هم از ساخت مستند اول افشای دین شیطانی دشمن و بعد هم شرحی از حق ترین دینی که یافتند(اسلام)

طبق منابع اهل سنت، مسیح (علیه السلام) برتری نسبت به مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارد و منجی اصلی اوست و این موضوعی مخفی و جدید نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر:
http://mahdaviat.porsemani.ir/content/%D...8%B9%D8%AC

با تمام این احوال که با شیعه کاری نداشتند، به هر حال بسیاری از قسمتهای این مستند را با اغماض ما قبول داریم و اتفاقا شاید بیشتر پیش رفته باشند، به حقانیت کامل شیعه هم پی برده باشند...
خیلی باید دقت کنیم که بدون اطلاع به کسی تهمت نزنیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yaesh ، فدايي ولايت
۱۲:۲۱, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۸)علائم ظهور نوشته است:  شما دقت نکردید سازندگان این مستند کیستند و منابعشان چه بوده و هدفشان!
سازندگان این مستند یکسری روحانی شیعه نبودند که در حوزه علمیه قم یا نجف درس خوانده باشند
منابع مطالعاتی این گروه مستند ساز اصلا از منابع شیعه نبوده
هدف این مستند هم طبق گفته خودشان نشر مکتب تشیع نبوده

سازندگان یکسری محقق و مستند ساز بی طرف و حق طلب بودن
منابع مطالعاتیشان در بخش دینی تماما منابع اهل سنت بوده
هدفشان هم از ساخت مستند اول افشای دین شیطانی دشمن و بعد هم شرحی از حق ترین دینی که یافتند(اسلام)

طبق منابع اهل سنت، مسیح (علیه السلام) برتری نسبت به مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارد و منجی اصلی اوست و این موضوعی مخفی و جدید نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر:
http://mahdaviat.porsemani.ir/content/%D...8%B9%D8%AC

با تمام این احوال که با شیعه کاری نداشتند، به هر حال بسیاری از قسمتهای این مستند را با اغماض ما قبول داریم و اتفاقا شاید بیشتر پیش رفته باشند، به حقانیت کامل شیعه هم پی برده باشند...
خیلی باید دقت کنیم که بدون اطلاع به کسی تهمت نزنیم!

بله؛ ما هم قصدمون تهمت به شخصی یا گروه و مذهبی نبوده، ما هم اینجا جمع شدیم که تا در زمینه آگاه سازی یکدیگر و همه کمک کنیم، منظور از بسیاری از نقدها هم این است که ما هر چیزی که مطرح میشه رو به راحتی قبول نکنیم و روش فکر و تامل کنیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، فدايي ولايت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا