کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این بار هم یه جواب خیلی محکم میخوام(شبهه ای در رابطه باواقعه عاشورا)
۲۱:۵۵, ۱/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۳:۱۶ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
عزادارایتون قبول
توی این ایام عزیز که همه ما عزادار امامون هستیم.یه مسئله خیلی من رو درگیر خودش کرده اونم این که همیشه توی مسائل اعتقادی ما بچه شیعه ها یه سری ها میان که ایرادات بنی اسرائیل(یا همون شبهات) رو ازمون میگیرن که متاسفانه متاسفانه یکی مثل بنده به دلیل فقر مطالعات و نداشتن اطلاعات کافی اعتقادی در جواب عاجزن و مجبورن که سکوت کنند و بگذرن و یه داغی به دلشون اضافه شه...
من تصمیم گرفتم این تاپیک رو باز کنم واسه دوستانی که مثل من بعضی اوقات توی این جور موقعیتا قرار میگیرن و بلد نیستن که چطور از اعتقاداتشون دفاع کنن,دوستان میتونن بیان اینجا و سوالاتی که ازشون میشه مطرح کنن و دوستان و ناظران و کارشناس صاحب نظر کمک کنن
-واقعا تصمیم گرفتم که این سکوتمو بشکنم و جواب آدمایی که با اعتقادمون بازی میکنن رو با جدیت تمام بدم(خواهش میکنم دوستان کوتاهی نفرمایند)
خودم اولین شبهه ای که خووندم و ازم در موردش سوال شد رو مطرح میکنم (عین صحبت ایراد گیرنده این بود):
"

الان من هزارتا دلیل علمی و جغرافیایی برات بیارم که عزیز جان هم وطن من هم زبون 1400 سال پیش کربلا صحرا نبوده/فلات بوده/سر سبز بوده/تو امکان نداره قبول کنی.....

میدونی چرا؟

چون اینجوری بهت داره خوش میگذره/چون آدما از افسانه ها بیشتر لذت میبرن تا علوم و واقعیت......

فقط دارم یه چیز بهت میگم زیر چتر یه چیزی نرو که بعدا خجالت بکشی از اینکه زیر اون چتر بودی.....

بگذریم...همچیمون به همچیمون میاد ...

"
من از ایشون خواستم که یکی از دلایل رو بیاره که گفتن:
"شما میتونی با یه دلیل منطقی به من بگی که چه جوری وسط یه صحرای بزرگ یه چشمه ی گوارا و بزرگ وجود داشته؟"

دوستان اگر منبع و مستند و صحبت محکمی دارن لطفا دریغ نکنن و بنده رو کمک کنن
اجرتون با آقا

خب دوستان هم که هییت هستن کسی هم نیست جواب من رو بده...Dodgy
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: UNNAMED ، Mohammad Trust ، تازه مسلمان ، شیدا ، یاســین ، درست پسند
۲:۱۲, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
در خیلی از بیابانها یه چیزی به نام (واحه ) هست
واحه به عربی به معنی جایی سرسبز است که در دل صحرا پیدا میشود
وهمین هم مورد توهمات می شود که خیلی از افراد توی صحرا به امید رسیدن به واحه سراب میبینند
اما واحه از نظر علمی وجود دارد
رود فرات هم یکی از این واحه ها است اگه به جغرافیای سرزمین عراق دقت کنین متوجه میشین که در عین گرم بودن این سرزمین جاهای خیلی سرسبز هم وجود دارد
در ضمن اب وهوای عراق کلا گرم است خوب طبیعی است که ان را به صحرا تشبیه کنن
اما در عین گرم بودن منطقه نخلستان های زیادی وجود دارند
در ضمن در روایتی از یکی از معصومین نقل شده که هنگامی که امام به کربلا میرسند
در اوج فصل تابستان است واین هم یکی از دلایل ذکر صحرایی بودن منطقه را دارد
به هر حال دوست عزیز
شما وظیفه ی شرعی خود رو انجام بده واین ها را به ان شخص بگو اگه مجاب شد که هیچ اگه نه که بدون این جور ادمها همواره دنبال یه چیزی هستند که به اعتقاداتمون ضربه بزنند
من مطمئنم که حتی با شنیدن ومدرک اوردن هم دست از این کارها بر نمیدارن
شما پیش خدا رو سفیدی انشاء الله
انک لا تهدی من احببت ولکن الله یهدی من یشاء
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، رمز شب ، یاســین ، درست پسند ، freewish ، Mohammad Trust ، مهدی2012
۲:۱۶, ۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۲:۳۳ توسط تازه مسلمان.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام

خیلی جالبه
یه سرچ تو گوگل کنید. تا می زنید کربلا خودش ادامشو میده "کربلا صحرا نبود"
و جالب اینکه تمام مطالب دقیقا یک چیز رو میگه. اینکه کربلا تو اون زمان صحرا نبوده و جلگه بوده و کنار رود فرات مگه میشه خشک باشه و چرا چاه نزدن و از این دست سوالات.

اکثرا هم تو سایت های مذهبی بیان شده و دوستان هم خوب جواب دادن.
نیازی ندیدم که دوباره گویی کنم.
یکی از سایت هایی که به نظر حقیر جواب قانع کننده و موثقی داده بودند، سایت تا ظهور (پاسخ دوم) بود.
امیدوارم استفاده کنید

تا ظهور

در آخر یه توصیه:
گاهی اینگونه افراد دنبال جواب نیستند.
و اکثر اوقات جواب رو خیلی بهتر از ما می دونن. اما فقط دنبال مخالفتند. اگه حتی شما بگید که حق با شماست و کربلا جلگه بوده، سعی می کنن شما رو قانع کنن که کربلا بیابان بوده و ... !
هرچند این عامل نباید باعث بشه پاسخگو نباشیم و به ایجاد شبهه های بیشتر کمک کنیم.

نقل قول:در ضمن در روایتی از یکی از معصومین نقل شده که هنگامی که امام به کربلا میرسند در اوج فصل تابستان است واین هم یکی از دلایل ذکر صحرایی بودن منطقه را دارد

ممنون میشم اگه روایت رو با منبع ذکر کنید
نمی دونم چقدر میشه به نرم افزارهای تبدیل تقویم (بالاخص هجری قمری به شمسی) اعتماد کرد.
اما این نرم افزار ها، عاشورای سال61 رو 21 مهرماه معرفی می کنن.
با تشکر قبلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، فاطمه خانم ، درست پسند ، خیبر110 ، freewish ، مهدی2012
۲:۳۸, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
بنده این روایت رو خیلی سال پیش شنیدم
چشم اگه منبع رو پیدا کردم حتما میذارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، یاســین ، درست پسند
۳:۲۲, ۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۱۴:۱۵ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #5
آواتار
واقعا از دوستان ممنونم
مچکرم که وقت گذاشتید. من به ایشون این رو دادم حالا منتظر جوابش هستم
در ضمن سایت رو هم ملاحظه کردم خیلی خووب بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، درست پسند ، یاســین
۴:۳۱, ۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۴:۵۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #6

این حرفاشون با کمی دقت جواب تابلویی داره. اینکه گفته:
"چه جوری وسط یه صحرای بزرگ یه چشمه ی گوارا و بزرگ وجود داشته؟"

خب، همینجوری که همین الآن وجود داره. Smile

شما باید با اعتماد به نفس با اینهایی که هیچ چیز بلد نیستن برخورد کنید. طرف میاد به من میگه پیامبر زمانی که با فلانی ازدواج کرد، یه دختر بچه شش ساله بود و چون خیلی زیبا بود رفت باهاش ازدواج کرد و توی فلان کتاب هست و ...

من مطمئنم که پیامبر نمیاد با بچه شش ساله ازدواج کنه، پس بهش میگم صد در صد اینها مزخرفه، و اگر اون کتاب هم نوشته باشه، مزخرف نوشته، چون اینطور نبوده. به همین سادگی.

اینکه از روی باد هوا تهمت میزنن باعث میشه مزخرف خواندنش، یه جواب مناسب و کافی باشه و از نظر شرعی هم مجاز باشه. اونها باید دلایل محکم بیارن که ندارن، لزومی نداره من یه مشت اراجیف رو رد کنم. در مورد تمام دروغهایی که به ما می‌بندن نیز همچنین.

امثال ما، آیا به این سادگی به خودمون جرأت میدیم مقدس‌ترین اعتقادات دیگران رو مورد هجوم قرار بدیم؟

بلکه اگر در موردش کاملاً علم نداشته باشیم نمیایم اعتقاد اونها رو رد کنیم، چه برسه به اینکه به مقدس‌ترینهاش حمله کنیم. پس شک نکنید این از قلب‌سیاه و از پررویی و بی‌مسئولیتی اونهاست که چیزی رو که در موردش علم ندارن در مورد دین خدا بگن. یعنی می‌خوام بگم خیلی دنبال فهموندن به اونها نباشید، خیلی امیدی نیست.

اگر یه نفر اومد و خواست با دلایل درست و حسابی حرف بزنه، میشه باهاش بحث کرد، و یا قانع میشه یا نمیشه. اما کسی که فقط میگه "برات هزارتا دلیل بیارم" و نمیاد دلایلش رو مطرح کنه، اصلاً اعتقاد نداره که دلایل باید کامل بررسی بشن، تا بعد بشه یه حرف رو باور کرد.

اگر کسی بهتون همچنین چیزی گفت، شما با اعتماد به نفس همون لحظه بهش بگو از جغرافیا هیچ چیز نمیدونه. یا در مورد چیزهای دیگه، بهش بگو از اون موضوع هیچ‌چیز نمیدونه. بعد ازش بخواه که کامل اثبات کنه. و با کمی دقت، تمام اثبات‌هاشون به طرز تابلویی می‌لنگه. چون بقیه‌ی حقیقت با اون قسمت از حقیقت همخوانی کامل داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، مهدی2012
۱۴:۰۷, ۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۱۴:۰۹ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:
اگر کسی بهتون همچنین چیزی گفت، شما با اعتماد به نفس همون لحظه بهش بگو از جغرافیا هیچ چیز نمیدونه. یا در مورد چیزهای دیگه، بهش بگو از اون موضوع هیچ‌چیز نمیدونه. بعد ازش بخواه که کامل اثبات کنه. و با کمی دقت، تمام اثبات‌هاشون به طرز تابلویی می‌لنگه. چون بقیه‌ی حقیقت با اون قسمت از حقیقت همخوانی کامل داره.

بله من با شما موافقم و البته صد در صد هم نسبت به اینکه ایشون از سر باد هوا یه چی پرونده که فقط بگه منم هستم و منم روشن فکرم مطمئنم. ولی یه حایی اینجور آدما باید بفهمن همیشه خوب نیست بلند گو رو بگیرن دستشون رو هر پرتی که مغز میرسه رو به زبون جاری کنن و یه عده هم مثه بز اخوش براش سر تایید تکون بدن.باید بدونه هنوز هست کسی که بخواد جلوشون سد علم کنه نشونش بده که اینجا هرکی به هرکی نیست
والا من که دیگه نسبت به ای مسئله ها خسته شدم انقدر که سکوت کردمConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۴:۴۳, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
درحد یه کلام بگم که اینا همش حرفایی هست که از طرف بعضی کشورها برای محو کردن صحنه کربلا ساخته میشه
کربلا واقعا وجود داشته و سرزمینی گرم و خشک و ... بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، شیدا ، مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]