|
چرا دسته ای اینگونه اند؟؟؟!!!
|
|
۱۴:۱۹, ۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۱۱:۲۶ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلاممتاسفانه در برخی موضوعات برخی کاربران که ید طولانی در این فروم دارند و نه برخی هم با تکیه بر اطلاعات و دانش خود _که البته معتقدند که کامل و صحیح است_ بر خلاف عرف که میبایست خود موضوع رو نقد کنند به کلمات و نوشته هایی که در واقع نه داستان رو تحریف میکند و نه موضوع رو به چالش میکشد، تکیه میکنند و اصل موضوع فراموش میگردد.هستند موضوعاتی که بر اساس نظر شخصی داده شده ولی با آنچنان برخوردی مواجه میشوند که شروع کننده تاپیک یا نظر دهنده رو از ارسالاتشون پشیمان میکنند.چرا براستی؟مگر نه اینکه سعه صدر و صبر از صفات یک مومن است؟مگر نه اینکه مولایمان فرمودند:
قال علي «عليه السلام»: «الصبر من الايمان، کالراس من الجسد و رأس الصبر البلاء و ما يعقلها الا العالمون» صبر از ايمان است، همچنانكه سر از بدن است و محور اصلي صبر، بلاست و اين را جز عالمان نميفهمند. و مگر نه اینکه:حکمت، موعظه، جدال و خطابه راه های متعارفی است که پیش روی مبلغ قرار دارد. قرآن مجید در آیه 125 سوره نحل بر سه راه نخست تصریح دارد و خطا نیز راه فراگیری است که امکان دارد حکمت و موعظه و جدال را توأم کند یا یکی از آنها را در بر داشته باشد یا مطالبی سوای آن ها را طرح نماید.چرا در پاره ای اوقات بسیار سلیقه ای با موضوعات برخورد میکنیم؟مگر نمیدانیم این فروم هم به مانند مکانی عمومیست که همگان با آن برخورد دارند و چشمشان هر از چند گاهی به این مکان خواهد افتاد؟چرا اظهار نظارتمان اینقدر تند و گاها کمی به دور از اخلاقیات است؟مگر نه اینکه:قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): بعثت لا تمم حسن الخلق؛ من برای تكمیل خوبیهای اخلاق مبعوث شدهام. اكمل المومنین ایماناً احسنهم خُلُقاً؛ كاملترین مومنان از نظر ایمان كسی است كه اخلاقش از همه بهتر باشد. إن اثقل شی یوضع فی میزان المومن یوم القیامه خلق حسنٌ؛ روز قیامت سنگینترین چیز در ترازوی مومن اخلاق خوب خواهد بود. إنّ من خیاركم احسنكم اخلاقاً؛ بهترین شما كسی است كه دارای بهترین اخلاق باشد. عن رجل من مزینه قال: قالوا یا رسول الله! ما خیر ما اُعطی الانسان؟ قال: الخُلق الحَنَنُ؛ مردی از قبیله مزینه روایت میكند كه بعضی از اصحاب اظهار داشتند: ای رسول خدا! بهترین چیزی كه به الانسان عطا شده چیست؟فرمودند: اخلاق نیكو. و یا شاید غرور؟ مگر نه اینکه: خداوند خطاب به انسان می فرماید: (یا أیها الإنسان ما غرك بربك الكریم) (الانفطار،6 ): اى انسان چه چیز تو را به پروردگار كریمت مغرور كرده است. یعنى چه چیزی تو را مغرور نموده و تو را فریب داده و باطل را براى تو زیبا و حق جلوه داده تا او را مخالفت نموده و گناه نموده اى. روایت شده كه پیغمبر (صلى الله علیه و آله و سلم) هر گاه این آیه را تلاوت می كرد. می فرمود: «جهل و نادانى او او را فریب داده است». و مگر نه اینکه غالب کاربران این فروم دلسوختگان امامت و نبوت و امام زمانشان (جانها فدایشان) هستند؟ چرا از نشانه های مومنین تنها طلایه دار نمادین آنانیم؟ نشانه های مومنین در همین نکات ریز هم خلاصه میگردد. چرا جوابهای نادرست و با تعصب و سلیقه شخصی؟ چرا تهمت و افترا؟چرا تندی در نوشته هامان؟چرا ؟چرا؟ اندکی تامل کنیم!کمی به خود بیاییم! ما را چه شده است؟بنده را چه شده؟؟؟؟ خواهشمندم که این موضوع رو حتما تایید کنید چون احساس میکنم تلنگری بر پیکرهامان که مسخ شده لازم است! به امید ظهور منجی و طلوع فجر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |