کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کالبد شکافی جعلی یک بیگانه !!!
۰:۳۸, ۱۹/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۱ ۰:۴۸ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یا حق...

جزئیات فیلم کالبد شکافی یک بیگانه از زبان سازندگانش

کالبد شکافی جعلی

فیلیپ منتل، ترجمه : سید معین عمرانی
/ مدت هاست فیلمی از حادثه ی رازول که در آن یک بیگانه فضایی کالبد شکافی می شود، بعنوان مدرکی قابل قبول برای وجود و حضور بیگانگان فضایی در زمین توسط بعضی محققان و یوفولوژیست ها مورد استند قرار می گیرد. یعنی درست زمانی که فکر می کنید می توانید دوباره به یوفولوژی بپردازی ماجرای فیلم کالبد شکافی یک بیگانه ذهنتان را مشغول می کند هنوز عده ای وجود دارند که امیدوارند این فیلم واقعیت داشته باشد و مدرکی باشد برای اثبات اینکه در سال 1947/1326 جسد یک بیگانه ی فضایی در حادثه ی رزاول به دست ارتش ایالات متحده افتاده است. اما اینکه حقیقتا این اتفاق افتاده یا نه هنوز برای خیلی از محققین روشن نیست. فیلیپ منتل محققی است که می گوید این فیلم جعلی است. او رد این ماجرا را تا فردی دنبال کرده که ادعا می کند، این کلیپ کوتاه را تولید کرده است. فیلم سازی به نام «کیث بیت من» هم حرف های جالبی در مورد این فیلم دارد.

اصل مقاله :

ویدئوی چادر

برای گزارش کامل تحقیق، بهتر است به کتاب من در این مورد یعنی «رسیدگی به پرونده کالبد شکافی بیگانه ( Alien Autopsy Inquest) » مراجعه کنید ؛ چون برای اینکه یک اثر جعلی بهتر شناخته شود، بهتر است تحقیقات فرد دیگری هم مورد بررسی قرار گیرد تا از این طریق جزئیات بیشتری از ماجرا مشخص شود. من نیز به همین دلیل از « شان جونز » که یک یوفولوژیست ساکن لندن است، درخواست کردم تا با کیث بیت من، تماس بگیرد. بیت من، بخشی از فیلم کالبد شکافی را ساخته بود که من به آن کلیپ چادر می گویم. این بخش که زیاد در تلویزیون ها به نمایش در نیامده، اتفاقا بخش بسیار مهمی در این ماجرای ویدیو است.

طول این بخش چیزی حدود 6 دقیقه است. در این بخش موجودی را می بینیم که روی تخت قرار داده شده است. تنها سر، دست ها و پاهای آن را می توان دید. در پشت آن دو مرد(دکترها) با روپوش هایی سفید رنگ ایستاده اند. در طول فیلم هرازچند گاهی، مردی با کت و شلوا سیاه رنگ وارد کادر می شود. به نظر می رسد دکترها در حال بررسی چیزی شبیه به گوشت هستند. فیلم هیچ صدایی ندارد.

ری سانتیلی، سازنده ی اصلی این ویدئو از همان ابتدا گفته بود که این بخش سکانس بازسازی شده فیلمی است که در چادری در محل سقوط در رازول برپا شده بود. چندین ماه بعد سانتیلی این حرفش را پس گرفت و گفت که فیلم بردار ارتش، آن را دیده و نتوانسته در مورد صحت آن اطمینانی به او بدهد. برای اینکه طولانی و خسته کننده نشه مقاله ی اصلی رو سه قسمت کردم. مقالات بدون تغییر قرار داده می شوند.

منبع : مجله دانستنیها ( گروه مجلات همشهری) شماره 66

ان شا الله ادامه دارد...

در پناه حق موفق باشید

یا علی (علیه السلام) مدد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، AMINI ، MAHDI59 ، دل خسته
۱۳:۲۸, ۲۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۳:۳۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #2
آواتار
یا حق...

سلام ببخشید دیر شدBig Grin

گزارش شان

در سال 1998/1377 مردی به نام کیث گودیر با من و همکارم، تیم تیوز تماس گرفت و گفت که می داند فیلم چادر را چه کسی ساخته است. او ما را با کیث بیت من آشنا کرد. بیت من هم ابتدا از صحبت کردن طفره می رفت؛ اما پس از مدتی اعتراف کرد که این بخش از ویدئو را از روی ویدئوی دیگری ساخته و کل فیلم هم جعلی است. من از جان پرسیدم که اگر می تواند شخصا در مورد این بخش از داستان تحقیق کند تا صحت تحقیقات من تایید شود. او در تابستان 1999/1378 به این کار پرداخت و نتیجه ی آن گزاری به این شرح است:
«من با منزل کیت بیث من تماس گرفتم و برای حدود یک ساعت با هم صحبت کردیم. صحبت خیلی خوبی بود و درمورد خیلی مسائل بحث شد. این صحبت عادی بود و نه یک مصاحبه. درمورد خیلی چیزها که ارتباطی با مسئله کالبد شکافی یک بیگانه نداشت هم بحث کردیم. من یادداشت های زیادی تهیه کردم و از آنها برای به یاد آوردن بهتر گفت گوها استفاده می کنم.

بیت من در همان 5 دقیقه ی ابتدایی صحبت گفت که کارفیلم برداری بخش چادر این ویدئوی جعلی با اوبوده است. من با اسپایروس ملاریس که رهبری تیم تهیه این فیلم را برعهده داشت هم درباره ی اینکه می خواهم کتابی در این بار بنویسم بی پرده صحبت کردم. برای جزئیات بیشتر به وب سایت من به آدرس
http://www.philipmantle.com
مراجعه کنید. بیت من گفت هرگزاین مرد را ندیده و فقط سه بار نام او را طی مراحل کار شنیده است.

او معتقد است بخش بخش چادر ویدئو، بسیار واقعی تهیه شده؛ چون خیلی به جزئیات آن توجه و درباره آن فکر شده بود.حتی چندبار او را در نیمه های شب برای فیلم برداری بیدار کرده بودند. با این حال سانتیلی گفت که این حرف ها مشتی مزخرفات است و حقیقت ندارد.

بیت من گفت که هنوز فیلم اصلی را در اختیار دارد، با اینکه احتمالا با مرور زمان، کیفیتش کمی مخدوش شده است. او همین طور فیلم اصلی بتا (نسخه رنگی) را در اختیار دارد.

بیت من همین طور توضیح داد که کار با سانتیلی برایش جالب بوده است. او در آن زمان با سانتیلی و اندی پرایس واتس کار را شروع کرد. ایده ی کار هم از سانتیلی بوده است. هدف از این کار فقط و فقط یک چیز بوده است؛ پول درآوردن.

بیت من می گوید که برای پول در آوردن چندین کار مختلف انجام داده بود. او گفت با اینکه سانتیلی هرگز برای فیلم برداری به او پولی نداد، با این حال هر از چند گاهی مقداری پول به او می پرداخت تا در مورد ساخت این فیلم سکوت کند.

او همین طور گفت که فیلم سینمایی «کالبد شکافی یک بیگانه» از ابتدا تا انتهایش دروغ و ساختگی بودن است.

او توضیح داد زمانی که مشغول تدوین فیلم بوده اندی در حال مذاکره برای فروش آن بوده است. آنها خبر نداشتند که سانتیلی در حال سوء استفاده از آنها بوده است. اندی بنِت (یکی از همکاران بیت من) قرار بود یکی از بازیگران این فیلم باشد، مدل بیگانه اما به دلیل اینکه نمی توانست درست روی تخت بخوابد، نتوانستند از او استفاده کنند. در عوض از پسر بیت من برای قالب بیگانه استفاده کردند. او گفت از زمانی که فیلیپ منتل مشخصات و آدرس او را در وب سایتش قرار داده از طرف چندین روزنامه برای مصاحبه و شنیدن داستانش به او مراجعه کردند.
او در نهایت با روزنامه مِیل یکشنبه مصاحبه کرده است ولی اکنون معتقد است اگر با روزنامه The Sunمصاحبه می کرد، تصویر بهتری از این ماجرا ارائه و سانتیلی هم مجبور می شد زودتر به این مسئله اعتراف کند.»

قسمت آخر دفعه بعدی ان شا الله...

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، دل خسته ، mahdy_mir
۱۱:۱۸, ۲۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
یا حق...

سلام

قسمت آخر مقاله کالبد شکافی یک بیگانه

شرکت بیت من

بیت من چند روز بعد ایمیلی به شان جونز فرستاد تا چند نکته را روشن کند. اوتوضیح داد که شرکتش یعنی AK Music با چند شرکت DVD سازی همکاری داشته که این باعث جرقه ایده سانتیلی شده بود.
او توضیح داد که شرکتش بعنوان یک شرکت ایده پرداز صاحب ایده های بسیاری از انیمیشن های تبلیغاتی برای کامپیوتر نماهنگ و پروژی های دیگری از این دست بوده است.
او به شان گفته بود :

« ما همیشه درحال ایده پردازی برای DVD ها هستیم. بازار بزرگی هم پیش روی ماست. ما همیشه برای شرکت هایی از جمله شرکت سانتیلی ایده داریم.»

او سپس توضیح داد که ایده ساختن این ویدئو چگونه به ذهنش خطور کرده است:

« زمانی که سانتیلی از آمریکا برگشت و برای طراحی یک سری کاتالوگ به دفتر ما آمد، صحبت آنها به حادثه ی رازول کشیده شد. این به نظرم خیلی جالب آمد. زمانی که با انبماتورهایمان در حال صحبت بودیم، او به من گفت که کتابی درمورد این ماجرا دارد. من این کتاب را خواندم و ایده ویدئوی چادر به ذهنم رسید. اینکه یک بیگانه درون یک چادر کالبد شکافی شود. اینکه یک فیلمبردار با حالتی عصبی و با نورپردازی بسیار بدی از این ماجرا فیلم بگیرد.
ما فیلم را با دوربین سونی M3 گرفتیم، بعد آن را به VHSتبدیل کردیم و در نهایت هم با کامپیوتر، تغییرات لازم را در آن دادیم.
من از نتیجه ی نهایی کار خوشم آمد. ولی وقتی نسخه ی نهایی را برای سانتیلی فرستادیم عکس العملش طوری بود که انگار می خواست بگوید:« این چه آشغالیه! او می خواست یک علامت ممنوعه زیر ویدئو بگذاریم.
نکته ای که می خواستم روی آن تاکید کنم اینست که این ویدئو را از روی آن کتاب ساختیم. بعد آنرا به بروس بارلو دادیم که نقش مهمی در اوایل انتشار ویدئو داشت. او هم می خواست این ویدئو را در برنامه ی صبحگاهی پخش کند که سانتیلی از اورلاندو برگشت و به او پول داد تا این کار را انجام ندهد.
من فکر می کنم با اینکه بسیاری آن را دیده اند و قرار بود حدس بزنند که ماجرا از چه قرار است، با این حال سانتیلی داستان خودش را داشت. من ویدئویی ساخته بودم که تمام این سر و صداها را برپا کرد و همین طور برنامه های تلویزیونی زیادی در سراسر دنیا آن را پخش کردند. حتی پای این مسئله به هالیوود هم کشیده شد. من نمی دانم کار درستی بود یا نه.»

در نهایت

کسی چه می داند که سانتیلی ویدئوی اصلی را دراختیار دارد یا نه. در هر صورت او چنین چیزی را به من نشان نداده است. اکنون که در حال نشتن این مقاله هستم سر فیلم بیگانه در دفترم و پشت میزم قرار دارد.
من فکر می کنم از انصاف بدور نباشد که قبول کنیم که داستان بیت من درباره ساختگی بودن فیلم کالبد شکافی یک بیگانه درست باشد. حقیقت اینست که هیچ فیلم اصلی متعلق به سال 1947/1326 وجود نداشت که این ویدئو از روی آن ساخته شود. تمام این ماجرا از ابتدا یک کلاهبرداری برای پول درآوردن بوده است. شان درمورد این داستان خوب تحقیق کرده است. اگر بیت من نبود شاید هرگز این ویدئو ساخته نمی شد.
بنابراین اگر از این به بعد کسی با اطمینان به شما گفت که این فیلم حقیقت داشته، خیلی ساده، این مقاله را به او بدهید یا خواندن کتابم را به او پیشنهاد بدهید تا حقیقت ماجرا دستگیرش شود.

حالا سوال من اینه :

آیا این ماجرا فقط یه کلاهبرداری ساده بود و از هیچ جایی ساپورت نمی شد؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام)مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا