کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه کارهایی زشتمان می کند؟
۲۲:۲۶, ۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۱ ۲۳:۰۶ توسط KABOOTAREHARAM.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به دوستای عزیزم
خیلی از کارهایی که ما تو زندگیمون انجام می دیم داره روحمون رو از زیبایی حقیقی و کمال حقیقی که خداست دور می کنه!
متاسفانه بیشترمون همه ی این کارها رو نمی شناسیم!
تو ادبیات دینی ما به این کارها می گن گناه!
توی این ماه محرم زمان خوبیه که شناخت گناه ها رو کلید بزنیم، منبعمون هم کتاب گناهان کبیره آیت الله دستغیبه
نحوه کارمون هم به این صورته که هفته ای یه گناه رو معرفی می کنیم و بعد هممون درباره مصداق های به روزش و تجربه های شخصیمون درباره ی حذفش از زندگی بحث می کنیم تا ان شاء الله یاد بگیریم و از زندگیمون بیرونش کنیم.
اگر موافقید اعلام کنید تا از هفته آینده کلاس بحث مجازیمون رو شروع کنیم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ilidin ، asire entezar ، مفقود الاثر ، Mohammad Trust ، ضحی ، یاســین ، Amirsaeed ، Reza71 ، 135 ، M912 ، saloomeh ، میثاق ، iman-s ، zahra.shakiba ، AMINI ، بچه شیعه ، شیدا ، صابر ، علی الهادی ، فدک زهرا ، آوای انتظار ، Hadith ، مجید املشی
۲۲:۱۲, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
ای ول بابا!
یعنی همه شما همه گناها رو می شناسین؟!
مثلا همه می دونین که عاق پدر و مادر اینجوری نیست که اونا به زبون بیارن و نفرین کنن و خود به خود ممکنه عاق بشیم؟!
یا اینکه اگه دیگران رو در نظر بگیری تا گناهاشون رو کشف کنی میشه گناه کبیره؟!
استادمون می گفت بر هر مسلمونی واجبه یک دور کتاب گناهان کبیره رو بخونه!
واقعا هم هست، چون راه رو به آدم نشون میده،جالبه که اغلب با دلیل هم نشون میده!
چون کتاب حجیمه و قدیمی، اینجا می شه خلاصه و به روزش بحث بشه!
باز هم کسی تمایل نداره؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، M912 ، saloomeh ، میثاق ، zahra.shakiba ، AMINI ، بچه شیعه ، شیدا ، فدک زهرا ، آوای انتظار ، Hadith
۱۳:۴۷, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
همین تشکر بچه ها یعنی تمایل دارن ولی نمیشه هر کس پست بذاره که بله تمایل داریم
شما شروع کنید بحث خالی نمیمونه ان شاللهWink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: KABOOTAREHARAM ، دل خسته ، یاســین ، میثاق ، Agha sayyed ، AMINI ، بچه شیعه ، شیدا ، آوای انتظار
۱۴:۰۰, ۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۱۴:۰۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
در تایید فرمایش دوستمون
ما خیلی وقته منتظریم که شروع کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: KABOOTAREHARAM ، میثاق ، M912 ، Agha sayyed ، zahra.shakiba ، AMINI ، بچه شیعه ، شیدا ، آوای انتظار
۱:۴۲, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله
سلام دوستان
ایده ی خوبیه.به نظر من از فکرامون شروع کنیم.نظرتون چیه؟بیاین قضاوتهای ناجور در مورد
دیگران که فقط از ذهنمون عبور میکنن رو کنترل کنیم.فکر میکنم گناه قابل تاملی باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، AMINI ، DRiVeR ، بچه شیعه ، شیدا ، KABOOTAREHARAM ، آوای انتظار
۱:۴۸, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
به نظر من فقط ریا کاریه که ادم رو زشت میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، M912 ، KABOOTAREHARAM
۲:۴۶, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
یه سری گناه ها هست مثل غیبت و دروغ که نهایت ادم جلوی زبونش رو بگیره حله
به نظرم گناهانی بده که یه جورایی دسته خود ادم نیست
مثل حسادت، قضاوت بد
متاسفانه من این مشکل رو دارم، کار خوب ادم ها از ذهنم پاک میشه و کار بدی(مثلا اگه منو ناراحت کرده باشن) تا ابد تو ذهنم میمونه، قضاوت هم که دیگه هیچی، همیشه ادم ها بهتر از اونی درمیان که من در موردشون فکر کردم و همیشه پیش خودم شرمنده شدم،اما نمیدونم چه جوری میشه از این جور چیزا خلاص شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، M912 ، DRiVeR ، بچه شیعه ، KABOOTAREHARAM ، ilidin ، آوای انتظار ، mmfalahati ، zahra.shakiba
۱۱:۰۵, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
ببینید انسان به طور کل سرکش هست و میتونه هر گناهی باعث نابودی و از بین رفتنش بشه

مهم اینه که انسان با خدای خودش صادق و درست باشه

هرکس احتمال داره هر گناهی رو انجام بده یکی غیبت یکی دروغ و .....

بیشتر باید سعی کنیم با خدای خودمون خیلی مخلص تر باشیم و سعی کنیم همون کارهای خوب رو فقط و فقط برای خودش انجام بدیم این طوری میشه با اشتباهات مقابله کرد

دقیقا همون کارهایی که انسان فکر نمیکنه به دردش بخوره یه موقعی دست آدم رو میگیره که حتی آدم نمیتونه باور کنه

اون موقع هست که آدم یه دفعه میتونه بقیه گناه هاش رو ترک کنه و توبه واقعی انجام بده

یعنی به نظر من این تنها کاری هست که میشه
کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، KABOOTAREHARAM ، آوای انتظار
۱۷:۳۸, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
به نظرم همونطور که دوستمون گفتن در مورد حسادت بگیم
شاید من به ذات حسود نباشم که همه موقعیت های خوب دیگران رو برای خودم بخوام اما وقتی در شرایط یکسان بهترین چیزها برای یک شخص هست و تو با اینکه لیاقتش رو هم داری همون چیزا که حق تو هست رو نداری این حسرت خوردن و بد رفتاری با طرف مقابل حتی با اینکه نمیخوای این کار های بد رو انجام بدی رفتار طبیعی خودته نمیتونی جلوشو بگیری حالا فرض کن دیگه اون طرف لیاقت اون موقعیت رو هم نداشته باشه یا با وجود اینکه سطحش از شما پایین تره یا حداقل هم شان شماست برای اون موقعیت خاص خودش بارها شما رو خورد کنه و بدتر از اینکه موقعیت اون ایده آل شما نباشه نه اینکه مثلا شما از مادیات بدتون بیاد اما تو زندگی چیزهای مهمتری هم براتون وجود داشته باشه و انقد طعنه و حرف نا مربوط بشنوید که به اون موضوع حساس بشین و رفتاری بروز بدین که در شان و شخصیت شما نیست
این گناه رو باید چطوری از خودمون دور کنیم وقتی اکثر جوونای الان اعصاب ندارن تا بخوان آرامش خودشون رو حفظ کنن وقتی هرچقدر تلاش میکنن به اونجایی که حقشونه نمرسن یا خانومی که میخواد مادی گرا نباشه زندگی عاشقانه و صمیمانه رو ترجیح بده به خودش بیاد و ببینه توسط همه خورد میشه و جاییی قرار داره که حرف همه رو میخوره و از یه سری آدم عقده ای تو زندگی عقب مونده دوس داره از اونا بالاتر باشه تا اینقد کوچیکش نکنن اونوقت علاوه بر حسادت دروغ هم میگه و وقتی پیش شخص سوم میرسه چون قلبش شکسته بدگویی و غیبت از نفر اول هم میکنه
اینا همه گناهای کبیره است که باعثش فقط خود آدم نیس دیگران هم تاثیر دارن و همه این گناه ها رو انجام میدی چون دلت پاکه ساده ای صداقت داری اگه کمی اگه زیادی خودتی اما اونا نهههه میخوان بگن خیلی از تو سر ترن و بدبختی اینجاست که مجبور باشی هر روز با اینجور آدمها سرو کله بزنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، KABOOTAREHARAM ، آوای انتظار
۲۲:۳۴, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام. لطفا هرکی هرچی میدونه بگه!
مشکل من اینه که خیلی تسلط روی ذهن و دلم ندارم! یعنی اینکه هر فکر چرت و پرتی به ذهنم میرسه. میگین باید چیکار کنم که اصلا از اینجور فکرها چیزی سراغمم نیاد؟! ممنون میشم اگه نظر خوبی بدید
Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوای انتظار ، یاســین ، zahra.shakiba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]