|
گفتگوی بین مردم ایران و آمریکا ( در خواست همکاری)
|
|
۲:۴۶, ۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۲۳:۱۷ توسط navid-313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض ادب به همه بچه های تالار، چه کسانی که باهاشون افتخار آشنایی دارم و چه اونایی که تازگی ها تو تالار فعال شدن..
من اخیرا دارم روی یه سایتی کار میکنم که هدف اصلی این سایت ترجمه به انگلیسی یه سری مقالاتی هست که تقریبا عقاید شیعه رو بیان میکنه و همچنین شامل اخبار و تفکرات و مقالاتی مربوط به آخرالزمان و ظهور هست.. چون به نظر خودم همونطور که دشمن به حریم ما تجاوز میکنه و خواهد کرد ، ما هم باید در مقابل دست از دفاع صرف برداریم و تمرکزمون رو روی تشریح شبهاتی که دشمن برای جوونا و مردم ما ایجاد میکنه برداریم ! (هرچند که اینکار یک نیاز هست) برا همین بنده با چندتا از دوستان تلاش داریم یه جورایی سعی کنیم این شبهات و مسائلی که مردم دنیا احیاناً باهاش درگیر هستند رو در حد توان برطرف کنیم در ضمن این سایت چند زبانه هست و کسایی تو این کار به ما قول همکاری دادند که هر کدوم از یه کشور خواص هستند مثل لبنان و آمریکا و انشاا.. از چندکشور دیگه در آینده نزدیک در هرصورت ، یکی از پروژه هایی که در اول کار داریم اجرا میکنیم گفتگوی بین مردم ایران و مردم آمریکا هست به صورت کاملا آزادانه و کاملا خودجوش به طوری که مثلا یه نفر از ایران میاد در مورد یه مسئله ای نظر خودش رو مینویسه و در مقابل یکی هم از آمریکا میاد نظر خودش رو مینویسه که حالا اگه دوستای ایرانی ما به انگلیسی تسلط کافی ندارند میتونند متنی که میخواد بفرسته رو برای ما فارسی بنویسه و دوستان اون رو به انگلیسی ترجمه کرده و توی بخش مورد نظر قرار میدند... (انشاا.. در آینده نزدیک اخبار بیشتری از این طرح میشنوید ) WWW://DIFFERENT-VOICES.COM سایت ما هنوز در حال انجام مراحل فنی خودش هست و مثلا در حال حاضر بخش ارتباط با ما این سایت هنوز آماده نیست، یعنی اگه پیامی از اون طریق بفرستین بدست ما نمیرسه برای همین آدرس ایملی رو در اختیارتون میذارم تا با ما ارتباط داشته باشین INFO@DIFFERENT-VOICES.COM و ایمیل: Differen@Different-Voices.com ما شدیدا نیاز به کمک دوستانی داریم که زبان انگلیسی بلدند و میتونن یه مطلب ساده رو حداقل ترجمه کنن و همچنین از همه کسایی که تمایل دارند کمک کنند درخواست میکنم که کمک کنند چون این شاید یه پروژه ظاهرا کم ارزش یا کوچیک باشه اما پتانسیل قوی داره پس اگه توانایی دارین مارو هم در جریان بزارین چون این پرچمی هست که زمین گذاشته نمیشه و اگه من و شما تو این کار کمک نکنیم و پرچمش رو بلند نکنیم مطمئنا کسای دیگه ای هستند که این پرچم رو بلند کنند .. این هم صفحه فیس بوکمون هست : https://www.facebook.com/pages/Different...830?ref=hl یا علی - منتظر ایمیل ها و نظرهای شما هستم |
|||
|
|
۲:۵۶, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
علیکم سلام
به نظرم طرح خیلی خوبی هست . اگر اجرایی بشود و بتوانید اقدامی در جهت اطلاع رسانی دین مبین اسلام به شکل واقعی داشته باشید ، قدم موثری هست . از شما به سهم خودم ، انتظار دارم که تمرکز رو روی مسئله روشنگری قرار بدهید . دوستانی که بتوانند حتما کمک کنند . عرضه خوبی هست . ارزوی موفقیت برای شما دارم . |
|||
|
|
۶:۱۳, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام
سیستمی که مبخوایید با آن کار کنید چیه ؟ جوملا یا ورد پرس؟ به نظر من سیستم ورد پرس رو انتخاب کنید بهتره. با چند نفر که به انگلیسی مسلط هستند وبلاگ گروهی و همچنین فروم راه اندازی کنید. البته وقت و هزینه زیادی رو باید متحمل بشید. بنظرم اسم سایت باید کوتاه تر و جذاب تر انتخاب میشد. |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
اتفاقا بنده هم چند ماه هست که دنبال ساخت چنین سایتی هستم ، البته نه با این نام ، بلکه با اسم و دامینی مثل "اسلام زیبا" ،یا "اسلام واقعی" که بتونه اسلام زیبا و واقعی رو به غیر مسلمانان نشون بده و مطمئن هستم ان شاء الله جواب می ده. الا ای حال بنده زیاد به زبان مسلط نیستم ، اما خوب فکر می کنم توی مبانی فکر بتونم کمکتون کنم.مثلا این که چه مواردی خوب هست ذکر بشه و ... |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
لطفا به این تاپیک بروید و در صورتی که کمکی از دستتون بر میاد اعلام فرمایید. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21987.html پیشاپیش متشکرم |
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۱۰/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۲۳:۲۲ توسط navid-313.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۱ ۶:۱۳)Mohammad نوشته است: با سلاممرسی از راهنماییتون. اما راه اندازی این سایت کامل شده و صرفا یه سری مسائل ریز فنی باقی مونده که انشاا.. در اسرع وقت تکمیل میشه. در کل هزینه این کار برام اصلا مهم نیست ولی من خیلی از نظر زمان با مشکل مواجه هستم و به همین جهت توی تهیه مطلب شدیدا به کمک همه احتیاج دارم و اگه کسی مطلبی داره لطفا حتما به آدرس ایمیل ما یا به صورت پیام خصوصی برام ارسال کنه differen@different-voices.com یا info@different-voices.com (۱۰/آذر/۹۱ ۱۲:۳۵)دل خسته نوشته است: سلامخوبه .. ، من خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم و با ما در ارتباط باشین به هر حال میتونین از فضایی که ایجاد شده برای خودتون استفاده کنین ، مثلا یه صفحه ای رو به شما اختصاص بدیم تا مطالبتون رو اونجا درج کنین .. در حال حاضر دنبال آماده کردن یه مطلب در مورد ایدز میگردم که توش توضیح بده که چطور و ازکجا بیماری ایدز پیدا شده.. ( برای تاریخ 11 دسامبر - تقریبا 10 روز دیگه) |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۱۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۱ ۱۱:۲۲ توسط navid-313.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اولین پست اختصاصی با عنوان ، یک صلح طلب باش در سایت قرار داده شد
http://www.different-voices.com/index.ph...peacemaker |
|||
|
|
|