|
یه سوال دارم....
|
|
۳:۳۵, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام یه سوال گنده ای از عاشورا تو ذهنمه اگه امام حسین رفت تا ما حسینی بشیم اگه هرسال براش اینقدر عزای عظیمی میگیربم چرا آدم نمیشیم؟؟؟؟ ![]() ![]() سوال اصلیم اینه اگه مولامون مهدی بخواد بیاد چجوری میتونیم تضمین کنیم ما اهل کوفه نیستیم؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اصلا اگه الان مولا بیاد با ماها چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() جواب این سه تا سوالو اگه میشه بهم بدین ممنون ![]() یامهدی |
|||
|
|
۴:۰۰, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
گفتم چرا قلبم دگر بر تار زلفت گير نيست سر بر زمين افكند و گفت خود كرده را تدبير نيست اشكي به زير مقدمش انداختم رحمي كند گفتا كه اشك بي ورع در رتبه تاثير نيست گفتم بيا در بند كش اين بنده فرار را گفتا اگر عاشق شوي كاريت با زنجير نيست گفتم كه ديگر گوييا افتاده ام از چشم تو با غم نگاهم كرد وگفت مولا زنوكر سير نيست |
|||
|
|
۸:۵۸, ۷/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۱۱:۳۴ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۱ ۳:۳۵)بی نام نوشته است: اگه امام حسین رفت تا ما حسینی بشیم با سلام این که ما دائم تاپیک بزنیم بگیم ما فلان و ما بسار که کاری از پیش نمیره برادر الان وقت عمله گفتنی ها قبلاً گفته شده امام زمان و وظایف منتظران اصول عقاید شیعه و بد نیست که سری به تاپیک زیر هم بزنید [b]در چه حالیم ...؟ بهتر نیست به جای این کارها کمی خود سازی کنیم ؟!!! وقت خیلی کمی داریم خیلی کمتر از اون چیزی که فکر می کنیم اندکی صبر سحر نزدیک است ... با تشکر |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز آقای قنبریان یک سخنرانی دارن در مورد دلیل تاثیر کم گریه های ما، خیلی جالبه گوش بدید.
سایت: http://www.radepaclip.com/ |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام تلویزیون که داشت عزاداری سراسر جهان رو نشونم می داد گفتم یعنی جهان این قدر شیعه دو آتیشه داره 313تا آدم نداره؟؟؟ چقدر ما بدبختیم ![]() ![]() ![]() ولی جواب شما به نظر من آدم اگه با هر عاشورای عمرش یه قدم به سمت خدا برداره به هش می رسه من خودم از عاشورای سال قبله که نمازم شده نماز اول وقت.البته هنوزم دست و پا شکستست این از خودسازیو اما دیگران سازی اینکه گفته شده آقا زمانی ظهور می کنند که جهان برای عدالت از دست رفته قیام کنه و همه ی جهانیان از حکومت های وقتشون اعلام برائت کنند فکر می کنم وظیفه ی ما تو این زمان اینه که به جهانیان شیرینی عدالت مولا علی (علیه السلام) رو بچشونیم تا بفهمند که عدالت یعنی چی...
لازم نیست همه سر لشکر باشند نفرات سپاه را سربازان می سازند
در پناه حق موفق باشیدیا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

این از خودسازی