کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یزید چگونه کشته شد
۸:۳۹, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار

در نحوه مرگ یزید چند روایت متفاوت وجود دارد:

[b]روایت اول – سیدبن طاووس در لهوف می گوید:

یزید روزی با اصحابش به قصد شکار به صحرا رفت. به اندازه دو یا سه روز از شهر شام دور شد، ناگاه آهویی ظاهر شد یزید به اصحابش گفت: خودم به تنهایی در صید این آهو اقدام می‌کنم کسی با من نیاید. آهو او را از این وادی به وادی دیگر می‌برد. نوکرانش هر چه در پی او گشتند اثری نیافتند.

یزید در صحرا به صحرانشینی برخورد کرد که از چاه آب می‌کشید. مقداری آب به یزید داد ولی بر او تعظیم و سلامی نکرد.

یزید گفت: اگر بدانی که من کیستم بیشتر من را احترام می‌کنی! آن اعرابی گفت ای برادر تو کیستی؟ گفت: من امیرالمومنین یزید پسر معاویه هستم. اعرابی گفت: سوگند به خدا، تو قاتل حسین بن علی(علیهماالسلام) هستی ای دشمن خدا و رسول خدا.

اعرابی خشمگین شد و شمشیر یزید را گرفت که بر سر یزید بزند، اما شمشیر به سر اسب خورد، اسب در اثر شدت ضربه فرار کرد و یزید از پشت اسب آویزان شد. اسب سرعت می‌گرفت و یزید را بر زمین می‌کشید، آنقدر او را بر زمین کشید که او قطعه قطعه شد. اصحاب یزید در پی او آمدند، اثری از او نیافتند، تا این که به اسب او رسیدند فقط ساق پای یزید روی رکاب آویزان بود.

روایت دوم – شیخ صدوق میفرماید: یزید شب با حال مستی خوابید و صبح مرده او را یافتند در حالی که بدن او تغییر کرده،مثل آنکه قیر مالیده باشند.بدن نحسش را در باب الصغیر دمشق دفن کردند.

روایت سوم – هبی از محمد بن احمد بن مسمع نقل می‏کند که گفت: یزید مست کرد و بلند شد که بر قصد. اما با سر بر زمین خورد که سرش شکافت و مغزش آشکار شد.

بلاذری در انساب الاشراف می‏نویسد: پیری از شامیان به من گفت: علت مرگ یزید این بود که او در حالت مستی بوزینه ‏اش را بر الاغ سوار کرد. سپس به دنبال او آن گونه دوید که گردنش شکست، یا چیزی در درونش [ احتمالا زهره اش] پاره گردید.

روایت چهارم –[/b] در “الکامل فی التاریخ” آمده است : یزید بن معاویه در پانزدهم ربیع الاول سال ۶۴ قمری در اطراف دمشق به علت برخورد پاره‌سنگی که از منجنیقی پرتاب شده‌بود و به یک طرف صورت وی برخورد کرده بود به بیماری‌ای مبتلا شد و این بیماری مرگ وی را به همراه داشت. پس از آن، وی در قبرستان باب الصغیر که در حوالی همان شهر است دفن گردید.

و لعن الله علی قوم الظاّلمین

[/B]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، یاســین ، sadegh-a ، جویای حقیقت ، hesam110 ، rahgozar.f ، أین المنتظر ، saloomeh ، yamin ، یا ثارالله ، aleerz ، KABOOTAREHARAM ، MohammadSadra ، Ramin_Ghn ، black ، aboutorab ، مرغ باغ ملکوت ، SAViOR ، Amirsaeed ، یوسف خان ، وحید110 ، نجف آبادی ، خیبر110 ، m.hossein ، ali.khm
۱۰:۲۷, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
دوستان حرف از مرگ یزید شد اینم بد نیست بدونید که :

احمد بن حنبل و جماعتي از عامه لعن يزيد را تجويز کرده اند و عده اي از آنان معقد به کفر يزيد هستند،و ابن جوزي کتابي بر رد يزيد نوشته است.«شرح احقاق الحق ج 33ص112 و فيض العلام ص214-216 و تذکره الخواص ص257»
خدا عذاب قاتلین حسین علیه السلام رو روز به روز مضاعف بگرداند ، الهی امین.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، یاســین ، sadegh-a ، دل خسته ، جویای حقیقت ، hesam110 ، rahgozar.f ، أین المنتظر ، saloomeh ، كارمند پيمانی ، یا ثارالله ، MohammadSadra ، aboutorab ، SAViOR ، Amirsaeed ، وحید110 ، حفیظ ، خیبر110 ، m.hossein ، faateme-313
۱۳:۰۵, ۷/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۱۴:۲۴ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #3

سلام

یزید مرد ولی یزیدیان هنوز زنده اند

[تصویر: maxvn5wlamp8x6pbf2lq.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، hesam110 ، أین المنتظر ، saloomeh ، yamin ، am_po ، كارمند پيمانی ، یا ثارالله ، aleerz ، KABOOTAREHARAM ، انصارالمهدی ، aboutorab ، Amirsaeed ، وحید110 ، حفیظ ، خیبر110 ، m.hossein
۲۲:۳۶, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

در کتاب تبصره العوام و کتب تواریخ و سیر مذکور است:
بعد از واقعة کربلا از هر جانب جمعي بر يزيد برون آمده جنگ و جدال با سپاه او کردند، و از اين غم و اندوه بيمار شده و مرضها و علتهاي گوناگون بر وي پديد آمد. و اطبا از معالجه مرض او بحمدالله عاجز آمدند، و هر چند آب مي‌خورد عطش او زياده مي‌شد و پيوسته گفتي العطش، و سر شکمش آماس کردي و اندامش سياه شد، و هر دم مي‌گفت اين مارها را از من دور سازيد، و مي‌گفت آه آه چه آتش است که در دل من است و اين چه حالت است که مرا روي داده گويا مار کژدم در شکم من است و مرا مي‌گزد.
و مدتي در آن رنج بود تا روزي طبيب يهودي را بر سر بالين او آوردند، طبيب چون مشاهدة حال يزيد پليد نمود پاره‌اي جگر بر سر خياطه (نخ) بسته و آن را جمع نموده يک سر آن را به دست گرفت و گفت اين را فرو بر، و چون يزيد خياطه را بلع نمود بعد از لحظه‌اي خياطه را از دورن معده یزید به در کشيد، ديد که کژدمي بر آن جگر چسبيده است.
طبيب متحير شده گفت: راست بگو که چه کرده‌اي که به اين عذاب گرفتار شدي؟
و من در کتب خود مطالعه نموده‌ام که اين مرض به کسي مستولي نشود مگر که کشندة فرزند پيغمبر آخر الزمان باشد، و اگر اشتباه نکنم تو آن کسي، و يزيد پليد جز راست گفتن چاره‌اي نداشت حقيقت حالات را به او گفت.

پس طبيب يهودي فرمود: لعنت خدا بر تو باد که از براي دو روزه دنيا فرزند پيغمبر خود را به قتل رسانيدي، نه دنيا داري و نه عقبا، و آن طبيب يهودي از پيش يزيد ملعون بيرون آمده به شرف اسلام مشرف شد.

و هر روز خوف و مرض يزيد پليد زياد مي‌شد و خوره در دهان آن ملعون افتاد، و مي‌گفت: اين جماعتي که شمشيرهاي برهنه در دست دارند از من دور کنيد، تا روزي از خوف و هراس از جای خود برجسته و فرار کرد و بر نردبان چوبي بالا رفته از آنجا به مستراحي که در کنارش بود بيفتاد، هرچند آن مستراح را گشتند، که جثة آن را پيدا کنند ميسر نشد و سر کل شيئ يرجع الي اصله ظهور کرد و آن مستراح قبر او شد و در آن مستراح را به گل برآوردند و هنوز در دمشق نشاني از آن مستراح باقي هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، العبدالفانی ، فرشته مهربون ، كارمند پيمانی ، مسافر ، hesam110 ، sadegh-a ، یا ثارالله ، MOHSEN-Z ، aboutorab ، یوسف خان ، خیبر110 ، m.hossein ، faateme-313
۲۱:۴۷, ۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۲۱:۴۸ توسط كارمند پيمانی.)
شماره ارسال: #5
آواتار
با سلام

روایات راجع به چگونگی مرگ اون ملعون زیاده .... انگار هرکدام از شدت کینه و بغضی که نسبت به یزید داشته اند بدترین مرگی که به تصورشان میرسیده را نقل کرده اند نه ؟ Wink

غافل از اینکه چیزی که مهمه چگونگی سقط شدنش نیست بلکه لعن و نفرین جاودانه ای یه که تا ابد نثار خودش و خاندان نجستش می کنن
...

]اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علي ذلك اللهم العن
العصابة التي جاهدت الحسين و شايعت و بايعت و تابعت علي قتله [i]اللهم العنهم جميعا.[/b]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، aboutorab ، یوسف خان ، hesam110 ، خیبر110 ، m.hossein
۲۲:۵۵, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
دوستان عاشورا تا ظهور استاد رائفی هم خیلی خوب مسائل را طرح می کنند . انشاالله وقت شد حتما سخنرانی را ببینید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، كارمند پيمانی ، یوسف خان ، hesam110 ، m.hossein
۰:۱۰, ۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:تا روزي از خوف و هراس از جای خود برجسته و فرار کرد و بر نردبان چوبي بالا رفته از آنجا به مستراحي که در کنارش بود بيفتاد، هرچند آن مستراح را گشتند، که جثة آن را پيدا کنند ميسر نشد و سر کل شيئ يرجع الي اصله ظهور کرد و آن مستراح قبر او شد و در آن مستراح را به گل برآوردند و هنوز در دمشق نشاني از آن مستراح باقي هست.

این روایت دوست داشتنی تره.
جگر آدم خنک میشه.
من که دوست دارم روزی صد بار بخونمش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Braveheart ، كارمند پيمانی ، دل خسته ، hesam110 ، خیبر110 ، m.hossein ، یا ثارالله
۱۲:۳۷, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۵۵)انصارالمهدی نوشته است:  دوستان عاشورا تا ظهور استاد رائفی هم خیلی خوب مسائل را طرح می کنند . انشاالله وقت شد حتما سخنرانی را ببینید

با سلام و عرض ادب
لطفاً لینکش رو برای استفاده برادران قرار دهید.
یا علی
التماس2آ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۱۴:۳۱, ۱۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۱/آذر/۹۱ ۱۲:۳۷)hesam110 نوشته است:  با سلام و عرض ادب
لطفاً لینکش رو برای استفاده برادران قرار دهید.
یا علی
التماس2آ

به نام خدا

اين آدرس را وارد نماييد :
http://www.zahra-media.ir/raefipour/?p=129
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، یوسف خان ، m.hossein ، یا ثارالله
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان