کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیده نساء العالمین کیست؟
۱۶:۰۹, ۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
پارسال داشتم به مناظره دونفر ازدوستانم که در مورد حقانیت شیعه وسنی بود گوش میکردم که دوستی که اهل سنت بود این سوال را مطرح کرد که چرا شیعیان باوجود این که در قران حضرت مریم به عنوان سیده نساءالعالمین است شیعیان حضرت فاطمه راشایسته ی این عنوان میدانند ودوست دیگرم نتوانست جواب اورا بدهد وبرای من هم سوال درذهنم ماند...Huhتا اینکه جواب این سوال رادراینترنت ومنابع اهل سنت یافتم: جوینی شافعی در کتاب خود بنقل از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روایت آورده که:
Heart« و اما ابنتی فاطمه فانها سیدة نساء العالمین من الاولین و الآخرین و هی بضعة منی و هی نور عینی و هی ثمرة فوادی و هی روحی التی بین جنبی و هی الحوراء الانسیه...»[27]Heart
ترجمه: و اما دخترم Heartفاطمه Heart، پس همانا او سرور زنان همۀ جهانیان ـ از گذشتگان تا آیندگان ـ است و او پاره ای از من و نور چشم من و میوۀ دل من است.او روح من است که در میان دو پهلوی من جای دارد. او حوریه ای در قالب بشر است...

همچنین در صحیح بخاری نیز امده است که پیامبر حضرت فاطمه رابه عنوان سیده نساءالعالمین میشناسد وشخصی ازایشان میپرسد که ایا این عنوان در قران به حضرت مریم داده نشده؟ ایشان میفرمایند که حضرت مریم اززنان زمان خود برتر بودولی حضرت فاطمه ازتمام زنان دنیا از اول تااخر برتر هستند وخواهند ماند...
وده ها حدیث دیگرهم در منابع اهل سنت دربرتری حضرت فاطمه وجوددارد ونیازی نیست کوچکترین نگاهی در کتب شیعه بیندازیم...
واقعا جای افتخار است که برای اثبات حقانیتمان میتوانیم به راحتی به کتب دیگرمذاهب وادیان استناد کنیم ..باید قدر مذهب خود رابدانیم .
Angel..اگر کمی وکاستی ای دیدید حلالم کنید چون این اولین باری است که مبحث ایجاد میکنم ....برای تعجیل در فرج امام زمان صلوات...Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Asma ، somayeh ، heaven ، rastin
۱۶:۴۵, ۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۱۶:۴۶ توسط fiftynine.)
شماره ارسال: #2
آواتار
واقعا به شیعه بودن خودم افتخار می کنم و اینکه در کشوری هستم که به راحتی می توانم از وجود و راستی این دین آگاه باشم.
مطلب خوبی بود ممنون. منم تازه واردم. هوای همدیگرو داشته باشیم، خوبه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، imani ، heaven
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا